Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
οι φαπες για ποιον ακριβως λογο βλεπεις να πεφτουν?ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:σαφως και ΔΕΝ ευχομαι να πεσουν φαπες,το αντιθετο!!
αλλο τι θελω ομως και αλλο τι βλεπω να'ρχεται...
Δεν μπορώ να σε συνηθίσω έτσι! Απαιτώ την παλινόρθωση του Λάμπρου!ΓΙα ένα κούτελο ζούμεK_geo έγραψε:ήταν ο γιός του αρχηγού της φυλής βλέπεις......
είπαμε, το φόρουμ απαιτεί επιστήμονες. απο βδομάδα τα του Λάμπρου. 
γιατί ΠΑΟΚ είσαιbarlow4 έγραψε:οι φαπες για ποιον ακριβως λογο βλεπεις να πεφτουν?ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:σαφως και ΔΕΝ ευχομαι να πεσουν φαπες,το αντιθετο!!
αλλο τι θελω ομως και αλλο τι βλεπω να'ρχεται...
Ε πλάκα πλάκα? Οταν βλέπεις τα βιντεάκια απ'την προπόνηση? Δεν νομίζεις οτι θα την αρπάξει ο ΓΧ σαν νέος Τζανετάκος? Φίνος ΠΑΟΚ φιλμςK_geo έγραψε:είπαμε, το φόρουμ απαιτεί επιστήμονες. απο βδομάδα τα του Λάμπρου.
γενικά, άν βάλεις και την ίντριγκα που ζητούσε ο μπάρλοου, μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον Ελληνικό κινηματογράφο......
Ο barlow μόνο πλάκα κάνει, πολυ΄σπάνια μιλάει σοβαρά το σοβαρό ήταν για τον Udeze αλλά πάλι με την εφυια του δεν μπορείς να σαι σίγουρος...K_geo έγραψε:γενικά, άν βάλεις και την ίντριγκα που ζητούσε ο μπάρλοου, μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον Ελληνικό κινηματογράφο......
μια χαρά τα λέει και ο δικηγόρος της κακιάς ώρας. 
ουδέν κρυπτον υπό τον ήλιον

ουδέν κρυπτον υπό τον ήλιον
Ελα να πούμε λιγο για μπαλίτσα, ξες κανα αρ.μπακ να στείλουμε Μ.Ασίας?K_geo έγραψε:μια χαρά τα λέει και ο δικηγόρος της κακιάς ώρας.
ουδέν κρυπτον υπό τον ήλιον![]()
![]()
![]()
ρωτήστε τον Χούμπ. Αυτός δεν είναι που πρέπει να τα ξέρει όλα;
ΥΓ: άν είναι τόσο σκατά η κατάσταση, δώσε ρε Μαράκι το γαμημένο το εκατοστάρικο να τελειώνουμε. που και πάλι δεν νομίζω ότι το αξίζει.
ΥΓ: άν είναι τόσο σκατά η κατάσταση, δώσε ρε Μαράκι το γαμημένο το εκατοστάρικο να τελειώνουμε. που και πάλι δεν νομίζω ότι το αξίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 01 Σεπ 2013, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καθομαι και συλλογιζομαι ποσο μαλακες δημοσιογραφους εχουμε που εγραφαν το πρωι υπολογιζεται ο Σπυροπουλος και οτι με αυτον θα πορευτουμε..για πολυ ξυλο ειναι..
ποια ευφυια ρε σοτο τι λες.δεν θελει κ πολυ να σου βγει το ονομα εδω μεσα.
ο μαρξ μας εδωσε μυαλο κ ο ΠΑΟΚ μας το πηρε.
ο μαρξ μας εδωσε μυαλο κ ο ΠΑΟΚ μας το πηρε.
''Ναι Σκόνδρας, Σώτο μου.Δεν φοβάμαι!Ενα 10αρι ζήτησα και μου το πήραν! Δεν έχω παράπονο'' έτσι μου πε, να τον πιστέψω οτι θα βγάλει τη σεζόν ο τρικαλινός?K_geo έγραψε:ρωτήστε τον Χούμπ. Αυτός δεν είναι που πρέπει να τα ξέρει όλα;
- ace79grpaok
Apo veroia eisai? Kai egoK_geo έγραψε:μαγκάκο. ακόμα περιμένω να μου πεις μια ομάδα. τώρα, άν θέλεις να σου βρω καμια "επιστημονικη" μελέτη![]()
![]()
, είσαι δύσκολα. δεν υπάρχει. υπάρχει όμως ένα πράγμα που το λένε αντίληψη. και έρευνα. άν με πληρώσεις για τον χρόνο που θα σπαταλήσω, σου κάνω και μια παρουσίαση.
![]()
Εκτός αν το μόνο που σου αρέσει, είναι να πουλάς τρελίτσα, μηδενίζοντας τα πάντα. Είναι πολύ εύκολο. Για αυτό και είναι η λύση των ηλιθίων.
όσο για τα υπόλοιπα, εκτός απο άν έρθεις στη βέροια στις 14 για τον ΠΑΟΚ και τα πούμε απο κοντά, τα πάτησα θαυμαστικό...