Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
fwtis

Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από fwtis »

eorptol έγραψε: ο μπερμπατωφ ήρθε λόγω ιβαν

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και απ οτι βλεπω μέχρι τωρα δεν χάρηκε καθόλου ο Ιγκορ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fwtis την Κυρ 17 Ιαν 2016, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του του παίκτη, Ρασίντ αλ Γκαζάλι, προκειμένου να συλλέξει πληρoφορίες για το θέμα και εκείνος μας απάντησε ορθά-κοφτά: "Δεν είχα ποτέ μέχρι σήμερα επαφή με τον ΠΑΟΚ για τον Μπαρκ".

Ο Πετρωτος δεν έχει πετύχει ούτε μια μεταγραφή. Λες να μην πέτυχε κ διάψευση!!!;;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Che στο είπα ,το θέμα ο ουλτρας την παρασκευή το ςβγαλε άρα παπας είναι .Δεν θα πάρουν 10αρι οποιος το κατάλαβε καλώς για τους υπόλοιπους πρόβλημα τους
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Σαμμίρ κάποτε ήταν παικταράς. Τώρα για να πήγε Κίνα...
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

joshua έγραψε:Και κατι ψιλοοφτοπικ.Θεωρω μεγαλο λαθος την ανανεωση Τζιολη.Με 2 εξαιρετικα ταλαντουχους μεσους, τον Τσιμιροτ και τον Χαριση,2 παιδια που ψαχνουν τις ευκαιριες τους Σαμπο και Αντονις,τον Πελκα και οποιον παρουμε λιγο πιο μπροστα,αυτο που θα λειπει για μενα απο το ροστερ ειναι ενα αμυντικο χαφ σκυλι του πολεμου,εναν παικτη που θα εναλλασεται με εναν απο τους 2 πρωτους,αναλογα και με τον αντιπαλο και τετοιος δεν ειναι ο Τζιολης.

Υ.Γ Τι σχεση εχει ρε παλικαρια ο Μπερμπατοφ με τον Πελκα και το δεκαρι που θελουμε;
Συμφωνω για Τζιολη οτι πρεπει να προχωρησουμε παρακατω. Βρηκαμε καλυτερους στην θεση του.
Για μενα ομως δεν χρειαζεται αλλο εξαρι αλλα αυτο για το οποιο ψαχνουμε ενα καλο δεκαρι.
Ισως και ενας επιθετικος με ταχυτητα και ατομικη ενεργεια
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ace79grpaok έγραψε:Che στο είπα ,το θέμα ο ουλτρας την παρασκευή το ςβγαλε άρα παπας είναι .Δεν θα πάρουν 10αρι οποιος το κατάλαβε καλώς για τους υπόλοιπους πρόβλημα τους

Θα παρουμε απλα ο ιτ θελει αλλον δεκαρι βεβαια και αυτος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω καθαρο εξαρι δεν βλεπω στο ροστερ και οι Τσιμιροτ,Χαρισης πιο πολυ οκταριζουν παρα εξαριζουν.

Υ.Γ ace ελεος ρε παλικαρι,οκ και εγω κραζω αλλα εσυ εχεις γραψει το ιδιο ποστ καμια 20ρια φορες σε 2-3 μερες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 17 Ιαν 2016, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εγω θα τον ήθελα για χρονο ακομη σε ορισμενα ματς για την προσωπικοτητα του και γενικά γιατα αποδυτηρια..
Αλλα 2 ειναι οντως υπερβολή για μια ομαδα που εξελισσεται και χρειάζεται σταδιακη "αποτζιολοποιηση" με δημιουργία καινούριων σταθερων..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μαμω το κινητο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

fwtis έγραψε:

Είπες ότι θέλει δεκάρι και αν έρθει ίσως δεν τον βάζει μα τον ζητάει γιατί να μην τον βάλει. ....μην βλέπουμε φαντάσματα παντού

Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Ιδανικη περίπτωση πιστευω θα ηταν ο μανουελ φερναντες..έχει και γιουρο,εχουμε και σαντος στην Πορτογαλία,οποτε πιστευω αν θέλει θα παλέψει για να κερδίσει μια θεση στο ροστερ των πορτογαλων..εχει και παραπανω παιχνιδια απο τον μπουσουφα(που δεν τκν ξερω,αλλα απο τα βιντεακια που ειδα προτιμω τον φερναντες,γιατι μας λειπει τετοιος παιχτης με υψος δύναμη κλπ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@simba
και δυο δε με χαλαει. θα ηθελα να τελειωσει την καριερα του στον ΠΑΟΚ και ίσως να μπει σε καποιο τμημα υποδομης. Κατερινιώτης γαρ... λογικα λιγο δνα το εχει... :lol: :lol:

κατα τα άλλα, Μπουσουφά... τεράστια λατρεία πριν απο κάποια χρόνια, πριν τον βρουν ανζί,μανζι κτλ κτλ , φυσικά απο το..ακατανόμαστο...

ευέλικτος, τεχνίτης, λίγο... ζογκλέρ, καλά χτυπήματα της μπάλας... KAI με τα δυο πόδια ;) , γενικά, μου αρέσει.. με 1,5 έτος συμβόλαιο μια χαρά. βαζεις και οψιον για αλλο ενα και ακομα καλυτερα.

ναι, υπάρχει προβληματισμός μετά για τον άξονα των στρουμφ.. :) αλλά η ομάδα θα έχει άλλη ταχύτητα. άλλωστε και τώρα έχουμε χαρίση, τσιμιροτ και πέλκα που δεν νομίζω ότι ο πέλκας ειναι και το πρώτο μποϊ.... 8-)

συν οτι εχει καλά χτυπήματα σε στημένες φάσεις, χρήσιμο αυτό.

πάντως αν είναι αυτός ο ¨εκλεκτός¨ τότε δεν είναι κάποιος που θα βοηθήσει άμεσα αλλά θα θέλει κανα δυο-τρεις βδδομάδες μινιμουμ, μην μας αρχίσει και αυτός τις θλάσεις να 'ουμε. :lol:

επίσης, goran, άλλη κράσνονταρ αυτή που μας απέκλεισε και άλλη αυτή που..υποφέρει... αυτή βολοδέρνει στον πάτο του ρώσικου, της έφυγε το πουλεν ο Ιβελίν και αν έχει κανα δυο αξιόλογους παίχτες, αυτός ειναι ο xandao στα σεντερ μπακ, ψηλός,δυνατός, γρήγορος και βραζιλιανοιταλός 8-) και o θηριώδης Μπαλντε στα σεντερ φορ (1.90+ ύψος). κατα τα άλλα έχουν τους παππου αρσαβιν και παβλιουτσενκο και ειδα οτι το χειμωνα πηραν δανεικο τον...σαντανα, το γνωστό κιθαριστή... :lol: :lol: (λες να φεύγει ο xandao ? :roll: )

υγ: επίσης, για τον Φερνάντεζ που λέγατε και χθές. ΔΕΝ είναι 10αρι καθαρό, αλλά είναι 8/10. εχει καλή τεχνική, οκ δεν ειναι Ο ζογκλερ/τριπλαδορος αλλά εχει καλές μεταβιβάσεις και καλά χτυπήματα της μπάλας. Θα έδενε πιο εύκολα σε ενα 433 αλλά μπορεί και σε ρόλο 10αριου σε 4231, αλλά δεν πατάει τόσο περιοχή και δεν έχει γενικά το γκολ... ειναι πιο μεσος παρα επιθετικος δλδ... αλλά ειναι καλός παίχτης, όπως και να χει.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

joshua έγραψε:Υ.Γ ace ελεος ρε παλικαρι,οκ και εγω κραζω αλλα εσυ εχεις γραψει το ιδιο ποστ καμια 20ρια φορες σε 2-3 μερες.
Το ιδιο post γραφει σε καθε μεταγραφικη περιοδο επανειλημμενα και παντα στο τελος διαψευδεται και μετα το παιζει τρελιτσα... Περυσι το χειμωνα, απο Δεκεμβριο (πριν καν αρχισει η μεταγραφικη περιοδος) εκραζε που ακομα δεν εγινε κινηση και δηλωνε ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν προκειται να παρουμε παικτη. Τωρα θα παρεξηγηθει με το σχολιο μου, αλλα εμεις ειμαστε αναγκασμενοι να τρωμε τη μιρλα του καθε φορα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

K_geo έγραψε:...αλλά δεν πατάει τόσο περιοχή και δεν έχει γενικά το γκολ... ειναι πιο μεσος παρα επιθετικος δλδ... αλλά ειναι καλός παίχτης, όπως και να χει.
Θεωρω πως χρειαζομαστε "πιο μεσο παρα επιθετικο". Χρειαζομαστε δηλαδη εναν παικτη που να αξιοποιησει τους δυο πολυ καλους επιθετικους που εχουμε, Κλαους και Μπερμπατοβ. Με δυο τετοιους σκορερ, ας μην εχει το γκολ το 10αρι, αρκει να τους ταϊζει σωστα.
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

eorptol έγραψε:
fwtis έγραψε:

Είπες ότι θέλει δεκάρι και αν έρθει ίσως δεν τον βάζει μα τον ζητάει γιατί να μην τον βάλει. ....μην βλέπουμε φαντάσματα παντού

Με αυτόν βλεπω φαντάσματα :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”