Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από theo-drama »

Επειδη μενω Δραμα ερχομαι οταν μπορω στην Τουμπα.Αλλιως ειναι να βλεπεις τον αγωνα ζωντανα και αλλιως συην ΤΙ-ΒΙ.Εγω ημουν με τον βαζελο και στο κυπελλο με πανθραξ και μου αρεσε σ'αυτα ο ΠΑΟΚ ζωντανα.Δεν μου επηρεαζουν καθολου τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΡΔ απ'αυτα που λενε,οταν θα τους ακουσω ,συνηθως τυχαιως.Στηριζω τον ΤΟΥΝΤΟΡ,βλεπω κατι καλο οτι γινεται.
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Ωραία τώρα κάνουν και νικ οι χαμουτζηδες ,άντε και βάζελοι και χανουμια προσεχώς εύχομαι ,μάλλον ξεχάσατε οτι το φόρουμ είναι ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και όχι το καφενείο των φιλαθλων

Δεν βλέπουμε κάτι το κακό στη συγκεκριμένη περίπτωση. Λες να ξεχάσαμε ότι είναι Παοκμάνια;

Ντίνος
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

eorptol έγραψε:Γρηγοριαδης σήμερα. ...να επέμβει ο Ιβάν και να επιβάλλει να παίζει ο Κλάους βασικός. ....ο ίδιος εκραζε τον ιβαν όταν έμπαινε στα αποδυτήρια. ....τι σκατοφαρα είναι τα καθηκια αυτοί είναι ο πραγματικός εχθρός της ανάπτυξης του ΠΑΟΚ

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Ειναι συνηθισμενοι αυτοι απο τετοια ρε συ γι'αυτο. Εκει που δουλευουν εχουν μαθει οτι ο εκαστοτε ιδιοκτητης μπορει να επεμβαινει και να τους επιβαλλει π.χ. ποιος θα μπει αρχισυντακτης, με ποιο θεμα θα ασχοληθουν και ενιοτε και τι ακριβως να γραψουν. Ετσι μαθανε απο παιδια αυτοι και το νομιζουν και φυσιολογικο... πνευματικα και ηθικα αναπηροι.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

χαχαχα μιλανε ολοι,μιλαει και η πιανολα ο Γρηγοριαδης..
blackjack80

blackjack80 έγραψε:Ωραία τώρα κάνουν και νικ οι χαμουτζηδες ,άντε και βάζελοι και χανουμια προσεχώς εύχομαι ,μάλλον ξεχάσατε οτι το φόρουμ είναι ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και όχι το καφενείο των φιλαθλων

Δεν βλέπουμε κάτι το κακό στη συγκεκριμένη περίπτωση. Λες να ξεχάσαμε ότι είναι Παοκμάνια;

Ντίνος
Εμένα δεν με αρέσει να βλεπω καμουφλαρισμένους βαζελους ,γνωστες οι σχέσεις ζελας -Απόλλωνα ,αν στους μοντ αρέσει δεν είναι υποχρεωτικο να αρέσει και στους υπολοιπους
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Παλιά υπήρχαν γνήσιοι απολλωνιστες, σμυρνιοι...
αφομοιωσε τους περισσότερους η χαβούζα.

Σήμερα υπάρχουν ακόμα ελάχιστοι, αλλά υπάρχουν

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
blackjack80

pilotos έγραψε:Παλιά υπήρχαν γνήσιοι απολλωνιστες, σμυρνιοι...
αφομοιωσε τους περισσότερους η χαβούζα.

Σήμερα υπάρχουν ακόμα ελάχιστοι, αλλά υπάρχουν

Που μια ζωή σκύλιαζαν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ όπως και το 2014 που ήταν στην κατηγορία με τα απίστευτα του τζορβα ,βρε ούστ όλοι οι χαμουτζοοπαδοι,όχι οι Αθηναίοι που είναι ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

προφανως στηριξη στον προποντηη υπαρχει οταν κερδιζουμε τα ματς οπως στο football manager με save load μεχρι που ο μπερμπατοφ να εχει 50 γκολ στη σεζον

ηρεμια ρε, χρονια μεταβατικη ειναι

στηριξαμε αλλους κι αλλους σαββιδη (εσβησε χρεη 15ετιας, μπερμπατοφ) αρνεσεν (τσελσι επι αμπραμοβιτς) τουντορ (ιστορια -παθος) θα καψουμε?

ολοι λυπομαστε για τα πολυ ασχημα αποτελεσματα, αλλα ΣΤΗΡΙΞΗ ρε παιδια

λαθη γινονται, αλλα οπως ειπε και καποιος, σε ελαχιστα απ τα παιχνιδια που δεν κερδισαμε ημασταν χειροτεροι
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Παλικάρια, ας μην το συνεχίσουμε άλλο. Κρίνουμε ότι έναν δηλωμένο - και όχι κρυφό - οπαδό του ιστορικού Απόλλωνα Αθηνών, ο οποίος εκφράζεται με θερμά λόγια για την δική μας ομάδα, μπορούμε να τον φιλοξενήσουμε χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό επιβάλλει ο δικός μας Παοκτσήδικος πολιτισμός! Όταν ο άλλος αναγνωρίζει το μεγαλείο της δικής μας ομάδας, εμείς αυτό το εκτιμούμε. Ε, δεν γράφει και κάθε μέρα το παιδί!
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

και κατι αλλο

περα απο τα αγωνιστικα, το μονο που θα ηθελα απ τον ΤΟΥΝΤΟΡ (ή και αρνεσεν) ειναι να κοψει μαχαιρι τις κ@λομπαριες (εντος γηπεδου) 3 συγκεκριμενων παιχτων μας που με κανουν να ντρεπομαι σαν ΠΑΟΚτσης
blackjack80

Dinos_Liverpool έγραψε:Παλικάρια, ας μην το συνεχίσουμε άλλο. Κρίνουμε ότι έναν δηλωμένο - και όχι κρυφό - οπαδό του ιστορικού Απόλλωνα Αθηνών, ο οποίος εκφράζεται με θερμά λόγια για την δική μας ομάδα, μπορούμε να τον φιλοξενήσουμε χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό επιβάλλει ο δικός μας Παοκτσήδικος πολιτισμός! Όταν ο άλλος αναγνωρίζει το μεγαλείο της δικής μας ομάδας, εμείς αυτό το εκτιμούμε. Ε, δεν γράφει και κάθε μέρα το παιδί!
Εγώ διαφωνώ και θα παρακαλούσα να διαγραφει ,αλλιώς να γίνει μέλος και κανας βάζελος η χαμουνι που θα εκτιμανε το μεγαλείο της ομάδας μας ε?η γαυρος

Ακούσαμε τη γνώμη σου, έχουμε, όμως, αποφασίσει διαφορετικά. Εάν δεις να δεχόμαστε οπαδό του ρούλη, χανούμι, γαύρο ή βάζελο, τότε πολύ ευχαρίστως να μας πεις ό,τι θέλεις.

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Τι είναι αυτά, ρε παλίκαρε; Τι κ@λομπαριές, ρε γμτ;

Έλεος, ορισμένοι!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

che4 έγραψε: δεν ξερω αν βελτιωθει απλα ξερω οτι με εναν μαθητη του καφεδερματιδη καθηγητη μηχανικο καρπουζειρο τα μπακ θα παιζουν μπακ τα χαφ χαφ τα εξτρεμ εξτρεμ και τα φορ φορ
Άσε, δεν τον θυμάσαι κι αυτόν πώς κατέβαζε την ομάδα;

Εικόνα
:lol:

Και χωρίς πλάκα, πόσα άκουσε ο Σάντος που έβαζε αριστερό ΧΑΦ τον Σορλέν, για να κουμπώνει με Λίνο και γκρίνιαζε το πόπολο «γιατί δεν βάζει ένα εξτρέμ εκεί», «που να έχει την ντρίπλα και την ατομική ενέργεια», «να μή γυρνάει την μπάλα συνέχεια πίσω»;
Ή μόνο εγώ τα θυμάμαι αυτά; Αν ξεκινήσουμε να απαριθμούμε πόσες προπονητικές μ@λακίες έχει γράψει ο καθένας μας (κι εγώ μέσα), δεν μας φτάνουν δυο χρόνια.

Επί του θέματος (μια και σωστά αναφέρθηκε ότι ελάχιστοι έγραψαν κάτι εποικοδομητικό για το χθεσινό ματς):
Το ματς το είδα χθες ξημερώματα (με το ένα μάτι κλειστό :D ), γνωρίζοντας σκορ και διακύμανση. Σωστή η επισήμανση του desperando ότι μετά το 3-2 ψιλοχάσαμε το κέντρο. Εκεί ή έβαζε κεντρικό αμυντικό και Τζιόλη στα χαφ ή καλύτερα μέσα Σαββίδη ή Σάμπο. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο ποιόν βάζεις, αλλά και ποιόν βγάζεις. Είχαμε δύο επιθετικούς, Κλάους και Μακ. Ο Κλάους είχε μπει στο ημίχρονο, ξεκούραστος και ορεξάτος, δεν βγαίνει, οπότε θα έβγαζε τον Μακ. Ο οποίος Μακ, μόνος του δημιουργεί (και χάνει) το ανεπανάληπτο τετ-α-τετ που θα μπορούσε να κάνει το 4-2 και τέλος. Είναι να σε θέλει και λίγο και τον Κροάτη δεν τον θέλει πραγματικά καθόλου μέχρι τώρα. Το μοναδικό ματς που πήρε κάτι παραπάνω από αυτό που άξιζε, που λες «μας βοήθησε η Παναγ... ηηηηη τύχη» ;) , είναι αυτό με την Ντόρτμουντ.
Πραγματικά, τόσα χρόνια, πιο γκαντέμη προπονητή δεν θυμάμαι να είχαμε. :lol:

ΥΓ: Άσχετο. Έχω προτείνει μετά από αρνητικά αποτελέσματα, να υπάρχει περιορισμός στα ημερήσια ποστ, π.χ. 10 την ημέρα (ακόμη καλύτερα ΕΝΑ ανά θέμα ΚΑΙ δέκα την ημέρα). Δεν ξέρω αν γίνεται τεχνικά, αλλά θα βοηθούσε πολύ και το διάλογο και το... μονόλογο.
Αλλιώς, δεν υπάρχει πρόβλημα, την επόμενη φορά που θα δω κάποιον να γράφει το ίδιο ακριβώς πράγμα δέκα φορές, θα γράφω εγώ κάτι άλλο πενήντα. Τρία κλικ με το ποντίκι είναι. :twisted:

Για να μήν παρεξηγηθεί κανένας πάλι, την άποψή μου γράφω: Μία φορά είναι άποψη. Δύο φορές είναι άποψη. Δεκαπέντε φορές σε είκοσι λεπτά είναι προπαγάνδα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

blackjack80 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Παλικάρια, ας μην το συνεχίσουμε άλλο. Κρίνουμε ότι έναν δηλωμένο - και όχι κρυφό - οπαδό του ιστορικού Απόλλωνα Αθηνών, ο οποίος εκφράζεται με θερμά λόγια για την δική μας ομάδα, μπορούμε να τον φιλοξενήσουμε χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό επιβάλλει ο δικός μας Παοκτσήδικος πολιτισμός! Όταν ο άλλος αναγνωρίζει το μεγαλείο της δικής μας ομάδας, εμείς αυτό το εκτιμούμε. Ε, δεν γράφει και κάθε μέρα το παιδί!
Εγώ διαφωνώ και θα παρακαλούσα να διαγραφει ,αλλιώς να γίνει μέλος και κανας βάζελος η χαμουνι που θα εκτιμανε το μεγαλείο της ομάδας μας ε?η γαυρος

Ακούσαμε τη γνώμη σου, έχουμε, όμως, αποφασίσει διαφορετικά. Εάν δεις να δεχόμαστε οπαδό του ρούλη, χανούμι, γαύρο ή βάζελο, τότε πολύ ευχαρίστως να μας πεις ό,τι θέλεις.

Ντίνος
20 χρόνια στην χαβούζα, ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με τους Νιωνιους και τους ελάχιστους πραγματικούς απολλωνιστες.
Όσες φορές πήγαμε ριζουπολη, χαλαρά στο γήπεδο, γίνονταν κάτι ψιλά στο πήγαινε με μηχανάκια από χανουμια που έβγαιναν από Φιλαδέλφεια, αλλά ως συνήθως ξέρετε... ΠΞΣ

Για Νιωνιους
Μια φορά θυμάμαι παίζαμε μπάσκετ νέα Σμύρνη, γύριζε τότε ο Τάσος (ΒΕΜ) με λεωφορείο από Ευρώπη, ματς ποδοσφαίρου και ήρθαν κατευθείαν γήπεδο, ήμασταν και κάνα 50αρια σκόρπιοι και μας έβαλαν οι νιωνιοι μέσα. Τώρα 1996 ή 1997 ήταν δε θυμάμαι, έχουν περάσει αρκετά χρόνια... Γέρασα γμτ!!!
Στα νεώτερα χρόνια, ξέρετε πόσες φορές μεσολάβησαν να μπούμε μέσα κι οι νεότεροι.

Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Dinos_Liverpool σορυ φιλος λαθος μου καλα εκανες και το διορθωσες

απλα δεν μπορω ρε φιλε αυτους τους ΑΚΥΡΟΥΣ ψευτοτσαμπουκαδες 3 συγκεκριμενων παιχτων και ξεφυγα
Νομιζω οτι μας κανουν ΟΛΟΥΣ να νιωθουμε ασχημα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”