10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μεγάλο παρελθόν, μεγάλη ποιότητα αλλά Περπάτοφ χθες.
Πριν και μετά την αγκωνιά.
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

δεν πειραζει εχουμε κλαους που τρεχει πανω κατω παλευει μετα αντιπαλα σεντερμπακ και σκυλιαζει...

δικο μας παιδι και παιρνει κ λιγα λεφτα

ρε μπερμπατοβ κοροιδο πανε εμιρατα να ησυχασεις... που μου θελεις κ να παιζεις στη θεση σου!
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

desperando έγραψε:
spyretto έγραψε:Μήπως φέραμε σωσία του;
lamosas έγραψε:Αν δε γουστάρεις να παίξεις μπάλα πες το στην ομάδα να φιλιθουμε σταυρωτα και να πάει ο καθένας στο δρόμο του
gergeo4 έγραψε:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 1 (ΕΝΑ!!!) ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΣΑ ΣΟΥ.

ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ. Η ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ.

ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ.

ΔΕ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟ ΣΟΥ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΕΣ ΤΟ ΚΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ.

Ο ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΒΛΑΜΕΝΕ Ε ΒΛΑΜΕΝΕ,
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:ΠΕΡΠΑΤΟΦ.

Το πιο αντιπροσωπευτικό παρατσούκλι που έχει δοθεί ποτέ σε παίχτη της λίγδας. Αποκαθηλώνεσαι μόνος σου.

Φήμες λένε ότι έχει μείνει με τα χέρια σηκωμένα και μέσα στα αποδυτήρια.
john4serres έγραψε:κριμα που δεν δεχτηκε την προταση για Κινα.
john4serres έγραψε:ναι παιδια ο Μπερμπατοφ ειναι , στα 35 του , τι τον κανετε θεο ;
Τον παρουσιαζετε σεντερ φοράκλα και γαματος παικτης , που να σας φερουν και κανεναν Λεβαντόφσκι δηλαδη..
anekfrastos έγραψε:Ναι είναι ο πρώτος επιθετικός που τρώει ξύλο. 2εκ για να λεμε "τι να κάνει το παιδί, τον σκουντανε".
Τι γράφετε ρε παιδιά...
Τόσους μήνες λεγατε " βαλ' τον μέσα να τους γ@μησει όλους". Ας γραφατε "βαλ' τον μέσα να τους γ@μησει όλους αρκεί να μην τον σκουντανε".
spyretto έγραψε:Σε τέτοια μαρκαρίσματα δεν δίνεται κόκκινη όμως εκτός αν έχει δόλο. Αυτός απλά πήγε αγαρμπα και τον χτύπησε. Εγώ αυτό είδα, καθαρή κίτρινη φυσικά.

Αφού δεν σκύλιασε ο άνθρωπος και μ'αυτο δεν έχουμε ελπίδα. Μπλαζέ συμπεριφορά. Αν ο Σαββίδης σταμάτησε μεταγραφή του Αρνεσεν για να τον φέρει τότε τι να πω...ας ελπίσουμε ότι θα είναι το τελευταίο λάθος του.
spyretto έγραψε:Εντάξει ο διαιτητής επαιξε θα έλεγα 60-40, ο επόπτης επαιξε 90-10
Κοκκινη ο Μποτία αυτός θα δώσει κίτρινη.

Αυτά πρέπει να τα περιμένουμε όμως.
δειτε κατι μπαλαδοφατσες ρε
δειτε κατι μπαλαδοφατσες που εχουν και αποψη
ρε κιμ γιονκ ουν που σας χρειαζετε
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Οταν γράφεις πολύ και δεν τα φιλτράρεις πρώτα θα γράψεις και καμμιά μ@λ@κιούλ@ :lol:
Εσύ που είσαι μπαλαδόφατσα να γράφεις παραπάνω για να ανεβάζεις το επίπεδο του φόρουμ. Αλλά το μόνο που κατάλαβα είναι ότι έχεις ένα θεματάκι με τον Κλάους...
Omar316

Δημοσίευση από Omar316 »

Φιλε σπυρετο κι εσυ ομως εχεις ενα θεμα με μπερμπατοφ γιατι εδω και μερες τον εχεις ξεσκισει. Γενικα ειμαστε των ακρων και χανουμε την ουσια. Το να φτασεις σε σημειο να πεις πως χθες δεν ηταν καλος, μου θυμιζει αποψεις φιλων αλλων ομαδων που ενω εχουν δει με τα ματια τους να ξυλοκοπειται σε ολο το ματς, πετανε το γραφικο "ναι αλλα ουτε γκολ δεν εβαλε"
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

spyretto έγραψε:Οταν γράφεις πολύ και δεν τα φιλτράρεις πρώτα θα γράψεις και καμμιά μ@λ@κιούλ@ :lol:
Εσύ που είσαι μπαλαδόφατσα να γράφεις παραπάνω για να ανεβάζεις το επίπεδο του φόρουμ. Αλλά το μόνο που κατάλαβα είναι ότι έχεις ένα θεματάκι με τον Κλάους...
τσακαλι εισαι :lol: :lol: :lol: :lol:
γι αυτο και τον εχω αβαταρ
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ΔΕΝ ετρεχε ποτε ο μπερμπατοφ και σε καμια ομαδα
τον χρησιμοποιει σε λαθος θεση και τον εχει ξενερωσει

δεν μπορει να κριθει
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Παλαιολόγος έγραψε:ΔΕΝ ετρεχε ποτε ο μπερμπατοφ και σε καμια ομαδα
τον χρησιμοποιει σε λαθος θεση και τον εχει ξενερωσει

δεν μπορει να κριθει
Ας τον λέγανε Μπερμπατίδη και θα σου'λεγα τώρα τι θα γράφανε όλοι..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Μπερμπάτοφ ποτε δεν έτρεχε αλλα ΠΑΟΚ εισαι τόσα χρονια εχεις φορ που ναι στους πρώτους στα κοψίματα οποτε άλλες απαιτήσεις
Άβαταρ μέλους
spyretto

Μα τι να σου κάνει και ο Μπερμπάτοφ όταν σε όλο το πρώτο ημίχρονο η ομάδα προσπαθούσε να επιτεθεί με γιόμες; Κι έχουμε και τους σπεσιαλίστες στον τομέα, Τζαβέλλα και Τζιόλη. Χειρότερος είναι στο κυνήγι γιόμας από τον Κλαους.
Αν δεν ολοκληρωθεί η αποβρυζοποίηση του ρόστερ - να μείνει μόνο ο Μακ που κατά λάθος του βγήκε - δεν πρόκειται να δούμε βελτίωση. Αλλά νομίζω ότι αυτό θα γινει, δε μπορώ να φανταστώ ότι θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Τζιόλη και θα παίζουμε με Τζιόλη και Τζαβέλλα για τα επόμενα 3 χρόνια. Μου είναι αδιανόητο.
Φέρτε τον Μπακασέτα, τον Μαλαπέρδα, όποιον φερέλπι νέο παικτάκι στη θέση τους αλλά όχι αυτούς please.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μια ερωτηση προς οσους φωναζουν για το οτι ο Μπερμπατοφ δεν παιζει στην θεση του.

Πιστευετε οτι ο Μπερμπατοφ ειναι ενα αβγαλτο και ανυπερασπιστο παλικαρακι χωρις προσωπικοτητα και αποψη για την ομαδα που δεν εχει συζητησει (απειρες συζητησεις με προπονητη και πολλα τετ α τετ στις προπονησεις με τον προπονητη) με τον Τουντορ τα της ομαδας και το που μπορει να αγωνιζετε;;;Τοσο χαμηλα τον εχετε σαν προσωπικοτητα;;;

υ.γ. Αν δεν κανω λαθος τα παραπονα του ειναι για το οτι δεν παιζει περισσοτερο χρονο και οχι για την θεση που παιζει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ναι μωρέ να βγει και να πει οτι δεν του αρέσει η θέση,να φάει και άλλο κράξιμο.Παίζει εκεί που του λέει ο προπονητής.Επαγγελματίας είναι.

Τώρα εντάξει έπαιξε μια καριέρα σέντερ φορ,ήρθε εδώ και παίζει 30-50 μέτρα έξω από την περιοχή για κάποιο λόγο που υπάρχει μόνο στο μυαλό του Τούντορ και τον κράζετε κιόλας.Γιατί..μαμώ την λογική.Γ αυτό.

Ας μην λέμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς..
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Αυτοι που κραζουν Μπερμπατοφ τι περιμενουν; Να παρει την μπαλα και να περασει 6 παιχτες ξερω γω;

Επαιξε με την κουλα στο β ημιχρονο (οσο επαιξε), επαιξε και με τον γαυρο χθες και σε αυτα τα διαστηματα κρατησαμε μπαλα πολυ περισσοτερο απ οτι εχουμε κρατησει αλλες χρονιες εκει μεσα. Εχει την δυνατοτητα να κραταει την μπαλα και να τουν την παιρνουν μονο με φαουλ. Η φαση που βγαινει ο Μακ και τον κοβει με οφσαιντ ειναι απο πασα του. Η φαση που μπαινει ο Κιτσιου στην μεγαλη περιοχη και την γυρναει στον Κλαους ειναι απο πασα του. Το σουτ του Πελκα ξεκιναει απο δικη του πασα.

Ταπεινη μου αποψη ειναι σε τετοια ματς πρεπει να παιζει αυτος κορυφη για να μπορει να κανει και καμια τελικη.

Παντως απο αποψη τρεξιματων και ορεξης, εγω μια χαρα τον βλεπω.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Με ειδες πουθενα να κραζω τον Μπερμπατοφ; Αν ναι παρακαλω να μου υποδειξετε το ποστ.

Μου φαινετε παραλογο ο Μπερμπα σαν μια μεγαλη προσωπικοτητα που ειναι να μην εχει μιλησει με τον προπονητη του για το που μπορει να παιζει και να δεχετε οπως ας πουμε ο Σαββιδης και ο Ποποβιτς τις εντολες του προπονητη χωρις αντισταση.
Λες ειναι επαγγελματις και παιζει εκει που του λεει ο προπονητης, αν ισχυε κατι τετοιο σαν επαγγελματιας θα δεχοταν και τον παγκο και δεν θα εκανε σχολια για το αν παιζει ή οχι.
Άβαταρ μέλους
spyretto

desperando έγραψε:
spyretto έγραψε:Οταν γράφεις πολύ και δεν τα φιλτράρεις πρώτα θα γράψεις και καμμιά μ@λ@κιούλ@ :lol:
τσακαλι εισαι :lol: :lol: :lol: :lol:
γι αυτο και τον εχω αβαταρ
Υπάρχει και το ανάποδο του συνδρόμου της Στοκχόλμης. Τον βάζεις στο αβαταρ για να τον κράζεις καλύτερα. Ξέρεις εσύ.

ΥΓ. Ορίστε έβαλα κι εγώ αβστάρ τώρα. Happy?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”