Δεν νομίζω να γνωριζόμαστε γι αυτό τις εξυπνάδες αλλού...theo G4 έγραψε:Bill μην παίρνεις και όρκο για το συνοπαδός !buffalobill4 έγραψε:Συνοπαδε μας σε κόβω κομματάκι ανενημερωτο. Η μελετητικη έχει επιλεγεί και είναι η populous. Εταιρεία παγκοσμίως γνωστή και με εξειδίκευση σε γήπεδα. Το σχέδιο ή μάλλον τα σχέδια έχουν γίνει απλώς δεν έχουν διαρρευσει και λογικό αφού μόλις χθες υπογράφηκε το ΠΔ. Αυτό που μένει να γίνει είναι η άδεια και η επιλογή της εταιρείας που θα τρέξει το project management. Αυτή έπειτα θα επιλέξει και την κατασκευαστικη.gmet έγραψε:Από το λίγο ψάξιμο που έκανα στο ίντερνετ καταλαβαίνω ότι είναι σχεδόν απίθανο το γήπεδο να είναι έτοιμο για τα 100 χρόνια της ομάδος και εξηγώ. Από την στιγμή που θα επιλεγεί, γιατί ακόμα δεν έχει γίνει αυτό, κάποια εταιρεία για την μελέτη κατασκευής, αυτή θα χρειαστεί το λιγότερο 1 με 1,5 χρόνο για να την ολοκληρώσει. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί ένα διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών για την αδειοδότηση του έργου. Φυσικά θα πρέπει να έχει ήδη γίνει η επιλογή της κατασκευαστικής εταιρείας. Από την στιγμή λοιπόν που θα έχουν βγεί οι άδειες και μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 χρόνια για την την ολοκλήρωση τους και με την προυπόθεση ότι δεν θα έχουν προκύψει καθυστερήσεις με την αρχαιολογική υπιηρεσία. Άρα μιλάμε για ένα διάστημα και υπό ιδανικές συνθήκες, το λιγότερο 5 έτων. Βέβαια για μένα προσωπικά αυτό λίγη σημασία έχει, εντάξει το ιδανικό θα ήταν στην επέτειο της ομάδος να εγκαινιάσεις την νέα Τούμπα, αλλά εντάξει δεν θα πεθάνουμε εάν αυτό γίνει αργότερα. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιος που να έχει εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο θέμα αυτό και μπορεί να μας διαφωτήσει καλύτερα.
ΥΓ. Είμαι του επαγγέλματος και μάλιστα έχω δουλέψει σε έργο της populous. Αυτά που διαβάζουμε σε άρθρα είναι τουλάχιστον τραγελαφικα μην πω παραπλανητικα. Βγάζουν την populous άλλοι κατασκευαστικη άλλοι ως την
εταιρεία που θα τρέξει το project management. Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για το τι λένε.
Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II
-
- Mr Ξερόλας 2019
Γέρος έγραψε:Καταρχάς Αδέλφια το sdna από το βράδυ του τελικού δεν υπάρχει για μένα.
Ειδικά μετά από αυτά που διάβασα εδώ μέσα - από Αδέλφια - ότι γράφτηκαν από δήθεν δικούς μας ή και αντικειμενικούς λιβελλογράφους, το έσβησα από τους σελιδοδείκτες και έδωσα ένα όρκο. Να είμαι καταραμένος αν ξαναμπώ εκεί μέσα.
Διαβάζω συχνές αναφορές ακόμη εδώ μέσα στο site αυτό. Εγώ είμαι του "ή μιλάμε ή σφυράμε", είπαμε τέλος είναι τέλος. Ακόμη και παραπομπές δικών μας sites που ξέρω ότι η συνέχεια ενός άρθρου - από προηγούμενες εμπειρίες - οδηγεί σε αυτό ΤΕΛΟΣ. Διάβαζα ένα άρθρο του Μήλιου που έγραφε η συνέχεια εδώ. Ξέρω που θα με οδηγήσει, ε έμεινε μισό. Μη σώσω και το διαβάσω ποτέ.
Εγώ πικράθηκα πολύ από την λίστα των εισιτηρίων. Σωστά θα πουν κάποιοι, ρε γέρο μας έπρηξες τα φρύδια από χθες το βράδυ με την κατάταξη αυτή. Συμφωνώ. Αλλά δεν το αντέχω ρε Αδέλφια. Ούτε ψάχνω δικαιολογίες, αυτό πρέπει να αλλάξει !!!
Мир έγραψε:Εγω το εχω διαγραψει το SDNA απο τον τελικο που σβηνανε τα αρθρα με τις φωτο των βαζελων που αρχίζανε να πλακωνωντια με τους μπατσους live στην καμερα.
Πρεπει να εισαι πολυ ξεφτιλισμενος για να το κατεβασεις ενω το βλεπει φορα παρτιδα ολη η Ελλαδα και να βαλεις οτι οι οποδοι των 2 ομαδων κανουν επεισόδια.
Δυστηχως ο αντικειμενικός βαζελος, ειναι χειρότερος και από υβρίδιο καραπαπά-σαουριδη.
Ιβαν στειλτους ταμειο ανεργίας απο ντι-εν-εη/Οπεν.
Ας μ τα κανουν αυτα σε μεσο του Μαρινακη-Κουρτακη να δουμε αν θα ζουν την επόμενη ή θα τους έχουν σε παρτι οι γνωστοι σωματοφυλακες του στοιχουργου.
Συμφωνώ και το ίδιο έκανα κι εγώ ο Πόντιος και με έναν οματ.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας διαβεβαιώσει - σίγουρα - ότι το sdna είναι συμφερόντων του Προέδρου Ιβάν Σαββίδη ?
- PAOK_Antarctica
Όχι.
Αυτό είναι κάτι που υποστηρίζουν γαύροι και χαρτινοι αλλά δεν βασίζεται πουθενά.
Αυτό είναι κάτι που υποστηρίζουν γαύροι και χαρτινοι αλλά δεν βασίζεται πουθενά.
'Ολα αυτά τα χρόνια αυτή η εντύπωση επικρατούσε. ότι το SDNA ήταν συμφερόντων Σαββίδη. Οπότε ή είχαμε φάει πρόλογο ή τελευταία κάτι άλλαξε...
-
Για το ιδιοκτησιακό δεν γνωρίζω_α,
Αλλά κατά τα άλλα θεωρώ ότι δεν άλλαξε κάτι.
Μάλλον θέλουμε ΠΑΟΚdna και ΠΑΟΚopentv.
Αυτό, όντως, δεν συμβαίνει.
Αλλά κατά τα άλλα θεωρώ ότι δεν άλλαξε κάτι.
Μάλλον θέλουμε ΠΑΟΚdna και ΠΑΟΚopentv.
Αυτό, όντως, δεν συμβαίνει.
-
Αυτά έγραφε 2-9-2021, μετά τις δηλώσεις του π/θ στην έκθεση και την ανάρτηση Σιμόπουλου.joshua έγραψε:Δεν ξερω ρε αδερφε εγω θυμαμαι οτι γραφοταν πως περασε απο τη βουλη διαταξη για το Καυτατζογλειο.Αλλα ακομα και ετσι να μην ειναι επαναλαμβανω οτι ειναι αστεια αντιδραση να μην πηγαινεις σε μια συναντηση.Αλοιμονο αν πχ και εγω στις δουλειες μου αρνιομουν συναντησεις καθε φορα που αντιμετωπιζα καποιο προβλημα με τον συνομιλητη.Αστεια πραγματα...Να πω και το αλλο.Εγω εχω γραψει απο τη πρωτη στιγμη πως η επικοινωνικη και οχι μονο αντιμετωπιση του θεματος γηπεδο ΠΑΟΚ απο τη διοικηση μου δειχνει οτι δεν ειναι ετοιμη για το προτζεκτ.2 χρονια λεμε περιμενουμε το Καυτατζσογλειο...Εμεις 2 χρονια εχουμε κανει αρχιτεκτονικη μελετη?
Για να μην ξεχνιόμαστε.
Ήθελε αρχιτεκτονική μελέτη χωρίς να γνωρίζουμε τους όρους δόμησης.
Λέει ότι κινείται και στο χώρο των κατασκευών.
Είναι και ΠΑΟΚτσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Κυρ 12 Ιουν 2022, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II
Πασοκτσης μπορεί να ειναι, ΠΑΟΚ χλωμο.
Εντιτ:
Παρερμήνευσα και για τον Σιμόπουλο νομισα οτι έγραφες.
Οχι για τον τον Τζοσουα μιας και δεν τον γνωριζω προσωπικα.
Επι της ουσιας εχεις δικαιο ότι με ΝΔ και χωρις συντελεστη δόμησης σε υπογεγραμμένο ΠΔ δεν δινεις λεφτα για μελέτη.
Και με τη Σεκαπ αλλα υποσχονταν και αλλα εκαναν. οποτε καλα κανει και φυλαγεται ο Ιβαν απο τα λαμογια.
Εντιτ:
Παρερμήνευσα και για τον Σιμόπουλο νομισα οτι έγραφες.
Οχι για τον τον Τζοσουα μιας και δεν τον γνωριζω προσωπικα.
Επι της ουσιας εχεις δικαιο ότι με ΝΔ και χωρις συντελεστη δόμησης σε υπογεγραμμένο ΠΔ δεν δινεις λεφτα για μελέτη.
Και με τη Σεκαπ αλλα υποσχονταν και αλλα εκαναν. οποτε καλα κανει και φυλαγεται ο Ιβαν απο τα λαμογια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 12 Ιουν 2022, 23:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- buffalobill4
Αυτό που κάνεις είναι εντελώς ανήθικο. Τώρα θυμήθηκες αυτά που έγραφε τον Σεπτέμβριο; τώρα που δεν μπορεί να σου απαντήσει λογω μπαν;ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτά έγραφε 2-9-2021, μετά τις δηλώσεις του π/θ στην έκθεση και την ανάρτηση Σιμόπουλου.joshua έγραψε:Δεν ξερω ρε αδερφε εγω θυμαμαι οτι γραφοταν πως περασε απο τη βουλη διαταξη για το Καυτατζογλειο.Αλλα ακομα και ετσι να μην ειναι επαναλαμβανω οτι ειναι αστεια αντιδραση να μην πηγαινεις σε μια συναντηση.Αλοιμονο αν πχ και εγω στις δουλειες μου αρνιομουν συναντησεις καθε φορα που αντιμετωπιζα καποιο προβλημα με τον συνομιλητη.Αστεια πραγματα...Να πω και το αλλο.Εγω εχω γραψει απο τη πρωτη στιγμη πως η επικοινωνικη και οχι μονο αντιμετωπιση του θεματος γηπεδο ΠΑΟΚ απο τη διοικηση μου δειχνει οτι δεν ειναι ετοιμη για το προτζεκτ.2 χρονια λεμε περιμενουμε το Καυτατζσογλειο...Εμεις 2 χρονια εχουμε κανει αρχιτεκτονικη μελετη?
Για να μην ξεχνιόμαστε.
Είναι και ΠΑΟΚτσης.
- PAOK_Antarctica
-
Κατά αρχάς αυτά που έγραφε τότε, για το γήπεδο, τα αναφέρω συχνά.buffalobill4 έγραψε:Αυτό που κάνεις είναι εντελώς ανήθικο. Τώρα θυμήθηκες αυτά που έγραφε τον Σεπτέμβριο; τώρα που δεν μπορεί να σου απαντήσει λογω μπαν;ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτά έγραφε 2-9-2021, μετά τις δηλώσεις του π/θ στην έκθεση και την ανάρτηση Σιμόπουλου.joshua έγραψε:Δεν ξερω ρε αδερφε εγω θυμαμαι οτι γραφοταν πως περασε απο τη βουλη διαταξη για το Καυτατζογλειο.Αλλα ακομα και ετσι να μην ειναι επαναλαμβανω οτι ειναι αστεια αντιδραση να μην πηγαινεις σε μια συναντηση.Αλοιμονο αν πχ και εγω στις δουλειες μου αρνιομουν συναντησεις καθε φορα που αντιμετωπιζα καποιο προβλημα με τον συνομιλητη.Αστεια πραγματα...Να πω και το αλλο.Εγω εχω γραψει απο τη πρωτη στιγμη πως η επικοινωνικη και οχι μονο αντιμετωπιση του θεματος γηπεδο ΠΑΟΚ απο τη διοικηση μου δειχνει οτι δεν ειναι ετοιμη για το προτζεκτ.2 χρονια λεμε περιμενουμε το Καυτατζσογλειο...Εμεις 2 χρονια εχουμε κανει αρχιτεκτονικη μελετη?
Για να μην ξεχνιόμαστε.
Είναι και ΠΑΟΚτσης.
2ον έπεσε πολύ λιβανισμα για τον συγκεκριμένο.
3ον επανεφερα αυτούσια τις δικές του απόψεις.
4ον αν ανατρέξεις σ εκείνην την περίοδο, θα διαβάσεις επαναλαμβανόμενες, όπως συνηθίζει άλλωστε, παρόμοιες απόψεις του για ευθύνη του Σαββίδη ως προς την καθυστέρηση διαδικασιών του γηπέδου.
5ον έχεις επιλεκτική ευαισθησία.
δεν διαστρεβλωσε τιποτε ο κωστας οποτε που ειναι το προβλημα και ομως τα ελεγε .....τα γραπτα μενουν και αν παραδεχθουμε οτι καπου κανουμε λαθος δειχνει ανωτεροτητα και επιπεδο......αυτο ισχυει για ολους μας.....buffalobill4 έγραψε:Αυτό που κάνεις είναι εντελώς ανήθικο. Τώρα θυμήθηκες αυτά που έγραφε τον Σεπτέμβριο; τώρα που δεν μπορεί να σου απαντήσει λογω μπαν;ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτά έγραφε 2-9-2021, μετά τις δηλώσεις του π/θ στην έκθεση και την ανάρτηση Σιμόπουλου.joshua έγραψε:Δεν ξερω ρε αδερφε εγω θυμαμαι οτι γραφοταν πως περασε απο τη βουλη διαταξη για το Καυτατζογλειο.Αλλα ακομα και ετσι να μην ειναι επαναλαμβανω οτι ειναι αστεια αντιδραση να μην πηγαινεις σε μια συναντηση.Αλοιμονο αν πχ και εγω στις δουλειες μου αρνιομουν συναντησεις καθε φορα που αντιμετωπιζα καποιο προβλημα με τον συνομιλητη.Αστεια πραγματα...Να πω και το αλλο.Εγω εχω γραψει απο τη πρωτη στιγμη πως η επικοινωνικη και οχι μονο αντιμετωπιση του θεματος γηπεδο ΠΑΟΚ απο τη διοικηση μου δειχνει οτι δεν ειναι ετοιμη για το προτζεκτ.2 χρονια λεμε περιμενουμε το Καυτατζσογλειο...Εμεις 2 χρονια εχουμε κανει αρχιτεκτονικη μελετη?
Για να μην ξεχνιόμαστε.
Είναι και ΠΑΟΚτσης.
Εβγαλε καποια νεα ο τζορμπατζογλου σημερα ειδικα σε σχεση με το σχεδιο του γηπεδου.
- Γηπεδο με δυο διαζωματα, μαξ 35000 θεσεις
- Με ενα διαζωμα πανω απο 35000, ισως και 40 αλλα απο οτι καταλαβα πολυ δυσκολα. Αυτα τα χαζα 41926 να τα ξεχασετε δηλαδη
- Ανακοινωσεις δευτερα η τριτη, μεχρι αυγουστο τα τρια σχεδια απο τα οποια δυο θα επιλεγουν και θα παρουστιασουν στον κοσμο για "ψιφηση"
Προσωπικα αν κα το βρισω λιγο βαρετο το μονο ενα διαζωμα σε ολο το γηπεδο σε μοντερνο γηπεδο, εχει βαση το οτι αν ειναι μικρα τα διαζωματα κανει το γηπεδο να φενεται οχι και τοσο επιβλητικο.
- Γηπεδο με δυο διαζωματα, μαξ 35000 θεσεις
- Με ενα διαζωμα πανω απο 35000, ισως και 40 αλλα απο οτι καταλαβα πολυ δυσκολα. Αυτα τα χαζα 41926 να τα ξεχασετε δηλαδη
- Ανακοινωσεις δευτερα η τριτη, μεχρι αυγουστο τα τρια σχεδια απο τα οποια δυο θα επιλεγουν και θα παρουστιασουν στον κοσμο για "ψιφηση"
Προσωπικα αν κα το βρισω λιγο βαρετο το μονο ενα διαζωμα σε ολο το γηπεδο σε μοντερνο γηπεδο, εχει βαση το οτι αν ειναι μικρα τα διαζωματα κανει το γηπεδο να φενεται οχι και τοσο επιβλητικο.
Ο αριθμός 41.926 είναι συμβολικός και υπήρχε μέσα στο φάκελο που είχε κατατεθεί για το γήπεδο.
Αυτό είχε επικοινωνήσει η ΠΑΕ μέσω του υπευθύνου του τμήματος εγκαταστάσεων και ανάπτυξης κτιριακών υποδομών κ. Γιάννη Δημογιαννη.
Η μελέτη που είχε γίνει, είχε αναφέρει ότι αυτό τον αριθμό θεσεων θεατών, τον σήκωνει η περιοχή.
Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και το σχήμα του γηπέδου, θα δείξουν τελικά, εάν θα φτάσουμε σε αυτόν τον αριθμό, τον 41.926.
Η πρόθεση της οικογένειας Σαββίδη, όπως έχει εκφραστεί πάνω στο θέμα κυρίως από το Γιώργο Σαββίδη σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, είναι να φτάσει σε αυτόν τον αριθμό.
Αυτό είχε επικοινωνήσει η ΠΑΕ μέσω του υπευθύνου του τμήματος εγκαταστάσεων και ανάπτυξης κτιριακών υποδομών κ. Γιάννη Δημογιαννη.
Η μελέτη που είχε γίνει, είχε αναφέρει ότι αυτό τον αριθμό θεσεων θεατών, τον σήκωνει η περιοχή.
Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και το σχήμα του γηπέδου, θα δείξουν τελικά, εάν θα φτάσουμε σε αυτόν τον αριθμό, τον 41.926.
Η πρόθεση της οικογένειας Σαββίδη, όπως έχει εκφραστεί πάνω στο θέμα κυρίως από το Γιώργο Σαββίδη σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, είναι να φτάσει σε αυτόν τον αριθμό.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Unpopular opinion αλλά είστε σίγουροι ότι θέλετε γήπεδο 40.000+ ?
Μου φαίνεται τεράστιο νούμερο και φοβάμαι ότι σε κάτι ματς με Λαμίες και Αστέρες , θα έχουμε ούτε 10-15 χιλιάδες και θα φαίνεται πολύ κάπως;
Όπως και να έχει το ότι θα ψηφίσουμε εμείς για το ποιο σχέδιο θα προτιμηθεί , είναι κάτι που πρώτη φορά θα γίνει στην Ελλάδα!
Μου φαίνεται τεράστιο νούμερο και φοβάμαι ότι σε κάτι ματς με Λαμίες και Αστέρες , θα έχουμε ούτε 10-15 χιλιάδες και θα φαίνεται πολύ κάπως;
Όπως και να έχει το ότι θα ψηφίσουμε εμείς για το ποιο σχέδιο θα προτιμηθεί , είναι κάτι που πρώτη φορά θα γίνει στην Ελλάδα!