Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από tolis01 »

Guitarman έγραψε:
tolis01 έγραψε:Επιγραμματικά, ευχαριστώ τοκν κιθαράνθρωπο για το χρόνο που βρήκε να επιμεληθεί των προσεκτικών ποσταρισμάτων του.

Δύσκολο να μη μιλάς με κραυγές
Να σαι καλά ρε Τόλη αλλά ειλικρινά βαρέθηκα... Νομίζω πως θα το κόψω να μπαίνω στο τόπικ του Ιβάν... Ακόμη και οι μεταγραφές πιο λαιτ είναι... :mrgreen:

Δυστυχώς, έχω κόψει 2-3 άλλα τόπικ, γιατί δε βγαίνει τίποτε. Οποιαδήποτε διαφορετική άποψη/ιδέα όχι απλά αγνοείται, αλλά συντελείται προσωπική επίθεση στον γράφοντα προς αποδόμηση των γραπτών.
Ίδιον των καιρών.
1000 φορές η σιωπή, αλλά όχι, εκεί 10 φορές τα ίδια.

Μπορεί να έχεις λάθος στο ποστάρισμα, αλλά ξανά ευχαριστώ που έβαλες τον προσωπικό σου χρόνο να γράψεις πρόλογο, κυρίως θέμα, επίλογο με λογικά διατυπωμένες θέσεις. Τεσπα, δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

gika έγραψε:Να σου πω την αλήθεια, το να το κοιτάξουν κάποιοι, δεν πήγαινε σε σένα. Και εγώ σέβομαι τις απόψεις σου και την διάθεση σου να κάνεις κουβέντα. Αλλού πήγαινε, αλλά ας το αφήσουμε. Δεν έχει νόημα να γυρνάει η κουβέντα στο προσωπικό. Σόρρυ για το παραπάνω ποστάρισμα.
Κανένα πρόβλημα Γκίκα. :pano:
Andrew R έγραψε: Κοίτα φίλε κιθαρίστα καμια φορά ο γραπτός λόγος διμιουργει κι ένα μεγάλο έλλειμμα στην επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων. Καθώς μεγάλο κομμάτι αποτελεί και η μη λεκτική επικοινωνία .

Ο ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την ύπαρξη στο τιμόνι του Ιβάν έχει πετύχει πολύ λίγοτερα από αυτά που θα μπορούσε. Ας είναι λοιπόν η κριτική μας στραμενει στο πώς αυτά θα τα κάνουμε περισσότερα
Κρατάω αυτά τα δύο σημεία γιατί είναι η ουσία του ποστ σου Ανδρεα

@Κατ

Όλα όσα λες είναι πολύ σωστά και πρέπει να επισυμανθούν και να μην επαναληφθούν. Προσπαθώντας να είμαι αισιόδοξος, αναγνωρίζω ότι η πρώτη πενταετία του Ιβάν ήταν εκπαιδευτική. Μετά έκανε την μακροβιότερη (μετά-Λουτσλεσκου) προσπάθεια να διατηρήσει ένα συγκεκριμένο πλάνο με τον Αμπελ και δε του βγήκε. Εγώ βλέπω ότι μαθαίνει και για αυτό ξαναέφερε τον Λουτς. Γιατί θέλει κάποιον που εμπιστεύεται να του αφήσει περιθώριο να δουλεψει. Ελπίζω να ισχύει. Επίσης για μένα η φετινή χρονια (άσχετα τι λένε ότι πάμε για πρωτάθλημα) είναι πιο πολύ χρονιά ανασύνταξης. Με πολλούς "γερασμένους" παίκτες. Ευελπιστώ να χτιστεί ένας βασικός πυρήνας με κάποιοα από τα νέα αποκτήματα και με προσθήκες το Γενάρη έτσι ώστε του χρόνου το καλοκαίρι να χτιστεί κάτι καλό με τις νέες (πολλές) πρσθήκες που θα απαιτούνται. Αν δε το δω αυτό και του χρόνου, μάλλον θα χάσω την όποια αισιοδοξία μου.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Η κάθε προσπάθεια περιγραφής της πραγματικότητας αυτά τα χρόνια, θα πρέπει να συμπεριλάβει και τα εξωαγωνιστικά, τα οποία έπαιξαν δραματικό ρόλο και αν και χρυσόψαρα , δεν ξεχνιούνται. Πολύ πιθανόν να σήμαιναν κι άλλους τίτλους, με ό,τι άλλο μπορεί αυτό να σημαίνει. Ελλάδα γαρ.
Αλλιώς δε βλέπουμε το δάσος και εστιάζει ο καθένας εκεί που θέλει, συνειδητά ή ασυνείδητα.
"Δυαράκι" πάντως να δέχεται τέτοιο πόλεμο δεν έχω ξαναδεί.

Και σίγουρα είναι άδικο να λέμε ότι ο Σαββίδης μας έσωσε απλά από τον γκρεμό. Πέτυχε πολλά περισσότερα, που τα νιώθουμε καλύτερα ίσως εμείς εδώ εις τας Αθήνας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 06 Σεπ 2021, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Αραγε τo 20% της ιδιοκτησιας του ΟΛΘ γινεται
67% με μαγικα-βουντου και μαλιστα απο καποιον
που δεχεται τρομερο πολεμο απ την κυβερνηση;
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ο ΠΑΟΚ του ευργετη Ιβαν εχει πετυχει πολυ λιγοτερα απο οσα θα μπορουσε υπολογιζοντας το ποσα εχει ξοδεψει αυτος ο ανθρωπος. Ειτε γιατι ειναι στενοκεφαλος ειτε γιατι δεν εμπιστευεται κανεναν αλλον απο αυτους τους κυφηνες που εχει στην ΠΑΕ.
Με καλυτερους τεχνοκρατες και σχετικους με το ποδοσφαιρο τα αποτελεσματα θα ηταν σιγουρα καλυτερα και ποιοτικοτερα. Δεν αναφερομαι σε σερι νταμπλ φυσικα ( δεν αφηνει η ΝΔ και οι χορηγοι της) , αλλα ενα πλανο και επαγγελματισμο που τοσο πολυ λειπει κατα την γνωμη μου.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

montekristo έγραψε:Αραγε τo 20% της ιδιοκτησιας του ΟΛΘ γινεται
Εάν ήταν στο χέρι της κυβέρνησης, νομίζεις θα γινόταν;

Σιγά να μη γινόταν.

Οι Γερμανοί όμως πούλησαν (ήθελαν ή έτσι τους συνέφερε) και οι ντόπιοι εφιαλτάκηδες, κάνανε χασπί.

Αφού οι Γερμανοί το αποφάσισαν, τι θα έκαναν, θα έλεγαν όχι;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Και επίσης αν δεν υπήρχαν Αρετοπουλοι, κολάρα, Μαρουπες κλπ πάλι τα αποτελέσματα θα ήταν καλύτερα. Αυτό λέω ότι πρέπει να το αναφέρουμε, γιατί είναι μέρος της πραγματικότητας, δεν είναι προϊόν φαντασίας, συνέβη, το είδαμε, το ζήσαμε. Δεν αναφέρεται όμως σχεδόν ποτέ, σε τοποθετήσεις σχετικές. Αναφέρεται μόνο το κομμάτι που αφορά τις αστοχίες.

Τα λεφτά λοιπόν δεν έπιασαν ΚΑΙ γιατί δεν άφησαν κάποιοι τρίτοι, κάνοντας βρώμικο πόλεμο.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

montekristo έγραψε:Αραγε τo 20% της ιδιοκτησιας του ΟΛΘ γινεται

https://www.insider.gr/epiheiriseis/155 ... i-belterra

Μία ιδιωτική εταιρία συμφερόντων Σαββίδη αγόρασε μία άλλη εταιρία η οποία την έλεγχε μέχρι πρότινος Γερμανικός όμιλος ο οποίος είχε κατέβει στο διαγωνισμό για τον ΟΛΘ μαζί με τον Σαββίδη. Τώρα πως αυτό εσύ το συνδέεις με την κυβέρνηση...
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, του Open TV, της "Σάριζα", ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και εταιρειών real estate κέρδισε οριστικά τη μάχη με Αμερικανούς και ΕΕ, που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τον αποκλείσουν από τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), θεωρώντας τη συμμετοχή του σ' αυτή την εταιρεία ως βραχίονα ρωσικής οικονομικής διείσδυσης στην Ελλάδα.

Ο πολυσυζητημένος επιχειρηματίας είναι πλέον το απόλυτο "αφεντικό" στον ΟΛΘ, έχοντας συγκεντρώσει το 67% των μετοχών του, γεγονός που τον υποχρεώνει να καταθέσει δημόσια πρόταση για την εξαγορά και του υπόλοιπου 33%, από το οποίο ελέγχει ήδη ένα σημαντικό κομμάτι μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών.
https://www.sofokleousin.gr/me-67-ston- ... ypoloipo-3

Απ οσα διαβαζω στο αρθρο ή ο κουλις ειναι ρωσοφιλος και παρ ολο που επρεπε να τον εχουν ριξει και να εχουν ξαναγινει εκλογες συνεχιζει να κυβερναει απτοητος ή ο Ιβαν πηρε στα χερια του το δευτερο μεγαλυτερο λιμανι της χωρας με προοπτικη να γινει το πρωτο με ενα τρικ οπως της 1ης προσληψης Λου μεσολαβουντος του Στανογεβιτς.

Τριτη εκδοχη δεν βλεπω και οι δυο αυτες μου φαινονται εκπληκτικα απίθανες για το μεγεθος των συμφεροντων.-
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Όχι φίλε.

Δεν είναι ο Τέρυ Χρυσός Junior ρωσόφιλος. Είναι κυρίως γερμανικών iso και μετά ατλαντικών.

Οι Γερμανικές κουφάλες,

είναι και με τον αστυφύλαξ (Αμέρικα) και με τον Χωροφύλαξ
(Russiya).

Όπου τους συμφέρει και όπως τους συμφέρει.

Δεν είναι μακάκες να πληρώνουν την ενέργεια, όσο την πληρώνουμε εμείς.

Οπότε σε αυτή την περίπτωση του Λιμένος, αφού οι Γερμανοί συμφώνησαν, να πάει ο Λιμένας στο μεγάλο Ιβάν,

αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω,

όσο και να τους τσούζει, τους ντόπιους κουτσαβάκηδες.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

bersekeros έγραψε:Όχι φίλε.

Δεν είναι ο Τέρυ Χρυσός Junior ρωσόφιλος. Είναι κυρίως γερμανικών iso και μετά ατλαντικών.

Οι Γερμανικές κουφάλες,

είναι και με τον αστυφύλαξ (Αμέρικα) και με τον Χωροφύλαξ
(Russiya).

Όπου τους συμφέρει και όπως τους συμφέρει.

Δεν είναι μακάκες να πληρώνουν την ενέργεια, όσο την πληρώνουμε εμείς.

Οπότε σε αυτή την περίπτωση του Λιμένος, αφού οι Γερμανοί συμφώνησαν, να πάει ο Λιμένας στο μεγάλο Ιβάν,

αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω,

όσο και να τους τσούζει, τους ντόπιους κουτσαβάκηδες.

Ακριβώς έτσι έγινε...
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Ωχ ωχ... :lol: :lol: :lol:
Ο Τσίπρας δίνει τωρα στον ΟΡΕΝ την πρώτη Τ/Ο συνέντευξη του μετά τον ανασχηματισμό. Βλέπω να γίνεται το κρατικο γήπεδο του οαρης πολύ πριν το δικό μας. Διότι οαρης σημαίνει τα "δικά μας" παιδιά εάν με εννοείτε.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ας τους κάνουν ένα γήπεδο στο βοθρολιμανο να μην τρέχει και ο ο οπαδός του γαύρου που κάνει τον πρόεδρο.
Αν γίνει εκεί, με την ευχή μου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

trouman έγραψε:Η κάθε προσπάθεια περιγραφής της πραγματικότητας αυτά τα χρόνια, θα πρέπει να συμπεριλάβει και τα εξωαγωνιστικά, τα οποία έπαιξαν δραματικό ρόλο και αν και χρυσόψαρα , δεν ξεχνιούνται. Πολύ πιθανόν να σήμαιναν κι άλλους τίτλους, με ό,τι άλλο μπορεί αυτό να σημαίνει. Ελλάδα γαρ.
Αλλιώς δε βλέπουμε το δάσος και εστιάζει ο καθένας εκεί που θέλει, συνειδητά ή ασυνείδητα.
"Δυαράκι" πάντως να δέχεται τέτοιο πόλεμο δεν έχω ξαναδεί.

Και σίγουρα είναι άδικο να λέμε ότι ο Σαββίδης μας έσωσε απλά από τον γκρεμό. Πέτυχε πολλά περισσότερα, που τα νιώθουμε καλύτερα ίσως εμείς εδώ εις τας Αθήνας.
Trouman παντα ετσι ηταν και ισως παντα ετσι θα ναι. Ενοχλει ο ΠΑΟΚτσης και η σταση ζωης που εχει. Δεν ηταν χαπατο, δε βολευει να ναι δυνατος.
Δε ξερω τι ζησατε, εγω ομως δε θα ξεχασω Λιτσες και Ψυχομανιδες. Να φευγει ο Ζησης μονος στην αντεπιθεση, να τον κλαδευει ο γαυρος (καθαρη κοκκινη) και το καθικι να δινει επιθετικο φαουλ. Να χτυπας το κεφάλι στο καγκελο και να μη νοιωθεις. Μη μου λετε για πολεμο.Χειροτερα ζησαμε στο παρελθον.
Με δεδομενο τον πολεμο της χαβουζας το δικο μου ποιντ ειναι η προσπαθεια δημιουργιας μιας ισχυρης ομαδας. Μιας ομαδας με αρχη μεση και τέλος, ξεκαθαρες αρμοδιοτητες, οργανωση και στοχευση για το μελλον. Αυτο δεν ειδα κι αυτος ειναι ο καημος μου.
Παρε ενα καλο ΤΔ, κρατα ενα προπονητη που δειχνει έργο (στυλ Λουτσε, Ιβιτς) 3 χρονια, στηριξε τον με τις μεταγραφες που θελει κι αυτη η ομαδα θα γραψει ιστορια. Γιατι? Γιατι απο πισω θα υπαρχει ενας λαος να την κανει 2 φορες καλυτερη στο γήπεδο. Αρκει να πιστεψει.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ετσι ακριβώς και οι Λιτσες κ σία σε εποχές που η τβ έδειχνε οτι ήθελε. Βλέπαμε αθλητική Κυριακή και βγαίναμε απο τα ρούχα μας με το πετσόκομμα των φάσεων ώστε να φαινόμαστε μικροί.
Γιαυτό και η κριτική το πόσο ψηλότερα θα μπορούσαμε να ημασταν.
Τρουμαν δεν νομιζω οτι ξεχνάει κάνεις ολο τον υπόγειο και φανερο πόλεμο και την καθημερινή προσπάθεια να μας βγαζουν και ευνοημένος με ένα σφύριγμα απέναντι σε 20.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”