Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Δημοσίευση από die8nhs »

Τον Μάντζιο και εγώ για αναπληρωματικό με 200.000 τον προτιμώ και όχι για βασικό.

Θαρρώ πως θα είναι καλή εναλλακτική λύση. Έχει καλή τεχνική και μπορέι να κάνει την δουλειά που έκανε ο Μούσλι, να κρατάει μπάλα για να ανέβει η ομάδα και να την σπαει στα πλευρά για αντεπιθέσεις.

Όσον αφορά τον Γιούρκα, δεν τον έχω δει τελευταία. Αν είναι όντως ντουλάπα τότε μακριά.

ΥΓ.
Τελικά έχουν περάσει 4 χρόνια απο τους ημιτελικούς του κυπέλλου και όχι 3 όπως είπα στο προηγούμενο ποστ.
Όπως και να έχει δεν νομίζω ότι η μπάλα ξεχνιέται. Εξάλλου, το ότι έκανε ο Μάντζιος τόσα χρόνια αγροτικό και δεν χωρούσε σοτν ΠΑΟ δεν νομιζω ότι έχει να κάνει με την αξία του σαν παίκτη.
Να φέρω σαν παράδειγμα τον Αθανασιάδη που έκανε 2 χρόνια αγροτικό, για να επιστρέψει ίδιος και απαράλλακτος και να ανοίξει τα μάτια των διοικούντων-προπονητών του όταν κλήθηκε να παίξει ως λύση ανάγκης λόγω τραυματισμών των άλλων μας φορ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

εχει γινει καμμια μεταγραφη κανενος μαντζιου η γιουρκα και κραζεις ? μπορεις να μου εξηγησεις γιατι το κανεις αυτο ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣ ΦΗΜΕΣ ? ειναι καλοπιστη κριτικη αυτη ? η καθαροαιμη .....οσο για
την ηλικια μου εχω δει πολλα στον ΠΑΟΚ απο το 1976 και μετα ......και την μεγαλυτερη ανοησια που ακουσα ολα αυτα τα χρονια ειναι να χωριζονται οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ σε καθαροαιμους και μη.....
αλλα παλι σε ξαναρωταω ειδες καμμια μεταγραφη και σχολιαζεις σαν να εχει γινει ?
οσο για τις βρισιες βρισε οσο θες ειναι μεγαλη σου μαγκια εσυ εκτιθεσε ......
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

καταρχήν εσύ χωρίζεις τον κόσμο αφού με είπες καθαρόαιμο...τώρα το ποιος εκτίθεται εδώ μέσα το βλέπουν όλοι...όσο για την μεταγραφή των καπη,αν περιμένω να έρθει θα είναι πολύ αργα!
black death

Δημοσίευση από black death »

Ο Μάτζιος είναι 28 και ο Σεϊταρίδης 30. Δεν είναι η ηλικία το πρόβλημα τους.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μας έχετε πρήξει τα ούμπαλα ορισμένοι με τις φιλίες του προέδρου. Τρία χρόνια γκρίνια.
Γιατί παίζει ο γέρος ο Κονσεισαο επειδή είναι κολλητός του Σάντος. Γιατί έχουμε Σάντος επειδή τα αρπάζουν μαζί με τον Ζαγοράκη.
Γιατί είναι ετσι η μπουτικ γιατί βολεύει κόσμο ο Ζαγοράκης.
Γιατί έφερε το ΒΡΥΖΑ ο Τέο, επειδή είναι κολλητοί να τα αρπάζουν μαζί.
Γιατί θα φέρει τον τάδε παίκτη επειδή είναι κολλητοί.
ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΣ Ο ΖΑΓΟΡ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΖΙΟ. 15χρόνια διαφορά στην ηλικία έχουνε.

ΦΤΑ ΝΕΙ δεν αντέχω άλλο μίρλα και μαλακία στον εγκέφαλο.
Εϊναι φτηνός, αναξιοποίητος και πάνω απο ολα ΞΕΡΕΙ μπάλα.
Είναι βλάκας και παρτάκιας και δεν το εκμεταλλεύεται ούτε εγγυάται οτι θα βοηθήσει πραγματικα. ΑΝ πιστεύουν οτι θα τον αναγκάσουν να παίξει σοβαρή μπάλα τότε θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή γιατί ξέρει όση μπάλα όση και ο Μούσλι, και μάλιστα χωρίς να τραυματίζεται. Απλά ο Μάντζιος είναι βλάκας και βαριέται που ζεί ενώ ο Ζλάταν παθιάζεται. ΑΝ πρόκειται για το Μάντζιο και ΑΝ έρθει, θα φανεί στο χειροκρότημα αν ήταν καλή επιλογή.
ΟΛΑ τα άλλα περί των λόγων που θα επιλεγεί, είναι ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ μαλακίες και τόσο κομπλεξικά όσα δεν πάει. :redcard:
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

στο ανθος ειναι και οι 2...ο ένας κάνει συλλογή απο φεράρι και ο άλλος είναι καταστραμένος ποδοσφαιρικά στο μυαλό του και βαριέται να κάνει σοβαρές προπονήσεις...να μαζέψω τα αποφάγια του βάζελου για να χτυπήσω πρωτάθλημα???αν χτυπούσαν με τέτοιους παίκτες πρωτάθλημα θα έμεναν και στον βάζελο... ;)
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Λοιπόν για να τελειώνουμε με τον Μαντζιο. Είναι ένας παίχτης που θα σου βάλει 7-8 γκολ την χρονιά μέσο όρο. Δηλαδή λίγο καλύτερος σκόρερ είναι από τον Μούσλι. Ο Μούσλι είναι ένα φορ που θα σου βάλει 4-5 γκολ την χρονιά «μέσο όρο». Από εκεί και πέρα και οι δύο έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά και κάνουν το ίδιο παιχνίδι. Απλά ο Μαντζιος είναι πιο φτηνός από τον Μούσλι και συμπληρώνεις τριπλέτα Σαλπι-Αθανασιαδη.

Άμα θες επιθετικό που θα σου κάνει πάνω από δέκα γκολ την χρονιά πάρε τον Μπλάνκο με λίγα παραπάνω λεφτά από αυτά που παίρνει ο Μούσλι ή βρες τρόπο και πάρε τον Μητρογλου με λίγα λεφτά.

Ο Ουνατσι έχει συμβόλαιο.

Ο Σειταρίδης είναι τελειωμένος ποδοσφαιριστής. Αφού πριν ένα μήνα δήλωσε ότι μόλις τελειώσει το συμβόλαιο του με τον Βαζελο θα πάει στον ΠΑΣ. Το παιδί γυρνάει όλη μέρα με βίζιτες και συχνάζει σε στριπτιτζάδικα και σκυλάδικα με τις λαμπορικινι.

Τέλος αν επαληθευτούν κάποια πράγματα ο καινούργιος προπονητής μπορεί να αναστήσει και πάλι τον Παπάζογλου γιατί το έχει κάνει και στο παρελθόν αυτό.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

βαρβάτε, ο μπλάνκο δε βάζει 10 γκολ στον ΠΑΟΚ με τίποτα! εδώ τα χανούμια γελάνε με την πάρτη του, όπως εμείς με το μούσλι.

είναι παίκτης απλά τελειώνει τις φάσεις. έχουμε τον κλάους γι αυτό
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Varvatos έγραψε:Λοιπόν για να τελειώνουμε με τον Μαντζιο. Είναι ένας παίχτης που θα σου βάλει 7-8 γκολ την χρονιά μέσο όρο. Δηλαδή λίγο καλύτερος σκόρερ είναι από τον Μούσλι. Ο Μούσλι είναι ένα φορ που θα σου βάλει 4-5 γκολ την χρονιά «μέσο όρο». Από εκεί και πέρα και οι δύο έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά και κάνουν το ίδιο παιχνίδι. Απλά ο Μαντζιος είναι πιο φτηνός από τον Μούσλι και συμπληρώνεις τριπλέτα Σαλπι-Αθανασιαδη.

Άμα θες επιθετικό που θα σου κάνει πάνω από δέκα γκολ την χρονιά πάρε τον Μπλάνκο με λίγα παραπάνω λεφτά από αυτά που παίρνει ο Μούσλι ή βρες τρόπο και πάρε τον Μητρογλου με λίγα λεφτά.

Ο Ουνατσι έχει συμβόλαιο.

Ο Σειταρίδης είναι τελειωμένος ποδοσφαιριστής. Αφού πριν ένα μήνα δήλωσε ότι μόλις τελειώσει το συμβόλαιο του με τον Βαζελο θα πάει στον ΠΑΣ. Το παιδί γυρνάει όλη μέρα με βίζιτες και συχνάζει σε στριπτιτζάδικα και σκυλάδικα με τις λαμπορικινι.

Τέλος αν επαληθευτούν κάποια πράγματα ο καινούργιος προπονητής μπορεί να αναστήσει και πάλι τον Παπάζογλου γιατί το έχει κάνει και στο παρελθόν αυτό.
Πες τα χρυσοστομε!!!
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

dusan εννοείς?

μακπτολ μην ασχολεισαι μαζι μου ρε φίλε,πες είμαι καποιος που θέλει να γίνει πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και κανει πόλεμο...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

φιλε εντελως φιλικα, δεν ειναι οι διαφωνιες που παντα υπαρχουν... απλως πρεπει να προσεχουμε τι λεμε πανω στα νευρα μας...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ντούσαν εννοει...
μακριά!

αλλά από την άλλη... ααααν είναι να αναστήσει το σάκη.... χαλάλι! :D :D
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Δεν ξέρω τι κάνουνε οι οπαδοί της αεκ και αν κοροϊδεύουνε τον Μπλάνκο , εγώ ξέρω ότι την σεζον 2010-2011 σε τρεις διοργανώσεις που συμμετείχε η αεκ ο Μπλάνκο είχε 15 γκολ με λιγότερες συμμετοχές από πέρσι.

Ας μου έβαζε και έμένα ένας παίχτης φέτος 15 γκολ ....και ας τον κοροϊδεύαμε.

Όσο για τον προπονητή ο Ζαγοράκης είναι απρόβλεπτος μπορεί να πάει να κλείσει τελευταία στιγμή κανένα προπονητή από το εξωτερικό με πολλά περισσότερα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Επειδή στον γριφο λέει κ για μια ακριβη περίπτωση από ξένη ομάδα κ μάλλον εννοεί Έλληνα το μυαλό μου παει στον αμανατιδη...στον γριφο πάντως σίγουρα μιλάει για παίχτες επιθετικούς οπότε άκυρο του γιουρκα.
Καταληγω δηλ σε μαντζιο κ αμανατιδη.
Υ.Γ εδώ είναι παοκτσηδικο φορουμ αν θέλετε να την λέτε ο ένας στον άλλον μπείτε στο γκαζετα...έλεος δηλαδή
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Σβήστηκαν δημοσιεύσεις που προκαλούσαν...Έτοιμους για καβγά σας βλέπω για ασήμαντους λόγους...Χαλαρώστε ρε μάγκες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”