9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Πωπω σε εκείνη την ήττα είχα σπάσει το τηλεχειριστήριο απ τα νεύρα μου, άθλια εμφανιση
Θυμάμαι έντονα ένα πνίξιμο πέναλτι στη Λεοφλώρο σε εκείνο το ματς από τον Σιδηρόπουλο μπροστά στα μάτια του Κομίνη βεβαίως βεβαίως.
- ΑποστόληςΑ
Έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και θέτει υποψηφιότητα για την Πέμπτη!
Θέλω να πιστεύω οτι δεν θα παίξει με Τσελσι και πάθει καμία υποτροπή...ΑποστόληςΑ έγραψε:Έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και θέτει υποψηφιότητα για την Πέμπτη!
-
Dimg4
Δεν ταιριαζει ετσι κι αλλιως με την Τσελσι. Προτιμω τον Ακπομ με λημνιο ουαρντα και πελκα τριαδα για να τρεχουν ανελεητα
-
Dimg4
Συμφωνω. Απλα μετα απο 10 μερες εξω, δεν τον ξεκινας σε τετοιο ματς... γνωμη μου
Προτιμω να τον εχω ετοιμο και οπλισμενο με την χαρτινη. Στανταρακι θα γυαλιζει το ματι του
- kataramenos5
7sins έγραψε:Προτιμω να τον εχω ετοιμο και οπλισμενο με την χαρτινη. Στανταρακι θα γυαλιζει το ματι του
Αδεια από τον λουτσο είχε ο Πριγοβιτς, να πάρει ανάσες λόγω Μουντιάλ κλπ...
Μια χαρά του έκατσε

SM-G965F
Μια χαρά του έκατσε
SM-G965F
Ψηνόμουν να δω διάταξη
Maou Wern
Καρέλη Biseswar Πέλκα
...........Prijo
νομίζω τότε θα παίξει σωστή τροφοδότηση του ενώ με συγκλίσεις Καρέλη/Πέλκα και στον άξονα θα κλείνουν κενά
Maou Wern
Καρέλη Biseswar Πέλκα
...........Prijo
νομίζω τότε θα παίξει σωστή τροφοδότηση του ενώ με συγκλίσεις Καρέλη/Πέλκα και στον άξονα θα κλείνουν κενά
Μεγαλέξανδρε, γίνε καλά και κοίταξε να κλείσεις τους λογαριασμούς που έχεις την Κυριακή.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Δεν ειχα σκοπο να φορεσω την φανελα σου,σε παιχνιδι που δεν θα ησουν αποστολη,θα φορουσα απλη του ΠΑΟΚ,αλλα αφου σε πηρε λεω να την βαλω στην Τουμπα την Πεμπτη.
Ελπιζω να ειναι γουρικη,με νικη και γκολ,εστω και ως αλλαγη.

Ελπιζω να ειναι γουρικη,με νικη και γκολ,εστω και ως αλλαγη.