Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από barlow4 »

Σιγα στο τρολαρισμα ρε σοτο.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:στο απογειο της φετινης μεταγραφικης αηδιας και ξεφτιλας ενα ερωτημα...

οι φαπες θα αρχισουν να πεφτουν μετα την παραιτηση του Στρατηγου ή θα αρχισουν νωριτερα μηπως και ετσι αποτραπει ο εμφυλιος;

PORT DELLO......
Δεν νομίζω να γίνουν αυτά και φυσικά κανείς δεν τα εύχεται

Το μόνο που θα γίνει σίγουρα είναι ένα

θα τεθεί το ερώτημα

ΠΟΙΟΣ έκανε τις μεταγραφές-ποιος τις ενέκρινε-ο προπονητής αν και πόσο συμμετείχε

θα έχουν ενδιαφέρον οι απαντήσεις,αν δοθούν
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Χρεαζεται ενα αριστερο μπακ που να μπορει να παιξει κ λιγο κεντρο αμυνας.οπως ηταν ο ουντεζε στα καλα του.ο οποιος επαιζε κεντρο αμυνας κυριως αλλα στην αναγκη κ στα πλαγια ηταν μια χαρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 31 Αύγ 2013, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

barlow4 έγραψε:Σιγα στο τρολαρισμα ρε σοτο.
Ε να ξες...τώρα που γράφει ο βοηθός γιατρού και το πάντα για εμφύλιο εσύ με ποιους θα είσαι? Νότος ή Βόρας?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εμφυλιος γιατι?γιατι δεν ξοδευει λεφτα ο ποντιος?τα χρεη να σβησει κ χρεη να μην κανει.εγω εμφυλιο γιατι ο ΠΑΟΚ δεν πηρε πρωταθλημα δεν προκειται να κανω.αυτα τα κανουν οι γαυροι.αυτοι λυσσανε οταν τογς χαλανε το χατηρι.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

sotos26 έγραψε:Στα σοβαρά γιατί είμαι γατάκι στο τρολάρισμα μπροστά στο φίλο barlow καλύτερα αρ.μπακ που δεν έχουμε καθόλου παρά στόπερ λέω εγώ.
Άρχισαν οι εκπώσεις στο αγωνιστικό τμήμα :lol: :lol: :lol:
Σε λίγο θα αρχίσει το ψαλίδι και στα χαφ :lol: :lol: :lol:

Παμε φουλ για πρωτάθλημα :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

barlow4 έγραψε:Εμφυλιος γιατι?γιατι δεν ξοδευει λεφτα ο ποντιος?τα χρεη να σβησει κ χρεη να μην κανει.εγω εμφυλιο γιατι ο ΠΑΟΚ δεν πηρε πρωταθλημα δεν προκειται να κανω.αυτα τα κανουν οι γαυροι.αυτοι λυσσανε οταν τογς χαλανε το χατηρι.
Πες τα αγορίνα μου, μια στις 100 δεν τρολάρει και λέει πικρές αλήθειες! Για να το κλείσουμε το αστείο θέμα απο ''περασμένα μεγαλεία'' δεν υπάρχουν φάπες και όσοι τις ονειρεύονται μάλλον δεν μπορούν να εκτιμήσουν την υπάρχουσα κατάσταση. Θα τα πούμε το Μάη για τη σούμα...Αριστερό μπακ παιδιά!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μαγκάκο. ακόμα περιμένω να μου πεις μια ομάδα. τώρα, άν θέλεις να σου βρω καμια "επιστημονικη" μελέτη :lol: :lol: :lol: , είσαι δύσκολα. δεν υπάρχει. υπάρχει όμως ένα πράγμα που το λένε αντίληψη. και έρευνα. άν με πληρώσεις για τον χρόνο που θα σπαταλήσω, σου κάνω και μια παρουσίαση. 8-)

Εκτός αν το μόνο που σου αρέσει, είναι να πουλάς τρελίτσα, μηδενίζοντας τα πάντα. Είναι πολύ εύκολο. Για αυτό και είναι η λύση των ηλιθίων.

όσο για τα υπόλοιπα, εκτός απο άν έρθεις στη βέροια στις 14 για τον ΠΑΟΚ και τα πούμε απο κοντά, τα πάτησα θαυμαστικό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 01 Σεπ 2013, 00:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:
sotos26 έγραψε:Στα σοβαρά γιατί είμαι γατάκι στο τρολάρισμα μπροστά στο φίλο barlow καλύτερα αρ.μπακ που δεν έχουμε καθόλου παρά στόπερ λέω εγώ.
Άρχισαν οι εκπώσεις στο αγωνιστικό τμήμα :lol: :lol: :lol:
Σε λίγο θα αρχίσει το ψαλίδι και στα χαφ :lol: :lol: :lol:

Παμε φουλ για πρωτάθλημα :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Αν δεν προλάβουν και τα δύο εννοούσα φίλε της Αυστραλίας
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Βασικά αν βρούμε έναν παίχτη αριστερό μπακ, να μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας και καμιά φορά στα χαφ, αν χρειαστεί, ίσως και να έχει προϋπηρεσία στο τέρμα... και όλα αυτά φυσικά σε τιμή που θα συμφέρει και θα εγκρίνει το Μαράκι, νομίζω κι εγώ ότι με τέτοιο παίχτη χτυπάμε πρωτάθλημα!
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

potamda έγραψε:Βασικά αν βρούμε έναν παίχτη αριστερό μπακ, να μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας και καμιά φορά στα χαφ, αν χρειαστεί, ίσως και να έχει προϋπηρεσία στο τέρμα... και όλα αυτά φυσικά σε τιμή που θα συμφέρει και θα εγκρίνει το Μαράκι, νομίζω κι εγώ ότι με τέτοιο παίχτη χτυπάμε πρωτάθλημα!
Πλάκα πλάκα Villa υπήρχε ο Λουκανίδης που έκανε αυτά και άλλα πολλά, λες να τον αναστήσουμε?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

barlow4 έγραψε:Χρεαζεται ενα αριστερο μπακ που να μπορει να παιξει κ λιγο κεντρο αμυνας.οπως ηταν ο ουντεζε στα καλα του.ο οποιος επαιζε κεντρο αμυνας κυριως αλλα στην αναγκη κ στα πλαγια ηταν μια χαρα.
ακριβώς αυτό. έναν Ουντέζε που να γυρνάει στην ωρα του. :mrgreen: μακάρι όλο αυτό το μπλέξιμο να μας οδηγήσει στο να σκάσουμε κανα φράγκο παραπάνω για τον Ολλανδό. που όμως το βλέπω κομματάκι δύσκολο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 31 Αύγ 2013, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

σαφως και ΔΕΝ ευχομαι να πεσουν φαπες,το αντιθετο!!

αλλο τι θελω ομως και αλλο τι βλεπω να'ρχεται...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

K_geo έγραψε:
barlow4 έγραψε:Χρεαζεται ενα αριστερο μπακ που να μπορει να παιξει κ λιγο κεντρο αμυνας.οπως ηταν ο ουντεζε στα καλα του.ο οποιος επαιζε κεντρο αμυνας κυριως αλλα στην αναγκη κ στα πλαγια ηταν μια χαρα.
ακριβώς αυτό. έναν Ουντέζε που να γυρνάει στην ωρα του. :mrgreen:
Ε μαν θυμάσαι ρε? Πόσους μπαμπάδες είχε θάψει ο πρίγκηπας της ζαμούντα?
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:σαφως και ΔΕΝ ευχομαι να πεσουν φαπες,το αντιθετο!!

αλλο τι θελω ομως και αλλο τι βλεπω να'ρχεται...
Ελα εντάξει σ'αγαπάμε! Ησυχα αύριο στην 4 ε? Εννοώ στο 3-0. Τρένο πάω με Νίνη τρένο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”