Ηρθε ο θεός ο μοναδικός! Τρόλαρε πάλι να γουστάρουμε γιατί μερικοί φάπες ονειρεύονται και Γούμενους και PSGbarlow4 έγραψε:Κ ολα αυτα επειδη δεν ξοδεψε ο σαββιδης τα λεφτα του οπως ηθελες εσυ ε?ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:στο απογειο της φετινης μεταγραφικης αηδιας και ξεφτιλας ενα ερωτημα...
οι φαπες θα αρχισουν να πεφτουν μετα την παραιτηση του Στρατηγου ή θα αρχισουν νωριτερα μηπως και ετσι αποτραπει ο εμφυλιος;
PORT DELLO......
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Αυτα κ εγω τα ονειρευομαι.αν ειναι να εχω διαχειριστη καλυτερα να ειναι αφραγκος.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
βλεπεις πουθενα διαθεση του Ιβαν να κανει εστω 1 κινηση για να αλλαξει το σκηνικο;hitman έγραψε:Όχι φάπες...ακόμη...να μην κάνουμε το χατίρι των απανταχού αλλόθρησκων. 2-3 κινήσεις του Ιβάν χρειάζονται για να αρχίσει να δουλεύει αξιοπρεπώς ο μηχανισμός ΠΑΟΚΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:στο απογειο της φετινης μεταγραφικης αηδιας και ξεφτιλας ενα ερωτημα...
οι φαπες θα αρχισουν να πεφτουν μετα την παραιτηση του Στρατηγου ή θα αρχισουν νωριτερα μηπως και ετσι αποτραπει ο εμφυλιος;
PORT DELLO......
και δεν εννοω μεταγραφη βεβαια,για τη στελεχωση και την οργανωση μιλαω...
CCCP είσαι προκλητικός αλλά θα στον φαει τον Cabaye o Wenger... Μη λες για υποβιβασμούς και με αγχώνεις!
Μόλις χτύπησα εσσπρεσιά και απολαμβάνω...πες και άλλα! Μήπως σας έλλειψαν και οι προσφυγές?barlow4 έγραψε:Αυτα κ εγω τα ονειρευομαι.αν ειναι να εχω διαχειριστη καλυτερα να ειναι αφραγκος.
- ace79grpaok
Χαζα χαζα αν παρει ενα καλο στοπερ με δυδυμο τζιολη κατσουρ στο κεντρο και μπροστα με στοχ νινη και λουκας δ2ν μας λες και κακους.
Tzιολη Λαζαρ δε θα θελα να τους πειραξουμε...ο κατσουρ παιζει πολυ καλα πισω..να δουμε το στοπερ...ειμαι περιεργος...ελπιζω οχι αλλο δανεικο...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
τωρα καταλαβα γιατι το ''barlow'',υποδηλωνεις πολυ ψηλο iq...barlow4 έγραψε:Κ ολα αυτα επειδη δεν ξοδεψε ο σαββιδης τα λεφτα του οπως ηθελες εσυ ε?ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:στο απογειο της φετινης μεταγραφικης αηδιας και ξεφτιλας ενα ερωτημα...
PORT DELLO......
γατα με πεταλα!!!
- ace79grpaok
Apo poy lete na einai o stoper ? Kai poion ypopsiazeste? Eggo leo sariegki.

Μήπως θες να ανοίξουμε κανά λογαριασμό για Σαλπιγγίδη?barlow4 έγραψε:Ε οχι οι προσφυγες.ξενερωμα.
- PAPA TSIBIKOS
Μαζί και δεν θα γίνει κανένας εμφύλιος γιατί λίγο ή πολλή ΟΛΟΙ έχουν καταλάβει ότι τα κουμάντα στον ΠΑΟΚ (και ο Ιβαν φυσικά) την ομάδα την έχουν γραμμένη στα παπάρια τους.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:στο απογειο της φετινης μεταγραφικης αηδιας και ξεφτιλας ενα ερωτημα...
PORT DELLO......
Πιπερι στο στομα.θα μας δει κανας dimg και δε μας σωζει τιποτα.sotos26 έγραψε:Μήπως θες να ανοίξουμε κανά λογαριασμό για Σαλπιγγίδη?barlow4 έγραψε:Ε οχι οι προσφυγες.ξενερωμα.
Στα σοβαρά γιατί είμαι γατάκι στο τρολάρισμα μπροστά στο φίλο barlow καλύτερα αρ.μπακ που δεν έχουμε καθόλου παρά στόπερ λέω εγώ.