Συγγνώμη Φίλε, αλλά από social media είμαι κατ' επιλογή άσχετος. Αυτό είναι ο λογαριασμός αυτού του κασάμι σε κάποιο είδος chat room και ο τύπος μας κοροϊδεύει? ή λάθος κατάλαβα ?jibbie έγραψε:με κασαμι παντως δυσκολα ν ανοιξει
Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- bersekeros
Διάβασα τι έγινε και πραγματικά με θλίβει το γεγονός να βλέπω accounts όπως ο pilotos και ο paokovios,
που είναι και μεγάλοι άνθρωποι, μεγαλύτεροι σε ηλικία από μένα, να φτάνουν,
εξαιτίας της τοξικότητας που επικρατεί στο φόρουμ να μη θέλουν να ξανασχοληθούν.
Τι να πω;
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό...αλλά κάθε φορά που συμβαίνει με λυπεί.
Ας κάνουμε ΟΛΟΙ την αυτοκριτική μας.
που είναι και μεγάλοι άνθρωποι, μεγαλύτεροι σε ηλικία από μένα, να φτάνουν,
εξαιτίας της τοξικότητας που επικρατεί στο φόρουμ να μη θέλουν να ξανασχοληθούν.
Τι να πω;
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό...αλλά κάθε φορά που συμβαίνει με λυπεί.
Ας κάνουμε ΟΛΟΙ την αυτοκριτική μας.
- ΑποστόληςΑ
Δεν μπορούμε να απαιτούμε να μπαίνουν στο φόρουμ μόνον όσοι εκφράζονται κόσμια, ή όσοι συμφωνούν μαζί μας. Ο καθένας μας αρέσκεται σε συζητήσεις με κάποιους, αλλά εκνευρίζεται με κάποιους άλλους. Οι πρώτοι είναι αυτοί που μας κρατούν στο φόρουμ. Αν όμως κάποιο μέλος δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον να συζητήσει με οποιονδήποτε τότε η φυγή είναι μονόδρομος.
- invincible
Αργός αλλά παίζει την θέση 8. Αλλά την 6 όχι . Βοχ 2 box δεν είναι . και παλιά λέγανε ότι ρωτήσαμε . Δεν πρόκειται να γίνει καμία άλλη μεταγραφή νομίζω και σου εξήγησα τους λόγους στο άλλο το τοπικ. ή σήμερα ή τον Γενάρη μετά.seaman έγραψε:Θα γίνει καμιά μεταγραφή και δεν θα μπορούμε να ξεσπαθώσουμε.
Το χοντρο10 γράφει ο Ρέμπε στο κυνήγι του Κασάμι
- invincible
Μόνο που για να φτάσει από το ένα κουτί στο άλλο θα έχει τελειώσει το παιχνίδι.joshua έγραψε:Αργος ΔΕΝ ειναι. box to box ΕΙΝΑΙ. Θα ερθει? ΟΧΙ

- bersekeros
Εγώ Απόστολε βλέπω όμως ότι φεύγουν και άτομα αποκλειστικά λόγω της ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ και όχι γιατί δεν έχουν ενδιαφέρον να συζητήσουν / ανταλλάξουν απόψεις με κανέναν.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μπορούμε να απαιτούμε να μπαίνουν στο φόρουμ μόνον όσοι εκφράζονται κόσμια, ή όσοι συμφωνούν μαζί μας. Ο καθένας μας αρέσκεται σε συζητήσεις με κάποιους, αλλά εκνευρίζεται με κάποιους άλλους. Οι πρώτοι είναι αυτοί που μας κρατούν στο φόρουμ. Αν όμως κάποιο μέλος δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον να συζητήσει με οποιονδήποτε τότε η φυγή είναι μονόδρομος.
- invincible
bersekeros έχει ποιότητα αυτό το φορουμ αλλά είναι μόνο 10% . To 50% είναι γκρίνια , μίρλα , προβληματισμός , κράξιμο και κατάθλιψη και σεντόνια και αναλύσεις know how. Και έχει ένα 20% που είναι πολύ νεαρή ηλικία και ένα 20% που είναι στυλ ηδίμων έχω κονε ξέρω κόσμο στην ΠΑΕ στέλνω email και τρανσφερμανιακ. Αλλά αυτό είναι ένας καθρέφτης όλης της ποδοσφαιρικής ελληνικής πραγματικότητας.
- theodorsalonika
εγω παντως θεωρω τον εαυτο μου ειδημων σε ολα..πιστευω ειμαι ο καλυτερος εδω μεσα...λολ
Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός, απόφυγε τον.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί, μόρφωσέ το.
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται, ξύπνα τον.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός, ακολούθησε τον.

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός, απόφυγε τον.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί, μόρφωσέ το.
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται, ξύπνα τον.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός, ακολούθησε τον.
- bersekeros
Σαφώς και έχει ποιότητα το φόρουμ invincible. Από την πρώτη στιγμή είχε.
Συμφωνώ με αυτό που λες.
Η κατάσταση ξεφεύγει όταν χάνεται το μέτρο και η κοινή λογική.... και στο φόρουμ και παντού.
Συμφωνώ με αυτό που λες.
Η κατάσταση ξεφεύγει όταν χάνεται το μέτρο και η κοινή λογική.... και στο φόρουμ και παντού.
- invincible
Αμέσως παρεξηγήθηκες....να βλέπεις... δεν είπαμε να μην γκρινιάζεις... αλλά έτσι με αρνητική ενέργεια έχεις περισσότερες πιθανότητες να τσακωθείς με κάποιον.... καλά κάνεις και προβληματίζεσθε αλλά είναι φαύλος κύκλος...joshua έγραψε:Eσυ απο περιεργεια που κατατασεις τον εαυτο σου? Ε ρε τι διαβαζουμε...

Ποιος παρεξηγηθηκε ? Το ερωτημα ειναι με τι θρασος κατατασεις τους ανθρωπους ενος φορουμ σε κατηγοριες,λεγοντας μαλιστα πως μολις ενα 10% ειναι ποιοτικο,αντιστοιχο της ελληνικης πραγματικοτητας...ενα emoji να ξερναω παρακαλω...invincible έγραψε:Αμέσως παρεξηγήθηκες....να βλέπεις... δεν είπαμε να μην γκρινιάζεις... αλλά έτσι με αρνητική ενέργεια έχεις περισσότερες πιθανότητες να τσακωθείς με κάποιον.... καλά κάνεις και προβληματίζεσθε αλλά είναι φαύλος κύκλος...joshua έγραψε:Eσυ απο περιεργεια που κατατασεις τον εαυτο σου? Ε ρε τι διαβαζουμε...
Ενώ εσύ δεν ανήκεις σε αυτούς.... Καλά μεγάλε ότι πειςinvincible έγραψε:bersekeros έχει ποιότητα αυτό το φορουμ αλλά είναι μόνο 10% . To 50% είναι γκρίνια , μίρλα , προβληματισμός , κράξιμο και κατάθλιψη και σεντόνια και αναλύσεις know how. Και έχει ένα 20% που είναι πολύ νεαρή ηλικία και ένα 20% που είναι στυλ ηδίμων έχω κονε ξέρω κόσμο στην ΠΑΕ στέλνω email και τρανσφερμανιακ. Αλλά αυτό είναι ένας καθρέφτης όλης της ποδοσφαιρικής ελληνικής πραγματικότητας.
δεν χανεις και τιποτα, την ηρεμια σου βρισκειςΓέρος έγραψε: Συγγνώμη Φίλε, αλλά από social media είμαι κατ' επιλογή άσχετος. Αυτό είναι ο λογαριασμός αυτού του κασάμι σε κάποιο είδος chat room και ο τύπος μας κοροϊδεύει? ή λάθος κατάλαβα ?

ειναι απ το ινσταγκραμ, μια εφαρμογη για ναρκισσους και τσολια κατα βαση (εγω ανηκω και στις 2 κατηγοριες γι αυτο και βρηκα το ποστ). το ποσταρε πριν το φετινο παιχνιδι πρωταθληματος στην Τουμπα ο ιδιος στο λογαριασμο του.