φιλε μου με προσβαλει και μονο που σκεφτεσαι οτι τα λεγομενα μου ειναι προιον πνευματικης γαλουχησης ενος ΜΜΕ της πολης και του διευθυντη τους οπου ειναι γνωστη και η κοντρα του με τον Ζηση.D.A.A.T. έγραψε:desperando έγραψε:μπερδευεις την βουρτσα με την μπουρτσα εδω δεν ειναι καθολου ιδιες οι περιπτωσειςD.A.A.T. έγραψε:Τα σπορ τα καταφεραν..εχεις δικιο.
Το σιγουρο ειναι πως αν λειτουργουσαν ετσι αυτοι οι δυναστες και με τον Γκαγκατση και ο ζαγορακης το ιδιο κοντος θα ηταν.
το θεμα ειναι να μην απαξιωνουμε κανεναν απο λαθος επιλογες επειδη το επιβαλει ο τυπος.
δεν θεωρω πως εχει σοβαρες ευθυνες ωστε να απαξιωνεται κανενας απο τους 2.Δεν συγκρινω τις περιπτωσεις.Αν θες το συζηταμε αλλα δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.Σκοπος μου ειναι να μην απαξιωνονται κεφαλαια του ΠΑΟΚ επειδη το γουσταρει μια εφημεριδα.
αυτο που θελω να πω (και ισως παρεξηγηθηκα κι ολας επειδη δεν ειχα χρονο να γραψω) ειναι οτι καποια θεματα ειναι πολυ σοβαρα και ως τετοια πρεπει να αντιμετωπίζονται και δυστυχως για τον Βρυζα και τον Ζαγορ δεν χωρανε λαθη. οπως και να το κανουμε ο ενας που θα επένδυε στην ΠΑΕ ηταν ο κουμπαρος του και η οικογενεια του βασικα οι οποιοι εγγυούνταν και για τον αγνωστο χωσαδα, σε αυτες τις περιπτωσεις εφόσον υπαρχει συνδετικος κρικος και για τις τρεις πλευρες επρεπε ολα να ειναι καθαρα και φυσικα να μην γινει η υποθεση σηριαλ. δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω ο ζησης δεν κάθισε με Σαχπα και φλωριδη μαζι και ποιες ηταν οι εγγυησεις που πειρε? σημερα απλα με εναν αρ. αστ. ταυτοτυτας μπορεις να μαθεις σχεδόν τα παντα για καποιον. και αντι αυτου εχουμε των αγνωστο Χ να λεει οτι θα παρει τον ΠΑΟΚ. δεν μπορω να πω αν ο Βρυζας ηταν μπλεγμενος σε ολο αυτο το σχεδιο αλλα μπορω να πω οτι αν καποια πραγματα δεν τα γνωριζε τοτε πρεπει να προσεξει ποιους κανει φιλους , κουμπαρους και με ποιους συναναστρεφεται. θελουμε δεν θελουμε εξελίχθηκε μια φαρσοκομοδια οπου ο Βρυζας ηταν ενας απο τους βασικους πρωταγωνιστές και δυστυχως θα εχει επιδραση στην εικονα του