Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Παντως καποτε τετοια εποχες μιλουσαμε για Αναστασακους,Μουνους,Μπακαγιοκους και Δαρλες...
Αντε ρε Ιβαν,χωστα φετος,να αλλαξουμε επιπεδο μια για παντα
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

http://www.transfermarkt.co.uk/leandro- ... ler/166237

Παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου, τον αγόρασε πέρσι το καλοκαίρι η Ρόμα και τον έδωσε δανεικο στην Empoli , ίσως μπορέσουμε να τον τσιμπήσουμε και εμείς δανεικό με καλή ρήτρα. Ξερει πολύ μπάλα το παιδί , επίσης έχει και πολύ καλα στημένα στα οποία είχαμε αδυναμία φέτος

[youtube]/watch?v=ekDdJR_5fP8[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chuck Norris την Τρί 07 Ιουν 2016, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

φέτος λόγω προκριματικών τσου λου, δε θα με χαλούσε να παίρναμε 1-2 παιχταράδες που έρχονται μόνο σα δανεικοί (επιπέδου νάτχο)
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Chuck Norris έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/leandro-paredes/profil/spieler/166237

Παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου, τον αγόρασε πέρσι το καλοκαίρι η Ρόμα και τον έδωσε δανεικο στην Empoli , ίσως μπορέσουμε να τον τσιμπήσουμε και εμείς δανεικό με καλή ρήτρα. Ξερει πολύ μπάλα το παιδί

[youtube]/watch?v=ekDdJR_5fP8[/youtube]

δεν το θελω το παλιοπαιδο δεν ριχνει τα μουτρα του να ρθει πεσκαρα! :evil:

ωραιος παικτης...φμικα παντα δεν τον εχω δει :P
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω πως είναι αντίθετο στη ποδοσφαιρική λογική ο ΠΑΟΚ να γίνει ομάδα επιπέδου Τσου λου μέσα σε 2 μήνες. Χρησιμοποιώ επίτηδες τον όρο "επιπέδου τσου λου", για να διαχωρίσω τις περιπτώσεις εκείνες όπου παίζεις προκριματικούς τουλάχιστον ώς ίσος απέναντι σε ίσο και όχι να είσαι τυχερός 1-2 βραδυές και να περάσεις έναν αντίπαλο λόγω σπόντας.

Η ομάδα θέλει σταθερότητα και αυτή για πολλούς λόγους δεν υπήρξε τη περασμένη χρονιά. Πολλοί τραυματισμοί , κακά αποτελέσματα , συμπαθητική αλλά ανούσια μπάλα. Η λογική λέει πως χρειάζεσαι ένα δεμένο σύνολο που θα έχει την απαιτούμενη χημεία και εμπειρία και στη συνέχεια θα προσθέσεις κάποιες ποιοτικές πινελιές για να ανέβεις επίπεδο. Δυστυχώς δε νομίζω ότι είμαστε σε τέτοια κατάσταση τώρα, επομένως δε θεωρώ ότι τα μπαμ μπουμ και τα μεγάλα ονόματα θα μας αλλάξουν επίπεδο.

Προσδοκώ στο να έρθουν παίκτες που θα έχουν διάθεση να προσφέρουν στην ομάδα , θα δέσουν με τους υπάρχοντες και θα φτιαχτεί ένα καλό σύνολο με τη δουλειά στις προπονήσεις. Παίκτες που δε θα θεωρήσουν το ΠΑΟΚ μπανανία κι ούτε θα έρθουν για ένσημα. Παίκτες που δε θα πάρουν σβάρνα τα μπαράκια . Παίκτες που θα νιώσουν την αύρα αυτής της ομάδας.

Αν μια ομάδα που διεκδικεί αξιοπρεπώς είσοδο στο τσου λου μέσω προκριματικών ( ως αδύναμη κιόλας) αξίζει Χ ευρώ , ο ΠΑΟΚ για να γίνει τέτοια στη παρούσα φάση μέσα σε 2 μήνες πρέπει να ξοδέψει τουλάχιστον τριπλάσια χρήματα. Προσωπικά δε το θέλω και προτιμώ να ανέβει σταδιακά και στοχευμένα η ποιότητα στην ομάδα μας. Σε αυτά τα πλαίσια , οι 2 μεταγραφές που έγιναν και ο Αγκολέζος που συζητάμε μου είναι ελπιδοφόρες κινήσεις σύμφωνα πάντα με τα κριτήριά μου.

Αν δεν έχουμε αποχωρήσεις και μπορέσουμε να προσθέσουμε λίγη ποιότητα μεσοαμυντικά μπολιασμένη με εμπειρία τότε θα είμαι πολύ ευχαριστημένος για φέτος.

Αν επιπλέον γίνει κανά θαύμα και πάρουμε κάποιον παίκτη να μοιράζεται με το Πέλκα την μεσοεπιθετική μας ανάπτυξη από τον άξονα , τότε θα κάνω πάρτυ.

Αυτά από μένα και να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που τουλάχιστον στο κόσμο μας φαίνεται να επανέρχεται η ελπίδα και η θετική ενέργεια για την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

[
Στέλνει συμβόλαια ο Τζαλμά
07. Ιουνίου 2016 21:51 Κώστας Βασιλόπουλος
TZALMA

0 Share on Facebook Share on Twitter WhatsApp
facebook
twitter
Follow
google

Επιβεβαιώνεται πλήρως η είδηση που μετέφερε το πρωί το INPAOK (δείτε εδώ), για την συμφωνία του Τζαλμά Κάμπος με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τόσο ο παίκτης όσο και ο μάνατζερ του έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Λούμπος Μίχελ και ήδη έχουν αποσταλεί τα συμβόλαια προκειμένου να υπογραφούν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία.

90 YEARS PAOK FC | Product Range στα PAOK FC Official Stores

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της Αγκόλας αλλά θεωρείται Πορτογάλος, όχι μόνο γιατί έχει διαβατήριο πορτογαλικό αλλά και γιατί εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του Δικεφάλου για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του που θα έχει διάρκεια τριών ετών, όπως επίσης αποκάλυψε το INPAOK.

Ο Τζαλμά έχει ενημερωθεί για την έναρξη της προετοιμασίας και τις επόμενες ημέρες θα ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες που αφορούν την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη για την μόνιμη εγκατάσταση του.
*]
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

αρα παιζει να ανακοινωθει αυριο-μεθαυριο....
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Αυτος ο Mehmet Topal της Fener που μενει ελευθερος,καλος ειναι?Μπορει να παιξει και σεντερ μπακ και 6αρι
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Παιχταρα ολκης..Αρχηγος της Φενερ και φυσικα διεθνης.Μισθο πανω απο 2 εκ ευρω,συζηταει με Εσπανιολ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν φερνει τουρκο ο ιβαν στην ομαδα,ξεχαστε το.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της Αγκόλας αλλά θεωρείται Πορτογάλος, όχι μόνο γιατί έχει διαβατήριο πορτογαλικό αλλά και γιατί εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του Δικεφάλου για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του που θα έχει διάρκεια τριών ετών, όπως επίσης αποκάλυψε το INPAOK.
Χαχα μαλλον αυτον εννοουσε ο Βασιλοπουλος χθες και παει να καλυψει το Ευρωπαιος! :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Ποια Espanyol?Φερτε τον εδω
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

ron-swanson έγραψε:
Χαχα μαλλον αυτον εννοουσε ο Βασιλοπουλος χθες και παει να καλυψει το Ευρωπαιος! :lol:
Για γέλια και για κλάματα...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

ron-swanson έγραψε:
Καλα λες.
Ο πορτογαλος απο την Αγκολα.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Γιατρούς και γυμναστές δεν ακούω και σκιάζομαι. :lol: :lol:

Πολύ μου αρέσει αυτός ο μεθοδικός τρόπος δουλειάς, μέχρι τώρα,πάντως. Μου βγάζει μία υγεία που δεν την έβλεπα τα προηγούμενα χρόνια.
Και το αποτέλεσμα θα είναι το ανάλογο. Είμαι σίγουρος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”