Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εικόνα
niks

Δημοσίευση από niks »

:lol: :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Απαραίτητο το ροτέισον και έπραξες ορθά που το έκανες.
Συνεχίζεις να ξεγυμνώνεις Μίζες & ΣΙΑ.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Odi έγραψε:Τα παιδιά χρειάζονται εμπιστοσύνη

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιεί: «Αυτά τα παιδιά θέλουν εμπιστοσύνη. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, με το πρώτο λάθος που θα κάνουν θα τους κάνετε κομμάτια. Αυτό γίνεται με τα ελληνόπουλα. Προσπαθούμε να απονέμουμε δικαιοσύνη στην προσπάθεια και αυτό γίνεται αποδεκτό στα αποδυτήρια. Ο Κατσικάς και ο Τζανδάρης είναι σαν μεταγραφές. Εμένα δεν μου αρέσουν τα λόγια, πρέπει να μιλάει η αγωνιστική κατάσταση».

Για τους παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία τους: "Το είπα και θα δείτε κι άλλους. Την Πέμπτη θα δείτε μία άλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει 27 παίκτες, εσείς νομίζετε ότι έχει 11. Εγώ απορώ. Δεν είναι 11, τα παιδιά είναι πολλά".
Μιλησε η αγωνιστικη κατασταση :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

πρεπει να " παρει κεφαλια " ο αγγελος
με το καλο ή με το κακο
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Το μόνο καλό σήμερα θα είναι να κατάλαβε ότι ΔΕΝ έχει 27 παίχτες κ να σταματήσει να προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι έχει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θεωρεις οτι δε θα παρει???
Ετοιμος να χυμιξει μεσα ητανε.
Ελπιζω και οι παιχτες να στεναχωριονται οσο και ο αγγελος.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Mapogo έγραψε:Το μόνο καλό σήμερα θα είναι να κατάλαβε ότι ΔΕΝ έχει 27 παίχτες κ να σταματήσει να προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι έχει.
βασικά, τον εαυτό του να πείσει πρέπει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σήμερα που χρειάστηκε να παιξιυμε ποδοαφαιρο πρωτοβουλίας δέθηκαν αδυναμίες αν και για μένα το πρόβλημα ήταν οι 3 από τους 4πισω..

Καλό μάθημα ελπίζω χωρίς συνεπειες
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

πολυ σωστες δηλωσεις που αντικατοπτριζουν αυτο ακριβως που ειδαμε.

υ.γ. αν και δε μου αρεσουν οι υποδειξεις σε προπονητες νομιζω οτι επρεπε να κραησει εναν "βασικο" σε καθε γραμμη. βιτορ η κατσικας η σκονρας σεντερ μπακ ,τζιολης η τζανδαρης στα χαφ και περευρα μπροστα επρεπε να ξεκινησουν.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Athens έγραψε:ξεκιναει να ρωτησει κατι ο αρδ και πριν ολοκληρωσει την ερωτησει λεει ο Αγγελος οτι αυτα ειναι καραγκιοζιλικια κλπ..
ο Αγγελος πρεπει να καταλαβει οτι εκπροσωπει εναν θεσμο...τον θεσμο του προπονητη του ΠΑΟΚ...
δεν μπορει να απαξιωνει και να ειρωνευεται μια μεριδα ανθρωπων που προσπαθει μερα νυχτα να κανει την δουλεια του, οπως βεβαια προσπαθει και αυτος...
καποιος πρεπει να του πει οτι πρεπει να χαμηλωσει τους τονους του, την επαρση που προς το παρον δειχνει και να απανταει στις ερωτησεις διχως ειρωνιες...λες και ειναι ο πάπας της ρωμης
και αφου ειναι θεοσεβουμενος ας δειξει επιτελους αυτην την ταπεινοτητα ου πρεπει να εχουν οι ανθρωποι που επικαλουνται μερα νυχτα τα θεια...

Υ.Γ. Μετα τον Κωνσταντινιδη, τον Κιτσιου, τον Μαντουρο τωρα τραυματιστηκε και ο Τζαβελας, δεν ειναι τυχαιο γεγονος οπως απαντησε...
επιτελους παρα τις επικρισεις για το ποστ μου ο Αγγελος καταλαβε το λαθος του και ζητησε συγνωμη....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε:Εικόνα
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Aπο την αλλη.. αλλαξε το παιχνιδι δεν βλεπεις?

Καταρακτη εχεις?

Επεσα κατω απο την καρεκλα.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Αρχικά ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε: "Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε σήμερα. Συγχαρητήρια στην Καλαμαριά. Έπαιξε δυνατά. Αυτό μπορούσαν να κάνουν τα παιδιά της Καλαμαριάς και αυτό έκαναν. Εμείς δεν κάναμε τίποτα".

Για το τι έφταιξε: " Έφταιξε ότι... ψηλώσαμε. Είναι μία πολύ άσχημη μέρα για εμένα και για την ομάδα. Ελπίζω να βγει κάτι θετικό από τη σημερινή εικόνα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ πρέπει να κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις για τον ΠΑΟΚ".

Για το αν υπάρχει εξήγηση για αυτά που δεν έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: "Θα το συζητήσουμε αυτό μέσα στα αποδυτήρια".

Για το αν θεωρεί ακόμη ότι ο ΠΑΟΚ έχει 27 παίκτες: "Εγώ δεν σκοτώνω κανέναν παίκτη. Είχαν μία ευκαιρία αυτά τα παιδιά και σήμερα την κλώτσησαν. Είχαν μια ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν να είναι εδώ. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες που να αξίζουν να βρίσκονται εδώ, αλλά και να το δείχνουν. Με μία ήττα, δεν σκοτώνω, δεν τρελαίνομαι. Στεναχωριέμαι για αυτούς που δεν έδειξαν σε εσάς τι μπορούν να κάνουν. Δεν τους έχω δει σε χειρότερη μέρα, ούτε καν σε προπόνηση".

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Άγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε σε κάτι που διάβασε μέσα στην εβδομάδα και τον πείραξε ιδιαίτερα: "Εχθές μου έφερε κάποιος και διάβασα ένα σχόλιο που έγραψε ο κύριος Ζαϊρης. Έγραφε ότι απαξιώνω τους δημοσιογράφους επειδή είπα τη λέξη "καραγκιοζιλικια" σε κάποια συνέντευξη Τύπου. Ζητάω συγγνώμη αν είπα κάτι και προσέβαλα κάποιον. Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν. Αν γίνει κάτι πάνω σε κάποια στιγμή εκνευρισμού, δεν σημαίνει ότι αυτό απαξιώνει κάποιον. Εγώ δεν το εννοούσα, ούτε σκέφτηκα να απαξιώσω κάποιον από εσάς. Αν κάποιο το εξέλαβε έτσι του ζητάω συγγνώμη,. Δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Αυτό το λέω γιατί αυτά που έγραψε δεν αντικατοπτρίζουν το ήθος μου και την εικόνα μου".
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Ρε μαγκες ποιος τον γ@μαει τον γαυρο...μακαρι να χασουμε .

Τιναφταρε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”