Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από Equalizer »

Πλάκα κάνω ρε, μπηχτή για το Λημνιό.

Ψάχνουμε αντιλημνιό λες και οχι δεξί μπακ.

Θα είναι δεξί μπακ δηλαδή, αλλά δεν θα ναι
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

O Eντουαρντο Ενρικε της Σπορτινγκ ανακοινωθηκε απο την Κροτονε που ηθελε τον Καντουρι.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

navigator11 έγραψε:
jibbie έγραψε:καλα, και λιγος σεβασμος στους φιλαθλους σου δεν θα πρεπε να ειναι πολυτελεια ναβι..
Δε θα διαφωνήσω. Είναι κάτι που άλλος θα το προσεγγίσει τυπικά και κάποιος άλλος ουσιαστικά. Η ουσία όμως, η πραγματική ουσία, γνώμη μου είναι να καταλάβουν οι δούλοι της κάθε νοβα ότι μπορεί κάλλιστα να σημαίνει άλλο πράγμα παε ΠΑΟΚ και παντελώς άλλο οπαδός του ΠΑΟΚ. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία φέτος να το λάβει dolby το μήνυμα. Εύχομαι να την εκμεταλλευτούμε σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ακόμα κι αν χρειαστεί να ξαναχωρίσουν του χρόνου οι δρόμοι μας με τα στρακιαπου της πρέζας.
συμφωνουμε. ειμαι σιγουρος για τα ΠΑΟΚτσακια γι αυτο και δεν εστιασα εκει. αυτο που μ ενοχλει ειναι οτι αυτα τα ΠΑΟΚτσακια δεν τα δινουν σημασια ανθρωποι που δουλεια τους ειναι να τους μιλανε και να τους επικοινωνουν πραγματα. αυτοι οι ανθρωποι, αργομισθοι κατ εμε, ειναι συνεχως κρυμμενοι κι οταν εμφανιζονται (μεγαλη η χαρη τους) εχουν περιοριστει στο να απαντανε σε διαδικτυακες κοκορομαχιες με τα σκουπιδια του πρεζεμπορα. εχουν χασει εντελως το σφυγμο του ΠΑΟΚτση και δεν του δειχνουν τον σεβασμο που του αρμοζει.

rain σορυ, παρτα βαλτα σε αλλο τοπικ να συνεχισουμε εκει αν χρειαστει.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:O Eντουαρντο Ενρικε της Σπορτινγκ ανακοινωθηκε απο την Κροτονε που ηθελε τον Καντουρι.
Όλα τέλεια μας πάνε...
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:O Eντουαρντο Ενρικε της Σπορτινγκ ανακοινωθηκε απο την Κροτονε που ηθελε τον Καντουρι.
Δανεικός από ότι βλέπω, όχι με μεταγραφή..
Ρε τον Κρότωνα
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Τζάμπα μαλώνετε.
H Nova... ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ με promo video και μετά το «έριξε»!
:lol: :lol: :lol:

Φέτος δεν μας πάει με τίποτα να ολοκληρώσουμε μία συμφωνία....
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οτι να ναι ποσο ΠΑΟΚ ολα :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Bono. έγραψε:
barlow4 έγραψε:επισης να πω για τον γιανκο πως ενα ΠΑΟΚτσακι απο γαλλια μου τον περιεγραψε ως πολυ κακο παικτη.Πως και ο απειρος λυρατζης ειναι καλυτερος του.
Μετά που χάλασε η μεταγραφή του στα είπε όλα αυτά?
Πες του ας κρατήσει και καμιά πισινή, μήπως έχουμε επανασύνδεση :lol:
οχι πριν μου το ειπε.Οταν βγηκε το ονομα.
απλα δε συνηθιζω να μπαινω να γραφω αρνητικα για παικτες.τωρα που χαλασε χρυσωνω το χαπι.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Bono. έγραψε:Τζάμπα μαλώνετε.
H Nova... ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ με promo video και μετά το «έριξε»!
:lol: :lol: :lol:

Φέτος δεν μας πάει με τίποτα να ολοκληρώσουμε μία συμφωνία....
τέρμα οι μεταγραφές, ακόμα και οι τηλεοπτικές, γιατί δε συμφώνησε ο μπαμπας βαγγέλης;
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Επίσης έχει 5 αριστερά μπακ και 4 δεξιά και η Σπορτινκ εκτός του Caraca της Porto που ανέφερα για όλα τα βαλάντια. Δηλαδή με συγχωρείται δεν μπορείς να πάρεις δύο δανεικούς να τελειώνει η υπόθεση. Πρέπει να μου αγοράσεις με ενα εκατομμύριο τον ΙνδοΛατίνο από την Νορβηγία από τους Βικινκς :lol: τόσο γάτες είμαστε βλέπουμε εκεί που δεν βλέπουν οι άλλοι. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Όσον αφορά το τέρμα αυτόν που έχω σταμπάρει είναι ο https://www.transfermarkt.com/tiago-sa/ ... ler/286908 της Μπράγκα η οποία απέκτησε και άλλον τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να έχει τρεις καλούς.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Έχω την εντύπωση ότι όταν λείπει το μεγάλο αφεντικό (και πνευματικά και σωματικά όπως φαίνεται ότι φέτος λειτουργεί ο Ιβάν) αποφάσεις δεν μπορούν να παρθούν ούτε για το που θα τοποθετήσουν μία καρέκλα στα γραφεία.
Ποιός να επικοινωνήσει και να πει τι, όταν δεν ξέρει....
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

barlow4 έγραψε:επισης να πω για τον γιανκο πως ενα ΠΑΟΚτσακι απο γαλλια μου τον περιεγραψε ως πολυ κακο παικτη.Πως και ο απειρος λυρατζης ειναι καλυτερος του.Η κριτικη του αφορουσε στη θητεια του στη σεντ ετιεν και στην αγγλια.
Αυτή η Σεντ Ετιέν μάλλον έχει την ικανότητα να καταστρέφει ποδοσφαιριστές. Τον Τράουκο αριστερά δεν τον εξέλιξε καθόλου και τον έχει βγάλει στο σφυρί. Για δεξί μπακ είχε πάρει πέρυσι από τη Μασία τον 23χρονο τότε Sergi Palencia https://www.transfermarkt.com/sergi-pal ... ler/268176, ποδοσφαιριστή με τεράστιες προδιαγραφές εξέλιξης και που κατέληξε το τελευταίο εξάμηνο να μην παίξει καθόλου, πιθανότατα και λόγω θεμάτων που είχε (έχει?) μετά από εγχείρηση αποκατάστασης αστραγάλου.
Τον Palencia λοιπό τον έχει βγάλει και αυτόν στο σφυρί και προφανώς με λιγότερα από τα 2 εκ. που τον αγόρασε.
Αξίζει να ασχοληθεί κανείς εκ νέου με αυτό το ποδοσφαιρικό στοίχημα?

[youtube]cKdy9n28fGM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

barlow4 έγραψε:
Bono. έγραψε:
barlow4 έγραψε:επισης να πω για τον γιανκο πως ενα ΠΑΟΚτσακι απο γαλλια μου τον περιεγραψε ως πολυ κακο παικτη.Πως και ο απειρος λυρατζης ειναι καλυτερος του.
Μετά που χάλασε η μεταγραφή του στα είπε όλα αυτά?
Πες του ας κρατήσει και καμιά πισινή, μήπως έχουμε επανασύνδεση :lol:
οχι πριν μου το ειπε.Οταν βγηκε το ονομα.
απλα δε συνηθιζω να μπαινω να γραφω αρνητικα για παικτες.τωρα που χαλασε χρυσωνω το χαπι.

εβγαλα τα ματια μου αλλα το βρηκα..το χε παραθεσει μαζι με ενα ακομα ενας παλικαρος εδω μεσα οταν ολοι εβαζαν πυρηνικα μανιταρια..

https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... urce=share
icue

Δημοσίευση από icue »

Αγιο ειχαμε δηλαδη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”