Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
warmeater

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από warmeater »

εγω βλέπω οτι οι ΑΣιστας ως "ιδιοκτητες" γηπέδων κάνουν δουλειες με εκατομμυριουχους επιχειρηματιες πάνω στα project γηπεδα
Με το αζημιωτο και για το καλο του ΠΑΟΚ βεβαιως βεβαιως
Φανταστειτε "χρησεις" για τον ΑΣ σε 2 γηπεδα με προοπτικες διακρίσεων των ομάδων
Και γαμω τις "μανες" λεμε
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

aivas19 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:28 Πες μας τι αχνα εβγαλε ο ιδιοκτητης του γηπεδου. Προχτες ειπε οτι ειναι ετοιμη να χτισει το γηπεδο. Δωστους το MoU και εξεθεσε τους αν δεν μπορουν. Τι οχι; ΔΣ εκανε ο ΑΣ;
Συμφωνω. Εγω 100% να το κανουν. Με σαφεις ρητρες και χρονοδιαγραμμα.
These users thanked the author giliopoulos for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

giliopoulos έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:12
eorptol1 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 18:50 Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ενημερώνει, ότι συνεργάτες του επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη, με αφορμή την πιθανή εμπλοκή του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα έχουν συνάντηση με εκπροσώπους του ερασιτέχνη, για θέματα που αφορούν το PAOK Sports Arena. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί αύριο (Δευτέρα 13 Οκτωβρίου).

ΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ του ΑΣ ασχολούνται μόνο με τέλη μόνο που τώρα δεν κάνουν μυστικά ραντεβού οπως το βόλεϋ βγάζουν ανακοίνωση,οι δυτικές τούς ξευτιλισαν εκεί ΜΌΚΟ.... φυσικά για την νέα Τούμπα Ουτε λόγος... πραγματικά δεν έχω λόγια για το πόσο άθλιοι είστε....
Καλα εδω η παε 3 χρονια δεν εβγαλε αχνα για το γηπεδο.
Α ξεχασα εβγαλε τον ιουνιο λεγοντας " θα συμβαλλει στο μετρο του δυνατου"
Περιμενουμε να μας πει ποσο ειναι αυτο το μετρο του δυνατου.
Πραγματικά είσαι απίστευτος μόλις λέμε για τα καραγκιοζιλικια του ΑΣ αρχίζεις ναι αλλά τότε ο Σαββίδης κλπ.κλπ.βιαζονται υποτίθεται κράζουν την επιτροπή πού οι ίδιοι έβαλαν και από κει και πέρα κολοβαρανε..... φίλε ο Σαββίδης το έργο πού μου έδειξε ναι ο απών Σαββίδης είναι απίστευτο,ζούμε τά καλλίτερα μας ποδοσφαιρικά χρόνια εσύ αυτόν που μέχρι και τα νερά στον ερασιτέχνη χορηγεί υποτίμησε τον κρατά υποτίθεται ίσες αποστάσεις με την φοτο τέλη πού θά δείξει,όταν δείξει τά λέμε και μακάρι να δείξει, αλλά δείξε αν και δεν το περιμένω λίγο σεβασμό σε αυτόν που μας έβγαλε στον λευκό τόσες φορές....μην γινεσε γιδοπουλος γιλοπουλε αδικεις τον εαυτό σού....:):)
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 6):
Γερασίμου, Kabamaru11, paok apo epilogi, Apil44, ΚΩΣΤΑΣ2019, Maklaz
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Χωρις να ξερω κατι, και εγω εχω καταληξει απο ολα οσα εχουν συμβει οτι το εργο το εχουν δωσει ηδη στον Μυστακιδη.

Αρχικα στην πρωτη ανακοινωση μιλησαν για συμφωνια οχι καποιο μνημονιο (μια συμφωνια την οποια πεισματικα αρνουνται να παρουσιασουν, αν απλα ηταν ενα μη δεσμευτικο μνημονιο προθεσεων ποιος ο λογος να το κρατανε επτασφραφιστο μυστικο απο την στιγμη που οι προθεσεις δημοσιοποιηθηκαν). Να τονισω οτι η ατακα "ο Μυστακιδης μου ειπε οτι εχει τροπους να με κανει να το μετανιωσω" του πρωην(;) προεδρου του ΑΣ, την οποια κανενας δεν διευψευσε ειναι ακομα μια ενδειξη οτι εχουν υπογραψει κατι δεσμευτικο. Επισης ο κυριος Μυστακιδης εχει δημιουργησει εταιρεια διαχειρισης με ονομα Νεα Τουμπα, η οποια ξερουμε απο δημοσιευματα οτι ειναι ενεργη και ηδη ετοιμαζει μελετες για το νεο γηπεδο (αναρτηση στην ιστοσελιδα powergame).

Ειναι θεατρο ολο αυτο απο την πλευρα του ΑΣ απλα για να πεσει ολη η ευθυνη στον Ιβαν Σαββιδη και να μας κανουν τους χειρισμους τους πιο "ευπεπτους". Εχω ξαναγραψει οτι ακομα και αν αυριο δειξει 500 εκατομμυρια διαθεσιμα για την επενδυση, θα βρουν ενα νεο ευφυολογημα για να μην του δωσουν το εργο χρησιμοποιωντας το γεωπολιτικο. Θα μπορουσαν για παραδειγμα να ζητησουν απο τον Ιβαν Σαββιδη να καταδικασει τον πολεμο στην Ουκρανια για να προστατευτουν αυτα τα κεφαλαιο απο καποιο ενδεχομενο "παγωμα".

Τωρα για το μελλον δυστυχως τα πολυ ασχημα ειναι μπροστα μας. Δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση η υποθεση αυτη να παει στα δικαστηρια (αφου και οι ιδιοι παραδεχονται οτι ο Σαββιδης εδωσε λεφτα για μελετες κλπ), και οτι οι οποιες επιτυχιες απλα θα αναβαλουν αντιδρασεις εντος γηπεδου και δεν θα τις ματαιωσουν, περα οτι παντα θα υπαρχει πιεση να επιστρεψει η ομαδα στην Τουμπα (αν καταληξει σε αλλη εδρα). Ετσι οπως τα εχουν κανει ποσο απιθανο επισης ειναι να δουμε στο μελλον "αγανακτησμενους" οπαδους να σπανε το γηπεδο, το προπονητικο, οποιοδηποτε αλλο περιουσιακο στοιχειο του μεγαλομετοχου, να κανουν επιθεσεις σε παικτες, προπονητες, υπαλληλους της ΠΑΕ για να τον πιεσουν να φυγει;
These users thanked the author Black_Knight for the post (total 3):
leomatos88, Apil44, warmeater
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”