Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tsapgeo

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από tsapgeo »

Για να σοβαρευτούμε και λίγο, ο Μαουρίσιο των 0 γκολ και 0 ασιστ ΔΕΝ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
Επίσης , η έλευση δημιουργικού επιθετικού δηλαδή 10αριου είναι επιβεβλημένη (με reservation για το σύστημα που θέλει να παίξει ο Φερέιρα), λόγω της τραγικής απόδοσης του Μπίσεσβαρ.
Ο αντιστοιχος του gayroy είχε 24 ασιστ φέτος.
Ο Πέλκας είναι μια χαρά για αυτό που κάνει.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Τον Μαουρίσιο τον ήθελε ο Βιλα Μποες (παλιό τσιράκι του Μουρίνιο για όσους θυμούνται) στην Μαρσέιγ γιατί τον είχε και στην Ρωσία και τον ξέρει και του άρεσε τότε αλλά εκεί δεν δουλεύουν έτσι... κουμάντο κάνει ο sporting director που η Μαρσέιγ τον άλλαξε πήρε πρόσφατα τον Λονγκόρια. Έτσι ο Μαουρίσιο δεν ξέρω πέρα από μία δήλωση του Βιλα Μποές αν έχει κάτι στα χέρια του τέλος από όσο ξέρω το γραφείο που μανατζαρει τον Μαουρίσιο κρατάει σχεδόν το 1/3 από το μισθό του ! Από Αραβία είπαμε έχουν πολλούς ξένους...πρέπει να διώξουν για να πάρουν άλλους είναι στο όριο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δυστυχώς δύσκολα.
Για κάποιον περίεργο λόγο, μέχρι στιγμής η θέση εκεί αριστερά που μοιάζει με επιτελικό είναι για τους μπισεσβαρ και ουαρντα :o

Υγ τώρα αν μετράμε την αξία του αμ χαφ σε νούμερα ( γκολ,ασίστ) κάτι λάθος γίνεται
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Αν βαράει τα σουτ στα πουλιά τα μετράς και αυτά. Ο καθένας έχει την άποψη του και ανταλλάσουμε απόψεις εδώ. Ο ΠΑΟΚ θέλει κατά την γνώμη μου ανανέωση προσώπων και μάλλον αυτό δείχνει να θέλει και η διοίκηση. Ειδωμεν
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα βαρεθω να το λεω.Αν ο ΠΑΟΚ δεν προσθεσει ταχυτητα και ειδικα υψηλο τεμπο στο παιχνιδι του πορεια στην Ευρωπη δεν θα κανει ΠΟΤΕ.Δεν ειναι καθολου τυχαιες οι σφαλιαρες στην Ευρωπη τα τελευταια χρονια.Ο Αυστριακος απο οτι καταλαβα μπορει να μην ειναι γρηγορος αλλα ειναι εξαιρετικα γυμνασμενος και λογικα θα εχει ενταση στο παιχνιδι του.Ειναι ενα βημα μπροστα αλλα δεν φτανει.

Υ.Γ Ωρες ωρες ρε renegade υπερασπιζεσαι προσωπα και καταστασεις μονο για να πας κοντρα στο κλιμα ρε αδερφε.Εκτος του οτι ο Μαουριτσιο ΔΕΝ ειναι αμυντικο χαφ, να λεμε πως τα νουμερα για ενα οκταρι ειναι αδιαφορα το λες καπως και δεν ειναι μονο τα νουμερα.Αν εξαιρεσεις συγκεκριμενα παιχνιδια και συγκεκριμενα διαστηματα μεσα σε αυτα, ο βραζιλιανος, ειδικα φετος, στη μεγαλυτερη διαρκεια των παιχνιδιων που αγωνιστηκε ειχε εικονα σχεδον παλαιμαχου και οταν τα υπολοιπα χαφ σου ειναι και αυτα σχεδον ολα αργοκουρουτες με ποια λογικη να τον ανανεωσεις?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Άρα αν είναι να διώξουμε 10-15 παίκτες να έρθουν άλλοι.

Δεν είναι λογική αυτή.

Με βάση την περσινή εικόνα πάνω από 15 παίκτες είναι για δρόμο. Θέλει λίγο μέτρο.

Εφόσον μέχρι το πρώτο ματς είναι να έρθουν 2-3 παίκτες σύνολο, δεν μπορείς να διώξεις 4-5 ενεργούς,λεω γω. Εκτός αν έρθουν πολύ καλές προτάσεις.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποιοι ειναι οι 10-15 ρε sourme.6-7 προσθηκες θελουμε και αντιστοιχες αποχωρησεις.Εγω στο τελος της μεταγραφικης περιοδου θα ειμαι happy αν αποχωρησουν Μαου,Ελ Καντουρι,ενας επιτελικος,ενα φορ,ενα εξτρεμ και οτι γινει στο αριστερο μπακ και ισως τερματοφυλακα.Σιγα τις τρομερες ανακαταταξεις.Ειδαμε και τι εκπληκτικη συνοχη ειχαμε φετος...
malampar

Δημοσίευση από malampar »

Καποια πραγματα είναι ξεκάθαρα σχετικα με το ροστερ κ παμε στα απλα στα ληγμένα συμβολαια Μαου κ Βιερι..Προοταση 600 + 600 κοστος 1.200.000..Μπορεις με τα χρηματα αυτά να κανεις κατι άλλο να παρεις έναν παικταρα σε οποια θεση εσυ νομιζεις ότι θελεις ενισχυση..Και μη μου πει καποιος ότι οι δυο συγκεκριμενοι θα είναι καλυτεροι την επομενη σεζον..Ξεκαθαρίζεις μια μια τις καταστασεις κ προχωρας παρακατω αν εχεις σχεδιο αν δεν εχεις μπαινεις στη λογικη Βαρελα..Δεν είναι δυνατον ο Κρεσπο να υπογραφει σε μια μερα με τα μισα κ λιγο λιγοτερα απ αυτά που απαιτησε κ πηρε ο Βαρελα..Οι περισοτεροι επαγγελματιες ποδοσφαιριστες σκέφτονται κυνικα εσυ σαν ΠΑΕ γιατι όχι?
renegade

Τζόσουα εσύ λες ότι είναι 8αρι ( αυτά τα νούμερα θα μας φάνε) σαν τον καντουρι για παράδειγμα εγώ λέω ότι είναι αμυντικό χαφ ( τύπου μπουσκετς)...ο καθένας έχει την άποψη του.

Τώρα ότι φέτος σε μια χρονιά που ο ένας έδειχνε χειρότερος από τον άλλο μου λες για την απόδοση του Μαουρίτσιο μετά από χιαστούς... σόρρυ αλλά εγώ προσωπικά δεν λαμβάνω υπόψην μου τα φετινά.
όταν ακόμα και παίκτης όπως ο ακπομ που έτρεχαν και δεν τους έφταναν οι αντίπαλοι φέτος δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους, δεν θα χαρακτηρίσω τον Μαουρίτσιο παλαίμαχο.
Ο Μαουρίτσιο για μένα είναι από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια...άποψη μου δεν χρειάζεται να συμφωνήσεις όπως δεν χρειάζεται να λες ότι λέω αυτά που λέω απλά για να πάω κόντρα στο ρεύμα.

Υγ αν και σιχαίνομαι τις συγκρίσεις,όταν λες πορεία Ευρώπη και γρήγορα χαφ...να φανταστω κάτι σε ταχύτητα Γκιγιέρμε,μπουχαλακη?

Υγ2 θα πας δηλαδή σε λιγότερο από ένα μήνα στα παιχνίδια της Ευρώπης με 1 ή 2 καινούργια αμυντικα χαφ, καινούργιο επιτελικό, καινούργιο δεύτερο επιθετικό/ εξτρέμ και καινούργιο φορ...και μετά θα ψάχνουμε να δούμε τι έφταιξε και δεν θα έχουμε για άλλη μια σεζόν Ευρώπη
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Φέρε Ζλάταν (τον αυθεντικό) να πέσουν τα τσιμέντα της Τούμπας!!!
malampar

Δημοσίευση από malampar »

Ενώ αμα πας με τους υπάρχοντες θα διαπρέψεις όπως το εκανες την προηγουμενη τριετια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ειπα στο τελος της μεταγραφικης περιοδου, οχι την επομενη εβδομαδα, αλλα οσον αφορα τα χαφ ,ναι θελω να παω με 2 καινουρια χαφ στο 6-8.Ενα τελευταιο θα πω για τον Μαου που ισχυει και για τον Ελ Καντουρι.Αν αποκτουσαμε σε πρωτη φαση ενα μηχανακι,μια παικτουρα στο 6, θα ελεγα δεν μαμιεται ας μεινει και ο Μαου.Αλλα αν νομιζεις οτι θα δουμε κατι ιδιαιτερα διαφορετικο με τον Αυστριακο στο 6 και τον Μαουριτσιο στο 8 να μου επιτρεψεις να διαφωνησω ΚΑΘΕΤΑ.Ο τυπος δεν εχει παιξει σχεδον ΠΟΤΕ χωρις αμυντικο χαφ διπλα του,εχει παιξει περισσοτερες φορες στο 10 και εμεις με το ζορι να τον χωρεσουμε σε εντεκαδα μαζι με τον Μαουριτσιο στα 33 του μετα απο χιαστους στο τελευταιο του συμβολαιο...Εγω το βρισκω παρανοια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 29 Ιούλ 2020, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Ποιοι ειναι οι 10-15 ρε sourme.6-7 προσθηκες θελουμε και αντιστοιχες αποχωρησεις.Εγω στο τελος της μεταγραφικης περιοδου θα ειμαι happy αν αποχωρησουν Μαου,Ελ Καντουρι,ενας επιτελικος,ενα φορ,ενα εξτρεμ και οτι γινει στο αριστερο μπακ και ισως τερματοφυλακα.Σιγα τις τρομερες ανακαταταξεις.Ειδαμε και τι εκπληκτικη συνοχη ειχαμε φετος...
Σε πρώτη φάση το θεωρώ πολύ τολμηρό να φύγουν 6 παίκτες. Μέχρι τέλος ναι.

Η συνοχή φέτος κατ εμέ χάθηκε από αλλού.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Θα πω κάτι τελευταίο και θα το κλείσω εδώ
Σε αυτό που παίζει ο αμπελ ( αυτό τέλος πάντων που έχει στο μυαλό του) δεν υπάρχει 6 και 8.
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Πώς δεν υπάρχει. Σκέψου μόνο στα τελευταία δύο ματς βρέθηκε ο Μάουρι σε θέση βολής είτε στην περιοχή είτε με καλές προϋποθέσεις από έξω και οι τελικές ήταν κάκιστες. Σκέψου να υπήρχε ο σακχοφ εκεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”