Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

rainmaker έγραψε:Πλήρεις στα χαφ είμαι αριθμητικά, όμως από πλευράς στοιχείων δε νομίζω ότι είμαστε τόσο ασφαλείς

Παίκτη που να μπορεί να τρέξει στην αμυντική μετάβαση και να παίξει δυναμικά έχουμε; Όχι. Θεωρητικά ο Ντουγκλας θα μπορούσε να το κάνει αυτό (άσχετα αν δεν το κάνει). Αν λοιπόν φύγει, μετά οι μόνοι δυναμικοί μας παίκτες θα είναι βαριά κορμια. Και δίπλα τους οι σχεδόν ανηλικοι
Ναι ρειν υπάρχει ο Τσιγγάρας. Υπάρχει και ο Φελίπε που φέτος πρέπει να βγάλει και αυτά τα στοιχεία. Γενικά δε νομίζω ο Μπότο να έφερε παίχτες για να χαθούν στην αφάνεια. Ιδίως τον Ντάντας που τον παλεύει επί μήνες.

Τέλος, η μετάβαση δε στηρίζεται σε έναν παίχτη. Όλη η ομάδα φέτος αναμένεται να είναι 2 ταχύτητες πάνω σε σχέση με πέρσι, δε νομίζω να έχουμε τις ίδιες παθογένειες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 26 Ιουν 2022, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν θεωρώ τον τσιγγαρα "γρήγορο κόφτη".

Γρήγορο σίγουρα όχι, είναι τέτοια η σωματοδομή του που δεν μπορεί να αποτελεί γρήγορο. Απλά είναι νέος ακόμα και τρέχει κατά τι περισσότερο.

Όσο για το αν είναι κόφτης ή όχι, ε αυτό μπορεί και να μεταβάλλεται ανάλογα με τον προπονητη
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Sera4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Πλήρεις στα χαφ είμαι αριθμητικά, όμως από πλευράς στοιχείων δε νομίζω ότι είμαστε τόσο ασφαλείς

Παίκτη που να μπορεί να τρέξει στην αμυντική μετάβαση και να παίξει δυναμικά έχουμε; Όχι. Θεωρητικά ο Ντουγκλας θα μπορούσε να το κάνει αυτό (άσχετα αν δεν το κάνει). Αν λοιπόν φύγει, μετά οι μόνοι δυναμικοί μας παίκτες θα είναι βαριά κορμια. Και δίπλα τους οι σχεδόν ανηλικοι
Ναι ρειν υπάρχει ο Τσιγγάρας. Υπάρχει και ο Φελίπε που φέτος πρέπει να βγάλει και αυτά τα στοιχεία. Γενικά δε νομίζω ο Μπότο να έφερε παίχτες για να χαθούν στην αφάνεια. Ιδίως τον Ντάντας που τον παλεύει επί μήνες.

Τέλος, η μετάβαση δε στηρίζεται σε έναν παίχτη. Όλη η ομάδα φέτος αναμένεται να είναι 2 ταχύτητες πάνω σε σχέση με πέρσι, δε νομίζω να έχουμε τις ίδιες παθογένειες.
Σερα ναι δε διαφωνώ στη λογική σου και όντως είχα ξεχάσει τον Φελίπε τον οποίο πιστεύω πάρα πολύ
Μακάρι να υπάρχει η σωστή ισορροπία στοιχείων
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος να δω τις ταχύτητες που θα αναπτύσσει η ομάδα......

Αν....τρεχουν..οπως πιστεύουμε..οπως πετάνε 5-6 μύγες μέσα σε ένα δωμάτιο...ετσι και αυτοί...δεν θα μπορούμε να κεντραρουμε κανέναν

:lol: :lol:
Δεν ξερω γιατι υπαρχει η εντυπωση οτι αυτοι που πηραμε σπριντερ.
Ουτε ο ραφα σοαρες, ουτε ο κουλιατα ουτε ο νταντας ουτε ο καργας ειναι αυτο που λεμε "γρηγοροι".
Μια μεσαια ταχυτητα εχουν..
Την ταχυτητα θα την δωσουν ο ναρει και ισως ο ντομπε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Η ταχύτητα στο παιχνίδι δεν προϋποθέτει γρήγορα πόδια.
giliopoulos

K_geo έγραψε:Η ταχύτητα στο παιχνίδι δεν προϋποθέτει γρήγορα πόδια.
Τι προυποθετει, αργα?
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Προφανως του Αντρε,επιτηδες το καθυστερησαν για σημερα,την ανακοινωση του λεω,επειδη σαν σημερα ειχε ερθει ο αλλος Αντρε το αλανι,που εγινε δικος μας.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

η πληθωρα παικτων επισης θα βοηθησει πολυεπιπεδα
1. ενθουσιασμος κοσμου = διαρκειας sold out
2.rotation ποιοτικο = ξεκουραση παικτων = λιγοτεροι τραυματισμοι
3. ανταγωνισμος = βελτιωση παικτων , περισσοτερο παθος
4, ο λουτσεσκου θα εχει λυσεις και για περισσοτερα σχηματα
maceio

Δημοσίευση από maceio »

giliopoulos έγραψε:
K_geo έγραψε:Η ταχύτητα στο παιχνίδι δεν προϋποθέτει γρήγορα πόδια.
Τι προυποθετει, αργα?
γρηγορες πασες
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

giliopoulos έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος να δω τις ταχύτητες που θα αναπτύσσει η ομάδα......

Αν....τρεχουν..οπως πιστεύουμε..οπως πετάνε 5-6 μύγες μέσα σε ένα δωμάτιο...ετσι και αυτοί...δεν θα μπορούμε να κεντραρουμε κανέναν

:lol: :lol:
Δεν ξερω γιατι υπαρχει η εντυπωση οτι αυτοι που πηραμε σπριντερ.
Ουτε ο ραφα σοαρες, ουτε ο κουλιατα ουτε ο νταντας ουτε ο καργας ειναι αυτο που λεμε "γρηγοροι".
Μια μεσαια ταχυτητα εχουν..
Την ταχυτητα θα την δωσουν ο ναρει και ισως ο ντομπε
Ναι αλλά αυτοί...που λες..παιζουν στις άκρες και αντικειμενικά φαίνεται η ταχύτητα τους

Εγώ μιλώ για τον άξονα όπου θα είναι μαζεμένοι πολλοι παίκτες και εκεί αυτό που θα κάνει την διαφορά είναι μετά την γρήγορη σκέψη η γρήγορη κίνηση...και αυτό θέλει...οντως...ταχύτητα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Ο μπαλντε είναι πάρα πολύ καλή λύση γιατί δεν καπελώνει τον Ολιβέιρα, μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα μαζί και να δώσει και νούμερα από τα άκρα
Μπορεί σε μία μεγάλη μερίδα των οπαδών της ομάδας μας ο Πορτογάλος επιθετικός να μην γεμίζει το μάτι αλλά πέρα του ότι έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο τρέφει και μεγάλης εκτίμησης από τον προπονητή. Τα παραπάνω καθιστούν λίγο δύσκολο το να αποκτηθεί επιθετικός που θα κόψει πολλά αγωνιστικά λεπτά από τον πορτογάλο.
Εκτος αν βρουμε τον επόμενο βασικο μας φορ σε ηλικια μεχρι 24, οποτε τον φερνεις για να αντικαταστήσει τον Ολιβειρα πληρως του χρονου π φευγει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η αμυντική μετάβαση είναι κάτι πιο πολύπλοκο απ' ότι βλέπει το μάτι του οπαδού.
Τα δύο κυριώτερα στοιχεία που πρέπει να έχει μια ομάδα ( πού παίζει σαν και εμάς, με τα στοπερ πάνω από το κέντρο) για να μην έχει πρόβλημα στις αμυντικές μεταβάσεις είναι να μην χάνεις την μπάλα σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου και το άμεσο ριπρες στην μπάλα έτσι ώστε να κερδίσεις τα 4 απαραίτητα δευτερόλεπτα.
Σε διαφορετική περίπτωση κανένα χαφ δεν μπορεί να προλάβει τους επιθετικούς που είναι στην πλάτη του όσο γρήγορος και να είναι. Με αποτέλεσμα να υπάρχουν καταστάσεις 1 με 1 ή 2 με 2 με τα στόπερ όπου ο
επιτιθέμενος έχει πάντα το πλεονέκτημα στον ανοιχτό χώρο.

Υγ οσο για τον Όλιβειρα έχω την αίσθηση ότι αν παραμείνει υγιής μπορεί άνετα να σκοράρει ένα γκολ ανά δύο 90λεπτα.

@Γκοσπι δεν βλέπω να φεύγει ο Πορτογάλος του χρόνου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 26 Ιουν 2022, 11:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Η κουλα κλεινει γκατσινοβιτς... πολυ καλη μεταγραφη, θα τον ηθελα σε εμας.. βεβαια τα 2+εκ δεν νομιζω να τα διναμε για παικτη της ηλικιας του..
giliopoulos

Napoli4 έγραψε:Η κουλα κλεινει γκατσινοβιτς... πολυ καλη μεταγραφη, θα τον ηθελα σε εμας.. βεβαια τα 2+εκ δεν νομιζω να τα διναμε για παικτη της ηλικιας του..
Διαφωνω, απολυτα μετριατζα τιποτα το ιδιαιτερο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”