Για τα γκολ που πέτυχε, για την συνολικά σαφώς καλή προσφορά που είχε μέχρι τον Μάρτιο, γιατί στην συνέχεια έπεσε πολύ, χωρίς πάντως να φταίει μόνο αυτός.renegade έγραψε:Για ποια ακριβώς στατιστικά μιλάμε?Γερασίμου έγραψε:Δεν παρακαλάμε να φύγει, δεν είναι βαρίδιο. Απλά υπάρχει διάχυτη η αμφιβολία αν στη νέα περίοδο θα πλησιάσει έστω και λίγο τα στατιστικά της φετινής. Τεχνίτης, αλλά πολύ βαρύς.
Γιατί αν θέλουμε να μιλήσουμε με στατιστικά ( κάτι που κάποιοι απαγορεύουν) ο κουρτιτς νειναι ο κορυφαίος με διαφορά από το δεύτερο χαφ του πρωταθλήματος σε όλους τους τομείς
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
θελεις δεκαρι?john4serres έγραψε:Πάτερ, δώσε μας κάτι να ηρεμήσουμε.
Κορυφαίος του πρωταθλήματος; Σε ποια στατιστικά αναφέρεσαι; Επειδή γενικά, αν και πολλές φορές διαφωνώ με τις απόψεις σου, μου έχεις δώσει την αίσθηση πως δεν είσαι μπαρουφατζής, φαντάζομαι κάτι θα έχεις δει. Δεν μας διαφωτίζεις κι εμάς;renegade έγραψε:Για ποια ακριβώς στατιστικά μιλάμε?Γερασίμου έγραψε:Δεν παρακαλάμε να φύγει, δεν είναι βαρίδιο. Απλά υπάρχει διάχυτη η αμφιβολία αν στη νέα περίοδο θα πλησιάσει έστω και λίγο τα στατιστικά της φετινής. Τεχνίτης, αλλά πολύ βαρύς.
Γιατί αν θέλουμε να μιλήσουμε με στατιστικά ( κάτι που κάποιοι απαγορεύουν) ο κουρτιτς νειναι ο κορυφαίος με διαφορά από το δεύτερο χαφ του πρωταθλήματος σε όλους τους τομείς
Διότι κι εγώ δεν έχω καλή άποψη για τον Κούρτιτς, αλλά αν υπάρχουν αποδείξεις για το αντίθετο ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσω.
Ραπόρτο του Ράφα Σοάρες ζητήσατε, ραπόρτο θα λάβετε.
Σε σύγκριση με τους 2 δικούς μας και Ρεάμπτσουκ, Χουανκάρ για ποικιλία.
Defending

Passing

Key passing

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του, εγώ είπα κάποια πράγματα για τον συγκεκριμένο και κάποιοι έπεσαν να με φάνε, άλλος δε άρχισε τις ειρωνίες.
Αυτά.
Και εδώ για τους ταπατοκηδες:

Defending

Passing

Key passing

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του, εγώ είπα κάποια πράγματα για τον συγκεκριμένο και κάποιοι έπεσαν να με φάνε, άλλος δε άρχισε τις ειρωνίες.
Αυτά.

Τίποτα που να μας ενδιαφέρει και να μπορούμε να αποκτησουμεprist64 έγραψε:η Σασουολο εχει κανενα καλο?
-
makispaspartou
O Cristian Pavon που μένει ελεύθερος τι φάση? Έχει συμφωνήσει με ομάδα? Στα μάτια μου φαντάζει σούπερ ευκαιρία.
- Σουριναμέζος
Αν αναφέρεσαι στον εξτρέμ της Μπόκα Τζούνιορς έχει κλείσει στην Ατλέτικο Μινέιρο για την νέα σεζόν
- PAOKevolution
- ΑποστόληςΑ
Αν τον πάρουν οι Κροάτες δεν πρόκειται να έρθει στον ΠΑΟΚ γιατί θα ζητήσουν κοντά στα 2,5 με 3Μ.JohnDag έγραψε:Τα τελευταία νέα από το μέτωπο (sdna) πάντως είναι:
...Πληρώνει την οψιον η Γκοριτσα στον Αγιαξ και μετά μιλαμε μαζί τους για να τελειώσει το θέμα για Κοταρσκι
John αυτος ο Σιντκλει καλος φαινεται με αυτες τις καρτελες [FACE WITH TEARS OF JOY]JohnDag έγραψε:Ραπόρτο του Ράφα Σοάρες ζητήσατε, ραπόρτο θα λάβετε.
Defending
Passing
Key passing
Αυτά.
Για Rogerio είχα δει κάπουprist64 έγραψε:η Σασουολο εχει κανενα καλο?
Πάντως από τα στατιστικά του JD φαίνεται ότι ο Βιειρίνια είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος...