20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- paok re niamou
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
μουγκα στην στρουγκα....
Αρχηγος εισαι, βγες κανε μια δηλωση, εστω τα τυπικα.
Μπα θα νιωθεις ενοχλησεις μαλλον ...
Υπομονη θα μαθουμε τι σου συμβαινει και εσενα οταν ερθει η ωρα
- sourmenetes
- Moderator
Το θεωρώ λίγο ντροπη να ξεφτιλιζουμε έτσι τέτοια σύμβολα-παίκτες..
Και να πετάμε υπαινιγμούς..
Θα μπορούσε σαφώς να μιλήσει αλλά άλλο να ζητήσουμε να μιλήσει και να χουμε παράπονο και άλλο να φτάνουμε σε υπαινιγμούς και μειωτικα σχόλια.
Όταν ξεχνάμε έτσι εύκολα δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε μέλλον.
Είναι πολυ ζυγισμενο παιδί, πότε δεν ξέφυγε σε ότι έκανε.
Γιατι να φτάνουμε στο άλλο μέρος;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και να πετάμε υπαινιγμούς..
Θα μπορούσε σαφώς να μιλήσει αλλά άλλο να ζητήσουμε να μιλήσει και να χουμε παράπονο και άλλο να φτάνουμε σε υπαινιγμούς και μειωτικα σχόλια.
Όταν ξεχνάμε έτσι εύκολα δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε μέλλον.
Είναι πολυ ζυγισμενο παιδί, πότε δεν ξέφυγε σε ότι έκανε.
Γιατι να φτάνουμε στο άλλο μέρος;;
τι να σε πω...paok re niamou έγραψε:μουγκα στην στρουγκα....
Φοβερος. Ποσο δικιο εχεις..
Ευτυχως που υπαρχουν καποιοι σαν και εσενα..
- paok re niamou
τοσο καιρο λεγαμε μεταξυ μας οτι οι παικτες επηρεαστηκαν απο ολη αυτη την ιστορια και δεν μπορουσαν να αποδωσουν.Σημερα με αυτη την δικαιωση ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ο αρχηγος και να πει δυο κουβεντες.
Αρχηγος ειναι, εκπροσωπει ολους τους παικτες που τοσο καιρο ψυχοπλακωθηκαν και δεν μπορουσαν να παιξουν.
Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο, κανενας υπαινιγμος.
Στεναχωρια που ο αρχηγος απεχει απο ολο αυτο που συμβαινει στην ομαδα τους τελευταιους μηνες.
Στο δικο μου μυαλο ο αρχηγος επρεπε να βγει και να σηκωσει παικτες φιλαθλους για μια τελευταια προσπαθεια να συμμαζευτουν τα ασυμαζευτα παιζοντας με αυτους που δεν κατεβηκαν για ενα ρολλο και με τους κλεφτες που τρομοκρατηθηκαν.
Αν δεν κανει κατι τετοιο ο αρχηγος ποιος θα το κανει ?
Η διοικηση βγηκε και μιλησε και δηλωσεις υπαρχουν παντου, απο τους παικτες δεν βγηκε τιποτα.
Θλιψη και ντροπη για τους παικτες φετος.....
Αρχηγος ειναι, εκπροσωπει ολους τους παικτες που τοσο καιρο ψυχοπλακωθηκαν και δεν μπορουσαν να παιξουν.
Στεναχωρια που ο αρχηγος απεχει απο ολο αυτο που συμβαινει στην ομαδα τους τελευταιους μηνες.
Στο δικο μου μυαλο ο αρχηγος επρεπε να βγει και να σηκωσει παικτες φιλαθλους για μια τελευταια προσπαθεια να συμμαζευτουν τα ασυμαζευτα παιζοντας με αυτους που δεν κατεβηκαν για ενα ρολλο και με τους κλεφτες που τρομοκρατηθηκαν.
Η διοικηση βγηκε και μιλησε και δηλωσεις υπαρχουν παντου, απο τους παικτες δεν βγηκε τιποτα.
Τι να σου πω ρε φιλε. Το μεγαλο,προβλημα με τον κοουτς ειναι οτι οι παικτες μας γενικα ειναι «καλα παιδια» καλοι χαρακτηρες. Γιαυτο δεν τα εκαναν φουτανα ολα. Σκεφτονται ισως παραπανω απο οτι πρεπει το καλο της ομαδας. Και να μη δημιουργηθηθει προβλημα κλπ. 4-5 τιτλοι σε τρια χρονια. Πολυ συνηθισμενο για εμας. Ειδικα τους μεγαλυτερους. Πολεμος απο παντου και με ολα τα μεσα. Και εμεις θα τα βαλουμε παλι με τους παικτες συμβολα? Αυτους που μας εκαναν να κλαιμε απο χαρα? Αυτους που δωσαν την ευκαιρια να πηγαινω γραφειο εδω στην Αθηνα ψηλομενος 2 μετρα?
Σταματηστε τις πανηγυριρτζιδικες συμπεριφορες. Αποτυχαμε στον προπονητη και οι παικτες σκασανε. Στην τελικη ειχαμε μια κακιστη χρονια που θυμιζω μεχρι πριν το μαρουπειο και αυγενακιο επος ειμασταν πρωτοι.
Ελεος ποια σταματηστε να μιλατε για αυτα τα παιδια. Ειδικα για τον αρχηγο μας.
Σταματηστε τις πανηγυριρτζιδικες συμπεριφορες. Αποτυχαμε στον προπονητη και οι παικτες σκασανε. Στην τελικη ειχαμε μια κακιστη χρονια που θυμιζω μεχρι πριν το μαρουπειο και αυγενακιο επος ειμασταν πρωτοι.
Ελεος ποια σταματηστε να μιλατε για αυτα τα παιδια. Ειδικα για τον αρχηγο μας.
Ρε φίλε πραγματικά μεσημέριαναδικο τον θες τον ΠΑΟΚ.paok re niamou έγραψε:τοσο καιρο λεγαμε μεταξυ μας οτι οι παικτες επηρεαστηκαν απο ολη αυτη την ιστορια και δεν μπορουσαν να αποδωσουν.Σημερα με αυτη την δικαιωση ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ο αρχηγος και να πει δυο κουβεντες.
Έχεις πάρει αμπάρια μια ωδή τώρα και ζητάς να βγει να μιλήσει. Να πει τι?
Στον αθλητισμό όταν δεν είσαι καλά θα έρθουν οι αποτυχίες... απλά είναι τα πράγματα
- sourmenetes
- Moderator
Και μόνο το κλείσιμο μου, μου αρκεί.paok re niamou έγραψε:τοσο καιρο λεγαμε μεταξυ μας οτι οι παικτες επηρεαστηκαν απο ολη αυτη την ιστορια και δεν μπορουσαν να αποδωσουν.Σημερα με αυτη την δικαιωση ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ο αρχηγος και να πει δυο κουβεντες.
Σόρρυ αλλά δεν μπορεί πέρυσι να αποθεώνεις, γενικά μιλάω, τους παικτες και φέτος θλίψη και ντροπή.
Σε κάποια σημεία συμφωνώ αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την κατάσταση δε μου κάνει, δε μου ταιριάζει.
Ναι κάναμε λάθη, δε δείχνουν καλό πρόσωπο αλλά δεν ντρέπομαι για αυτούς που φέρανε 2 νταμπλ!
Αν υπάρχει σοβαρός υπαίτιος για όλο αυτό που βλέπουμε λέγεται προπονητής. Έφτασε να ξεφτιλίσει σχεδόν όλη την ομάδα που πήρε αήττητο νταμπλ με τις αλχημείες του. Έχει ελαφρυντικά αλλά έχει και πολλά προβλήματα.
Στα του βιειρινια τα είπα και πριν. Ίσως να υπάρχει λόγος που δε βγαίνει να μιλήσει. Ίσως θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος και μετά.
Δεν τον έχω για τύπο που κρύβεται!
Όταν κάποιος δίνει επί χρόνια τα διαπιστευτηρια του, δεν μπορώ με την πρώτη "στραβή" να τον λιθοβολω.
Επίσης εγώ δεν είδα τους παίκτες να πετάνε πριν την υπόθεση και μετά να καταρρέουν. Βλέπαμε μια νωχελικη ομάδα η οποία έπαιρνε κάποια αποτελέσματα και μέχρι εκεί. Μετά σίγουρα επηρεάστηκε, αλλά και πάλι δεν είναι αυτός ο λόγος των κακών εμφανίσεων.
- paok re niamou
οι παικτες χρυσοπληρωνονται για να παιζουν και οχι να κανουν μουτρακια πχ Λημνιος.
Σε αλλη ομαδα με την σημερινη αποφαση θα ειχαν βγει ολοι οι παικτες να κραξουν το στημενο συστημα
ο χρονος θα δειξει τι και πως, ελπιζω να κανω λαθος στις διαπιστωσεις μου
Σε αλλη ομαδα με την σημερινη αποφαση θα ειχαν βγει ολοι οι παικτες να κραξουν το στημενο συστημα
ο χρονος θα δειξει τι και πως, ελπιζω να κανω λαθος στις διαπιστωσεις μου
- sourmenetes
- Moderator
Ρε φίλε σορρυ κιόλας αλλά λες κάποια πράγματα που ούτε υφίστανται και προσβάλλουν και τους.παικτες.
Ο Λημνιός. Είναι τόσο χάλια ψυχολογικά με τις εμφανίσεις του, που είναι εντελώς σκασμένος. Από πολύ έγκυρη πηγή.
Ποια μουτράκια;;
Το παιδί έχει εντελώς διαφορετικό ρόλο φέτος και δε του βγαίνει όπως θέλει. Δεν το δικαιολογώ, θα έπρεπε να μπορεί παραπάνω αλλά δεν υφίσταται αυτό που λες.
Αν μαθαίνεις κάτι παραπάνω γιατί κάποια θέματα τα μαθαίνουμε, πες μας Και μας.
Επίσης οι άλλες ομάδες κυβερνονται από νταβατζήδες και οι παίκτες είναι τα πουτανακια τους.
Για αυτό όταν παίρνουν πρωτάθλημα το. Σηκώνει πρώτα ο νταβατζης και μετά τα γιουσουφάκια.
Εσύ έχεις Σαββίδη. Αυτά είναι πράγματα που κάνουν μπαμ από την αρχή. Ο ΠΑΟΚ δε. Λειτουργεί έτσι.
Όταν ολόκληρος παίκτης πρόπερσι πάει να συγκρατήσει τον μεγάλο μέτοχο καταλαβαίνεις για τι μιλάμε..
Αν θες σκέψου τα όλα αυτά.
Ο Λημνιός. Είναι τόσο χάλια ψυχολογικά με τις εμφανίσεις του, που είναι εντελώς σκασμένος. Από πολύ έγκυρη πηγή.
Ποια μουτράκια;;
Το παιδί έχει εντελώς διαφορετικό ρόλο φέτος και δε του βγαίνει όπως θέλει. Δεν το δικαιολογώ, θα έπρεπε να μπορεί παραπάνω αλλά δεν υφίσταται αυτό που λες.
Αν μαθαίνεις κάτι παραπάνω γιατί κάποια θέματα τα μαθαίνουμε, πες μας Και μας.
Επίσης οι άλλες ομάδες κυβερνονται από νταβατζήδες και οι παίκτες είναι τα πουτανακια τους.
Για αυτό όταν παίρνουν πρωτάθλημα το. Σηκώνει πρώτα ο νταβατζης και μετά τα γιουσουφάκια.
Εσύ έχεις Σαββίδη. Αυτά είναι πράγματα που κάνουν μπαμ από την αρχή. Ο ΠΑΟΚ δε. Λειτουργεί έτσι.
Όταν ολόκληρος παίκτης πρόπερσι πάει να συγκρατήσει τον μεγάλο μέτοχο καταλαβαίνεις για τι μιλάμε..
Αν θες σκέψου τα όλα αυτά.
- paok re niamou
πυροβολαμε ολοι και πολυ σωστα τον Αμπελ, και πρεπει να δικαιολογησουμε και τους παικτες γιατι εχουν τα ψυχολογικα τους ?
Επαγγελματιες ειναι και ο τομεας αυτος ανηκει στην δουλεια που πρεπει να κανουν για να ανταπεξελθουν στις δυσκολιες του επαγγελματος που κανουν.
Γαματο, σε κανα μηνα θα δουμε αν και τι παιζεται με τραβηγματα θλασεις και σουπα μουπες.
Μαλλον πολλες απαιτησεις εχω απο τα μοσχοαναθρεμενα μας.
Στις νικες αποθεωση αλλα στις ηττες πρεπει να μην κανουμε κριτικη μην τυχον και πληγωθουν
Επαγγελματιες ειναι και ο τομεας αυτος ανηκει στην δουλεια που πρεπει να κανουν για να ανταπεξελθουν στις δυσκολιες του επαγγελματος που κανουν.
Γαματο, σε κανα μηνα θα δουμε αν και τι παιζεται με τραβηγματα θλασεις και σουπα μουπες.
Μαλλον πολλες απαιτησεις εχω απο τα μοσχοαναθρεμενα μας.
Στις νικες αποθεωση αλλα στις ηττες πρεπει να μην κανουμε κριτικη μην τυχον και πληγωθουν
- sourmenetes
- Moderator
Από όλα όσα είπα αυτό κατάλαβες;;
Είδες να μιλήσω για ψυχολογικα;;;
Είδες να μιλήσω για ψυχολογικα;;;
- paok re niamou
Θες να την βγαλουν στον αφρο αρχηγοι και παικτες για ολη τους την συμπεριφορα ?
Ας περιμενουμε το ματς με την πρεζοομαδα και ειδικα μετα την αποφαση, για να δουμε αν θα βγαλουν καποια αντιδραση, ετσι για την περιβοητη τιμη των οπλων.
Ας περιμενουμε το ματς με την πρεζοομαδα και ειδικα μετα την αποφαση, για να δουμε αν θα βγαλουν καποια αντιδραση, ετσι για την περιβοητη τιμη των οπλων.
Τι αντίδραση να βγάλουνε?
Η ομάδα δεν είναι καλά αγωνιστικά και αυτό δεν θα αλλάξει σε τρεις μέρες.
Δεν είναι θέμα παικτών... Μακάρι να ήτανε
Η ομάδα δεν είναι καλά αγωνιστικά και αυτό δεν θα αλλάξει σε τρεις μέρες.
Δεν είναι θέμα παικτών... Μακάρι να ήτανε
- navigator11
Η ομάδα, ειδικά μετά τη χθεσινή εξέλιξη, οφείλει να δείξει καλύτερο πρόσωπο και χαρακτήρα στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια. Όχι πρωτίστως για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη 2η θέση. Που κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ επωφελές. Αλλά απέναντι στους 2 ΚΛΕΦΤΕΣ οφείλουν να συσπειρωθούν και να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Το χρωστάνε στους ίδιους τους τους εαυτούς πρώτα από όλα, στη διοίκηση, σε όλους εμάς. Μιλάμε για 3 παιχνίδια. Απαιτώ να ξεπεράσουν εαυτούς. Κι ας μην τα καταφέρουν. Για μένα το αποτέλεσμα καθαυτό είναι δευτερεύον. Αρκεί να δω πάθος και θέληση.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++navigator11 έγραψε:Η ομάδα, ειδικά μετά τη χθεσινή εξέλιξη, οφείλει να δείξει καλύτερο πρόσωπο και χαρακτήρα στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια. Όχι πρωτίστως για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη 2η θέση. Που κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ επωφελές. Αλλά απέναντι στους 2 ΚΛΕΦΤΕΣ οφείλουν να συσπειρωθούν και να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Το χρωστάνε στους ίδιους τους τους εαυτούς πρώτα από όλα, στη διοίκηση, σε όλους εμάς. Μιλάμε για 3 παιχνίδια. Απαιτώ να ξεπεράσουν εαυτούς. Κι ας μην τα καταφέρουν. Για μένα το αποτέλεσμα καθαυτό είναι δευτερεύον. Αρκεί να δω πάθος και θέληση.
Αν παίξουν με πάθος και τα δώσουν όλα τότε θα έχουμε μόνο νίκες μέχρι τέλους!