5.Fernando Lopes dos Santos Varela
-
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Δηλαδη το οτι ο Βαρελα εφαγε μια ντριμπλα σε 90 λεπτα, που ετυχε να οδηγησει σε γκολ, τον κανει κακο σημερα. Οκ, τι να πω, εμεις θελουμε παικτες που να ντριμπλαρουν και τους φιλαθλους στις εξεδρες, αλλα οι αντιπαλοι αν ντριμπλαρουν καποιον, αυτος ο καποιος ειναι τελειωμενος. Παιδια χαλαρα.
Φίλε μου δεν είναι μόνο μια ντρίμπλα και το ξέρεις και εσύ και εγώ και αυτός ότι δεν είναι εκείνος ο οδοστρωτήρας που ήταν.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Δηλαδη το οτι ο Βαρελα εφαγε μια ντριμπλα σε 90 λεπτα, που ετυχε να οδηγησει σε γκολ, τον κανει κακο σημερα. Οκ, τι να πω, εμεις θελουμε παικτες που να ντριμπλαρουν και τους φιλαθλους στις εξεδρες, αλλα οι αντιπαλοι αν ντριμπλαρουν καποιον, αυτος ο καποιος ειναι τελειωμενος. Παιδια χαλαρα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σαφως, και νομιζω ειχα γραψει κι οτι ημουν κατα της ανανεωσης του, ειδικα με τους οικονομικους ορους που αυτη εγινε. Αλλα δεν θα τον φαω κιολας σημερα. Δεν εκανε καν γκελα, μια ντριμπλα εφαγε.
Δεν ξέρω που απευθυνεται όντως αυτό το ειρωνικό χαμογελο αλλά εκτός αποστολής σημεραtzoker έγραψε:Το ότι είναι χώμα το τελευταίο χρόνο είναι γνωστό.
Αλλά αυτή η απάθεια κ το μόνιμο γελάκι ακόμα και όταν χάνουμε δεν το δέχομαι.
Ελπίζω να απαλλαγούμε το συντομότερο.
Εκτός αποστολής...Χχμμ... τιμωρία για την απόδοση με ΑΕΛ ή στα χνάρια του Μπισε;;;
- bersekeros
Ελπίζω να μην έχει σχέση με το rotation. Ο βαρελα δεν είναι απλά κακώς είναι επικίνδυνος σε όλες σχεδόν τις τελευταίες του εμφανίσεις.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εχει σχεση με το ροτεσιον(Ινγκασον δεν παιζει 17/1 με ΟΦΗ) και ειναι και 33,5 χρονων,συνεχομενα ματς δεν πρεπει να παιζει,οπως και Κρεσπο το ιδιο και με αυτον.
Μια μεσα αυτος,μια ο Κρεσπο και ισως και αλλοι.
Στην αποστολη πρεπει να βρισκονται 3 ΣΤΟΠΕΡ και οχι 4.
Δεν παιζουμε αμυνα στην αιλλαδα,οποτε δεν χρειαζονται 4 Στοπερ στην αποστολη.
Μην ακουμε ραδια και ολο ιντριγκες.
Αυτα .

Μια μεσα αυτος,μια ο Κρεσπο και ισως και αλλοι.
Στην αποστολη πρεπει να βρισκονται 3 ΣΤΟΠΕΡ και οχι 4.
Δεν παιζουμε αμυνα στην αιλλαδα,οποτε δεν χρειαζονται 4 Στοπερ στην αποστολη.
Μην ακουμε ραδια και ολο ιντριγκες.
Αυτα .

Δεν αναφέρομαι στο ροτεισον. Ο βαρελα συμπλήρωνει μια σειρά αγώνων που είναι σαφώς επικίνδυνος για την ομάδα. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος, ο βαρελα όμως είναι προκλητικότητα κάκιστος. Ελπίζω ο προπονητής μας να τον επαναφέρει σε στοιχειώδη υποφερτα αγωνιστικό επίπεδο, αλλά προς το παρόν είναι η χαρά του αντιπάλου
-
- Mr Ξερόλας 2019
Δεν πηγαινε για σενα,γενικως το ειπα.
Αγωνιστικα ειναι πολλα τα ΛΑΘΗ και δεν κανει μονο αυτος απο την αμυνα λαθος.
Εγω βλεπω οτι και Μιχαηλιδης εκανε(Με παο ασχετα αν ειναι νεαρος και απειρος και μετα βγηκε απο ενδεκαδα καπακι) και ο Κρεσπο το ιδιο και ο Ινγκασον,εκαναν λαθη.
Στην φαση που μας χορευει ο Δουβικας,οσο λαθος εχει ο Βαρελα,αλλο τοσο εχει και ο Ινγκασον και ισως ακομη,αν ηταν πιο νεος ο Βιερινια θα τον προλαβαινε.
Ακομη και πριν να φτασει στον Βαρελα,θα μπορουσαν να του κανουν φαουλ και οι μεσοι μας.
Σε ολο τον αγωνα εψαξα να βρω αλλα λαθη,στον αγωνα με τη Λαρισα του Βαρελα και δεν βρηκα.
Τελος να πω οτι,υπαρχει μια επαναπαυση θα την πω(στη φαση που χορευει την αμυνα ο Δουβικας,που πραγματικα,κανεις δεν περιμενει (απο τους αμυντικους μας)οτι θα κανει,αυτο που εκανε.
Και αυτο εχει παρατηρηθει και απο αλλους παικτες της αμυνας μας,σε αλλους αγωνες.
Στην ουσια στην ΠΡΩΤΗ ευκαιρια αντιπαλου τρωμε γκολ,απο την εποχη του Φερειρα εως και τωρα,σχεδον σε καθε αγωνα(που επαιζε η βασικη ενδεκαδα μας κι οχι τυπου με Βολου πχ.).
Και φυσικα δεν ΦΤΑΕΙ μονο η αμυνα,αλλα ολη η ομαδα.
Θα το διορθωσει αυτο ο Γκαρσια,ας του δωσουμε χρονο και ας κανουμε ΥΠΟΜΟΝΗ.

Εγω βλεπω οτι και Μιχαηλιδης εκανε(Με παο ασχετα αν ειναι νεαρος και απειρος και μετα βγηκε απο ενδεκαδα καπακι) και ο Κρεσπο το ιδιο και ο Ινγκασον,εκαναν λαθη.
Στην φαση που μας χορευει ο Δουβικας,οσο λαθος εχει ο Βαρελα,αλλο τοσο εχει και ο Ινγκασον και ισως ακομη,αν ηταν πιο νεος ο Βιερινια θα τον προλαβαινε.
Ακομη και πριν να φτασει στον Βαρελα,θα μπορουσαν να του κανουν φαουλ και οι μεσοι μας.
Σε ολο τον αγωνα εψαξα να βρω αλλα λαθη,στον αγωνα με τη Λαρισα του Βαρελα και δεν βρηκα.
Τελος να πω οτι,υπαρχει μια επαναπαυση θα την πω(στη φαση που χορευει την αμυνα ο Δουβικας,που πραγματικα,κανεις δεν περιμενει (απο τους αμυντικους μας)οτι θα κανει,αυτο που εκανε.
Και αυτο εχει παρατηρηθει και απο αλλους παικτες της αμυνας μας,σε αλλους αγωνες.
Στην ουσια στην ΠΡΩΤΗ ευκαιρια αντιπαλου τρωμε γκολ,απο την εποχη του Φερειρα εως και τωρα,σχεδον σε καθε αγωνα(που επαιζε η βασικη ενδεκαδα μας κι οχι τυπου με Βολου πχ.).

- bersekeros
-
- Mr Ξερόλας 2019
bersekeros έγραψε:Όχι Δουβίκας....Πινακάς λεγόταν ο παίκτης της Λάρισας.

Σωστα.
Δικιο εχεις ΕΧΩ(ουμε) τρελαθει τελειως απο το πολυ ΜΕΣΑ αδερφε.
Με επηρεασε που ηταν να παρουμε τον Δουβικα για καλοκαιρι,γι αυτο.
Έχω τις ενστάσεις μου για τον Βαρελα, αλλά θα προσυπογράψω με Δέκα Χέρια τις δύο τελευταίες προτάσεις από το ποστ σουtheo-drama έγραψε:Δεν πηγαινε για σενα,γενικως το ειπα.
![]()
![]()

είδες μάγκα μου πώς μπαίνουν γκολ οι κεφαλιές?
1 κεφαλιά ο ουάρντα, 1 γκολ
εσύ 15 τέτοιες, όλες πάνω από το δοκάρι φεύγουν
1 κεφαλιά ο ουάρντα, 1 γκολ
εσύ 15 τέτοιες, όλες πάνω από το δοκάρι φεύγουν
- thanos-xanthi
μαζεψε τη γυναικα σου
οταν αξιζεις να τ ακους θα τ ακους
πληρωνεσαι μια χαρα για να εισαι φετος μαυρο χαλι, κανε τουλαχιστον τον κινεζο
δε θελει κριτικη η κυρια?
οταν αξιζεις να τ ακους θα τ ακους
πληρωνεσαι μια χαρα για να εισαι φετος μαυρο χαλι, κανε τουλαχιστον τον κινεζο