Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Παντως καποτε τετοια εποχες μιλουσαμε για Αναστασακους,Μουνους,Μπακαγιοκους και Δαρλες...
Αντε ρε Ιβαν,χωστα φετος,να αλλαξουμε επιπεδο μια για παντα

Αντε ρε Ιβαν,χωστα φετος,να αλλαξουμε επιπεδο μια για παντα
- Chuck Norris
http://www.transfermarkt.co.uk/leandro- ... ler/166237
Παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου, τον αγόρασε πέρσι το καλοκαίρι η Ρόμα και τον έδωσε δανεικο στην Empoli , ίσως μπορέσουμε να τον τσιμπήσουμε και εμείς δανεικό με καλή ρήτρα. Ξερει πολύ μπάλα το παιδί , επίσης έχει και πολύ καλα στημένα στα οποία είχαμε αδυναμία φέτος
[youtube]/watch?v=ekDdJR_5fP8[/youtube]

Παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου, τον αγόρασε πέρσι το καλοκαίρι η Ρόμα και τον έδωσε δανεικο στην Empoli , ίσως μπορέσουμε να τον τσιμπήσουμε και εμείς δανεικό με καλή ρήτρα. Ξερει πολύ μπάλα το παιδί , επίσης έχει και πολύ καλα στημένα στα οποία είχαμε αδυναμία φέτος
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chuck Norris την Τρί 07 Ιουν 2016, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

φέτος λόγω προκριματικών τσου λου, δε θα με χαλούσε να παίρναμε 1-2 παιχταράδες που έρχονται μόνο σα δανεικοί (επιπέδου νάτχο)

Chuck Norris έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/leandro-paredes/profil/spieler/166237
Παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου, τον αγόρασε πέρσι το καλοκαίρι η Ρόμα και τον έδωσε δανεικο στην Empoli , ίσως μπορέσουμε να τον τσιμπήσουμε και εμείς δανεικό με καλή ρήτρα. Ξερει πολύ μπάλα το παιδί
δεν το θελω το παλιοπαιδο δεν ριχνει τα μουτρα του να ρθει πεσκαρα!

ωραιος παικτης...φμικα παντα δεν τον εχω δει

Νομίζω πως είναι αντίθετο στη ποδοσφαιρική λογική ο ΠΑΟΚ να γίνει ομάδα επιπέδου Τσου λου μέσα σε 2 μήνες. Χρησιμοποιώ επίτηδες τον όρο "επιπέδου τσου λου", για να διαχωρίσω τις περιπτώσεις εκείνες όπου παίζεις προκριματικούς τουλάχιστον ώς ίσος απέναντι σε ίσο και όχι να είσαι τυχερός 1-2 βραδυές και να περάσεις έναν αντίπαλο λόγω σπόντας.
Η ομάδα θέλει σταθερότητα και αυτή για πολλούς λόγους δεν υπήρξε τη περασμένη χρονιά. Πολλοί τραυματισμοί , κακά αποτελέσματα , συμπαθητική αλλά ανούσια μπάλα. Η λογική λέει πως χρειάζεσαι ένα δεμένο σύνολο που θα έχει την απαιτούμενη χημεία και εμπειρία και στη συνέχεια θα προσθέσεις κάποιες ποιοτικές πινελιές για να ανέβεις επίπεδο. Δυστυχώς δε νομίζω ότι είμαστε σε τέτοια κατάσταση τώρα, επομένως δε θεωρώ ότι τα μπαμ μπουμ και τα μεγάλα ονόματα θα μας αλλάξουν επίπεδο.
Προσδοκώ στο να έρθουν παίκτες που θα έχουν διάθεση να προσφέρουν στην ομάδα , θα δέσουν με τους υπάρχοντες και θα φτιαχτεί ένα καλό σύνολο με τη δουλειά στις προπονήσεις. Παίκτες που δε θα θεωρήσουν το ΠΑΟΚ μπανανία κι ούτε θα έρθουν για ένσημα. Παίκτες που δε θα πάρουν σβάρνα τα μπαράκια . Παίκτες που θα νιώσουν την αύρα αυτής της ομάδας.
Αν μια ομάδα που διεκδικεί αξιοπρεπώς είσοδο στο τσου λου μέσω προκριματικών ( ως αδύναμη κιόλας) αξίζει Χ ευρώ , ο ΠΑΟΚ για να γίνει τέτοια στη παρούσα φάση μέσα σε 2 μήνες πρέπει να ξοδέψει τουλάχιστον τριπλάσια χρήματα. Προσωπικά δε το θέλω και προτιμώ να ανέβει σταδιακά και στοχευμένα η ποιότητα στην ομάδα μας. Σε αυτά τα πλαίσια , οι 2 μεταγραφές που έγιναν και ο Αγκολέζος που συζητάμε μου είναι ελπιδοφόρες κινήσεις σύμφωνα πάντα με τα κριτήριά μου.
Αν δεν έχουμε αποχωρήσεις και μπορέσουμε να προσθέσουμε λίγη ποιότητα μεσοαμυντικά μπολιασμένη με εμπειρία τότε θα είμαι πολύ ευχαριστημένος για φέτος.
Αν επιπλέον γίνει κανά θαύμα και πάρουμε κάποιον παίκτη να μοιράζεται με το Πέλκα την μεσοεπιθετική μας ανάπτυξη από τον άξονα , τότε θα κάνω πάρτυ.
Αυτά από μένα και να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που τουλάχιστον στο κόσμο μας φαίνεται να επανέρχεται η ελπίδα και η θετική ενέργεια για την ομάδα.

Η ομάδα θέλει σταθερότητα και αυτή για πολλούς λόγους δεν υπήρξε τη περασμένη χρονιά. Πολλοί τραυματισμοί , κακά αποτελέσματα , συμπαθητική αλλά ανούσια μπάλα. Η λογική λέει πως χρειάζεσαι ένα δεμένο σύνολο που θα έχει την απαιτούμενη χημεία και εμπειρία και στη συνέχεια θα προσθέσεις κάποιες ποιοτικές πινελιές για να ανέβεις επίπεδο. Δυστυχώς δε νομίζω ότι είμαστε σε τέτοια κατάσταση τώρα, επομένως δε θεωρώ ότι τα μπαμ μπουμ και τα μεγάλα ονόματα θα μας αλλάξουν επίπεδο.
Προσδοκώ στο να έρθουν παίκτες που θα έχουν διάθεση να προσφέρουν στην ομάδα , θα δέσουν με τους υπάρχοντες και θα φτιαχτεί ένα καλό σύνολο με τη δουλειά στις προπονήσεις. Παίκτες που δε θα θεωρήσουν το ΠΑΟΚ μπανανία κι ούτε θα έρθουν για ένσημα. Παίκτες που δε θα πάρουν σβάρνα τα μπαράκια . Παίκτες που θα νιώσουν την αύρα αυτής της ομάδας.
Αν μια ομάδα που διεκδικεί αξιοπρεπώς είσοδο στο τσου λου μέσω προκριματικών ( ως αδύναμη κιόλας) αξίζει Χ ευρώ , ο ΠΑΟΚ για να γίνει τέτοια στη παρούσα φάση μέσα σε 2 μήνες πρέπει να ξοδέψει τουλάχιστον τριπλάσια χρήματα. Προσωπικά δε το θέλω και προτιμώ να ανέβει σταδιακά και στοχευμένα η ποιότητα στην ομάδα μας. Σε αυτά τα πλαίσια , οι 2 μεταγραφές που έγιναν και ο Αγκολέζος που συζητάμε μου είναι ελπιδοφόρες κινήσεις σύμφωνα πάντα με τα κριτήριά μου.
Αν δεν έχουμε αποχωρήσεις και μπορέσουμε να προσθέσουμε λίγη ποιότητα μεσοαμυντικά μπολιασμένη με εμπειρία τότε θα είμαι πολύ ευχαριστημένος για φέτος.
Αν επιπλέον γίνει κανά θαύμα και πάρουμε κάποιον παίκτη να μοιράζεται με το Πέλκα την μεσοεπιθετική μας ανάπτυξη από τον άξονα , τότε θα κάνω πάρτυ.
Αυτά από μένα και να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που τουλάχιστον στο κόσμο μας φαίνεται να επανέρχεται η ελπίδα και η θετική ενέργεια για την ομάδα.
- paokovios1974
[
Στέλνει συμβόλαια ο Τζαλμά
07. Ιουνίου 2016 21:51 Κώστας Βασιλόπουλος
TZALMA
0 Share on Facebook Share on Twitter WhatsApp
facebook
twitter
Follow
google
Επιβεβαιώνεται πλήρως η είδηση που μετέφερε το πρωί το INPAOK (δείτε εδώ), για την συμφωνία του Τζαλμά Κάμπος με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τόσο ο παίκτης όσο και ο μάνατζερ του έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Λούμπος Μίχελ και ήδη έχουν αποσταλεί τα συμβόλαια προκειμένου να υπογραφούν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία.
90 YEARS PAOK FC | Product Range στα PAOK FC Official Stores
Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της Αγκόλας αλλά θεωρείται Πορτογάλος, όχι μόνο γιατί έχει διαβατήριο πορτογαλικό αλλά και γιατί εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του Δικεφάλου για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του που θα έχει διάρκεια τριών ετών, όπως επίσης αποκάλυψε το INPAOK.
Ο Τζαλμά έχει ενημερωθεί για την έναρξη της προετοιμασίας και τις επόμενες ημέρες θα ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες που αφορούν την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη για την μόνιμη εγκατάσταση του.
*]

Στέλνει συμβόλαια ο Τζαλμά
07. Ιουνίου 2016 21:51 Κώστας Βασιλόπουλος
TZALMA
0 Share on Facebook Share on Twitter WhatsApp
Follow
Επιβεβαιώνεται πλήρως η είδηση που μετέφερε το πρωί το INPAOK (δείτε εδώ), για την συμφωνία του Τζαλμά Κάμπος με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τόσο ο παίκτης όσο και ο μάνατζερ του έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Λούμπος Μίχελ και ήδη έχουν αποσταλεί τα συμβόλαια προκειμένου να υπογραφούν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία.
90 YEARS PAOK FC | Product Range στα PAOK FC Official Stores
Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της Αγκόλας αλλά θεωρείται Πορτογάλος, όχι μόνο γιατί έχει διαβατήριο πορτογαλικό αλλά και γιατί εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του Δικεφάλου για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του που θα έχει διάρκεια τριών ετών, όπως επίσης αποκάλυψε το INPAOK.
Ο Τζαλμά έχει ενημερωθεί για την έναρξη της προετοιμασίας και τις επόμενες ημέρες θα ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες που αφορούν την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη για την μόνιμη εγκατάσταση του.
*]
- Kostas_Peraia4
Αυτος ο Mehmet Topal της Fener που μενει ελευθερος,καλος ειναι?Μπορει να παιξει και σεντερ μπακ και 6αρι

Παιχταρα ολκης..Αρχηγος της Φενερ και φυσικα διεθνης.Μισθο πανω απο 2 εκ ευρω,συζηταει με Εσπανιολ.

- 
				ron-swanson
Χαχα μαλλον αυτον εννοουσε ο Βασιλοπουλος χθες και παει να καλυψει το Ευρωπαιος!Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της Αγκόλας αλλά θεωρείται Πορτογάλος, όχι μόνο γιατί έχει διαβατήριο πορτογαλικό αλλά και γιατί εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του Δικεφάλου για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του που θα έχει διάρκεια τριών ετών, όπως επίσης αποκάλυψε το INPAOK.

- Kostas_Peraia4
Για γέλια και για κλάματα...ron-swanson έγραψε:Χαχα μαλλον αυτον εννοουσε ο Βασιλοπουλος χθες και παει να καλυψει το Ευρωπαιος!Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της Αγκόλας αλλά θεωρείται Πορτογάλος, όχι μόνο γιατί έχει διαβατήριο πορτογαλικό αλλά και γιατί εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του Δικεφάλου για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του που θα έχει διάρκεια τριών ετών, όπως επίσης αποκάλυψε το INPAOK.
- paokovios1974
Καλα λες.ron-swanson έγραψε:Χαχα μαλλον αυτον εννοουσε ο Βασιλοπουλος χθες και παει να καλυψει το Ευρωπαιος!Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της Αγκόλας αλλά θεωρείται Πορτογάλος, όχι μόνο γιατί έχει διαβατήριο πορτογαλικό αλλά και γιατί εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του Δικεφάλου για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του που θα έχει διάρκεια τριών ετών, όπως επίσης αποκάλυψε το INPAOK.
Ο πορτογαλος απο την Αγκολα.
Γιατρούς και γυμναστές δεν ακούω και σκιάζομαι.   

Πολύ μου αρέσει αυτός ο μεθοδικός τρόπος δουλειάς, μέχρι τώρα,πάντως. Μου βγάζει μία υγεία που δεν την έβλεπα τα προηγούμενα χρόνια.
Και το αποτέλεσμα θα είναι το ανάλογο. Είμαι σίγουρος.

Πολύ μου αρέσει αυτός ο μεθοδικός τρόπος δουλειάς, μέχρι τώρα,πάντως. Μου βγάζει μία υγεία που δεν την έβλεπα τα προηγούμενα χρόνια.
Και το αποτέλεσμα θα είναι το ανάλογο. Είμαι σίγουρος.