Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Κ α λ η μ έ ρ α σε όλους...
Ο πρώτος σκέτος, αχτύπητος και παγωμένος είναι οριστικό παρελθόν πια...Ο δεύτερος θα αργήσει σήμερα...
Μεγάλη μέρα η χθεσινή για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας κι ελπίζω η σημερινή να είναι ακόμα μεγαλύτερη...
"Διπλό μεσ' το Βεστφάλεν Π.Α.Ο.Κ.λέ-ολέ" (δις, τρις, πολλάκις)...
Ο πρώτος σκέτος, αχτύπητος και παγωμένος είναι οριστικό παρελθόν πια...Ο δεύτερος θα αργήσει σήμερα...
Μεγάλη μέρα η χθεσινή για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας κι ελπίζω η σημερινή να είναι ακόμα μεγαλύτερη...
"Διπλό μεσ' το Βεστφάλεν Π.Α.Ο.Κ.λέ-ολέ" (δις, τρις, πολλάκις)...

pgetsos έγραψε:Εγώ σήμερα και κάθε Πέμπτη έχω σχολή 9-11, 1-3, 5-9...
Ωραιος και συ......καθε πεμπτη 8-11 12-2 4-6
- john4serres
Υπαρχει και μια αλλη εκδοχή.
ΠΑΟΚ εισαι, δεν πας Πέμπτη ( αν ειναι μεσημερι ή απογευμα )
- kataramenos5
Εγω εχω παιδι 7πμ-11μμ.pgetsos έγραψε:Εγώ σήμερα και κάθε Πέμπτη έχω σχολή 9-11, 1-3, 5-9...
- painkiller4
Άσε, ούτε το δεύτερο δε θα δω, έχω υποσχεθεί έξοδο...john4serres έγραψε:Υπαρχει και μια αλλη εκδοχή.
kataramenos5 έγραψε:Εγω εχω παιδι 7πμ-11μμ.pgetsos έγραψε:Εγώ σήμερα και κάθε Πέμπτη έχω σχολή 9-11, 1-3, 5-9...
Και γω κοπέλα και μάλιστα γαύρο.... Άσεpainkiller4 έγραψε:και γω γυναίκα όλη μέρα
- kataramenos5
Γι αυτο το...painkiller ?painkiller4 έγραψε:
και γω γυναίκα όλη μέρα

Λοιπον σομελιε αν δε ξαναρχισεις να γραφεις θα παρω τον παπα αγκαζε και θ ρθουμε(με εξοδα του pmania

στο μαγαζι που δουλευεις και θα κανουμε αυτο καθε μερα.
[youtube]JzzE6XLbC8M[/youtube]
- Kostomanolis
Εσυ Πετρο δεν παιζεσαι... Να της πεις η θα γινεις ΠΑΟΚ η χωριζουμε (τουλαχιστον για τα ματια του κοσμου μπροστα σου να δηλωνει ΠΑΟΚ)pgetsos έγραψε:Άσε, ούτε το δεύτερο δε θα δω, έχω υποσχεθεί έξοδο...john4serres έγραψε:Υπαρχει και μια αλλη εκδοχή.
ΠΑΟΚ εισαι, δεν πας Πέμπτη ( αν ειναι μεσημερι ή απογευμα )kataramenos5 έγραψε:Εγω εχω παιδι 7πμ-11μμ.pgetsos έγραψε:Εγώ σήμερα και κάθε Πέμπτη έχω σχολή 9-11, 1-3, 5-9...Και γω κοπέλα και μάλιστα γαύρο.... Άσεpainkiller4 έγραψε:και γω γυναίκα όλη μέρα
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει φάση να έχεις... αντίπαλο μες το σπίτι
Είναι μέχρι να την φέρω μια φορά Παλατάκι (είναι του μπάσκετ κυρίως) και θα αλλαξοπιστησει

Είναι μέχρι να την φέρω μια φορά Παλατάκι (είναι του μπάσκετ κυρίως) και θα αλλαξοπιστησει

- kataramenos5
Κατ εμένα "στην απ έξω" έτσι;kataramenos5 έγραψε:Γι αυτο το...painkiller ?painkiller4 έγραψε:
και γω γυναίκα όλη μέρα![]()
Λοιπον σομελιε αν δε ξαναρχισεις να γραφεις θα παρω τον παπα αγκαζε και θ ρθουμε(με εξοδα του pmania)
στο μαγαζι που δουλευεις και θα κανουμε αυτο καθε μερα.
[youtube]JzzE6XLbC8M[/youtube]

1...Δεν "χωράω" γιατί στην ταινία αυτοί είναι...δύο

2...Επειδή έκοψα τα "τιτανοτερ"...και κάτι τέτοια

3...Είσαι πάλι μπερδεμένος και δεν είσαι βέβαιος...ότι υπάρχω...ή ότι δεν είμαι το ένα και το αυτό με τον παπά

Εξηγήσου...άμεσα...αφού...

- kataramenos5