11. Zlatan Muslimović

PaokPtolemaidaG4

Re: 11. Zlatan Muslimović

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Sera4 έγραψε:τωρα δεν εχει σχολια που μπεκροπινει και ολη μερα εξω και να χαμε να λεγαμε ε?? :twisted: :twisted: :twisted:

Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις? Ειπαμε οτι αν τον επηρεαζουν στην αποδοση του τοτε θα τα ακουσει που ξενυχταει. Αν ομως παιζει καλα τοτε δε μας αφορα τι κανει.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τίμο φίλε...δε πάει έτσι...
''τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας πάλι;''

περιμένουμε στη γωνία (δε μιλάω για σένα ειδικά) για να τον πυροβολήσουμε και αλλιώς τον αποθεώνουμε;
Μήπως να τον στηρίζαμε και όταν δεν μπορει (που μπορεί απλά εδώ παλεύει με ξυλοκόπους και παίρνει επιθετικα) παρά να τον σταυρώνουμε;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και να μην ξεχναμε οτι ο ζλανταν ειναι και παιχτης ψυχολογιας..Οσο θα τον βοηθα η ομαδα με αυτον τον τροπο παιχνιδιου που κανουμε,τοσο θεωρω πως θα ανεβαινει.Το συγκεκριμενο στυλ παιξιματος του δινει τη δυνατοτητα να μην τρωει τοσο ξυλο οσο περσι και επισης τις ωραιες μπαλιες του περσινου βερον που μας ειχανε λειψει.Του εχω παντως εμπιστοσυνη πως θα το παλεψει.
ΖΛΑΝΤΑΝ ΓΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Τ'ΑΡΙΑΝΑ!!!!!!!!!
PaokPtolemaidaG4

Διαφωνω φιλε. Εννοειται πως πρεπει να τον στηριξουμε οταν ειναι ντεφορμε ΕΦΟΣΟΝ ομως δεν οφειλεται σε κακη εξωαγωνιστικη ζωη... τοτε τι να στηριξουμε??? Ο Ζλαταν ειναι ο αγαπημενος μου παικτης αλλα κανεις δεν πρεπει να εχει ασυλο. Απλα να ειμαστε δικαιοι. Π.χ χθες ηταν πολυ καλος και μπραβο του, ετσι τον θελουμε και αν συνεχισει ετσι κανεις δε θα ασχολειται με το τι κανει εξω αφου δεν τον επηρεαζει αγωνιστικα που μας ενδιαφερει. Δε νομιζω οτι τα θελουμε ολα δικα μας με το να ζηταμε να αποδιδει το μεγιστο οπως μπορει. Ολοι δικαιουνται να ειναι ντεφορμε αλλα να οφειλεται σε φυσιολογικους λογους. Καταλαβαινεις τη διαφορα?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Dj_timo έγραψε:... ΕΦΟΣΟΝ ομως δεν οφειλεται σε κακη εξωαγωνιστικη ζωη... τοτε τι να στηριξουμε??? ...
να τον γραψουμε στους ανωνυμους αλκοολικους ισως...? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Πόσο σίγουρος εισαι οτι ειναι ντεφορμε λόγω των αιτιων που τον κραζαμε;
Πάντως ειναι παίκτης μας και μας χρειάζεται.
Τουλαχιστον σκόραρε...κάτι ειναι κι αυτο
PaokPtolemaidaG4

Φιλε εκεινη την περιοδο βγηκαν πολλα βιντεακια με τον ζλαταν πρωτο τραπεζι... και ενα εχω κι εγω γι'αυτο το λεω.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Οχι λεω μηπως το ντεφορμαρισμα και οι τραυματισμοί έχουν αλλη προέλευση...
Χωρίς υπονοούμενα το λεω. απλά μηπως εχει αλλα προβληματα.
PaokPtolemaidaG4

Α τοτε δεν ξερω φιλε
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Πολύ ωραίος ο Μούσλι χτες.
Ωραίο γκολ, πολλές κερδισμένες μονομαχίες, κράτημα και σπάσιμο μπάλας, ικανοποιητικά κοντρόλ.
Θύμησε μετά από πολύ πολύ καιρό τον παλιό Μούσλι.
Δεν κατανοώ την αντικατάστασή του.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

κουραστηκε και βγηκε....τιμο εγω δεν ειδα κανενα μουσλι ντεφορμαρισμενο φετος ειδα ενα μουσλι πολυ καλο οσο αγωνιστηκε αλλα με 2 τραυματισμους που τον αφησαν εκτος για πολυ...οσο για την εξωγηπεδικη του ζωη υπαρχει διοικηση που ξερει τι γινεται και δεν ειναι δυνατον να λεμε σχολια μπεκροπινει ολη νυχτα εξω κλπ...αν εχει κανεις στοιχεια να παει να τα δωσει στη διοικηση που δεν ξερει...εγω απο τη μερια μου δεν το πιστευω απλα η φημη οπως ξερουμε ερχεται πιο γρηγορα και απο το κλασιμο...επισης καθε ποδοσφαιριστης εχει καποιες μερες ρεπο η προσωπικη του ζωη εκεινες τις στιγμες ειναι δικη του και δεν εχει να κανει με την ομαδα...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Dj_timo έγραψε:
Sera4 έγραψε:τωρα δεν εχει σχολια που μπεκροπινει και ολη μερα εξω και να χαμε να λεγαμε ε?? :twisted: :twisted: :twisted:

Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις? Ειπαμε οτι αν τον επηρεαζουν στην αποδοση του τοτε θα τα ακουσει που ξενυχταει. Αν ομως παιζει καλα τοτε δε μας αφορα τι κανει.
δηλώνω παρών sera4. Μίλησα αρκετές φορές για το ποτό και είπα. Αν είναι αλήθεια... Μέλος με ρώτησε, γιατί έγραψα... Περιμένω από την διοίκηση να πει τον ευχαριστούμε πολύ, καλή συνέχεια στην καριέρα του. Κάναμε τούμπες μου είπε όταν ήταν να έρθει. Και απάντησα ακόμη κάνω που τον έχουμε. Το θέμα μου δεν είναι αν είναι καλός παίκτης. Αλλά αν πίνει και αν είναι αλήθεια.

Sera4, το θέμα είναι αυτά που παίρνει να ανταποκρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Και όχι στον έξω αγωνιστικό.
Και πάλι λέω αν είναι αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αδερφε δεν το εγραψα για σενα και σιγουρα δεν εισαι ο μονος...εμενα δε με ενδιαφερει αν πινει ή δεν πινει...μπεκρης δεν ειναι σιγουρα...με ενδιαφερει να ειναι γερος και να κανει το καλυτερο για την ομαδα μου...οπως και εσενα οποτε συμφωνουμε...απλα το θεμα του οτι τραυματιστηκε 2 φορες φετος(και μονο μια μυικα) δε σημαινει οτι ειναι γλετζες οπως βγηκε προς τα εξω...οπως και το γεγονος οτι σκοραρε χθες δεν παει να πει οτι σταματησε να πινει μια βδομαδα και εγινε θεος...εγω λεω οτι οσο επαιξε φετος επαιξε καλα αλλα οι τραυματισμοι τον μαμησαν και εχασε πολλους αγωνες...εχει να δειξει πολλα μεχρι το καλοκαιρι αν θελει να συνεχισει...

για να μην παιδευω αυτο που λεω ειναι δεν παιζει ο μουσλι μπεκρης.δεν παιζει ο βιερινια τον ξεζουμισε η γκομενα(λες και οι αλλοι ποδοσφαιριστες δεν εχουν γκομενες),δεν παιζει ο παπαζογλου-πορτιερης και αυτος γκομενα,κανει λαλακια ο βιτολο προδοτης απληρωτος κλπ....δλδ κοιταμε το δεντρο και οχι το δασος....
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Για να ξεμπερδευουμε με τα ξενυχτια..τον εχει δει κανενας σας εξω πριν απο αγωνα???τον εχει δει κανενας σας μεθυσμενο σε μαγαζι??τον εχι μαζεψει κανενας σας κομματια??αν ναι να μας πει εγω τον ειδα εκει κομματια στο ταδε μαγαζι αυτη τη μερα κ ας το πει κ στη διοικηση να παρει τα μετρα της..αν δεν εχουμε στοιχεια τοτε λεμε παπαριες καμαρωτες κ μονο κακο κανουμε στη ομαδα που δεν το θελουμε(η μηπως μερικοι το θελου???)..εγω προσωπικα δουλευω σε νυχτερινα μαγιαζια εδω κ 2 χρονια σε αρκετα στη πολη μας κ πηγαινω κ σε πολλα κ δεν τον εχω δει παρα μονο ενα ωραδυ στα μπουζουκια περσυ που ηταν τραυματιας...πουθενα αλλου ποτε κ ξερω κ πολλα παιδια που δουλευουμε η δουλευαμε μαζι κ δεν τον εχουν δει ουτε μεθυσμενο ουτε να εχει βγει πριν απο ματς...
Εχω δει πολλες φορες παιχτες του ρουλη παιχτες του μπασκετ του ΠΑΟΚ εξω εχω δει μεθυσμενους παιχτες του ρουλη χαραματα αλλα ποτε το Ζλανταν.αν καποιος τον εχει δει να μιλησει αλλιως ας το κοψουμε το παραμυθι..
Ο Ζλανταν φετος παιζει πολυ καλα οποτε ειναι καλα παζει με παθος δυναμη τα δεινει ολα για τον ΠΑΟΚ κ μολις παρει κ ρυθμο γιατι απο τους τραυματισμους δεν προλαβαινει θα ειναι ακομα καλυτερος!!

ΥΓ Αδερφε Sera4 συμφωνω με παρα πολλα ποσταρισματα σου κ πολλες φορεσ δεν γραφω τπτ γιατι εχεισ γραψει αυτο που θελω να πω ακριβως φαινεσαι αγνο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ κ εχεις κανει πραγματικοτητα το Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ χαιρομαι να σε διαβαζω!!
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Δεν ξερω τι κανει τα βραδυα και στην τελικη δεν με ενδιαφερει.Εγω θελω οποτε μπαινει μεσα να κανει αυτα που εκανε και χθες. Καλα κοντρολ σωστες μεταβιβασεις ανοιγμα του παιχνιδιου στα πλαγια και φυσικα παστελι. Αποδειχθηκε και χθες οτι οταν τροφοδοτειται σωστα το ματωνει το δυχτακι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”