Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Ποιός να είναι αυτός ο τόσο ποιοτικότατος αριστερός μπακ, που είμαστε και αρκετά κοντά; Χμμμ
- sourmenetes
- Moderator
Σταφυλλιδης!!!navigator11 έγραψε:Ποιός να είναι αυτός ο τόσο ποιοτικότατος αριστερός μπακ, που είμαστε και αρκετά κοντά; Χμμμ
o Russel Brand και ο Elton Brand εχουν ήδη δυνατό όνομα, τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ.jibbie έγραψε:για να δυναμωσει το brand name ρε barlow αμαν ολα εγω θα στα λεωbarlow4 έγραψε:α παιζει απατη δηλαδη και ηθελε ο σαββιδης να κοριδεψει το λουτσεσκου και εμας ολους (αλλα δεν τρωμε εμεις κουτοχορτο χεχε) κ να φερει την παλτουδια, τον παικτη που δεν κανει.Μαλλον για να γλιτωσει λεφτα ο γιουφτος.
Ο Σιλβα πάντως μου φαίνεται να έχει τον ρόλο που είχε ο Ελ Καντούρι μέσα στο γήπεδο.
Ο Καντουρί δεν ανήκει ακόμα στο ρόστερ; Αν δεν κάνω λάθος το συμβόλαιο του δεν έχει τελειώσει, και δεν έχει φτάσει καμία πρόταση στα γραφεία της ομάδας. Πως είμαστε σίγουροι ότι θα αποχωρήσει; 

Η αλήθεια ειναι ότι οι Σαβιδαιοι δεν με έχουν πείσει ακόμη για τις προθέσεις τουςbarlow4 έγραψε:α παιζει απατη δηλαδη και ηθελε ο σαββιδης να κοριδεψει το λουτσεσκου και εμας ολους (αλλα δεν τρωμε εμεις κουτοχορτο χεχε) κ να φερει την παλτουδια, τον παικτη που δεν κανει.Μαλλον για να γλιτωσει λεφτα ο γιουφτος.
Οχι αλλους Ιντιο και μπαιανους στον ΠΑΟΚ.

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ανηκει αλλα δεν τον βλεπω να θελει να μεινει.gika έγραψε:Ο Καντουρί δεν ανήκει ακόμα στο ρόστερ; Αν δεν κάνω λάθος το συμβόλαιο του δεν έχει τελειώσει, και δεν έχει φτάσει καμία πρόταση στα γραφεία της ομάδας. Πως είμαστε σίγουροι ότι θα αποχωρήσει;
Φανηκε και το χειμωνα.
- navigator11
Δε διευκρίνισαν οι αρδζ αν μιλάμε χιλιομετρικά! Κι εξέθρεψα ελπίδες, γαμώτηjibbie έγραψε:ποιοτικοτατος και αρκετα κοντα ειναι ο Βαλεριανος ρε ναβι

Συμφωνώ με αυτό που λες Sourme, απλά από τα Χριστούγεννα και μετά ήταν και εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βρει να φύγει, κι ακόμα κι αν φύγει, ίσως να είναι μαζί μας στα προκριματικά.
Και κανένας μας μέχρι σήμερα δεν έχει γράψει το όνομα του σε ότι αφορά το ρόστερ.
Και κανένας μας μέχρι σήμερα δεν έχει γράψει το όνομα του σε ότι αφορά το ρόστερ.
αν θες να κανεις μπραντ νεημ δε φερνεις φτηνιαρηδες βραζιλιανους των 2 μυριων που μαρκαρουν με τα ματια.teod1980 έγραψε:o Russel Brand και ο Elton Brand εχουν ήδη δυνατό όνομα, τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ.jibbie έγραψε:για να δυναμωσει το brand name ρε barlow αμαν ολα εγω θα στα λεωbarlow4 έγραψε:α παιζει απατη δηλαδη και ηθελε ο σαββιδης να κοριδεψει το λουτσεσκου και εμας ολους (αλλα δεν τρωμε εμεις κουτοχορτο χεχε) κ να φερει την παλτουδια, τον παικτη που δεν κανει.Μαλλον για να γλιτωσει λεφτα ο γιουφτος.
Ο Σιλβα πάντως μου φαίνεται να έχει τον ρόλο που είχε ο Ελ Καντούρι μέσα στο γήπεδο.
θες να δυναμωσεις το μπραντ νεημ?φερε εναν βραζιλιανο απο τη βραζιλια.οχι απο τη ρωσσια.αυτοι απο τη ρωσσια πλεον ειναι ρωσσοι.και που ειδες μπραντ νεημ με ρωσσους.
ενω αν ερθει απο τη βραζιλια ε? αμεσως αμεσως αγχωνονται οι ευρωπαιοι.σου λεει κατω απο τη μυτη μας τον πηρο ΠΑΟΚ.
τσακ!παρε μπραντ νεημ.
ο βραζιλιανος απο τη ρωσσια ειναι σαν τη φασολαδα.Και 2 μερες να την αφησεις στο πιατο , κανεις δε θα την πειραξει.Ενω απο τη βραζιλια ειναι κατσικακι.Λιγο γυρισες απο την αλλη να τσιμπησεις την πατατα (αφελη) παει η πετσουλα.παει το μπραντ νεημ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 05 Ιουν 2019, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υποθετικα με βαση οτι γραφεται εχουμε κανει προταση και σε Σαχοφ και σε Κανιας,προτασεις που ειναι εν ισχυ? Αν απαντησουν και οι 2 θετικα τι ακριβως θα γινει,θα παραμεινουν και οι 2?
Υ.Γ Παντως οπως βλεπω η κατακτηση ενος τιτλου κανει κακο στο χιουμορ...Γουντυ Αλεν θα ηταν καποιοι αν ηταν γαυροι...
Υ.Γ Παντως οπως βλεπω η κατακτηση ενος τιτλου κανει κακο στο χιουμορ...Γουντυ Αλεν θα ηταν καποιοι αν ηταν γαυροι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 05 Ιουν 2019, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γιατι αγχωνεσαι για το αν θα μεινει η θα φυγει?gika έγραψε:Συμφωνώ με αυτό που λες Sourme, απλά από τα Χριστούγεννα και μετά ήταν και εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βρει να φύγει, κι ακόμα κι αν φύγει, ίσως να είναι μαζί μας στα προκριματικά.
ειδες να μενει ο χατσεριδης που παιζει να εχει το πιο βαρυ συμβολαιο στην ομαδα και να μην ερχεται αλλος?
- invincible
Έχω την αίσθηση ότι ο μπακ που κλείσαμε είναι ο Αλεσαμι. Σίγουρα μπορεί να πέσω και έξω αλλά από την στιγμή που σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο τον θέλαμε από πέρσι μέχρι φέτος τον Μάιο πάει να πει τον μελετήσαμε αρκετά τον παίχτη. Είναι πολύ γρήγορος τεχνίτης και η Ιταλία θα τον έχει βελτίωση πολύ και στα αμυντικά του καθήκοντα. Στην εθνική Νορβηγίας τον παρομοιάζουν με τον Elabdellaoui στο στυλ παιχνιδιού.
https://www.youtube.com/watch?v=Cekzpqy_mUA
https://www.youtube.com/watch?v=Sw-DNXSP1Z0
https://www.youtube.com/watch?v=Cekzpqy_mUA
https://www.youtube.com/watch?v=Sw-DNXSP1Z0