Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
αντι να πανηγυριζουμε με τετοια ντιλ και να κανουμε το σταυρο μας μην χαλασουν θα κραζουμε επειδη αποδυναμωνεται η ομαδα λενε καποιοι(τωρα πως αποδυναμωνεται με εναν παιχτη ο οποιος ηταν μεταξυ παγκου και κερκιδας κανεις δεν ξερει)...
Με τα νεα δεδομενα ειναι επιτυχια το ντηλ για κουτσι....αλλα και παλι δε φτανει......και αλλα τετοια πρεπει να γινουν γιατι μετα θα χαιρετησουμε σιγουρα κπ βασικο....
Με δεδομένες τις περικοπές σε τηλεοπτικά, χορηγίες, εισητήρια... και το άνοιγμα να είναι εκεί, δε γίνεται τίποτε άλλο...Ξεκινάμε από τις "αναίμακτες" μειώσεις και βλέπουμε..Αισιοδοξώ (με τη λογική ότι δε θα σβήσουμε το άνοιγμα μονομιάς) ότι θα τα καταφέρουμε...
+1Sera4 έγραψε:αντι να πανηγυριζουμε με τετοια ντιλ και να κανουμε το σταυρο μας μην χαλασουν θα κραζουμε επειδη αποδυναμωνεται η ομαδα λενε καποιοι(τωρα πως αποδυναμωνεται με εναν παιχτη ο οποιος ηταν μεταξυ παγκου και κερκιδας κανεις δεν ξερει)...
Δεν χρειάζονται ούτε πανηγύρια ούτε κράξιμο.Sera4 έγραψε:αντι να πανηγυριζουμε με τετοια ντιλ και να κανουμε το σταυρο μας μην χαλασουν θα κραζουμε επειδη αποδυναμωνεται η ομαδα λενε καποιοι(τωρα πως αποδυναμωνεται με εναν παιχτη ο οποιος ηταν μεταξυ παγκου και κερκιδας κανεις δεν ξερει)...
Λίγος ορθολογισμός δε βλάπτει.
Αυτός δηλαδή που λέει ότι σε 20 μέρες έχουμε επίσημο παιχνίδι και η ομάδα έχει μόνο ΕΝΑΝ εξτρέμ.
Ο Σάλπι δεν θα γίνει εξτρέμ στα 30 του, ο Ρομπερ είναι τεράστιο ερωτηματικό.
Συν το γεγονός ότι αν περάσουμε ομίλους, πάμε πάλι για 40+ ματς και με 2,5 εξτρέμ δεν βγαίνουμε με τίποτα.
ο μποονι εφοσον θελει βαρυ φορ....αυτοματα παει ο σαλπι εξτρεμ αν και κτλαβαινω πως το λες...αυτους ειχαμε και περσι ....ο ελ ζαρ και κουτσι απο ουσια λιγα πραματα...πιστευω ο ρομπρε θα ναι πιο ουσιαστικος.....και στα εξτρεμ οπως και στα σεντ μπακ πρεπει να παμε στο 3+1 μαλλ0ν...3 με συμβολαια 1 μικρος....δυστυχως καπως ετσι πρεπει να παει η δουλεια...αν βρεθει κτ καλο με λεφα που μπορουμε αλλαζει....αλλα ενα κομματι απο τα λεφτα προς φορ θα σπρωχτουν
Κοίτα, αν ο Σάλπι πάει εξτρέμ θα έχουμε τα ίδια στο τόπικ του όπως και πέρυσι.
Και τώρα δεν θα φταίει καθόλου ο ίδιος. Πέραν της ταχύτητας και του πετάγματος που κι αυτά είχαν μια φθορά πέρυσι,θέλω να ελπίζω λόγω κάκιστης διαχείρισής του, απο τον προπονητή και από τον ίδιο, δεν έχει τίποτα άλλο για τη θέση.
Ο Σάλπι στα πλάγια, είναι πιο επιθετικος Σορλέν.
Προτιμώ αντί για έναν επιθετικό των 500 χιλιάδων, να πάρουμε ένα εξτρέμ και ένα 10αρι των 250-300 χιλιάδων.
Είναι πολλά τα ματς παιδιά, ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΙΧΤΩΝ.
Για να είμαστε ανταγωνιστικοί λέμε τώρα, όχι απλά για τη συμμετοχή.
Για να μην πω και για την άμυνα που παίζει να έχουμε τη πιο γερασμένη του πρωταθλήματος (Σνάου, Λίνο,Μανιτού, Τσιρίλο) περίπου 130 χρονών όλοι μαζί.
Και τώρα δεν θα φταίει καθόλου ο ίδιος. Πέραν της ταχύτητας και του πετάγματος που κι αυτά είχαν μια φθορά πέρυσι,θέλω να ελπίζω λόγω κάκιστης διαχείρισής του, απο τον προπονητή και από τον ίδιο, δεν έχει τίποτα άλλο για τη θέση.
Ο Σάλπι στα πλάγια, είναι πιο επιθετικος Σορλέν.
Προτιμώ αντί για έναν επιθετικό των 500 χιλιάδων, να πάρουμε ένα εξτρέμ και ένα 10αρι των 250-300 χιλιάδων.
Είναι πολλά τα ματς παιδιά, ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΙΧΤΩΝ.
Για να είμαστε ανταγωνιστικοί λέμε τώρα, όχι απλά για τη συμμετοχή.
Για να μην πω και για την άμυνα που παίζει να έχουμε τη πιο γερασμένη του πρωταθλήματος (Σνάου, Λίνο,Μανιτού, Τσιρίλο) περίπου 130 χρονών όλοι μαζί.
εγω δεν το βλεπω σαν δυστυχως παιδια...ή θελουμε να δωθουν ευκαιριες πραγματικα σε καποια παιδια(ειτε ειναι ο γεωργιου ειτε καποιος πιτσιρικος) ή και εμεις ειμαστε ολο λογια οταν λεμε ''βαλε και κανεναν μικρο''...ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορει να αντεξει για πολυ ακομα αν συνεχισει να κινειται σε στυλ ο,τι μου λειπει το παιρνω σε μεταγραφη...πρεπει επιτελους να βγαλει και παιδια απο τα σπλαχνα του...δεν ειναι θεμα λαικης απαιτησης ειναι θεμα ορθης πολιτικης και επιβιωσης για μια ομαδα που εχει μονο το λαο της...
υγ καρελια ο επαγγελαμτιας σεντερ φορ δεν θα παιξει με βαση αυτο που θελει ο μπολονι...αν δεν παιξει και στα ακρα(οποιος παιζει στα ακρα δεν ειναι απαραιτητα και εξτρεμ μπορεις να παιξεις με πολλους και διαφορους τροπους) ε τοτε απλα δεν εχει θεση στην ομαδα...
υγ καρελια ο επαγγελαμτιας σεντερ φορ δεν θα παιξει με βαση αυτο που θελει ο μπολονι...αν δεν παιξει και στα ακρα(οποιος παιζει στα ακρα δεν ειναι απαραιτητα και εξτρεμ μπορεις να παιξεις με πολλους και διαφορους τροπους) ε τοτε απλα δεν εχει θεση στην ομαδα...
H καλύτερη μεταγραφή είναι η διατήρηση του ρόστερ και η προσθήκη νεαρών με ταυτόχρονη αποδέσμευση κάποιοων που δεν μπορούν να προσφέρουν και είναι αντιοικονομική η παρουσία τους. Δεν είμαι εγώ για να κρίνω ποιοι είναι αυτοί.
Ως τώρα καλά τα πάμε και οικονομικά. Είμαι απόλυτα αισιόδοξος αφού αυτή είναι η πρώτη χρονιά του νέου πλάνου.
Ως τώρα καλά τα πάμε και οικονομικά. Είμαι απόλυτα αισιόδοξος αφού αυτή είναι η πρώτη χρονιά του νέου πλάνου.
- navigator11
εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ ο αδερφός "μπάτσος".Sera4 έγραψε:εγω δεν το βλεπω σαν δυστυχως παιδια...ή θελουμε να δωθουν ευκαιριες πραγματικα σε καποια παιδια(ειτε ειναι ο γεωργιου ειτε καποιος πιτσιρικος) ή και εμεις ειμαστε ολο λογια οταν λεμε ''βαλε και κανεναν μικρο''...

Τί να σε πω τώρα κι εσένα...Sera4 έγραψε:ετσι πιστευω και εγω βοηθε...
Μία καταμέτρηση είχες να κάνεις και έφερες τα πάνω κάτω σε σχέση με άλλες χρονιές...
Εδώ βλέπεις τρίπλες του Παπάζογλα θα με πεις...

- ΑποστόληςΑ
Το φορ περιοχής που ψάχνει ο Μπόλονι δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχει σε όλους τους αγώνες της ομάδας, αλλά μόνον σ' αυτούς που πιέζουμε τον αντίπαλο, κλείνοντάς τον στα "καρέ" του!
Σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος, στο Καραϊσκάκη ή το ΟΑΚΑ πχ το σχήμα της ομάδας θα είναι διαφορετικό, όπως άλλωστε και σε Ευρωπαϊκούς αγώνες εκτός έδρας!
Και στις δύο περιπτώσεις όμως το επιτελικό χαφ είναι απαραίτητο.
Σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος, στο Καραϊσκάκη ή το ΟΑΚΑ πχ το σχήμα της ομάδας θα είναι διαφορετικό, όπως άλλωστε και σε Ευρωπαϊκούς αγώνες εκτός έδρας!
Και στις δύο περιπτώσεις όμως το επιτελικό χαφ είναι απαραίτητο.
Ο Σάλπι παίζει άνετα δεξί εξτρέμ,δεξί χαφ δυσκολεύεται φέτος με το υλικό που έχουμε θα παίξουμε 4-3-3 και όχι 4-5-1.Με βαρύ φορ και τους Σάλπι,Βιέρι δίπλα του μέσα στην περιοχή θα θυμιθούμε την τριπλέτα Αλεξαντρίδη, Μπορμπόκη, Σμόλ.Σμολ είπα ρε Παντέλο κανα <<Σμολ>>μπορείς να φέρεις να παραμιλάμε όλοι.