Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Demir έγραψε:καλα εδω στον σπορ φμ ο ζαχαριαδης,ελεγε οτι μπορει να ειναι στην αποστολη για ελβετια και θα αποφασισει ο λουτσεσκου αν θα τον παρει...
ε τοτε ρε σθ κωστη ποιος ο λογος που ερχεται ο μανατζερ του ζαμπα στην θεσσαλονικη?
Σε κάθε μεταγραφή σκέφτομαι καταρχάς αν είναι σωστή η φιλοσοφία της και δεύτερον αν είναι αρκετά καλός αυτός που έρχεται και τα χαρακτηριστικά του. Για τον Ακπόμ λοιπόν φιλοσοφία της μεταγραφής είναι σωστή εφόσον έρχεται για μπακ απ και δεν θ αναγκαστεί να πέσει κατευθείαν στα βαθιά, που ίσως να μην το άντεχε. Τέτοιον θέλαμε, νέο, ταλαντούχο, φιλόδοξο, από κλαμπ που διδάσκει σωστά το ποδόσφαιρο, σε λογική τιμή και λογικά με νορμάλ συμβόλαιο. Επειδή δε η κίνηση αυτή έρχεται μετά τον Ζάμπα έχω μια ελπίδα ότι είτε από γνώση είτε από ανάγκη -εννοώ το ffp σήμερα ή μελλοντικά- εγκαταλείπονται ως ένα σημείο οι 30+ με τεράστια συμβόλαια γιατί δε βγαίνει ο λογαριασμός μόνο με αγορές. Και αγωνιστικά χρειάζονται νέοι.
Στα χαρακτηριστικά του τώρα. Μπορεί να υποδεχτεί μπάλα και να κάνει κίνηση ξεκινώντας πιο κοντά στο κέντρο από τον Πρίγιο και πολύ πιο γρήγορα. Κάτι που νομίζω ότι αρέσει στον Λουτσέσκου. Έχει ταχύτητα: βασικό ζητούμενο. Είναι ψηλός, δυνατός, να δίνει μάχες και να πρεσάρει. Οπότε, από τη στιγμή που έχουμε ένα γκολτζή, και να μην είναι κι αυτός πολυβόλο δεν πειράζει, η ταχύτητα στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντική. Το αν είναι αρκετά καλός δεν το ξέρω, θα το δούμε στο γήπεδο. Ούτε η μετριοκακή εικόνα του στην Αγγλία ούτε η καλή στο Βέλγιο βοηθούν για συμπεράσματα, πολύ διαφορετικά πρωταθλήματα.
Το ότι είναι Άγγλος. Έκπληξη το ότι ήρθε εδώ, φαίνεται να δούλεψε καλά όποιος ανέλαβε την υπόθεση. Το ότι είναι Άγγλος επίσης είναι καλό και κακό. Κακό αν πιάσει και βγάλει μάτια γιατί σίγουρα θα έρθουν προτάσεις απ το νησί. Τότε βέβαια θα βγάλουμε και κάτι. Καλό για τον ίδιο περίπου λόγο είναι και καλό, έναν Άγγλο εύκολα τον δίνεις αν δεν παίξει, δεν χάνεις λεφτά.
Επιμένω ότι και στα μπακ, εφόσον έχουμε δυο καλούς έμπειρους, πρέπει να φέρουμε τουλάχιστον έναν νέο να ψήνεται. Για τον ίδιο λόγο, πέρα των χαρακτηριστικών, θεωρώ λάθος τη μεταγραφή Χατσερίδη απ΄τη στιγμή που υπάρχει ο Βαρέλα.
Στα χαρακτηριστικά του τώρα. Μπορεί να υποδεχτεί μπάλα και να κάνει κίνηση ξεκινώντας πιο κοντά στο κέντρο από τον Πρίγιο και πολύ πιο γρήγορα. Κάτι που νομίζω ότι αρέσει στον Λουτσέσκου. Έχει ταχύτητα: βασικό ζητούμενο. Είναι ψηλός, δυνατός, να δίνει μάχες και να πρεσάρει. Οπότε, από τη στιγμή που έχουμε ένα γκολτζή, και να μην είναι κι αυτός πολυβόλο δεν πειράζει, η ταχύτητα στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντική. Το αν είναι αρκετά καλός δεν το ξέρω, θα το δούμε στο γήπεδο. Ούτε η μετριοκακή εικόνα του στην Αγγλία ούτε η καλή στο Βέλγιο βοηθούν για συμπεράσματα, πολύ διαφορετικά πρωταθλήματα.
Το ότι είναι Άγγλος. Έκπληξη το ότι ήρθε εδώ, φαίνεται να δούλεψε καλά όποιος ανέλαβε την υπόθεση. Το ότι είναι Άγγλος επίσης είναι καλό και κακό. Κακό αν πιάσει και βγάλει μάτια γιατί σίγουρα θα έρθουν προτάσεις απ το νησί. Τότε βέβαια θα βγάλουμε και κάτι. Καλό για τον ίδιο περίπου λόγο είναι και καλό, έναν Άγγλο εύκολα τον δίνεις αν δεν παίξει, δεν χάνεις λεφτά.
Επιμένω ότι και στα μπακ, εφόσον έχουμε δυο καλούς έμπειρους, πρέπει να φέρουμε τουλάχιστον έναν νέο να ψήνεται. Για τον ίδιο λόγο, πέρα των χαρακτηριστικών, θεωρώ λάθος τη μεταγραφή Χατσερίδη απ΄τη στιγμή που υπάρχει ο Βαρέλα.
Πιο ορθά δομημένο και τεκμηριωμένο τοστ έχω καιρό να δω Εύγε! Συμφωνώ μέχρι τελείας!johnys999 έγραψε:Σε κάθε μεταγραφή σκέφτομαι καταρχάς αν είναι σωστή η φιλοσοφία της και δεύτερον αν είναι αρκετά καλός αυτός που έρχεται και τα χαρακτηριστικά του. Για τον Ακπόμ λοιπόν φιλοσοφία της μεταγραφής είναι σωστή εφόσον έρχεται για μπακ απ και δεν θ αναγκαστεί να πέσει κατευθείαν στα βαθιά, που ίσως να μην το άντεχε. Τέτοιον θέλαμε, νέο, ταλαντούχο, φιλόδοξο, από κλαμπ που διδάσκει σωστά το ποδόσφαιρο, σε λογική τιμή και λογικά με νορμάλ συμβόλαιο. Επειδή δε η κίνηση αυτή έρχεται μετά τον Ζάμπα έχω μια ελπίδα ότι είτε από γνώση είτε από ανάγκη -εννοώ το ffp σήμερα ή μελλοντικά- εγκαταλείπονται ως ένα σημείο οι 30+ με τεράστια συμβόλαια γιατί δε βγαίνει ο λογαριασμός μόνο με αγορές. Και αγωνιστικά χρειάζονται νέοι.
- Kostas_Peraia4
Δεν έρχεται Θεσσαλονίκη και δεν είναι μόνο ατζέντης του Ζαμπάprax έγραψε:ε τοτε ρε σθ κωστη ποιος ο λογος που ερχεται ο μανατζερ του ζαμπα στην θεσσαλονικη?
δε γίνεται να του πούμε να περάσει και από δω μια βόλτα να μας φέρει το κάτι τις του; 
- kataramenos5
Τι Ακπομ ρε πλακα με κανετε?Ακομα λιγο και θα μας εφερναν τον Αγκοπ.

Κατα τ αλλα" απεριοριστο μπατζετ" κι εμεις σε καθε παιχνιδι να τρεμει το φυλλοκαρδι μας μη χτυπησει κανενας.

Κατα τ αλλα" απεριοριστο μπατζετ" κι εμεις σε καθε παιχνιδι να τρεμει το φυλλοκαρδι μας μη χτυπησει κανενας.
15 μιλιονς μεσα εισαι.κανε μια σουρα την τριετια να δεις οτι εισαι οριακα εντος ffp.
Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν έρχεται Θεσσαλονίκη και δεν είναι μόνο ατζέντης του Ζαμπάprax έγραψε:ε τοτε ρε σθ κωστη ποιος ο λογος που ερχεται ο μανατζερ του ζαμπα στην θεσσαλονικη?
οκ φιλε, ευχαριστω
Παλικάρια κάποιοι πρέπει να έρθετε λίγο σε επαφή με την πραγματικότητα. Ο ΠΑΟΚ κάνει μοναδικά πράγματα σε όλους τους τομείς σαν ποδοσφαιρικό σωματείο ειδικά Στην Ελλάδα. κάντε λίγο υπομονή και σταματήστε την κλάψα. Αγοράζει ποδοσφαιριστη από την Αρσεναλ στα 23 του. Πρέπει να κάνετε και μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν. σταματήστε τη μίρλα και απολαύστε την ομάδα.
ΥΓ Πρώτη φορά ομάδα από την Ελλάδα παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας με ομάδα Ch L
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην λέμε και υπερβολές...οχι και ομάδα CL το ελβετικό τυροκομειο...
-
Dimg4
Το τερματισεςbeeman έγραψε:Παλικάρια κάποιοι πρέπει να έρθετε λίγο σε επαφή με την πραγματικότητα. Ο ΠΑΟΚ κάνει μοναδικά πράγματα σε όλους τους τομείς σαν ποδοσφαιρικό σωματείο ειδικά Στην Ελλάδα. κάντε λίγο υπομονή και σταματήστε την κλάψα. Αγοράζει ποδοσφαιριστη από την Αρσεναλ στα 23 του. Πρέπει να κάνετε και μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν. σταματήστε τη μίρλα και απολαύστε την ομάδα.
-
Μπαρκαρούτσος
White Ragner, το ποστ έφυγε όπως ήταν.
Έχουμε μιλήσει για τα off-topics.
Έχουμε μιλήσει για τα off-topics.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
O λόγος που υπονοείς οτι είναι πρόβατο ποιος είναι; Τι είπε δηλαδή;