Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Kosta άμα δω cb τον Topal και δεκάρι τον Αlvarez στον ΠΑΟΚ θα βγάλω τα βρακιά μου μέσα στην Τσιμισκή.....δεν θα την παλέψω...
- GiorgosAtha
Spore... εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Μέτριος παίχτης για τα λεφτά που ζητάει. Τίποτα το συνταρακτικό για παίχτη με μισθό 2 εκ.sporos123 έγραψε:Παιχταρα ολκης..Αρχηγος της Φενερ και φυσικα διεθνης.Μισθο πανω απο 2 εκ ευρω,συζηταει με Εσπανιολ.
Το ότι είναι διεθνής και παίζει στην Fener δεν μου λέει τίποτα.
Γενικά θεωρώ ότι οι Τούρκοι έχουν έλλειψη εγχώριου ταλέντου και ποιότητας. Μεγάλους και καλούς παίχτες βγάζουν χρόνια τώρα με το σταγονόμετρο. Μη πω ότι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν κάνει τίποτα σε εθνικό επίπεδο παρότι χώρα πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι ομάδες τους -σε όλα τα ομαδικά αθλήματα- απαρτίζονται κυρίως από ξένους.
Οκ δεκτον,εγω πιστευω ποτι ειναι ενας πολυ καλος παικτης με υψος,οχι γρηγορος,ουτε αργος με προσωπικοτητα και εμπειρια.Για αμυντικο χαφ,γιατι εκει παιζει(στοπερ μονο στην εθνικη τους),ειναι σεντερ μπακ,οσο σε εμας ο Τζιωλης,θα τον ηθελα.Καλυτερη επιλοφη εχω φυσικα,τον Μιγκελ Βελοσο..Αυτος πιστευω αξιζει ακομα περισσοτερο απο τον Σελτζουκο. 
Υγ Κωστα περαια,επειδη δεν σε κοβω να διαβαζεις,εχω απορια να δω τα στατς απο Μιγκελ Βελοσο και Μεχμετ Τοπαλ,κανε ενα κουμαντο σε παρακαλω.
Υγ Κωστα περαια,επειδη δεν σε κοβω να διαβαζεις,εχω απορια να δω τα στατς απο Μιγκελ Βελοσο και Μεχμετ Τοπαλ,κανε ενα κουμαντο σε παρακαλω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Τρί 07 Ιουν 2016, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
sporos123 έγραψε:Οκ δεκτον,εγω πιστευω ποτι ειναι ενας πολυ καλος παικτης με υψος,οχι γρηγορος,ουτε αργος με προσωπικοτητα και εμπειρια.Για αμυντικο χαφ,γιατι εκει παιζει,ειναι σεντερ μπακ,οσο σε εμας ο Τζιωλης,θα τον ηθελα.Καλυτερη επιλοφη εχω φυσικα,τον Μιγκελ Βελοσο..Αυτος πιστευω αξιζει ακομα περισσοτερο απο τον Σελτζουκο.

- Kostas_Peraia4
Διαβαζω απο σημειωσεις στο pc.Aλλα εχω ανοιχτο παραλληλα και το forum
https://www.youtube.com/watch?v=bNK33uh ... ture=share
Αν και φαινεται οτι ο τ-Ζαλμάς δεν ειναι παπας
Αν και φαινεται οτι ο τ-Ζαλμάς δεν ειναι παπας
ρε παιδια εγω 6 η ωρα δεν σας εγραψα γι αυτον τι ακομα δεν εγραψα τον εβαλαν υποψηφιοche4 έγραψε:ο μονος για τον οποιο θα ελεγα οχι σε μπιμπρας η πριγκηπαKostas_Peraia4 έγραψε:Το PAOKVoice(δεν ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρο) γραφει οτι προταθηκε ο Ρικι Αλβαρεζ
ηδου και η αποδειξηpaoktzis έγραψε:εγω θελω αυτον
http://www.transfermarkt.de/ricardo-alv ... eler/76077
και εδω αυτο που εμαθα απο ιταλικα σαιτςpaoktzis έγραψε:και ειναι και προσιτος καθως οπως διαβασα σε σαιτ της ιταλιας η σαμπτορια του εκανε προταση για ανανεωση με 1.100.000 και αυτος το σκεφτεται
- ΑποστόληςΑ
'Ο,τι πρέπειpaoktzis έγραψε:πριν απο λιγο στο μετροπολις ο κουλιανος ειπε οτι πηρε καποια αποζημιωση και εμεινε ελευθεροςKostas_Peraia4 έγραψε:Γιατι να εμεινε ελευθερος.Μεχρι το 2017 εχει συμβολαιο