Razvan Lucescu VI
-
leomatos88
Re: Razvan Lucescu VI
Δε με νοιάζει για τους παίχτες, ας φύγουν και όλοι.
Αλλά εσένα σε έχω πολύ ψηλά στη συνείδησή μου Ραζβάναρε.
Και ειδικά τέτοιες μέρες, δεν έχω τίποτα να σου πω, παρά μόνο να έχεις δύναμη.
Κράτησες πάρα πολύ ψηλά τη σημαία του ΠΑΟΚ, για μένα πρέπει στη Νέα Τούμπα να υπάρχεις για πάντα, με τη μορφή του αγάλματος.
Φέρε μας το κύπελλο, στηρίζω τις ελπίδες μου σε σένα και μόνο.
Τις όποιες ευθύνες σου αναλογούν, είμαι σίγουρος ότι θα τις αποδώσεις, ούτως ή άλλως, ο ίδιος.
Και δες το καλοκαίρι πώς θα μας ξανακάνεις πρωταθλητές.
Αλλά εσένα σε έχω πολύ ψηλά στη συνείδησή μου Ραζβάναρε.
Και ειδικά τέτοιες μέρες, δεν έχω τίποτα να σου πω, παρά μόνο να έχεις δύναμη.
Κράτησες πάρα πολύ ψηλά τη σημαία του ΠΑΟΚ, για μένα πρέπει στη Νέα Τούμπα να υπάρχεις για πάντα, με τη μορφή του αγάλματος.
Φέρε μας το κύπελλο, στηρίζω τις ελπίδες μου σε σένα και μόνο.
Τις όποιες ευθύνες σου αναλογούν, είμαι σίγουρος ότι θα τις αποδώσεις, ούτως ή άλλως, ο ίδιος.
Και δες το καλοκαίρι πώς θα μας ξανακάνεις πρωταθλητές.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- navigator11, horkokos4, Apil44
Με τους συγκεκριμένους ανθρώπους στην ΠΑΕ και τον Ραζβαν προπονητή, ρεαλιστικός στόχος το πρωτάθλημα δεν θα είναι ποτέ. Θα είναι πάντα συγκυριακός .
- navigator11
Πάνω στο πανηγύρι του ξεσκίσματος, αυτό που σκέφτομαι είναι ένα. Μην ολοκληρωθεί τυχόν η μαλακία που πήγε να γίνει το περασμένο καλοκαίρι με την πάρτη του.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- leomatos88, Apil44
Δεν πας πουθενά , δεν υπάρχει άλλος να μπει στο πετσί της ομάδας , δεν υπάρχει άλλος να μπορεί να συνεννοηθεί με Ιβαν και Μαρία , δεν υπάρχει άλλος να ταυτιστεί με την Ομάδα και να προσφέρει αναγκαστικά από διάφορα πόστα
Μόνο εσύ κι ο Άγγελος
Μόνο εσύ κι ο Άγγελος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Κυρ 19 Απρ 2026, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
Νομίζω σε μια τεταμένη κατάσταση με το μέσο μύνημα αυτή στην στιγμή στο φόρουμ να είναι το "τον πούλο όλοι", το παραπάνω σχόλιο του @chrisg4 είναι η μεγαλύτερη μαλακία που διάβασα
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- Apil44, Ιάσονας
Αν ο Ραζβαν έχει όρεξη και καθαρό μυαλό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φυγει. Πολλοί προπονητές με χρονια στην ίδια ομάδα είχαν κακές χρονιές μαζεμένες.
Το θέμα είναι να έχει διάθεση αναδόμησης και να ξεφύγει από τη νοοτροπία die with the group.
Να εξελίξει τις ιδέες και το παιχνίδι του, να περιορίσει τους εσωτερικούς δαίμονες που τον τρώνε.
Και εννοείται να μην ξανασχοληθει ποτέ και για κανένα λόγο με οτιδήποτε εξωγηπεδικο.
Το θέμα είναι να έχει διάθεση αναδόμησης και να ξεφύγει από τη νοοτροπία die with the group.
Να εξελίξει τις ιδέες και το παιχνίδι του, να περιορίσει τους εσωτερικούς δαίμονες που τον τρώνε.
Και εννοείται να μην ξανασχοληθει ποτέ και για κανένα λόγο με οτιδήποτε εξωγηπεδικο.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
- navigator11, zoran, Apil44
Η αλήθεια είναι ότι φοβόμαστε το άγνωστο ή μάλλον έχουμε καεί από επιλογές όπως Στεφενς , δωνης και δεν θέλουμε άλλες εκπλήξεις.
Έχεις δείξει ότι μπορείς να παίρνεις τίτλους , να φτιάχνεις ομαδάρες , να έχεις την καλύτερη επίθεση ,
Πωπω Λαός και τι Ομάδα , στις μέρες σου βγήκε
Έχεις δείξει ότι μπορείς να παίρνεις τίτλους , να φτιάχνεις ομαδάρες , να έχεις την καλύτερη επίθεση ,
Πωπω Λαός και τι Ομάδα , στις μέρες σου βγήκε
Sera4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:13 Αν ο Ραζβαν έχει όρεξη και καθαρό μυαλό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φυγει. Πολλοί προπονητές με χρονια στην ίδια ομάδα είχαν κακές χρονιές μαζεμένες.
Γι αυτό λέω ότι με τον Ραζβαν είναι συγκυρία το αν θα πάμε για πρωτάθλημα, γιατί δεν ξέρεις πότε θα κολλήσει το μυαλό του σε κάτι και αρνείται να αποδεχτεί ότι κάποιοι παίχτες δεν μπορούν να προσφέρουν .
-
Dimitrisou
Αν το σκεφτεις απο την μερια του, οσο και να το θεωρω το χειροτερο σεναριο,μηπως θα ηταν καλυτερο για να ηρεμησει?navigator11 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:08 Πάνω στο πανηγύρι του ξεσκίσματος, αυτό που σκέφτομαι είναι ένα. Μην ολοκληρωθεί τυχόν η μαλακία που πήγε να γίνει το περασμένο καλοκαίρι με την πάρτη του.
Εδω εχει κανει οτι εχει κανει και τον περιμενουν καθε αγωνιστικη στη γωνια..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- navigator11, Ally Samagoal
επίσης κάτι ακόμα
Ο προπονητής μίλησε για την ενέργεια που δεν είχαμε και τη συνέδεσε με τους τραυματισμούς
Βέβαια από τους ποδοσφαιριστές που ξεκινήσανε κανένας δεν αντιμετώπιζε τραυματισμό και προπονούνταν όλοι τους κανονικά.
Το γιατί ήτανε δύο ταχύτητες κάτω από τους αντιπάλους τους που πριν από 72 ώρες είχανε απαιτητικό ευρωπαϊκό παιχνίδι μπορεί να μας το απαντήσει?
Ο προπονητής μίλησε για την ενέργεια που δεν είχαμε και τη συνέδεσε με τους τραυματισμούς
Βέβαια από τους ποδοσφαιριστές που ξεκινήσανε κανένας δεν αντιμετώπιζε τραυματισμό και προπονούνταν όλοι τους κανονικά.
Το γιατί ήτανε δύο ταχύτητες κάτω από τους αντιπάλους τους που πριν από 72 ώρες είχανε απαιτητικό ευρωπαϊκό παιχνίδι μπορεί να μας το απαντήσει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 19 Απρ 2026, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author renegade for the post (total 4):
- deathmassious, Mirko, Γερασίμου, Montrealiotis
Ε οχι δα, η καθολικη στηριξη προς το προσωπο του δεν εχει προηγουμενο. Μην ξεχναμε και το οτι παραβλεψαμε και την φυγη του.Dimitrisou έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:18Αν το σκεφτεις απο την μερια του, οσο και να το θεωρω το χειροτερο σεναριο,μηπως θα ηταν καλυτερο για να ηρεμησει?navigator11 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:08 Πάνω στο πανηγύρι του ξεσκίσματος, αυτό που σκέφτομαι είναι ένα. Μην ολοκληρωθεί τυχόν η μαλακία που πήγε να γίνει το περασμένο καλοκαίρι με την πάρτη του.
Ο Ραζβαν ακόμη δεν έκανε τα 9 μέρα του πατέρα του
Αν είναι δυνατόν να τον αδειάζουμε έτσι όταν έχουμε ένα τελικό μπροστά μας κι όταν πριν 8 βδομαδες είμασταν ομάδα φαβορί για τα πάντα , μέχρι τελικό europa ονειρεύονταν μερικοί
Μετά δεν ταιριάζει στο Παοκτσηδικο dna αν ο Τελης δεν δινει 2-3 εκατομμύρια στον Ιβαν επειδή θεωρεί ότι δεν είναι νόμιμες υποχρεώσεις του
Αν είναι δυνατόν να τον αδειάζουμε έτσι όταν έχουμε ένα τελικό μπροστά μας κι όταν πριν 8 βδομαδες είμασταν ομάδα φαβορί για τα πάντα , μέχρι τελικό europa ονειρεύονταν μερικοί
Μετά δεν ταιριάζει στο Παοκτσηδικο dna αν ο Τελης δεν δινει 2-3 εκατομμύρια στον Ιβαν επειδή θεωρεί ότι δεν είναι νόμιμες υποχρεώσεις του
Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:10 Νομίζω σε μια τεταμένη κατάσταση με το μέσο μύνημα αυτή στην στιγμή στο φόρουμ να είναι το "τον πούλο όλοι", το παραπάνω σχόλιο του @chrisg4 είναι η μεγαλύτερη μαλακία που διάβασα
Είσαι τυχερος γιατί έχω αποφασίσει σε ανθρώπους που δεν φαίνονται να στροφάρουν και πολύ να λέω πάντα ´´Εχεις δίκιο ´´ και να μην ασχολούμαι
- navigator11
Η όποια υποθετική κουβέντα τελεί υπό την αίρεση που ανέφερε ο Σεραφείμ πιο πάνω. Να έχει ο ίδιος τη θέληση να συνεχίσει και τη δίψα να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο μέσα από τη δουλειά του στην ομάδα. Αν δεν, προφανώς και δεν τίθεται θέμα. Αυτό που φοβάμαι είναι να μη θολώσει η ιδιοκτησία και πιστέψει ότι μπορεί να βρει αντικαταστάτη, δίχως διάθεση από πλευράς της να προσαρμοστεί σε άλλα δεδομένα. Διότι κλώνο του δεν είναι δυνατόν να βρει.Dimitrisou έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:18Αν το σκεφτεις απο την μερια του, οσο και να το θεωρω το χειροτερο σεναριο,μηπως θα ηταν καλυτερο για να ηρεμησει?navigator11 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:08 Πάνω στο πανηγύρι του ξεσκίσματος, αυτό που σκέφτομαι είναι ένα. Μην ολοκληρωθεί τυχόν η μαλακία που πήγε να γίνει το περασμένο καλοκαίρι με την πάρτη του.
Σαν να πέρασαν όμως στο σύνολο οι κακές τις καλές χρονιές ρε φίλε Σέρα. Και σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτός.Sera4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:13 Αν ο Ραζβαν έχει όρεξη και καθαρό μυαλό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φυγει. Πολλοί προπονητές με χρονια στην ίδια ομάδα είχαν κακές χρονιές μαζεμένες.
Προσωπικά θεωρώ μεγαλύτερο προπονητή τον Αρσέν Βενγκέρ από τον Φέργκιουσον αλλά στο τέλος ο Φέργκιουσον έφερνε τους τίτλους και ο Βενγκέρ πάλευε με στρακαστρούκες να καλύψει μια ανύπαρκτη διοίκηση που την ένοιαζε μόνο το συν στα ταμεία.