Διαβάζω τα στατιστικά και δεν το πιστεύω ότι στείλαμε αυτή τη μέτρια και αχώνευτη ομάδα σπίτι της. Μέσα από το γήπεδο φαινόταν η μεγάλη προσπάθεια αλλά τα στατιστικά αποδεικνύουν την υπερβατική προσπάθεια της ομάδας μας.fuzztone έγραψε:Με περισσότερα λάθη εμείς, με ανύπαρκτους άσους, λιγότερα μπλοκ, με μάλλον καλύτερη υποδοχή ο αντίπαλος....κι όμως...το γυρίσαμε![]()
Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
- Willie the Pimp
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
- Μπαρκαρούτσος
- miburosaito
Ενταξει...
Ειναι λιγο ασχετο μετα τη σημερινη μεγαλη νικη, αλλα επειδη εγω τωρα θα κατσω να δω τον δικο μας αγωνα, μετα θα κατσω να δω και τον μεγαλο τελικο στη Τουρκια, ειπα να μοιραστω κι εδω το λινκ, μιας και ειναι ελευθερο στο Youtube οποιος θελει να δει:
[youtube]Z7CNB9eqXQU[/youtube]
Ειναι λιγο ασχετο μετα τη σημερινη μεγαλη νικη, αλλα επειδη εγω τωρα θα κατσω να δω τον δικο μας αγωνα, μετα θα κατσω να δω και τον μεγαλο τελικο στη Τουρκια, ειπα να μοιραστω κι εδω το λινκ, μιας και ειναι ελευθερο στο Youtube οποιος θελει να δει:
[youtube]Z7CNB9eqXQU[/youtube]
Φάνηκε ότι έγιναν κάποια πράγματα αυτονόητα τις τελευταίες ημέρες. Το κυνήγημα κάθε πόντου με αυτοθυσία από ΟΛΕΣ τις παίκτριες, το πάθος που έβγαζαν, οι αγκαλιές μεταξύ τους, η ενθάρρυνση της μίας στην άλλη, και βέβαια το κλάμα της Λι στην αγκαλιά του Μάρκο.
Με κάποιο τρόπο λοιπόν, άλλαξε το κλίμα, που ήταν και το προαπαιτούμενο για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν ξέρω πως έγινε, επομένως δίνω credit σε όλους, διοίκηση, προπονητή και παίκτριες.
Ειδικά οι πιο έμπειρες, η "βασική" επτάδα, έδωσε τα ρέστα της. Όπως και θα έπρεπε, έχοντας συμμετοχή σε σχεδόν 100% του χρόνου. Καλώς έπραξε ο προπονητής, καθώς είχαν και το επιπλέον κίνητρο να δώσουν αποδείξεις. Και τις έδωσαν. Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε να βγάλουν το φίδι από την τρύπα οι αναπληρωματικές μας.
Από πλευράς απόδοσης δεν ηταν το καλύτερο παιγνίδι μας. Σίγουρα έχουμε παίξει πολύ καλύτερα, όπως στο 1ο ματς με Ολυμπιακό, στα παιγνίδια με Αρη, ακόμη και στο πρώτο με την Άλμπα. Επίσης, η Αεκ ήταν νομίζω καλύτερη από το 1ο παιγνίδι. Εν τέλει όμως, η μάχη της κάθε μπάλας στην άμυνα, τα σπασίματα στο μπλοκ (ακόμη και αν δεν έφεραν πολλούς άμεσους πόντους), οι ατελείωτες βουτιές, δείγματα όλα αυτά της συλλογικότητας και της αυταπάρνησης που έδειξαν, μας έδωσαν την πρόκριση.
Το στοίχημα είναι τώρα να μην "στεγνώσει" η ομάδα και να θεωρήσει ότι "έκαναν το καθήκον τους". Ο Παο δεν είναι αχτύπητος, άλλωστε τον κερδίσαμε πρόσφατα, και μάλιστα προέρχεται από αλλαγή προπονητή που μπορεί να μην του βγει σε καλό στα ντέρμπι αυτά (με τη Θήρα ΔΕΝ ειναι ντέρμπι).
Συνολικά, εκπληκτικό παιγνίδι, συγχαρητήρια και στον αντίπαλο με την εξαιρετική Μπράουν (είναι η "καψούρα" μου από τις ξένες στην Ελλάδα) και την πολύ καλή Βεργίδου, που λίγο έλειψε να μας αποκλείσουν. Τέτοια παιγνίδια είχαν γίνει αφορμή να ξεκινήσω να παρακολουθώ γυναικείο βόλλευ, που μου μοιάζει πιο συναρπαστικό λόγω των συχνών εναλλαγών που εμφανιζονται σε σχέση με το αντρικό.
Με κάποιο τρόπο λοιπόν, άλλαξε το κλίμα, που ήταν και το προαπαιτούμενο για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν ξέρω πως έγινε, επομένως δίνω credit σε όλους, διοίκηση, προπονητή και παίκτριες.
Ειδικά οι πιο έμπειρες, η "βασική" επτάδα, έδωσε τα ρέστα της. Όπως και θα έπρεπε, έχοντας συμμετοχή σε σχεδόν 100% του χρόνου. Καλώς έπραξε ο προπονητής, καθώς είχαν και το επιπλέον κίνητρο να δώσουν αποδείξεις. Και τις έδωσαν. Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε να βγάλουν το φίδι από την τρύπα οι αναπληρωματικές μας.
Από πλευράς απόδοσης δεν ηταν το καλύτερο παιγνίδι μας. Σίγουρα έχουμε παίξει πολύ καλύτερα, όπως στο 1ο ματς με Ολυμπιακό, στα παιγνίδια με Αρη, ακόμη και στο πρώτο με την Άλμπα. Επίσης, η Αεκ ήταν νομίζω καλύτερη από το 1ο παιγνίδι. Εν τέλει όμως, η μάχη της κάθε μπάλας στην άμυνα, τα σπασίματα στο μπλοκ (ακόμη και αν δεν έφεραν πολλούς άμεσους πόντους), οι ατελείωτες βουτιές, δείγματα όλα αυτά της συλλογικότητας και της αυταπάρνησης που έδειξαν, μας έδωσαν την πρόκριση.
Το στοίχημα είναι τώρα να μην "στεγνώσει" η ομάδα και να θεωρήσει ότι "έκαναν το καθήκον τους". Ο Παο δεν είναι αχτύπητος, άλλωστε τον κερδίσαμε πρόσφατα, και μάλιστα προέρχεται από αλλαγή προπονητή που μπορεί να μην του βγει σε καλό στα ντέρμπι αυτά (με τη Θήρα ΔΕΝ ειναι ντέρμπι).
Συνολικά, εκπληκτικό παιγνίδι, συγχαρητήρια και στον αντίπαλο με την εξαιρετική Μπράουν (είναι η "καψούρα" μου από τις ξένες στην Ελλάδα) και την πολύ καλή Βεργίδου, που λίγο έλειψε να μας αποκλείσουν. Τέτοια παιγνίδια είχαν γίνει αφορμή να ξεκινήσω να παρακολουθώ γυναικείο βόλλευ, που μου μοιάζει πιο συναρπαστικό λόγω των συχνών εναλλαγών που εμφανιζονται σε σχέση με το αντρικό.
Μάγκες δε ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά ένας Έλληνας έγραψε σε ένα φόρουμ ότι η ΠΑΟΚ θέλει την κογιαρ και για του χρόνου και ότι επίσης κυνηγάει την στρατζαλη
Τη Στράντζαλη τι να την κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ? Η ίδια είναι απο τη Θεσσαλονίκη και το είπε ξεκάθαρα στη συνέντευξη μετά το μεταξύ μας παιχνίδι, οτι θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Εκτός αν κυνηγητό εννοείτε να της προσφέρει ο ΠΑΟΚ τα μισά απο όσα αμοίβεται και να ποντάρει στη θέληση της αθλήτριας να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Οπως έκανε επανηλλημένα η ομάδα τις προηγούμενες σεζόν, χάνοντας τον ένα μεταγραφικό στόχο μετά τον άλλο (π.χ. Χατζηευστρατιάδου).
- V-olakiotis
Έχουμε αγώνα αύριο στις 4 μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά!
Πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟ και δεύτερο παιχνίδι σε μια εβδομάδα στην Πυλαία!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟ και δεύτερο παιχνίδι σε μια εβδομάδα στην Πυλαία!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- miburosaito
Το λινκ για τον σημερινο αγωνα (θυμιζω ειναι στις 16:00) εδω:
[youtube]NKvtdd8Ioz8[/youtube]
[youtube]NKvtdd8Ioz8[/youtube]
Πάμε να τις αιφνιδιάσουμε και να κάνουμε το πρώτο βήμα.

- Willie the Pimp
- Mitsospaoki4
- Moderator
Από μαλακίες μας χάθηκε το πρώτο σετ.
Πιστεύω όμως μπορούμε
Πιστεύω όμως μπορούμε
Τραγική Φιντόν στο 23-21.
Ο σπίκερ είναι χειρότερος και απο τον μούσια της ΕΡΤ. Είπαμε να στηρίζουν τον ΠΑΟ, αλλά είναι πραγματικά απαράδεκτος.
Ο σπίκερ είναι χειρότερος και απο τον μούσια της ΕΡΤ. Είπαμε να στηρίζουν τον ΠΑΟ, αλλά είναι πραγματικά απαράδεκτος.
- Willie the Pimp
Τζάμπα χάσαμε το σετ. Κάποια χαζά λάθη σε κομβικά σημεία. Πρέπει να τους χαλάσουμε λίγο την υποδοχή και μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα χρειάζεται.