Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Equalizer »

obanebane έγραψε:
rainmaker έγραψε:Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έχει τόσους οπαδούς ο τσιμιροτ. Πέντε χρόνια τώρα η ίδια κουβέντα.

Εγώ δεν καταλαβαίνω πως εσύ και μερικοί ακόμα λέτε ότι ο αρχηγός της Σλαβια και βασικός στην Εθνική Τσεχίας,είναι παλτό και μπροστά στον πολυτραυματια Μπάμπα,δε πιάνει μία.
Γνώμες είναι αυτές.
Προς τι η επιθετικότητα;

Δεν μείωσα κανέναν που του αρέσει ο τσιμιροτ

Απλά λέω ότι δεν καταλαβαίνω τι βλέπουμε σε αυτόν, αρκετό ώστε να τον συζηταμε κάθε μεταγραφική περίοδο επί τόσα χρόνια.

Δεν είπα ότι είναι κακός παίκτης.

Σίγουρα είναι καλύτερος του κανιας ( δεν είναι δα και κατόρθωμα αυτό)

Λέω ότι δεν είναι τόσο καλός ώστε να παρακαλάει αρκετός κόσμος τόσα χρόνια να επιστρέψει

Σχετικά με τον Μποριλ, ξεκάθαρα ρώτησα αν ξέρει καποιος να μας πει αν έχει κάποιο ποιοτικό στοιχείο στο παιχνίδι του
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

seaman έγραψε:Σας συνιστώ να μη ρίξετε ματιές και στα δημοσιεύματα από Αραβία μεριά, καθώς τρεις μέρες μετά την "οδηγία" της Χιλαλ στον Αμίρι να βρει Ομάδα, απόψε γράφουν όλοι (χαρτάκι?) ότι έχει προσφορές αρκετές αλλά κυρίως αυτή του Ρουμάνου που θέλει πολύ να τον υπογράψει :lol:
Ακομα αυτό να δούμε φέτος :D

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καμία επιθετικότητα, ούτε εγώ θέλω τον Τσιμιροτ πίσω, θα ήθελα καλύτερο.
Απλά όπως εσύ θεωρείς λίγο τον Τσεχο και τον Τσιμιροτ κάποιοι άλλοι,πιστεύουν το αντίθετο.
Η απάντηση μου αφορά,το δεν καταλαβαίνω,που γράφεις.
Τι δεν καταλαβαίνεις; :mrgreen:
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Από το καθόλου χαφ σίγουρα ο τσιμιροτ είναι αναβάθμιση και για να αναβαθμίσεις όντως το κέντρο σου ο σβαμπ πρέπει να είναι 3ος ο αουγκουστο 4ος και ο τσιγγαρας 5ος. Έτσι το βλέπω εγώ .
Και η σύγκριση με τον κανιας έγινε για να τονίσω ότι θελεις έναν πιο γρήγορο να καλύπτει να μαρκάρει να κόβει και να μπορεί να κουβαλήσει 10-20 μέτρα την μπάλα γρήγορα μπροστά
Αν μπορείς να φέρεις έναν μισιτς στα καλά του ή έναν ολιβειρα μαζί σου . Αλλά από το καθόλου μακάρι τσιμιροτ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Καλά σε αυτό συμφωνώ ασυζητητί

Μακάρι να γίνει σωστή εκκαθάριση και να ησυχάσουμε επιτέλους από τον πονοκέφαλο του αξονα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο Τσιμιροτ δεν είναι αναβάθμιση σε περίπτωση που πάρει τη θέση Εσιτι.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τι 2ος τι 3ος χαφ, δεν έχει διαφορά.
Αλλά στον 4ο ιεραρχικά ο χρόνος λιγοστεύει και στον 5ο άντε να δώσεις κάνα κυπελλακι αν οι άλλοι είναι υγιείς.
Οπότε μην περιμένουμε και προσθήκη παίκτη και ανανέωση Τσιγγαρα. Ο παίκτης έχει δείξει πως έχει φιλοδοξίες και θέλει να υπολογίζεται.
Εγώ θα πω πως είμαστε καλά τώρα στη θέση. Με Κουρτιτς-Σβαμπ-Ντουγκλας-Τσιγγαρα δηλαδή. Για 5ος αν δεν βρεθεί πρόταση, ας μείνει ο Εσιτι, αφού κάτω υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και ο Καντουρι.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν δεν πάρεις η μοναδική λύση για να συμμαζευτεί το πράγμα είναι ο αουγκουστο να παίξει βάση των δυνατοτήτων του και να ξεκινάει από αυτόν η ενδεκάδα. Έχει όλα τα στοιχεία απλά ο τύπος είναι στα τέτοια του . Ή του ύψους ή του βάθους . Αυτόν όντως μόνο ο Ρουμάνος μπορεί να τον κάνει καλά . Ενθαρρυντικό ότι αγκαλιάζονται σε κάθε βιντεάκι . Με την προϋπόθεση ότι ο κουρτιτς θα είναι ο παίχτης που μας παρουσιάσατε ….
Προσοχή τον σβαμπ τον έχω σε τεράστια εκτίμηση για την προσφορά του . Είναι τίμιος όσο δεν πάει αλλά δεν ταιριάζει σε δίδυμο με κανέναν για να έχεις το τέλειο κέντρο. Μόνο με τον τσιμιροτ :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Θα συμφωνήσω με ένα ποστ του Rainmaker περί αισιοδοξίας στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω πάλι με το γεγονός ότι φτάνουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και έχουμε τεράστια κενά. Δε ξέρω. Αλήθεια προσπαθώ εδώ και ώρες να καταλάβω το σκεπτικό του Λουτσεσκου. Θα κάνω υπομονή λοιπόν προσωπικά μέχρι το τέλος του Αυγούστου και θα κλείσουμε το ταμείο τότε. Ελπίζοντας πως θα έχει ανοίξει μέχρι τότε για τα καλά...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Φρεσκαδούρα (αν και νομίζω πιό πάνω αναφέρθηκε ήδη)

A new star from Al Hilal moves to PAOK .. "Not only Giovinco"
Sports
18 minutes ago report

Saudi Sport

A new Hilal star is close to moving to Greek PAOK, led by Romanian Razvan Lucescu, "the coach of the former leader", a few days before the summer Mercato door closed.

And PAOK came close to contracting with Italian Sebastian Giovinco, Al Hilal playmaker, as the deal was scheduled to be announced, in the past few days, but a difference in the financial details; cause it to be postponed.

However, it seems that Lucescu, not only Gbovenko, opened a line of negotiation with Amir Kurdi, the star of Al-Hilal's first football team, to officially join PAOK.

This article was first published on the Saudi Sport website.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Magpies4 έγραψε:Φρεσκαδούρα (αν και νομίζω πιό πάνω αναφέρθηκε ήδη)

Sports
18 minutes ago report

Saudi Sport

A new Hilal star is close to moving to Greek PAOK, led by Romanian Razvan Lucescu, "the coach of the former leader", a few days before the summer Mercato door closed.

And PAOK came close to contracting with Italian Sebastian Giovinco, Al Hilal playmaker, as the deal was scheduled to be announced, in the past few days, but a difference in the financial details; cause it to be postponed.

However, it seems that Lucescu, not only Gbovenko, opened a line of negotiation with Amir Kurdi, the star of Al-Hilal's first football team, to officially join PAOK.

This article was first published on the Saudi Sport website.
Θα τρελαθουμε ρεεεεε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Καλά τώρα σοβαρά πόσο πιθανό το βρίσκετε να είναι αλήθεια αυτό;
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Απλά όποιον πιστεύουν ότι θα βόλευε γράφουν ότι τον θέλουμε, επί φερειρα τη μισή μπραγκα είχαν στείλει .μέχρι στιγμής τζιοβινκο κουελλαρ κουρντι από κει, ως τέλος μεταγραφων α ακούσουμε 2 3 ακομα

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Παρότι είναι μια δύσκολη περίπτωση, ο ΠΑΟΚ έχει μπει πολύ δυνατά για την απόκτηση του https://www.transfermarkt.com/florinel- ... ler/340982 από τη Στεαουα Βουκουρεστιου του Τζιτζι Μπεκαλι! Αν τα καταφέρουμε, θα είναι μια πολύ καλή κίνηση και μάλιστα με μεταπωλητικη αξία..!! Θα το δούμε το θέμα...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Η ιστορία με τον Τζιοβίνκο είναι απλή αλλά και δύσκολη στην τέλεσή της:

Η Αλ Χιλάλ του οφείλει 1 χρόνο συμβολαίου ή κάποια αποζημείωση σε περίπτωση λύσης συμβολαίου. Το ποσό είναι γυρω στα 6 χαρτιά, τα οποία φυσικά η Χιλάλ δεν θέλει να τα δώσει και φυσικά θέλει να αποδεσμεύσει τον παίκτη.

Το παραπάνω μπορεί να γίνει με ᾽᾽πώληση᾽᾽ σε άλλη ομάδα (δηλ ΠΑΟΚ) η οποία ουσιαστικά θα καλύψει το υπόλοιπο του συμβολαίου του Τζιοβίνκο με δύο βήματα:
1. Θα δώσει το ποσό που αντιστοιχεί στα δεδουλευμένα του Τζιόβι
2. Θα πληρώσει ως μισθό το υπόλοιπο του συμβολαίου (πχ από σήμερα μεχρι πρώτη Ιανουαρίου).

Δηλαδή αν είναι 6 χαρτιά, οι Άραβες δεν θέλουν να δώσουν ούτε σέντ, αλλά να τα αναλάβει ο ΠΑΟΚ (έστω και με κάποιο σκόντο από τον παίκτη κλπ).

Τα παραπάνω δεν είναι δυνατόν να τα δεχτεί ο ΠΑΟΚ γι´αυτό ᾽᾽χάλασε η διαπραγμάτευση᾽᾽. Βασικά τίποτα δεν άλλαξε, ο παίκτης και ο ΠΑΟΚ περιμένουν τους Άραβες να πληρώσουν όλο η κάποιο ποσό και να αποδεσμεύσουν τον παίκτη. Ο Τζιοβίνκο ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ χέρι γιατί απλά κρατάει θέση ξένου και έτσι ο πανάκριβος Περέιρα δεν δύναται να αγωνιστεί. Άρα μάλλον θα αναγκαστούν να υποκύψουν.

Κούρντι: πολύ πιθανόν να ξεκίνησε από την Χιλάλ η οποία θέλει να ρίξει και κάτι επιπλέον στο τραπέζι μπάς και δελεάσει τον ΠΑΟΚ. Αυτό βλέπω εγω και το έγραψε και ο φίλος πιο πάνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”