Άντε μπράβο!gergeo4 έγραψε:Είμαι ο πατέρας του Γιώργου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας όπως και ο Γιώργος.Όλα θα πάνε καλά.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
-
Αλήθεια τον έχεις με τόσο μυαλό, που να θυμάται?Kourdos έγραψε:Τι μας βρήκε, θα τους πει όλα τα μυστικά μας τώρα, πως συνεννοείται η άμυνα, τις κομπίνες.
- ΑποστόληςΑ
Έχουν προηγηθεί κι άλλοι που δεν ανανέωσαν μ' εμάς και πήγαν στον γαύρο: οι Φάνης και Μάριος μου έρχονται άμεσα στο μυαλό...DamoN έγραψε:Αυτούς που δεν θέλει ο ΠΑΟΚ τους παίρνει ο γαύρος. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!!
- black_star_ninja
Περαστικα ολοψυχα! Ολα θα πανε καλα!gergeo4 έγραψε:Είμαι ο πατέρας του Γιώργου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας όπως και ο Γιώργος.Όλα θα πάνε καλά.
-
Αγωνιστικά χέστηκαμε πραγματικά, αλλά είναι να τρελαίνεσαι όταν εμείς αρρωσταίνουμε με τους κλέφτες,χάρτινους κοκ και αυτοί πάνε ελαφρά τη καρδία στους σιχαμενους. Ξεφτυλισμενοι
- Shivaspace
τελικά δεν κατάφερε να τον πάρει ο σιώπης στην άνκαραγκουτσού τον αλέξανδρο ??
- ΑποστόληςΑ
Να 'στε καλά!gergeo4 έγραψε:Είμαι ο πατέρας του Γιώργου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας όπως και ο Γιώργος.Όλα θα πάνε καλά.
Μια χαρά, προφανώς χειρότερος του Βάτσλικ και αυτό μας νοιάζει.
Τώρα αν αυτός θέλει να λερωθεί με την μπόχα, πρόβλημά του.
Επίσης στο διάολο.
Τώρα αν αυτός θέλει να λερωθεί με την μπόχα, πρόβλημά του.
Επίσης στο διάολο.
Το σημαντικό δεν είναι αυτό , είναι πως βρέθηκε ένας μέσα εδώ να γράψει "καλά έκανε". Παράξενο.
Επί της ουσίας , είναι μεγάλος μ@λ@κ@ς αν έφυγε από εδώ υποτίθεται γιατί ήθελε μεγάλο συμβόλαιο σε Αραβίες και Τουρκίες και κατέληξε 2ος στο γαύρο.
Μιλάμε για μυαλό κουκούτσι.
Επί της ουσίας , είναι μεγάλος μ@λ@κ@ς αν έφυγε από εδώ υποτίθεται γιατί ήθελε μεγάλο συμβόλαιο σε Αραβίες και Τουρκίες και κατέληξε 2ος στο γαύρο.
Τον περιμένουμε το παλικάρο , κι πάλι σύντομα κοντά μας γερός κι δυνατός !!gergeo4 έγραψε:Είμαι ο πατέρας του Γιώργου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας όπως και ο Γιώργος.Όλα θα πάνε καλά.
Νομίζεις αδερφέ επειδή έπαιξαν σε εμάς θα σκέφτονται και θα νιώθουν όπως εγώ ή εσυ;Ksenitemenos4 έγραψε:Αγωνιστικά χέστηκαμε πραγματικά, αλλά είναι να τρελαίνεσαι όταν εμείς αρρωσταίνουμε με τους κλέφτες,χάρτινους κοκ και αυτοί πάνε ελαφρά τη καρδία στους σιχαμενους. Ξεφτυλισμενοι
Επειδή έχω γνωρίσει στην ζωή μου πολλούς πρώην . Ούτε κατά διάνοια.
Εσυ σκέφτεσαι την ενδεκάδα του λουτσου από τώρα για την Πέμπτη και μπορεί να βάλεις σε δεύτερη μοίρα την γυναίκα σ την κοπέλα σ τους φίλους σ πολλοι ακόμα και τα παιδιά τους για να δούνε το ματς την Πέμπτη . Αυτοί νομίζεις θα χαλάσουν τον καφέ ή το ποτό τους για να το δούνε έστω;
Δεν τους βάζω όλους σε μια κατηγορία αλλά μιλάω για την πλειοψηφία ….
Ναι εγω, εχεις κανα προβλημα? Λεγεται δημοκρατια. Πολυ καλα εκανε, απο τη στιγμη που τον αφησαμε ελευθερο καλα εκανε και πηγε οπου γουσταρε. Τα υπολοιπα ειναι για καφενεια.giapas έγραψε:Το σημαντικό δεν είναι αυτό , είναι πως βρέθηκε ένας μέσα εδώ να γράψει "καλά έκανε". Παράξενο.
Κατσε εσυ με τον χοντρομπαλα τερματοφυλακα που ρουφηξε 12 γκολ σε 2 ματς απο το σκουλικι και μονο εναν καινουριο τερματα που δεν ξερουμε καν τι θα μας βγει.
Προσωπικά τον συμπαθώ αλλά αν ισχύσει κάτι τετοιο για μένα ένα τεράστιο Χ
- ΑποστόληςΑ
Δεν του κάναμε καν προσφορά δήλωσε ο ίδιος αλλά και να του κάναμε δεν θα δεχόταν