Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gash04 »

Φίλε τι δεν κατάλαβες να στο μεταφράσω?
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

gash καταλαβα τι λεει...
γενικα λεω..
πολυ χαμηλα τη μπαλα εχουμε..
γιαυτο μας κανουν οτι θελουν..
και μας εχει στη φαπα ο καθε βουγιας και ο καθε καουμποης της περιοχης..
ξενερωνω ρε φιλε..
αλλη ειναι η δυναμικη του ΠΑΟΚ..
ελεος
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Συμφωνώ με τον απο πανω.
Δεν ειναι δυνατών σε καθε ματς εδω και καιρο γαυροβαζελοχανουμια να κανουν παρτυ να τα σπαν να τους δίνουν ενα πρόστιμο 20,000 (οσο περνουμε εμεις εντος εδρας αν πουμε την λεξη μαλακα) και εμας ημερα αγωνα να κλειδαμπαρώνουν με μπλοκα τις πολεις να μην παμε με τα αυτοκίνητα μας,
και να λεμε " τη να κάνουμε υπουργική απόφαση"
τη λετε ρε? τρελα με πουλατε? την προηγούμενη βδομαδα δεν ειχε 3000 γαυρους στην κριτη?

εχει εδω και πολυ καιρο καθόμαστε με σταυρωμένα χερια ο λαος σε διάφορα θεματα....
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

δηλαδή εσυ αδερφέ τι θες να κάνει ο Ζαγοράκης, και η διοίκηση του ΠΑΟΚ, να γίνουν γραφικοί και να κάνουν αυτα που κοροϊδευουμε με πόλεμο ανακοινώσεων, και να κάθεται να ασχολείτε με τον κάθε παπάρα. Αυτα τα κάνουν μικρές ομάδες σε γειτονίες της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ για να κάθετε να ασχολείτε με τον κάθε μαλάκα. Η ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα μια χαρά ηταν, έβαλε τον πουστόπουλο στην θέση του τέρμα, δεν θα κάτσει να ασχολείτε με τον τσάτσο τον πουστόπουλο ολη μέρα, υπάρχουν ποιο συμαντικά προβλήματα να λύση, απο το να ασχολείτε με ανακοινώσεις. Στο κάτω κάτω ξέρουμε πολυ κάλα ποιοι ειναι εχθροί και ποιοι κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ είτε απο αλλες ομάδες είτε απο δημοσιογράφους είτε απο πολιτικούς.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σόρυ μάγκες αλλά δεν έχετε καταλάβει μάλλον τίποτα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αν ισχύει αυτό όμως που είπε ο Kos πριν λίγο στο τόπικ της Ξάνθης κάνω κωλοτούμπα και λέω ότι έχετε δίκιο...
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

αυτο λεω και γω φαλεγκο...
και μη ξεχναμε και το θεμα το χρεων..
σε καθε συνεντευξη ακουω το ιδιο και το ιδιο..
δε γινεται ετσι...
θελω πιο δυναμικες παρεμβασεις, πιο μαζικες.. πιο ΠΑΟΚ...
πιστευω πως μετα το τελος του πρωταθληματος ισως εχουμε πιο εντονη αντιδραση..
ως τοτε βλεπω απο τη διοικηση... "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ"
ισως μας βγει σε καλο..
θα φανει στο χειροκροτημα...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

gika έγραψε:Του Αγίου Βαλεντίνου που το είδα από την ΤιΒι, εβγαζες κόκκινες...

Τώρα που εγώ θα είμαι Ξάνθη και συ προτείνεις να κάτσουμε να το δούμε σπίτια μας, πάρε 2 :redcard:
aυτο καταλαβες ρε ερωτευμενε??? :shock:
Απλως σ εδειξα οτι δε πολυστεκουν οσα εγραψες...

υ.γ. Θα σαι Ξανθη πασα μου?? :shock: Χτυπα τηλ να σε (ξανα)κουτουλησω... :twisted:

υ.γ.2:
Συνάντηση Ζαγοράκη- οργανωμένων

Συνάντηση με την συντονιστική επιτροπή των οργανωμένων φιλάθλων είχε σήμερα (25/2) το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ζήτησε να μην μεταβούν στην Ξάνθη για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες για την ομάδα.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης δεν έμεινε μόνο στην ανακοίνωση, συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/2) με την συντονιστική επιτροπή των οργανωμένων φιλάθλων με σκοπό να αποτρέψει κάθε πιθανή μετακίνηση εκδρομέων στην πόλη της Ξάνθης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ να μην γίνει καμία μετακίνηση είτε οργανωμένα είτε ακόμα μεμονωμένα για τα Πηγάδια της Ξάνθης γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά: «για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες για την ομάδα».

Κανείς στην Ξάνθη

Τα μέλη της συντονιστικής συμφώνησαν και το αίτημα του προέδρου της ΠΑΕ θα μεταφερθεί σε όλους τους συνδέσμους, σε όλους τους φιλάθλους. Οι οργανωμένοι αντιλαμβάνονται πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για «τσαμπουκάδες» την ώρα που η ομάδα είναι στην μάχη για την διεκδίκηση του Πρωταθλήματος.

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... F%89%CE%BD

...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

κανεις δεν ειπε να γινει πολεμος ανακοινώσεων και δεν λεω η ΠΑΕ να κανει κατι παραπάνω αλλα εμεις τουλάχιστον θα επρεπε...
η διοικιση απλα πρεπει να παει στν βουγια και να του πει. "μαγκα εχω 21,000 και γεματο γήπεδο ακομα και σε φιλικα κατσε καλα και μην με πουλας τρελα"

για αλη μια φορα η ομαδα μονη της στον πολλεμο χωρις τα κανονια στις εξεδρες...
ας ελπίζουμε οτι τα τσεκουρια του γκαρσια και τα οπλα των αλλων φαντάρων να πιασουν τοπο εστω και χωρις κανονια.
Αυτοι θα εχουν μπαλνταδες στις ασπρες γραμμες....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και στο κάτω κάτω, αν ήθελε να προστατέψει την ομάδα, ας έβγαζε μία ανακοίνωση που να έλεγε μη πάτε και ανεπίσημα ας έβαζε όλους τους ρεπόρτερ να μιλάνε για 10 χιλιάδες κόσμο στην Ξάνθη, να έλεγε και στους συνδέσμους πάτε κτλ...

Ο ΠΑΟΚ επίσημα δεν θα είχε καμία ευθύνη (!) και ανεπίσημα θα ήμασταν όλοι εκεί σε θέσεις πολέμου...

Νοβίτο, Παρασκευοσαββατοκύριακο θα μαζευτούμε παρέα σε σπίτι ενός φίλου στην κομμοτινή (τα πάντα όλα θα γίνουν 8-) ) και έλεγα μιας και η κομμοτηνή είναι κοντά να πεταγόμασταν... Αλλά αν δεν πάει κανείς, εγώ τι να πάω να κάνω μόνος μου και κυρίως αμα είναι να μη μπω μέσα (εκτός αν κάνω ντού μονος μου... :lol: ) ας κάτσω στην γειτονική πόλη με τη γκόμενα στο ένα χέρι, το φραπέ στο άλλο, το τάβλι μπροστά μου κτλ να δούμε το ματσάκιον από την κρατική .....
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Giga, αν ο Ζαγοράκης θελήσει να έχει επικοινωνιακό παιχνίδι θα το κάνει. Να του υποδείξουμε τι του Ζαγοράκη, πως να λειτουργήσει σαν Προεδρος μιας ομάδος με τον λαό του; Φτανει πια. Δείξαμε και στον Σαντος πως να κατεβάζει την ομάδα κατα καιρούς και αυτός με το ίδιο σκεπτικό του πάντα η ομάδα έφτασε να διεκδικεί το πρωτάθλημα.
Πάμε πίσω στον Ζαγοράκη.

Τι να του πούμε αυτού του ανθρώπου, που με την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και την αγάπη την δική μας τα έδεσε και έκανε τον ΠΑΟΚ αυτόν που όλοι θέλαμε.
Ξεχνάς ότι δώσαμε συμβουλές και στο παρελθόν με τον Σαντος; Κοιτα που είναι η ομάδα.
Ξεχνάς ότι δώσαμε συμβουλές και απόψεις στον Ζαγοράκη για το πως πρέπει να κινηθεί με τις ομάδες του Ποκ; Κοιτα στις πίσω σελίδες να δεις. Εδώ φτάσαμε να λέμε να γυρίσει η να μην γυρίσει; Ειχαμε ερωτηματικά για τον άνθρωπο που συσπείρωσε τον τεραστιο λαό του ΠΑΟΚ.

Εγώ λέω φτάνει να κάνουμε τους ντεμεκ, εγώ ξέρω. Δεν ξέρουμε την τυφλά μας. Άλλο η άποψη σου, η άποψη μου και η άποψη του κάθε αδελφού και άλλο να του λέμε το τι να κάνει.
Βέβαια κανείς δεν είναι τέλειος, παρά μόνο ο Θεός. Αλλά όπως και να το κάνουμε στο χώρο έχει από μικρό παιδί και στην προεδρία 3 χρόνια. Εμείς τι εμπειρίες έχουμε από όλα αυτά; Ερωτηματικο που δεν θέλει απάντηση ίσως.

Ο ΠΑΟΚ πάνω απ´ όλα!!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Σωστος ο αδερφος Realcon. +1985
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν είναι μόνο αυτό μόνο Real αλλά και άλλα πράγματα που δεν γνωρίζουμε.
Όπως οι συζητήσεις για τα χρέη κλπ για παράδειγμα.
Μέσα στο χορό αυτός είναι που χορεύει και απο την στιγμή που πει ''κανείς εκεί'' ακόμα και αν μας φαίνεται παράλογο οφείλουμε να το σεβαστούμε ως διαταγή.
Αρχηγός είναι αυτός είναι μπροστά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι στην πιο κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος, τώρα που όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες, εμείς ασχολούμαστε με τα πάντα εκτός από την αγωνιστική προετοιμασία και ηρεμία της ομάδας. Ετοιμάζουμε επαναστάσεις, ανακοινώσεις περί μετακινήσεων, "παράνομες" εκδρομές για να δείξουμε τη δυναμή μας και άλλα τέτοια ωραία.
Σύμφωνοι ρε παιδιά. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτό που είναι και έχει το DNA που πρέπει να έχει. Το DNA που έχουμε και εμείς. Και ναι, έχουμε πολλά δίκια σε αυτά που λέμε. Δεν είναι όμως ώρα να τα λύσουμε αυτά, γιατί μας εμποδίζουν να δούμε ξεκάθαρα το στόχο μας. Και μην νομίζετε ότι από αυτά και αυτά δεν επηρέαζεται η ομάδα. Το κλίμα που επικρατεί το λαμβάνει.

Αυτή τη στιγμή απαιτείται ηρεμία, προσοχή, αυτοσυγκέντρωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Και των παικτών, και του προπονητή, και της διοίκησης και των φιλάθλων. Δεν είναι ώρα να σηκώσουμε το λάβαρο της επανάστασης. Τώρα είναι ώρα να παίξει η ομάδα μπάλα και να πάρει αυτά που δικαιούται. Είναι η ώρα να παίξει μπάλα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και να διεκδικήσει μέχρι τέλος αυτό που δικαιούται να ονειρεύεται. Όλα τα άλλα ας τα δούμε μετά. ΟΧΙ ΤΩΡΑ.

Πόσα πόστ απο το τόπικ του ματς με την Ξάνθη ασχολούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το αγωνιστικό κομμάτι. ΕΛΑΧΙΣΤΑ! Κι αυτό όχι μόνο με τρομάζει, αλλά με ανησυχεί κιόλας. Κινδυνεύουμε να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα.

Ας αφήσουμε την ομάδα να προετοιμαστεί ήσυχα και να τους τονίσουμε ότι αυτό που πάνω από όλα μας ενδιαφέρει είναι η νίκη στην Ξάνθη. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
Ας σταθούμε δίπλα στη διοίκηση και στον Τεό και στις αποφάσεις τους.

Για τα άλλα ας παλέψουμε μετά. Άλλωστε μια πρωταθλήτρια ομάδα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτά που λέει και κάνει! Σκεφτείτε το...

Αν πάρουμε το Πρωτάθλημα κάθε πρωτοβουλία της δοίκησης ή δική μας θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο!
Τώρα ότι φασαρία κι αν κάνουμε, τρύπα στο νερό θα είναι.

Πρέπει να ασχοληθούμε ΜΟΝΟ με το αγωνιστικό κομμάτι! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

Με αυτά που διαβάζω και ακούω όμως, πολύ φοβάμαι ότι δεν ασχολούμαστε με αυτό. Και θα κάνουμε άθελά μας ζημιά στην ομάδα μας...

Μην παίζουμε το παιχνίδι του ΠΟΚ που θέλει να μας αποπροσανατολίσει....

Με την έννοια αυτή, συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε χτες ο Ζαγοράκης. Και θα ήμουν ευτυχής αν όλα αυτά που έγραψα παραπάνω, τα λάβουμε ΟΛΟΙ μας υπόψη μας. Είτε συμφωνούμε με αυτά, είτε όχι.....

Ελπίζω να διαψευστώ....

Διαφορετικά η ευθύνη της αποτυχίας θα είναι ΚΑΙ δική μας....

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Πόσοι καταλαβαίνουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τι σημαίνει αυτό; Γιατί όλοι μας το ερμηνεύουμε κατά το δοκούν....

:pano:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Απλά σου βγάζω το καπέλο μου. Είμαι και εγώ ένας απο τους αδελφούς που δεν κοίταξα το αγωνιστικό κομμάτι.
Respect my brother.

Είσαι ένας από τους πολλούς που έχεις δυνατό λόγο.

Respect.

Να είσαι καλά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”