Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
-
blackjack80
- pirate_salonica
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Γι' αυτό και ο επιθετικός προσδιορισμός στο κείμενο που παρέθεσα
ΑποστόληςΑ έγραψε:...σύμφωνα με το πανέγκυρο paok next generation....
- pirate_salonica
-
τσιριγώτης
και μετά να ακολουθήσει ο σελφι ,ο φιλότιμος και 2 με 3 ακόμηdesperando έγραψε:ας ελπισουμε να ηρθε για να λυσουν το συμβολαιο του μαντουροΑποστόληςΑ έγραψε:Επαφές ΠΑΟΚ με Ρότζερ Λίνσε
ινπαοκ - 10. Ιουλίου 2015 - 14:55 - Νίκος Τοσκίτσης
Μια ιδιαίτερη και αρκετά σημαντική επίσκεψη είχε η αποστολή του ΠΑΟΚ σήμερα στο ξενοδοχείο στην Ολλανδία, καθώς εκεί βρέθηκε ένας από τους πιο διάσημους μάνατζερ της Ευρώπης ο Ρότζερ Λίνσε.
Ο Ολλανδός εκπροσωπεί αρκετούς διάσημους ποδοσφαιριστές γνωρίζει πολύ καλά τον Φρανκ Άρνεσεν με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε μεταγραφικό επίπεδο, ενώ είναι ατζέντης και του Χέντβιγκες Μαντούρο
Μάλιστα ο Λίνσε τα είπε με τον Μαντούρο και η παρουσία του στο ξενοδοχίο του ΠΑΟΚ έδωσε τροφή για διάφορα σενάρια…
Η ομαδα δε θελει μετεγγραφες τελος
Η χαφαρα που θα συνδέσει κεντρο με φορ λείπει
Ο πελκαο καλος αλλα δυσκολα να σε κανει τη διαφορά
Η χαφαρα που θα συνδέσει κεντρο με φορ λείπει
Ο πελκαο καλος αλλα δυσκολα να σε κανει τη διαφορά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Παρ 10 Ιούλ 2015, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με βαση πλεον το 3-5-2 εχουν αλλαξει οι μεταγραφικοι στοχοι,πλεον εγω θα πηγαινα για 2 στοπερ,ενα 8-10ρι,εναν επιθετικο και μετα 1-2 προσθηκες στα φτερα,τωρα φουλ μπακ θα ειναι,φουλ χαφ θα ειναι,ο προπονητης ξερει καλυτερα,οπως ρολο θα παιξει και η παραμονη η μη του Λουκας.Τελος σε πιθανες αποχωρησεις μονο ενδεχομενη πωληση Κατσε θα προσθετε 6ρι στον σχεδιασμο και του Νομποα,επιπλεον 8ρι,εξτρεμ ετσι οπως παιζουμε δεν χρειαζεται.Επαναλαμβανω για αρχη οπως και δηποτε στοπερ και 8-10ρι.
Το οτι δεν άλλαξε στόπερ σημερα εδειξε οτι δεν εμπιστεύεται τις αλλαγές η για λόγους χημείας άραγε;
Κρανιτσαρ μισιμοβιτς
Κρανιτσαρ μισιμοβιτς
-
blackjack80
Φέρε. Βαργκας που είναι ακόμη ελεύθερος να κλείσεις όλη την αριστερή πλευρά,ο ραικοβιτς ακόμη ελεύθερος είναι τορα που θα ανοίξουν οι τράπεζες ας έρθει ,και φινμπαγκοσον τον στοιβαχτη των βορειων νήσων να γίνει απαλαεα
.Πετρωτε οι δυο έκλεισαν η αύριο ?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σήμερα δείχνει η ομάδα ότι οι μεταγραφές που κλείσανε μέσα στη χρονιά των Χαρίση, Κοροβέση έχουν να δώσουν πολλά στον ΠΑΟΚ. Ειδικά ο μικρός έχει να δείξει πολλά. Ήρθε η ώρα των DC όμως που πάλι φάνηκε ότι πονάμε. Η ομάδα έχει 2 μόλις έτοιμους αμυντικούς, χωρίς αυτοί καν να είναι εξαιρετικοί. Πάντως για την τριάδα πίσω και εγώ πιστεύω ότι ο Τζιώλης είναι ότι πρέπει. Έχει ύψος - δύναμη - πάθος. Του λείπει η αντοχή και τα πολλά τρεξίματα που απαιτεί το αμυντικό χαφ. Για μένα το τέλειο 6άρι για τον ΠΑΟΚ είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Άλλη μια φορά μου άρεσε ο Πέλκας που μαρκάρει κιόλας. Χώνεται σε κάθε φάση. Ο Λούκας έπαιζε 2ος φορ και στην Καρπάτι πολλές φορές, και από ότι φαίνεται ανταποκρίνεται. Φέτος μπήκε σε άλλη φάση ο παίκτης σύμφωνα με τις δηλώσεις Τούντορ. Πόσο μετράει τελικά όλη η ομάδα να δουλεύει σε ένα πρότεκτ και να μη σκάβει ο ένας (ΖΒ) τον λάκκο του άλλου και κατ'επέκταση της ομάδας.
Άλλη μια φορά μου άρεσε ο Πέλκας που μαρκάρει κιόλας. Χώνεται σε κάθε φάση. Ο Λούκας έπαιζε 2ος φορ και στην Καρπάτι πολλές φορές, και από ότι φαίνεται ανταποκρίνεται. Φέτος μπήκε σε άλλη φάση ο παίκτης σύμφωνα με τις δηλώσεις Τούντορ. Πόσο μετράει τελικά όλη η ομάδα να δουλεύει σε ένα πρότεκτ και να μη σκάβει ο ένας (ΖΒ) τον λάκκο του άλλου και κατ'επέκταση της ομάδας.
Ιδανικό σενάριο είναι οι μεταγραφές που περιέγραψες. Να είμαι ειλικρινής πιστεύω οι μισές θα γίνουν.joshua έγραψε:Με βαση πλεον το 3-5-2 εχουν αλλαξει οι μεταγραφικοι στοχοι,πλεον εγω θα πηγαινα για 2 στοπερ,ενα 8-10ρι,εναν επιθετικο και μετα 1-2 προσθηκες στα φτερα,τωρα φουλ μπακ θα ειναι,φουλ χαφ θα ειναι,ο προπονητης ξερει καλυτερα,οπως ρολο θα παιξει και η παραμονη η μη του Λουκας.Τελος σε πιθανες αποχωρησεις μονο ενδεχομενη πωληση Κατσε θα προσθετε 6ρι στον σχεδιασμο και του Νομποα,επιπλεον 8ρι,εξτρεμ ετσι οπως παιζουμε δεν χρειαζεται.Επαναλαμβανω για αρχη οπως και δηποτε στοπερ και 8-10ρι.
Για μένα ερώτημα αποτελούν πολλοί παίκτες του τωρινού ρόστερ. Θεωρώ ( ελπίζω μάλλον ) ότι παίκτες σαν τον Ρατ , Μακ , Λούκας , Περέιρα μπορούν να αποδώσουν εξαιρετικά σε μια δουλεμένη ομάδα και πραγματικά να κάνουν τη διαφορά. Αντιθέτως , για τους δικούς του λόγους ο καθένας , σε μια μέτρια ομάδα χάνονται και αυτοί ως μονάδες στην αφάνεια.
Με ανησυχεί το δίδυμο Κοστα - Νομπόα. Αν είναι καλά, έχουν ποιότητα να μας ανεβάσουν επίπεδο. Αν δε μπορούν να ενσωματωθούν , θα πρέπει να ψάξουμε κάτι άλλο.
- WestBlock4
Οσοι καταλαβαινεται απο μπαλα κ σας αρεσουν οι τακτικες στον ΠΑΟΚ με το 3-5-2 χρειαζομαστε επειγοντως 2 φουλ μπακ που να παιζουν ολη τη μερια γιατι με ρατς σαυτη την ηλικια κιτσιου οχι καλο αμυντικα σκονδρα μετριο επιθετικα τζαβελα ανυπαρκτο θα εχουμε τεραστια προβληματα... επισης θελουμε αλλο ενα center back αμεσα εναν επιθετικο για μενα βαρυ κορμι αλλα να ξερει μπαλιτσα και εναν ακομα στο κεντρο ηγετη.
- GiorgosAtha
West... κατά την γνώμη μου κάπου το έχεις χάσει...
Δεξί μπακ-χαφ έχεις Κίτσιου, Κωνσταντινίδη και ο προπονητής χρησιμοποίησε και τον Μυστακίδη (νομίζω).
Αριστερό μπακ-χαφ έχεις Rat, Κοροβέση κι ο προπονητής χρησιμοποιεί και τον Mak.
Ο Σκόνδρας και ο Τζαβέλλας λογίζονται κυρίως ως CB αλλά στην τεράστια ανάγκη ίσως χρησιμοποιηθούν κάποια στιγμή και αυτοί εκεί.
Οπότε στα μπακ-χαφ είμαστε υπέρ-πλήρεις αριθμητικά.
Η ομάδα θέλει πρωτίστως λοιπόν CB (και όπωςς λέω εδώ και καιρό... ΔΥΟ
), επιθετικό και μέσο -με αυτή την σειρά κατά την γνώμη μου-.
Εξτρέμ και μπακ-χαφ είναι αυτή τη στιγμή δευτερεύουσες επιλογές και αν δεν γίνουν πρώτα τα παραπάνω τις θεωρώ "πεταμένα λεφτά".
ΥΣ. Το αν μας αρέσουν ή όχι σαν επιλογές ή σαν παίχτες είναι προσωπική άποψη. Ο προπονητής όμως αυτές επιλέγει και αυτούς θεωρεί ότι είναι ικανοί.
Δεξί μπακ-χαφ έχεις Κίτσιου, Κωνσταντινίδη και ο προπονητής χρησιμοποίησε και τον Μυστακίδη (νομίζω).
Αριστερό μπακ-χαφ έχεις Rat, Κοροβέση κι ο προπονητής χρησιμοποιεί και τον Mak.
Ο Σκόνδρας και ο Τζαβέλλας λογίζονται κυρίως ως CB αλλά στην τεράστια ανάγκη ίσως χρησιμοποιηθούν κάποια στιγμή και αυτοί εκεί.
Οπότε στα μπακ-χαφ είμαστε υπέρ-πλήρεις αριθμητικά.
Η ομάδα θέλει πρωτίστως λοιπόν CB (και όπωςς λέω εδώ και καιρό... ΔΥΟ
Εξτρέμ και μπακ-χαφ είναι αυτή τη στιγμή δευτερεύουσες επιλογές και αν δεν γίνουν πρώτα τα παραπάνω τις θεωρώ "πεταμένα λεφτά".
ΥΣ. Το αν μας αρέσουν ή όχι σαν επιλογές ή σαν παίχτες είναι προσωπική άποψη. Ο προπονητής όμως αυτές επιλέγει και αυτούς θεωρεί ότι είναι ικανοί.