7.Omar El Kaddouri
- anekfrastos
Re: 7.Omar El Kaddouri
Μπράβο φίλε, πολύ ωραίος, αυτά είδα κι εγώ στο ματς και γι αυτό τον ψήφισα MVP.
Το έχω ξαναγράψει, ο παίκτης έχει πολλή ποιότητα αλλά, λόγω Μαουρίσιο, έπαιζε συνήθως σε άλλες θέσεις.
Το μόνο αρνητικό του είναι (εκτός από τους συχνούς τραυματισμούς) ότι αρκετές φορές εκνευρίζεται, χάνει για λίγο την ψυχραιμία του και κάνει χαζά φάουλ για κάρτα, όπως ήταν και αυτό που ανέφερες.
Το έχω ξαναγράψει, ο παίκτης έχει πολλή ποιότητα αλλά, λόγω Μαουρίσιο, έπαιζε συνήθως σε άλλες θέσεις.
Το μόνο αρνητικό του είναι (εκτός από τους συχνούς τραυματισμούς) ότι αρκετές φορές εκνευρίζεται, χάνει για λίγο την ψυχραιμία του και κάνει χαζά φάουλ για κάρτα, όπως ήταν και αυτό που ανέφερες.
Παιχταράς με ποιότητα.
Μετά την αποχώρηση πολλών απ΄την "παλιά φρουρά" είσαι ακόμη περισσότερο απαραίτητος για την εμπειρία σου και την προσωπικότητα σου.
Στην θέση που παίζεις τώρα, πιστεύω κι εύχομαι ότι θα σταματήσουν και οι μικροτραυματισμοί σου.
Μια χαρά να παίζεις όταν πρέπει κι όσο πρέπει.
Με μια καλή διαχείριση, μπορείς να είσαι πάντα έτοιμος στα δυνατά παιχνίδια.
Είσαι απ αυτούς που μπορούν να κάνουν τη "διαφορά" και θέλω φέτος να είναι η καλύτερη σου χρονιά.
Μετά την αποχώρηση πολλών απ΄την "παλιά φρουρά" είσαι ακόμη περισσότερο απαραίτητος για την εμπειρία σου και την προσωπικότητα σου.
Στην θέση που παίζεις τώρα, πιστεύω κι εύχομαι ότι θα σταματήσουν και οι μικροτραυματισμοί σου.
Μια χαρά να παίζεις όταν πρέπει κι όσο πρέπει.
Με μια καλή διαχείριση, μπορείς να είσαι πάντα έτοιμος στα δυνατά παιχνίδια.
Είσαι απ αυτούς που μπορούν να κάνουν τη "διαφορά" και θέλω φέτος να είναι η καλύτερη σου χρονιά.
- ΑποστόληςΑ
Κι αν είμαι Rock μη με φοβάσαι
έγινα κιόλας τριάντα χρονών,
Του χρόνου μαζί μας με τριετές συμβόλαιο των 450.000 + bonus.
έγινα κιόλας τριάντα χρονών,
Του χρόνου μαζί μας με τριετές συμβόλαιο των 450.000 + bonus.
Όταν παίζεις είσαι ο καλύτερος του γηπέδου.
Εξαιρετικος, είσαι παικταρα, παίξε επιτέλους όσο αξίζεις.
Εξαιρετικος, είσαι παικταρα, παίξε επιτέλους όσο αξίζεις.
Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρισκο να αποχωρησει αυτη τη στιγμη ο Ελ Καντουρι.Ας κανει υπομονη τουλαχιστον μεχρι τον Γεναρη και αν επιστρεψει και ειναι καλα ο Μισιτς βλεπουμε τοτε.
Εννοείται, ο παίχτης πρέπει να μείνει μέχρι τον Γενάρη.
Δύσκολο πάντως με τέτοια εικόνα να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε.
Τουλάχιστον,να πάρουμε 2-3 μύρια από την πώληση του και να τα ρίξουμε στον αντικαταστάτη του.
Τουλάχιστον,να πάρουμε 2-3 μύρια από την πώληση του και να τα ρίξουμε στον αντικαταστάτη του.
Κρίμα πάντως τώρα που βρήκε τον εαυτό του,παίζοντας εκεί που πρέπει φυσικά, να τον χάσουμε.
- Maximus
Ο περσινός Καντουρι θα ειχε τώρα θλάση μετά το σημερινο high tempo 90λεπτο για το ματς με την Μπενφίκα...
Για να δούμε...
Για να δούμε...
Εγω λεω οτι πρεπει να πιστωσουμε λιγο στον προπονητη τους μηδαμινους αν θυμαμαι μικροτραυματισμους κατα τη θητεια του.
Καλουλης είσαι μωρέ...αν είχες και την ταχύτητα του Γκιγιέρμε καλά θα ήταν.
Υγ στην Ιταλία πήγε για τα προβλήματα των τραυματισμών του
Υγ στην Ιταλία πήγε για τα προβλήματα των τραυματισμών του
μάθε μας να αντιλαμβανόμαστε ρε φίλε τι σημαίνει ολοκληρωμένο παιχνίδι στα χαφ.
Γεμάτο παιχνίδι.
Γεμάτο παιχνίδι.
-
το συμβόλαιο που πρέπει να ξεφορτωθούμε είναι του Εσίτι και όχι του Καντουρί. Εκεί πρέπει να γίνει η αντικατάσταση. Ο Καντουρί είναι 30 χρονών δηλαδή ηλικία που έχει 2-3 καλά χρόνια ακόμη. Το πρόβλημα είναι το υψηλό του συμβόλαιο (1,1εκ). Εγώ θα του πρότεινα επέκταση ένα χρόνο και ίσως και +1 δηλαδή να του δώσουμε μια προοπτική διετίας-τριετίας προσαρμόζοντας όμως το συμβόλαιο του στα 600-700 (+bonus). Σε συνέντευξη του παλαιότερα είχε δηλώσει ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ και τη Θεσ/κη και ότι η συζήτηση για μεταγραφή του είναι γιατί η ομάδα του λέει να φύγει (μάλλον λόγω συμβολαίου) και όχι γιατί την προκαλεί ο ίδιος. Άρα θα ήταν θετικός σε μια ενδεχόμενη συζήτηση ανανέωσης και αναπροσαρμογής του συμβολαίου.obanebane έγραψε:Εννοείται, ο παίχτης πρέπει να μείνει μέχρι τον Γενάρη.