Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
όπως και το παραπάνω που λες, είναι ψέμα. αν κάνω κάτι είναι είτε να αφαιρώ εκφράσεις που τις θεωρώ βαριές, έστω και σε κάποιον που διαφωνώ με τη στάση του, ή να προσθέτω πράματα για οικονομία χώρου κυρίως και να μην έχω συνεχόμενα ποστ.
ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ δεν έχω αλλάξει το νόημα ενός ποστ μου. ΠΟΤΕ.
θεωρώ ότι απλά προσπαθείς να πετύχεις έναν ανούσιο εντυπωσιασμό.
ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ δεν έχω αλλάξει το νόημα ενός ποστ μου. ΠΟΤΕ.
θεωρώ ότι απλά προσπαθείς να πετύχεις έναν ανούσιο εντυπωσιασμό.
- desperando
- Επικοινωνία:
ποιο απο αυτα ποτυ εχεις τονισει ειναι λοιδορια?K_geo έγραψε:εγώ αυτό ξέρω, αυτό είδα, αυτό διάβασα.desperando έγραψε:Εισαι τυχερος που δεν σε λενε ζηση
1.5 εκατομυριο Τ.Δ για να κυνηγαει την κουλα της β εθνικης και να φερνει βελιδιδες και γκαλιτσιους για να κανει πραγματικοτητα το ονειρο του Ιβαν
και για εμένα τουλάχιστον, είναι κάτι που ξεπερνάει τα όρια της υπερβολής και φτάνει στη λοιδορία.
ειναι γεγονοτα και δεν ξερω γιτι δεν τα δεχεσαι
ναι εγω ξερω οτι παιρνει κοντα στο 1,5
ναι το ξερω (εις) οτι αν τον ελεγαν ζηση σημερα θα γινοταν πολεμος στην σαλονικη
η υπερβολξ που ειναι?
ε ναι ειναι και προεκλογικη περιοδος τωρα στο paokmania και πρεπει να ανεβασω την δημοτικοτητα μουK_geo έγραψε: θεωρώ ότι απλά προσπαθείς να πετύχεις έναν ανούσιο εντυπωσιασμό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Πέμ 21 Ιαν 2016, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και στο ποσο, που για λογους εντυπωσιασμου το κανεις 1,5 απο 1 που ειναι. και φυσικα στην κουλα β εθνικής στην προσπάθεια σου να μειώσεις ένα δυνατό αντίπαλο μειώνοντας ταυτόχρονα και την ίδια σου την ομάδα.
πάντως, εγώ απαντήσεις δεν παίρνω, αλλά βλέπεις πόσο απλόχερα τις προσφέρω.
επισης, είναι πασιφανές ότι η συνεχόμενη υπερβολή με αρνητικό πάντα πρόσημο είναι κάτι που εκ των πραγμάτων οδηγεί στη λοιδορία.
υγ: οχι δημοτικότητα. αλλά να καλύψεις τον εγωισμό σου.
πάντως, εγώ απαντήσεις δεν παίρνω, αλλά βλέπεις πόσο απλόχερα τις προσφέρω.
επισης, είναι πασιφανές ότι η συνεχόμενη υπερβολή με αρνητικό πάντα πρόσημο είναι κάτι που εκ των πραγμάτων οδηγεί στη λοιδορία.
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν προσφεεις τιποτα
εγω ξερω οτι παιρνει 1,5 εσυ 1 οκ
δεν θα πω οτι εγω ειαι 100% σιγουρος αλλα ουτε και εσυ
η κουλα ειναι ομαδα που φετος ανεβηκε απο την β εθνικη? γιατι εγω ετσι θυμαμαι
εγω ξερω οτι παιρνει 1,5 εσυ 1 οκ
δεν θα πω οτι εγω ειαι 100% σιγουρος αλλα ουτε και εσυ
η κουλα ειναι ομαδα που φετος ανεβηκε απο την β εθνικη? γιατι εγω ετσι θυμαμαι
Κγεο δεν έχω καμια όρεξη να μπλεχτω στην αντιπαράθεση σας αλλά κοιτά το αυτό που σου γράφει ο despe για τις προσθαφαιρέσεις στα ποστ σου.σου απαντάει ο άλλος σε κάτι και μετα βλέπει αλλες 2-3 παραγράφους.
- desperando
- Επικοινωνία:
αστο ...ψυχαναλυση κανε αλλουK_geo έγραψε:
και αν θελεις να μπαινουμε μονο για να γραφουμε τα ΄΄μπραβο παικταρα μου΄΄
΄΄τουντορ εισαι μαεστρος΄΄ και ΄΄φρανκ εισαι γατονι΄΄ να μας το πεις να το ξερουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 21 Ιαν 2016, 17:46, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Λόγος: αν δεν καταλαβες, το σβηνω για να σε προστατευσω, καθως δεν ειμαι ο μοναδικος μοντερεϊτορ εδω.
Λόγος: αν δεν καταλαβες, το σβηνω για να σε προστατευσω, καθως δεν ειμαι ο μοναδικος μοντερεϊτορ εδω.
έχουμε καταφέρει να έχουμε παραπάνω τερματάδες από στόπερ.
κανονικά σε μια φυσιολογική ΠΑΕ θα είχες ευθύνη για όλο το γελοίο μεταγραφικό σχεδιασμό που συνεχίζεται ασταμάτητα. στην βαβέλ του ΠΑΟΚ δε ξέρουμε ποιος κάνει τι, ποιος φέρνει του βελίδηδες, ποιος κόβει τους γκαλίτσιους, ποιος προτείνει, ποιος εγκρίνει.
οπότε δε μπορώ να σε κατηγορήσω για αμπαλοσύνη.
ούτε ανικανότητα θα το έλεγα. απάθεια, αδιαφορία και παθητική στάση ωστέ να λαμβάνεις τον παχυλό μισθό σου ακούραστα από τους ιθαγενείς ίσως ναι, ανικανότητα όμως όχι.
κανονικά σε μια φυσιολογική ΠΑΕ θα είχες ευθύνη για όλο το γελοίο μεταγραφικό σχεδιασμό που συνεχίζεται ασταμάτητα. στην βαβέλ του ΠΑΟΚ δε ξέρουμε ποιος κάνει τι, ποιος φέρνει του βελίδηδες, ποιος κόβει τους γκαλίτσιους, ποιος προτείνει, ποιος εγκρίνει.
οπότε δε μπορώ να σε κατηγορήσω για αμπαλοσύνη.
ούτε ανικανότητα θα το έλεγα. απάθεια, αδιαφορία και παθητική στάση ωστέ να λαμβάνεις τον παχυλό μισθό σου ακούραστα από τους ιθαγενείς ίσως ναι, ανικανότητα όμως όχι.
επειδή ξέρω ότι η στάση μου δεν είναι συμπαθής σε συγκεκριμένους εδω μέσα, που με θεωρούν κάποιου είδους άβουλο χειροκροτητή με γαυροονοτροπία δεν θεωρώ ότι αξίζει να το συνεχίσω αν δεν λαβω πρώτα εγώ απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που έχω θέσει.
εφημερίδα των συντακτών.Οσο για το τίμημα της έλευσης Αρνεσεν στην Τούμπα; Οι πληροφορίες μιλούν για ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως, χωρίς όμως τίποτα να επιβεβαιώνεται επισήμως κατά την προσφιλή τακτική της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
-
Τα ίδια και για Βρύζα, ΓΧ, Τσιστιακόφ και γενικότερα όποιον άλλον έχει περάσει επι εποχής Ιβαν.tsou έγραψε: ούτε ανικανότητα θα το έλεγα. απάθεια, αδιαφορία και παθητική στάση ωστέ να λαμβάνεις τον παχυλό μισθό σου ακούραστα από τους ιθαγενείς ίσως ναι, ανικανότητα όμως όχι.
Αρά καταλήγουμε με βάση αυτό ότι καλό είναι να μην υπάρχει ΤΔ όυτε ΑΔ ούτε υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος, ούτε πρόεδρος, ούτε τίποτα. Στην τελική όποιος και να έρθει είτε ανίκανος θα είναι, είτε γλάστρα, είτε γραφειοκράτης που κάθεται στο μισθό και τρωει τα φραγκα του πατερούλη που τα πάντα εν σοφία εποίησε.
Καμία λύση, καμία ελπίδα πότε και πουθενά. Τζαμπα το ψάχνουμε, να το κλείσουμε το μαγαζί καλύτερα τελείως.
Απίστευτο τώρα μόλις το συνειδητοποίησα και εγώ.tsou έγραψε:έχουμε καταφέρει να έχουμε παραπάνω τερματάδες από στόπερ.
Δηλαδή για να γράψεις αυτό:desperando έγραψε: Οσο για τις εναλλακτικες που δεν προτείνω μπορεις να με κατακρινεις γι αυτο οταν θα πληρώνομαι και θα ειναι δουλεια μου να δινω λυσεις και εναλλακτικες
είναι η δουλειά σου και πληρώνεσαι;desperando έγραψε:Εισαι τυχερος που δεν σε λενε ζηση
1.5 εκατομυριο Τ.Δ για να κυνηγαει την κουλα της β εθνικης και να φερνει βελιδιδες και γκαλιτσιους για να κανει πραγματικοτητα το ονειρο του Ιβαν

Ενδιαφέρον.

Η αλήθεια είναι ότι από κάποιον που γνωρίζει πέντε πράγματα, ναι, κάτι τέτοιο περιμένω.desperando έγραψε: δηλαδη για σενα πρεπει μετα απο καθε ποστ με κριτικη να υπαρχει και μια προτεινομενη λυση?
«Κυνηγάει την κούλα της β' εθνικής» είναι φράση που την ακούω κι από τον κάθε τελειωμένο, δεν χρειάζεται να είσαι desperado για να την γράψεις.
Επί του θέματος, χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες και με την όποια βάση μπορεί να έχει η κουβέντα καφενείου που κάνουμε εδώ, θεωρώ ότι η μεταγραφή Βελλίδη είναι το πρώτο λάθος της εποχής Άρνεσεν. Όχι μόνο γιατί είναι «κοντός», όχι γιατί είναι «μεγάλος» (δεν είναι), αλλά γιατί δεν είναι σε κανέναν τομέα καλύτερος του Γλύκου, πλην του τσαμπουκά.
Μία λύση νεαρού ταλαντούχου τύπου Αθανασιάδη και Τσιντώτα μάλλον δεν ανταποκρινόταν στην επιθυμία του προπονητή που έψαχνε κάποιον «έτοιμο». Από τους «έτοιμους» της ελληνικής αγοράς (αυτούς δηλαδή που αποδεδειγμένα δεν έχουν πρόβλημα με το κ@λοπρωτάθλημα που μπλέξαμε) και από ομάδες που μπορούμε να αγοράσουμε υπάρχουν ο Κυριακίδης, ο Χογκ και ο Ολιμπά, πάνω-κάτω στα ίδια με Βελλίδη.
Θα προτιμούσα λοιπόν να ανιχνευτεί στην ιταλική αγορά κάποιος αναπληρωματικός που μπορεί και να ψηνόταν να έρθει στο κ@λοχανείο της σούπερλιγκ, με την προοπτική να παίζει. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν εύκολο αυτό.
-
Λαθος μεταγραφη φρανκ ..δλδ ο βελλιδης τωρα μας ανεβασε επιπεδο..γιατι θα περναμε παικτη μονο αν μας ανεβαζει επιπεδο..μαλιστα..προσωπικα τον θεωρω πολυ κακο τερματοφυλακα ..μια χαρα τερματο φυλακες εχουμε..κ αφου θελαμε τοσο πολυ τερματοφυλακα ας περναμε καποιο καλυτερο απο τους ηδη υπαρχοντες κ οχι καποιον χειροτερο..και πολυ κακος χειρισμος της υποθεσης γιατι δεν βλεπω καπου να λεει οτι ηρθε για εξι μηνες κ αν ικανοποιηησει θα υπογραψει αλλα δυο ετη..γιατι κατι τετοιο διερευσε πριν ..τεσπα με βελιλιδες κ γκαλιτσιους δεν γινετε δουλεια..
- Aigle_Noir
Ο Βελλίδης ήρθε λόγω του τραυματισμού και της υποτροπής του Γλύκου. Ήρθε για να μπαλώσει το κενό. Λογικά, στο τέλος της χρονιάς (αν όχι τώρα), ο χειρότερος από τους 3 θα κουνήσει μαντήλι. Επίσης, το αν είναι καλύτερος ή χειρότερος από τους υπάρχοντες είναι κάτι το υποκειμενικό. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι χειρότερος ή καλύτερος. Αυτό όμως που κάνω είναι να εμπιστεύομαι την κρίση 2 ποδοσφαιρανθρώπων που έχουν απείρως καλύτερο μάτι από το δικό μου.giannistoumpa4 έγραψε:Λαθος μεταγραφη φρανκ ..δλδ ο βελλιδης τωρα μας ανεβασε επιπεδο..γιατι θα περναμε παικτη μονο αν μας ανεβαζει επιπεδο..μαλιστα..προσωπικα τον θεωρω πολυ κακο τερματοφυλακα ..μια χαρα τερματο φυλακες εχουμε..κ αφου θελαμε τοσο πολυ τερματοφυλακα ας περναμε καποιο καλυτερο απο τους ηδη υπαρχοντες κ οχι καποιον χειροτερο..και πολυ κακος χειρισμος της υποθεσης γιατι δεν βλεπω καπου να λεει οτι ηρθε για εξι μηνες κ αν ικανοποιηησει θα υπογραψει αλλα δυο ετη..γιατι κατι τετοιο διερευσε πριν ..τεσπα με βελιλιδες κ γκαλιτσιους δεν γινετε δουλεια..
-
Ρε μαγκες την αποψη μ λεω προσωπικα..τι μπαλωμα με 2,5 χρονια συμβολαιο..ναι τον ξερανε και απο πριν ο αρνεσεν και ο τουντορ..προτιμουσα καποιον αλλον ..και να ρωτησω και κατι ποσα δωσαμε για να τον φερουμε απο τα γιανενα?γιατι το καλοκαιρι υπεγραψε καινουριο συμβολαιο στα γιαννενα..ενταξει εσυ τους εμπιστευεσε φιλε μ καλε..κ εγω τους εμπιστευομαι αλλα πρισωπικα την θεωρω μια πολυ κακη επιλογη την συγκεκριμενη ..ειδωμεν ..στο χορταρι θα φανουν ολα..και επισης θεωρω οτι στοπερ κ μεσοεπιθετικος ειναι ποιο αμεση αναγκη απο αυτη του τερματοφυλακα..