Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από desperando »

D.A.A.T. έγραψε:
desperando έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:Τα σπορ τα καταφεραν..εχεις δικιο.

Το σιγουρο ειναι πως αν λειτουργουσαν ετσι αυτοι οι δυναστες και με τον Γκαγκατση και ο ζαγορακης το ιδιο κοντος θα ηταν.

το θεμα ειναι να μην απαξιωνουμε κανεναν απο λαθος επιλογες επειδη το επιβαλει ο τυπος.
μπερδευεις την βουρτσα με την μπουρτσα εδω δεν ειναι καθολου ιδιες οι περιπτωσεις

δεν θεωρω πως εχει σοβαρες ευθυνες ωστε να απαξιωνεται κανενας απο τους 2.Δεν συγκρινω τις περιπτωσεις.Αν θες το συζηταμε αλλα δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.Σκοπος μου ειναι να μην απαξιωνονται κεφαλαια του ΠΑΟΚ επειδη το γουσταρει μια εφημεριδα.
φιλε μου με προσβαλει και μονο που σκεφτεσαι οτι τα λεγομενα μου ειναι προιον πνευματικης γαλουχησης ενος ΜΜΕ της πολης και του διευθυντη τους οπου ειναι γνωστη και η κοντρα του με τον Ζηση.
αυτο που θελω να πω (και ισως παρεξηγηθηκα κι ολας επειδη δεν ειχα χρονο να γραψω) ειναι οτι καποια θεματα ειναι πολυ σοβαρα και ως τετοια πρεπει να αντιμετωπίζονται και δυστυχως για τον Βρυζα και τον Ζαγορ δεν χωρανε λαθη. οπως και να το κανουμε ο ενας που θα επένδυε στην ΠΑΕ ηταν ο κουμπαρος του και η οικογενεια του βασικα οι οποιοι εγγυούνταν και για τον αγνωστο χωσαδα, σε αυτες τις περιπτωσεις εφόσον υπαρχει συνδετικος κρικος και για τις τρεις πλευρες επρεπε ολα να ειναι καθαρα και φυσικα να μην γινει η υποθεση σηριαλ. δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω ο ζησης δεν κάθισε με Σαχπα και φλωριδη μαζι και ποιες ηταν οι εγγυησεις που πειρε? σημερα απλα με εναν αρ. αστ. ταυτοτυτας μπορεις να μαθεις σχεδόν τα παντα για καποιον. και αντι αυτου εχουμε των αγνωστο Χ να λεει οτι θα παρει τον ΠΑΟΚ. δεν μπορω να πω αν ο Βρυζας ηταν μπλεγμενος σε ολο αυτο το σχεδιο αλλα μπορω να πω οτι αν καποια πραγματα δεν τα γνωριζε τοτε πρεπει να προσεξει ποιους κανει φιλους , κουμπαρους και με ποιους συναναστρεφεται. θελουμε δεν θελουμε εξελίχθηκε μια φαρσοκομοδια οπου ο Βρυζας ηταν ενας απο τους βασικους πρωταγωνιστές και δυστυχως θα εχει επιδραση στην εικονα του
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

καταρχην ρε παιδια αν αναφερεστε στο βασιλοπουλο οσες φορες τον εχω ακουσει στο ραδιοφωνο μονο καλα πραγματα εχι πει για το βρυζα....αλλα μην προτρεχετε ενας πρωην ποδοσφαιριστης ηταν ο ανθρωπος οχι cia επίσης ο σαχπατζιδης θα εβαζε πολυ λιγοτερα χρηματα οποτε αν εκανε πισω ο λεφτας μπορει να οδηγηθηκε και αυτος στην οπισθοδρομηση....αμα του εγγυηθηκε ο σαχπατζιδης του βρυζα....που υπουτιθεται πως εχει ακρες ο ιδιος ο βρυζας τι μπορουσε να κανει να παει σε ντεντεκτιβ....?ελεος ρε παιδια.....πατε να διαχειριστειτε εσεις μια παε οποιαδηποτε και αμα δεν κανετε λαθη τι να πω.....οσο διοικηση ξερετε εσεις τοσο ξερανε και ο ζαγορακης με το βρυζα....
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Desperando με καμια δε θελω να το παω προσωπικα.Σεβομαι αυτο που πιστευεις και το δεχομαι.

αυτο που θελω ειναι να περασω το εξης : Λογοι που δεν εκλειψατε,αντε και γ@@@@@@@.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

περί βιολίδη ο λόγος daat;;
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

οχι
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ναι, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε από κάποιον (εννοείται όχι ΑΡΔ, ούτε υποννοώ από κάποιον εδώ μέσα) ποιοι στο διαλο είναι αυτοί οι λόγοι. Σαν το φαντομά να πούμε (όχι τον νυν βαρβάτο...), παντού υπάρχουν και κανείς δεν τους βλέπει/ξέρει!

Εάν κάποιος θεωρείται οτι κάνει κακό στην ομάδα, πρέπει να το ξέρουμε και θα κρίνουμε μόνοι μας. Με το να ακούμε οτι κάποιος κοντά στο Ζαγόρ ενδεχομένως βλάπτει την ομάδα ή κοντράρεται με το Ζήση και αυτό έχει επιπτώσεις και σε άλλα σημαντικά θέματα, αλλά να μυρίζει ο καθένας τα νύχια του για το ποιος είναι, στο τέλος θα πάρει η μπάλα κόσμο που δεν έχει καμία σχέση με το όλο σκηνικό.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Ρε Ζηση αν ηταν κανεις τετοιο μετραγραφικο σχεδιασμο καλυτερα να πηγαινες στο βαζελο.Εκει εχουν παικτες για ξεπουλημα!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Συνεχίζεις από κει τα άφησες...

Τελευταία δουλειά πριν φύγεις η πρόσληψη Μπερέτα..
Πρώτη δουλειά απ' την ώρα πυο γύρισες να μας φορτώσεις με δήθεν επενδυτες.
Και τώρα πώληση Βιτόλο...

Ναι, οκ σύμπτωση είναι... :twisted:

ΥΓ: χιούμορ κάνω... Η μαλακία της διοίκησης είναι. Ο σχεδιασμός έπρεπε να προυπάρχει..
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Το έσωσες στο τέλος...Ήμουνα έτοιμος να σε κράξω... :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Ζήσης δήλωσε πως δεν μπαίνει αν δεν μπει ο Φλωρίδης!!!Απλά εις γνώσιν ορισμένων που τον είχαμε σίγουρο.Καλά κάνει.Όλο με το οικονομικό θα ασχολούμαστε???
:pano:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Τί γύρισε να κάνει τότε; Και τί ακριβώς κάνει αυτές τις ημέρες που λέμε οτι επέστρεψε; Στην Τούμπα, χθες βράδυ, του ζήτησε κάποιος να πάει ή του το υπαγόρευσε η ΠΑΟΚτσίδικη συνείδησή του;

edit: Ή μήπως πήγε κι αυτός για να ζητήσει εξηγήσεις απο τον Ζαγοράκη; :lol: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GI4NNEN4 την Σάβ 09 Ιούλ 2011, 08:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Στην χώρα υπάρχουν οι τοποτηρητές - εκαθαριστές του ΔΝΤ και της τρόικας
και στον ΠΑΟΚ υπάρχει ο Ζήσης Βρύζας ως σκιώδης διοίκηση.

Για γέλια και για κλάματα είμαστε, όλοι.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

οσο δηλωσε οτι θα παει στον βαζελο πριν πεσετε να τον φατε και εκτεθειτε καποιοι ξανα περιμενετε να δουμε τι θα γινει...για τοσο κοροιδο να κανει τζαμπα δουλεια ολες αυτες τις μερες δεν τον εχω....περιμενετε και μια φορα....γιατι το συγκρκριμενο σιτε που το εγραψε ενας εκ των κατοχων του ηταν σιγουρος για το οτι ο ζησης θα διαλεγε τον παναθηναικο....περιμενετε
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν συνεχιστεί αυτό το κλίμα, θα δείτε που ο Βρύζας θα μείνει στην ΠΑΕ και χωρίς Φλωρίδη. Ο Ζαγοράκης δύσκολα...

Αν είχες πάει στον βάζελο τότε ρε ζησάκο τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβει..

Γαμώ την προσωπολατρεία ορισμένων, γαμώ...

Και να ξες ότι η στάση σου είναι η πιο φάουλ.

Σαν να περιμένεις στην γωνία για να πάρεις την καρέκλα...

Άντε να δούμε και τι θα γίνει με την περίπτωση σου.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Καλημερα και απο μενα.

Φυσικα ειναι δυσαρεστα τα οσα συμβαινουν. Και αυτο που μου τη δινει ειναι τα πανηγυρια που εχουνε στηθει γυρω απο το κουφαρι του ΠΑΟΚ απο αλλοθρησκους. Ποσο θλιψη μου δημιουργει το γεγονος πως περιμενανε 4 χρονια και 1 μηνα για να επιβεβαιωθουνε απαντες πως ο Ζαγορακης ειναι μια φουσκα. Πως εκανε μια ομαδα απατη που δεν αξιζε. Πως περιτριγυριζεται απο ανιδεους. Πως επιτελους αποκατασταθηκε η ταξη και η λογικη.

Αδερφια μενω μακρυα απο τη Θεσσαλονικη. Δεν ακουω ραδιο. Δεν ερχομαι συχνα στο γηπεδο πια. Αλλα γαμω τη πουτανα μου στα 31 χρονια της ζωης μου ηταν η ομορφοτερη περιοδος για την ομαδα μας. Δεν ημουν περηφανος για τα αποτελεσματα.. Ημουν περηφανος για την υγιη λειτουργια της ομαδας μου τα πρωτα 3 χρονια. Καθε τοσο ειχαμε και κατι ευχαριστο. Ειχαμε αποτελεσματα. Μας θαυμαζανε και σας το λεω εγω που ζω στου διαολου τη μανα. Και οι εχθροι μας φθονουσανε. Μιλουσα για την καθημερινοτητα μας, τα αποτελεσματα μας και εβλεπα κατεβασμενα κεφαλια.

Η κλασικη τρελα μας φαινοταν διαχυτα γυρω μας.

Και τωρα; Ολο αυτο γκρεμιζεται. Ειναι πολυ ψυχοφθορο ... Μου θυμιζει το "της κοντης της ψωλης της φταινε οι τριχες". Ετσι αισθανομαι. Ολοι εναντιων ολων. Φωνες, λαϊκα δικαστηρια. Οπαδοι εξαγριωμενοι. Διοικηση φοβισμενη. Εχω ξαναβρεθει σε τετοιες καταστασεις.. Και ηλπιζα πως δεν θα τις βιωναμε.

Δεν ξερω τι συμβαινει στη Τουμπα. Δεν ξερω τι κανει η διοικηση. Δεν ξερω τιποτα. Ευχομαι να πεσω για υπνο και οταν ξυπνησω να εχουνε τελειωσει ολα.

Θα μου πειτε γιατι γραφω ολα αυτα στο νημα του Ζηση Βρυζα. Πριν λιγο καιρο ισως να εκραζα. Το ζηση, το θοδωρο, τους σαχπατζιδοφλωρατζηδες, τους αραβες και οποιον αλλον εχει ανακατευτει στην ιστορια του ΠΑΟΚ μου εστω και ως φημη.

Οι εξελιξεις ομως με κανουν και μουδιαζω. Να χαμηλωνω το κεφαλι. Δεν με ενδιαφερει αν θα κανω κωλοτουμπα αυριο αλλα σημερα αισθανομαι πως οι ημερες ειναι πιο κρισιμες απο του 2007. Τοτε ξεκινησαμε απο το μηδεν. Οπλιστηκαμε με οσο κουραγιο ειχαμε και ξεμπαζωσαμε για να χτισουμε απο την αρχη. Τωρα; Τι θα κανουμε; Το ιδιο;

Φυσικα και θα υπαρξει διαδοχη κατασταση. Καποιος θα αναλαβει την προεδρια του ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει. Δεν αρχιζει και δεν τελειωνει σε προσωπα.

Ας αφησουμε τις περιστροφες και τον στρουθοκαμιλισμο και ας αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του.

Στη συνειδηση μου ο Ζαγορακης ειναι αυτος που του οφειλω την επανεκινηση της ιδεας ΠΑΟΚ.

Στη συνειδηση μου ο Βρυζας ειναι αυτος που συνεβαλε τα μεγιστα μεχρι ενα σημειο. Μετα καπου εχασα την ψυχικη επαφη του.

Στη συνειδηση μου ο κοσμος μας, αυτος ο δυσκολος κοσμος ειναι αυτος που με κανει περηφανο. Αλλα και με τσατιζει μεχρι θανατου καποιες φορες.

Ισως τελικα ομαδες οπως ο ΠΑΟΚ να μην εχουν θεραπεια. Να ειναι καταδικασμενες να υποφερουν στην εσωστρεφεια και στη μιζερια τους. Να τρωνε απο τις σαρκες του κατα βουληση.. Οποιος θελει και οποιος μπορει.

Κριμα... Εγραψα καποτε, τοτε στις αρχες πως οι ΤΖΟΥΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που αναπνεω ειναι οτι πιο υπεροχο εζησα σαν οπαδος αυτης της ομαδας.

Λυπαμαι... Δεν εχω κουραγιο να τα περασω ολα απο την αρχη. Δεν εχω το κουραγιο να βλεπω αυτη τη Διοικηση να σερνεται και να την χτυπανε πισωπλατα.. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΑΣ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ισως τελικα και η ομαδα του χωριου μου, με προεδρο προπονητη και παιχτη το ιδιο προσωπο να καλυπτει τις ποδοσφαιρικες μου ανησυχιες...

Ονειρο ητανε και πεταξε.

Καλη τυχη μαγκες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”