Για αυτο αλλωστε εχεις σφυροκοπησει και ριχνεις 4αρεςmirlas έγραψε:οταν παιζεις με ομαδες της πλακας και σε πρωταθλημα του κολου οπως ειναι στην ελλαδα δεν υπαρχουν αυτα που συζητατε περι θεσεων κτλ , οταν παιζεις με ομαδουλες βαζεις μεσα ποιοτητα και σφιροκοπας... ειναι τοσο χαμηλο το επιπεδο στην ελλαδα που και τον βαρελα σεντερ φορ να βαλεις θα βγει πρωτος σκορερ ...
8. Amr Warda
-
Dimg4
Re: 74. Amr Warda
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Επίσης έχουμε τον Jaba που έβγαλε μάτια όταν έπαιξε εκεί και έναν ακόμα που κάνει παπάδες στην Ολλανδία!Μαυρο Χιονι έγραψε:Έχουμε αριστερό εξτρέμ, αλλά παίζει αριστερό Μπακ, ντιμ
-
Dimg4
Η διαχειριση που λεγαμεboogeyman77 έγραψε:Επίσης έχουμε τον Jaba που έβγαλε μάτια όταν έπαιξε εκεί και έναν ακόμα που κάνει παπάδες στην Ολλανδία!Μαυρο Χιονι έγραψε:Έχουμε αριστερό εξτρέμ, αλλά παίζει αριστερό Μπακ, ντιμ
-
Dimg4
Γεμισε ο τοπος αλλοθρησκους 
Οτι δεν κανεις εξω, το κανεις απροσωπα εδω ε? Απλα να σε παω στο καλιμπρα να ισιωσεις λιγο
Οτι δεν κανεις εξω, το κανεις απροσωπα εδω ε? Απλα να σε παω στο καλιμπρα να ισιωσεις λιγο
-
Dimg4
Κι εγω ειμαι απο αυτους που τον στηριζουν αλλα 2-3 κακες συμπεριφορες που εδειξε προς τον προπονητη δικαιολογουν εν μερει τον παραγκωνισμο του.
- giagoylas4
Πολύ κακη εμφάνιση.
100% λάθος επιλογές είχε σήμερα
Σκοπός του δεν είναι να παίξει ποδόσφαιρο αλλά να αποδείξει με μπάλα ότι είναι παικταρας και αδικημένος
100% λάθος επιλογές είχε σήμερα
Σκοπός του δεν είναι να παίξει ποδόσφαιρο αλλά να αποδείξει με μπάλα ότι είναι παικταρας και αδικημένος
- ΑποστόληςΑ
- Παλαιολόγος
- ΑποστόληςΑ
- back in black
Πολύ κακά τελειώματα και αστεία η εικόνα του που χτυπιόταν στο χορτάρι μετά από κάθε χαμένη φάση.
Προσπαθουσε συνεχως να δωσει κατι διαφορετικο σε σχεση με τους υπολοιπους αλλα του βγηκαν ελαχιστα πραγματα.Ειναι εμφανης η αγωνια του να αποδειξει πραγματα και κρισιμο το σημειο για την διαχειριση του.Η τον στηριζεις δινοντας του ξανα θεση στην εντεκαδα η τον χανεις και φερνεις αλλον τον Γεναρη.Εξτρεμ παντως δεν ειναι ΟΥΤΕ αυτος.
Εγώ νομίζω ότι έπαιξε πολύ καλά σήμερα.
Δεν έκανε κατάχρηση της μπάλας αλλά θα έπρεπε να έχει το νου του πιο πολύ στην ασίστ παρά στο γκολ
Άλλαξε πολλές φορές χώρο δράσης και ανακατευε την τράπουλα μες το γήπεδο.
Δε μάγεψε βέβαια αλλά είχε ποιοτικές στιγμες
Δεν έκανε κατάχρηση της μπάλας αλλά θα έπρεπε να έχει το νου του πιο πολύ στην ασίστ παρά στο γκολ
Άλλαξε πολλές φορές χώρο δράσης και ανακατευε την τράπουλα μες το γήπεδο.
Δε μάγεψε βέβαια αλλά είχε ποιοτικές στιγμες
- hasio_john
Ήταν φανερό πως ακολουθούσε εντολές σε αυτά που έκανε και γι' αυτό δεν έκανε πολλές τρίπλες!
Όντως δεν του βγήκαν τα περισσότερα, αλλά είχε 1-2 ωραία σουτ, μερικά καλά στημένα, ένα έτοιμο γκολ - πάσα στον Ζαμπα που όμως άργησε να ξεκινήσει το σπριντ και το έχασε και γενικά ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ αρκετά τους αντιπάλους που ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ! Εμένα προσωπικά μου άρεσε, απλά θα πρέπει να ηρεμήσει γιατί καμιά φορά από την πολύ λύσσα ν' αποδείξεις κάτι δεν σου βγαίνει τίποτα.
Όντως δεν του βγήκαν τα περισσότερα, αλλά είχε 1-2 ωραία σουτ, μερικά καλά στημένα, ένα έτοιμο γκολ - πάσα στον Ζαμπα που όμως άργησε να ξεκινήσει το σπριντ και το έχασε και γενικά ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ αρκετά τους αντιπάλους που ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ! Εμένα προσωπικά μου άρεσε, απλά θα πρέπει να ηρεμήσει γιατί καμιά φορά από την πολύ λύσσα ν' αποδείξεις κάτι δεν σου βγαίνει τίποτα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Από τη μια του κάνανε τουλάχιστον δύο πέναλτι, αλλά από την άλλη έκανε και πολύ κατάχρηση μπάλας σε εκνευριστικο βαθμό.