29.Róbert Mak
Re: 29.Róbert Mak
Για τον Λάμπρου συγκεκριμένα υπάρχει όρος να τον πάρεις όποτε θες (με χρηματικό αντίτιμο όμως).
Ο Μακ χαλια,ο Βιερινια χαλια,ο Ελ Καντουρι χαλια,ακομα και ο Πριγιοβιτς προβληματικος στα εκτος εδρας.Τυχαιο? Θα ερθει δηλαδη ο Λαμπρου και θα πεταει...
Δεν τάσσομαι υπέρ της επιστροφής του, απλώς θα τον προτιμούσα δανεικό στο εξωτερικό.
Το γκολ είναι γκολ του γνωστού Μακ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ μακριά απ τον Μακ της περιόδου 2015-2016...
Πάρα πολύ μακριά ακόμα, δυστυχώς...
Πάρα πολύ μακριά ακόμα, δυστυχώς...
- desperando
- Επικοινωνία:
-
john4serres
Την άποψη μου την εξέφρασα το καλοκαίρι, όταν σε αυτό το τοπικ ( ή και των μεταγραφών) διαφωνούσα ανοιχτά με τους πανηγυρισμούς περί επιστροφής του και έλεγα ότι άλλο παίκτη χρειάζεται η ομάδα .
Βεβαίως άχρηστος δεν είναι, μακάρι να βρει τον εαυτό του και κυρίως μακάρι να χρησιμοποιηθεί ΣΩΣΤΑ και όχι σε λάθος θεσεις
Βεβαίως άχρηστος δεν είναι, μακάρι να βρει τον εαυτό του και κυρίως μακάρι να χρησιμοποιηθεί ΣΩΣΤΑ και όχι σε λάθος θεσεις
- ΑποστόληςΑ
Ας βρει την επαφή με τα δίχτυα τουλάχιστον. Ήδη μετράει τρία γκολ φέτος, ένα σε κάθε διορτγάνωση και όλα από αριστερά: Ολιμπίκ Ντόνετσκ (1-0), Κέρκυρα (3-1) και χθες.
- sourmenetes
- Moderator
Θα τον εβαζα στο δευτεριατικο ματς παλι κορυφη.θεωρω πως θα βρει παλι διχτυα.
Καπως πρεπει και αυτος να φτιαχτει.
Σε καλυτερο τερεν θα παει πολυ καλυτερα απο χθες.
Καπως πρεπει και αυτος να φτιαχτει.
Σε καλυτερο τερεν θα παει πολυ καλυτερα απο χθες.
Όρεξη είχε, αλλά φάνηκε πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αργή πρώτη αντίδραση με την μπάλα στα πόδια, πιο αργός από τα στάνταρ του, βαρύς γενικά σε μυαλό και κορμί. Άποψη μου όταν τον είδα από κοντά είναι πως έχει βάλει κιλά και του λείπει σίγουρα ρυθμός.desperando έγραψε:Ήταν τόσο κακός?
Στα χαιλαιτς πάντως δεν φάνηκε αυτό
- ΑποστόληςΑ
Πάντως βολόδερνε στην κορυφή και σίγουρα δεν βρήκε δίχτυα παίζοντας κορυφή. Αριστερό εξτρέμ ήταν μετά την είσοδο Prijovic και την οπισθοχώρηση Vieirinha ως αριστερού μπακ.
- desperando
- Επικοινωνία:
Η τριπλα δεν ήταν ποτέ το φόρτε του.john4serres έγραψε:Απλά δεν μπορεί να τριπλάρει τον Καλί και τον Καπία της Καλαμαριάς.
Αλλά να ρωτήσω κάτι γιατί δεν είδα το ματς αλλά είδα στιγμιότυπα και είδα τον αγωνιστικό χώρο.
Κατάφερε κάποιος εχθές να τριπλάσια αντίπαλο?
Οποιος προσπαθουσε να τριπλαρει πατουσε καμια πατατα η κανα κρεμμυδι που ειχε φυτρωσει στο χωραφι.