Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- sourmenetes
- Moderator
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Βρε βρε τον Αλεξ....που δεν μπορουσε να διαχειριστει 2-3 μπινελικια.
Ας παει στην ομαδα της @@@στιας εκει που περα απο μπινελικια μπαινουν και σε κανα σπιτι αν θελουν να σε ξεφορτωθουν.
Ας παει στην ομαδα της @@@στιας εκει που περα απο μπινελικια μπαινουν και σε κανα σπιτι αν θελουν να σε ξεφορτωθουν.
Αυτούς που δεν θέλει ο ΠΑΟΚ τους παίρνει ο γαύρος. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!!
- navigator11
Ελάτε ρε τώρα, αλήθεια χαλιέται κάποιος για τον Πασχαλάκη; Τον σεβόμαστε, προσέφερε σε κάποιο βαθμό πολλά, σε άλλο βαθμό με τις γκέλες του μας στέρησε σημαντικούς στόχους. Πάμε παρακάτω. Δε στεριώνει αυτός στους επιστήμονες. Στην 2-3η απομάκρυνση της μπάλας με τα πόδια, όντας ανενόχλητος, απευθείας άουυτ, θα αρχισει το πανηγύρι!
- PAOKevolution
Χέστηκα για όσα προσέφερε. Όταν πας σε αυτό το σωματείο έχεις φάει Χ από μένα. Ούτε απ' έξω ξανά. Λίγε.
Μπραβο που νομιμοποιεις την ΕΟ αλεξ, τιμη σου που ησουν στον ΠΑΟΚ, οχι δικια μας ομως. Μακρια
Τι μας βρήκε, θα τους πει όλα τα μυστικά μας τώρα, πως συνεννοείται η άμυνα, τις κομπίνες.
Είμαι ο πατέρας του Γιώργου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας όπως και ο Γιώργος.Όλα θα πάνε καλά.
Δημοσιεύθηκε κάπου αυτό;
Οχι πως το αμφισβητώ, ίσα ίσα σίγουρος ήμουν απο όταν έλεγε εκείνες τις μαλακίες "κρατάω έκπληξη το που έκλεισα".
ΟΥΜΠΕΡ έπικ μαλακία έκανε κι αυτός και ο γαύρος.
Σίγουρα ένα ποσοστό του κόσμου μας θα χαλαστεί, εγώ γελάω.
Οχι πως το αμφισβητώ, ίσα ίσα σίγουρος ήμουν απο όταν έλεγε εκείνες τις μαλακίες "κρατάω έκπληξη το που έκλεισα".
ΟΥΜΠΕΡ έπικ μαλακία έκανε κι αυτός και ο γαύρος.
Σίγουρα ένα ποσοστό του κόσμου μας θα χαλαστεί, εγώ γελάω.
Στο οπεν είπαν στο μεσημεριανό ότι εντείνουμε τις προσπάθειες για να έρθει ο σοτελδο δανεικός
-
- Mr Ξερόλας 2019
- navigator11
gergeo4 έγραψε:Είμαι ο πατέρας του Γιώργου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας όπως και ο Γιώργος.Όλα θα πάνε καλά.
Μακάρι. Και πάλι περαστικά στο παλικάρι σου.