Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Θα είναι κρίμα να φτάσει το πράγμα στη κατάσταση που έφτασαν οι γαύροι το 2010.
Δεν το αξίζει ο Ιβάν. Σε καμία των περιπτώσεων.
Άποψη μου, ο ίδιος ή δεν το αντιλαμβάνεται ή είναι ακόμα πιο γάτος και το οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια εκεί, έτσι ώστε να υπάρχει ένα ωραιότατο άλλοθι που δεν θα του κοστίσει ιδιαίτερα εκτός ΠΑΟΚ.
Όλα αυτά προφανώς δεν προκύπτουν στο δικό μου μυαλό από τον.. Μαξίμοβιτς που δεν ήρθε (ακόμα τουλάχιστον).
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Στον γεβρο το 10 τους γαμησες εκεί μέσα. Και είχε φασαρίες στο γήπεδο. Εμείς στο γήπεδο περνάμε ωραία. Τώρα το τι γίνεται εδώ οι μόντ και η ψυχή τους το ξέρει
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εγώ στο γήπεδο περνάω ωραία εδώ και περίπου 30 χρόνια.
Και στα χειρότερα σκατά μας εγώ ήμουν εκεί και όσο αντέχω θα συνεχίσω να είμαι. Τι να λέει αυτό;
Άλλο πράγμα το "στηρίζω τον ΠΑΟΚ" και άλλο πράγμα το "χειροκροτώ τον ιδιοκτήτη ότι και να κάνει".
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πάντως μέχρι πριν μια βδομάδα τα σενάρια για μυστακίδη τα θεωρούσα μυθεύματα.
Τώρα μετά τη φωτογραφία στο καυταντζόγλειο του αλμπερτίνι πριν από μία εβδομάδα περίπου και την παρουσία του εχθές στη σουίτα του Τελη... γύρω γύρω από τον καπνό αχνοφαίνεται μία φωτίτσα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

renegade έγραψε:Προσωπικά την οικογένεια δεν θα την άλλαζα για κανέναν μυστακίδη.
Αρκεί βέβαια να είναι ενεργή και ξεκάθαρη απέναντί στον κόσμο
3 χρόνια είναι ανενεργή και μη ξεκάθαρη απέναντι στον κόσμο
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Το μόνο μεμπτό της οικογένειας Σαββίδη με την υποσημείωση όμως ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος που δεν τους επιτρέπει.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ πάλι από τον χ Μυστακίδη προτιμώ τον καυλομενο Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτή η κουβέντα νομίζω αξίζει να γίνει μόνο αν υπάρξει ποτέ πραγματική εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Taseos »

Γκαυλωμενο ιβαν δύσκολα. Η πόλη του είναι σε επιστράτευση, η βιομηχανία λειτουργεί κατά παραγγελία , η χώρα έχει καπιταλ κοντρολ και αυτός πρέπει να ταΐσει 40000 οικογένειες των επιχειρήσεων του σε να μη συμβαίνει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Blackgr4 έγραψε:Θα είναι κρίμα να φτάσει το πράγμα στη κατάσταση που έφτασαν οι γαύροι το 2010.
Δεν το αξίζει ο Ιβάν. Σε καμία των περιπτώσεων.
Άποψη μου, ο ίδιος ή δεν το αντιλαμβάνεται ή είναι ακόμα πιο γάτος και το οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια εκεί, έτσι ώστε να υπάρχει ένα ωραιότατο άλλοθι που δεν θα του κοστίσει ιδιαίτερα εκτός ΠΑΟΚ.
Όλα αυτά προφανώς δεν προκύπτουν στο δικό μου μυαλό από τον.. Μαξίμοβιτς που δεν ήρθε (ακόμα τουλάχιστον).
Δε θα ήθελες αλλά το ψήνεις και λίγο.

Λίγοι μήνες έμειναν (10) και θα παρακολουθείς Κραϊόβα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Taseos έγραψε:Γκαυλωμενο ιβαν δύσκολα. Η πόλη του είναι σε επιστράτευση, η βιομηχανία λειτουργεί κατά παραγγελία , η χώρα έχει καπιταλ κοντρολ και αυτός πρέπει να ταΐσει 40000 οικογένειες των επιχειρήσεων του σε να μη συμβαίνει τίποτα.
Εγώ μπορώ να περιμένω, αν αυτό σημαίνει ότι όταν λήξει ο πόλεμος θα ξαναδούμε τον γνωστό Ιβαν. Ποιος χέστηκε τι περιμένω και τι όχι εγώ, βέβαια. Just saying
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 22, τα" προβλήματά "μας όμως πολύ πριν από αυτόν.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι ο πόλεμος
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

renegade έγραψε:Πάντως μέχρι πριν μια βδομάδα τα σενάρια για μυστακίδη τα θεωρούσα μυθεύματα.
Τώρα μετά τη φωτογραφία στο καυταντζόγλειο του αλμπερτίνι πριν από μία εβδομάδα περίπου και την παρουσία του εχθές στη σουίτα του Τελη... γύρω γύρω από τον καπνό αχνοφαίνεται μία φωτίτσα
Δεν μπορεί να είναι τυχαία η για πρώτη φορά δημόσια εμφάνιση του και προβολή, σε ποδοσφαιρικό γεγονός.
Πιθανώς να ασκούνται πιεσεις με έμμεσο τρόπο σε συνέχεια των αναφορών σε ΜΜΕ.
Πρωτοστατεί το ύποπτο Metromedia.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βγηκε και φωτο στο ινστα του αλμπερτινι ο Τελης
Γυρισε ο κοσμος αναποδα.
Με φανελα ΠΑΟΚ πανω στο τραπεζι
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Metagrafakias έγραψε:
Taseos έγραψε:Όταν ένας άνθρωπος πετά 170 εκ και συνεχίζει να πετά σε μια επένδυση ( επενδυτής ) που δεν του αποδίδει μέρισμα από το 12 ως τώρα λέγεται μ@λ@κ@ς. Μαλακα Αγγλοσάξονες πχ δε θα βρεις. Όταν ένας άνθρωπος έχει μια εταιρία που έχει εργασίες 17 εκατομμυρίων και η εταιρία έχει έξοδα 40+ και αυνεχιαει να την επεκτείνει χωρίς να την συμμαζέψει ειναι μ@λ@κ@ς. Καμία επιχείρηση στον κόσμο δε θε βρει επενδυτή ππυ θε χρειάζεται 12 χρόνια μόνο να βάζει. Δεν ειναι βιώσιμο. Είχε Γκαυλα να πάρει τίτλους τους πήρε ξοδεύοντας απίθανα ποσά για το μέγεθος της εταιρίας

Οι επενδυτες τις ποδοσφαιρικες ομαδες ειδικα στην Ελλαδα δεν τις παιρνουν για να βγαλουν κερδος αλλα για αναγμωρισημοτητα,διαφημηση,στρατο,πιεση στις εκαστοτε κυβερνησεις κλπ αλλα που ολοι ξερουμε...Αμα εξαρχης ο Ιβαν νομιζε οτι θα παρει τον ΠΑΟΚ για να βγαλει κερδος ειναι οντως μ@λ@κ@ς αλλα ελα που δεν ειναι αλλα μας πουλαει και μας αγοραζει ολους σε ενα λεπτο μεσα....Ο Ιβαν με την αποκτηση του ΠΑΟΚ απεκτησε στην Ελλαδα αυτα που απεκτησε, δεν χρειαζεται να τα ξαναπουμε πολυ πιο ευκολα απ'οτι αν δεν τον ειχε...Τον εμαθε η Ελλαδα σε μια ωρα μεσα απο την αποκτηση του ΠΑΟΚ,πως αλλιως θα μπορουσε να το κανει αυτο χωρις να ματωσει οικονομικα???Οποτε μην μπερδευουμε το ορο εταιρεια με τις ποδοσφαιρικες ομαδες...Οι ομαδες ειναι μοχλοι πιεσης για τις διοφορες αλλες δουλειες τους!!!
Δηλαδή, χωρίς τον ΠΑΟΚ, πόσο θα όφειλε κατά σε να ματώσει οικονομικά; Τι διευκόλυνση ακριβώς του παρείχε η εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ, ώστε να μη ματώσει οικονομικά; Του χαρίστηκε κάτι επειδή έγινε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Του έγινε σε κάποια άλλη του επένδυση ειδικό σκόντο λόγω της ιδιότητας του μεγαλομετόχου; Με στοιχεία, όχι στο πλαίσιο καφενειακής κουβέντας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”