Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Βλάνταν κάνε μου μια χάρη μια φορά κι ας γίνω ρόμπα...Κράτα την τριάδα στα χαφ όπως θες Κάνιας-Τσίμι-Σάκχωφ.Ξεκούρασε λίγο τον Τζάλμα και βάλε μια φορά στα άκρα τον Μπίσε να συγκλίνει προς τα μέσα.Εξτρεμοδεκάρι με ανάποδο πόδι.Βάλτον απ την πλευρά του Λέοβατς (να έχει εντολή να μην ανεβαίνει πολύ) και φτιάξε δεξιά πλευρά με Μάτος-Γκάρυ.Βάλε και Φακ φορ να είναι κοντά στα μέτρα με τον Μπίσε.Νομίζω με Μπίσε κοντά μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά ο Φακ..
Δοκίμασε τον μια φορά σουτ έχει,ντρίμπλα έχει πάσα έχει.Θα χάσουμε σε ταχύτητα λίγο στην μια πλευρά αλλά θα κερδίσουμε πολύ πιστεύω σε ουσία..
Θέλω να δω μια φορά κάτι τέτοιο
----------------Κρεσπο-----------Τζαβε
----Ματος ------------------------------- Λεοβατς
-------------- Κανιας----------- Τσιμι
-------------------Σακχοφ-----------------
---- Γκαρυ--------------------- Μπισε
--------------------- Φακ----------------
Παίζει να γίνω ρόμπα ρε μάγκες???
Δοκίμασε τον μια φορά σουτ έχει,ντρίμπλα έχει πάσα έχει.Θα χάσουμε σε ταχύτητα λίγο στην μια πλευρά αλλά θα κερδίσουμε πολύ πιστεύω σε ουσία..
Θέλω να δω μια φορά κάτι τέτοιο
----------------Κρεσπο-----------Τζαβε
----Ματος ------------------------------- Λεοβατς
-------------- Κανιας----------- Τσιμι
-------------------Σακχοφ-----------------
---- Γκαρυ--------------------- Μπισε
--------------------- Φακ----------------
Παίζει να γίνω ρόμπα ρε μάγκες???

- ΑποστόληςΑ
Ναι ρε παλικάρι. Όντως ο Μπις είναι αποτελεσματικός μόνον με την μπάλα στα πόδια. Ας φέρουμε όμως έναν άλλο που θα είναι καλός και προς τα πίσω να τελειώνει το θέμα. Μέχρι τότε αυτές τις μισές ικανότητες του Μπις δεν τις έχει άλλος και είναι πρόβλημα να τον κρατάς στον πάγκο. Χθες πόνεσαν τα ματάκια μας επί 70 λεπτά. Μπήκε αυτός γίναμε πιο απειλητικοί, έκανε και δύο τελικές. Τον νιώθει η αντίπαλη άμυνα και μαζεύεται. Ο Σάχωφ επ' ουδενί δεν μπορεί να τα κάνει αυτά. Ούτε καν κεφαλιά δεν παίρνει.desperando έγραψε:Εν μέρη των δικαιολογώ και τον καταλαβαίνω στο θέμα μπισεβαρ.
Ένας τεμπελακος που τρέχει μόνο όταν έχει την μπάλα στα πόδια δεν έχει θέση σε μεγάλη ομάδα εκτός αν λέγετε μεσσι
(καλά στις κεφαλιές έχουμε θέμα: Thiam, Shakhov και Αθανασιάδης είναι ανεπαρκείς).
Η ομαδα εμφανιζει συνεχως το ιδιο προβλημα απο την αρχη της χρονιας,κακη εως ανυπαρκτη μεταφορα της μπαλας απο αμυνα σε επιθεση οταν το παιχνιδι εξελιςςεται σε ανοιχτο γηπεδο, οπως με Σλοβαν,Καραμπαχ και Κουλα.Στα συγκεκριμενα παιχνιδια ολως τυχαιως υπηρχε και η ιδια τριαδα στον αξονα και συνεχως καταληγαμε ειτε στο να σηκωνουμε απλα την μπαλα απο τα στοπερ μηπως και κανουν κατι τα γρηγορα εξτρεμ μας ,ειτε να ελπιζουμε σε ηρωικα ανεβασματα των ακραιων μπακ χωρις μαλιστα και παλυ την βοηθεια του αξονα.Εκει πρεπει να επικεντρωθει η οποια προσπαθεια του Ιβιτς για βελτιωση του παιχνιδιου της ομαδας.Σε ολα τα παραπανω παιχνιδια παλευα να καταλαβω πως κινουνται οι 3 και ομολογω πως δεν τα καταφερα.
Όχι και ο Κλάους δεν παίρνει κεφαλιές, ρε Αποστόλη! Χθες μισό γκολ με κεφαλιά έδωσε στον Γκαρυ, άλλο αν αυτός έμπλεξε τα μπούτια του.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι ρε παλικάρι. Όντως ο Μπις είναι αποτελεσματικός μόνον με την μπάλα στα πόδια. Ας φέρουμε όμως έναν άλλο που θα είναι καλός και προς τα πίσω να τελειώνει το θέμα. Μέχρι τότε αυτές τις μισές ικανότητες του Μπις δεν τις έχει άλλος και είναι πρόβλημα να τον κρατάς στον πάγκο. Χθες πόνεσαν τα ματάκια μας επί 70 λεπτά. Μπήκε αυτός γίναμε πιο απειλητικοί, έκανε και δύο τελικές. Τον νιώθει η αντίπαλη άμυνα και μαζεύεται. Ο Σάχωφ επ' ουδενί δεν μπορεί να τα κάνει αυτά. Ούτε καν κεφαλιά δεν παίρνει.desperando έγραψε:Εν μέρη των δικαιολογώ και τον καταλαβαίνω στο θέμα μπισεβαρ.
Ένας τεμπελακος που τρέχει μόνο όταν έχει την μπάλα στα πόδια δεν έχει θέση σε μεγάλη ομάδα εκτός αν λέγετε μεσσι
(καλά στις κεφαλιές έχουμε θέμα: Thiam, Shakhov και Αθανασιάδης είναι ανεπαρκείς).
ΥΓ. Με μισές ικανότητες, μισό αγώνα.
- Sick Bastard
Ωπα ρε δεν αναφερόμουν σε σένα.aoratos έγραψε:Sic ποιος ειπε να φυγει ο Ιβιτς, ή του ζητησε να γινει μαγος και να αλλαξει μεσα σε 2 τριμηνα ολη την ομαδα???Sick Bastard έγραψε:Διαφωνώ αόρατε.
Μια χαρά προσέγγιση υπήρχε απλώς οι Κάμπος-Κλάους-Σάκχωφ, επιθετικά πετούσαν αετό.
Συνοψίζοντας ο Ίβιτς μόνο μυρωδιάς δεν είναι, πέρυσι πήρε τον ΠΑΟΚ να τον κερδίζει το κάθε χωριό
και τον έβγαλε 1ο στα po με μία μόνο ήττα. Η δεύτερη ήττα του ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς ήταν στο τηγάνι, έτσι όπως ήρθε.
Ηρεμήστε. Λάθη κάνει και θα κάνει, εδώ ο Μουρίνιο τα χει γαμήσει τη μάνα στη Marketing Utd.
Ηρεμήστε γαμώ την πουτάνα μου, δεν είναι μάγος ο άνθρωπος, μια χαρά το πάει το πράγμα.
Ηρεμήστε γαμώ την πουτάνα μου και οι άλλοι, δεν κινδυνεύει απ τον κόσμο, μόνο ο Ιβάν αποφασίζει, επιτέλους
ας μπει στο μυαλό όλων μας αυτό.
Και ποιος τον ειπε μυρωδια;;; Εχουμε αλλαξει πολλα ποστ εδω και ξερεις ποια ειναι η γνωμη μου για τον Ιβιτς. Ας ειμαστε σοβαροι!
Αυτο το απλο και περι αετου οταν γινεται δυο μηνες και δεν δοκιμαζεις να το διορθωσεις δεν ειναι πια και τοσο απλο, αλλα γινεται προβλημα.
Για να καταλάβεις είχα ήδη γράψει το ποστ κι είχα πατήσει υποβολή και δεν με άφησε γιατί είχε γράψει εσύ στη διάρκεια. Μετά έγραψα 2 γραμμές γι το δικό σου και τις έβαλα από πάνω.
Στο τηγάνι, οι 2/3 που πετούσαν χθες αετό, ήταν καλοί. (Ουκρανός-Κλάους).Επίσης, είχαν ξεκουραστεί και μεσοβδόμαδα απ το κύπελο, είχαν κάπως αποφορτιστεί.
Να πω ότι η ομάδα δεν ρολάρει καλύτερα με τον Ντιέγκο μέσα; Ψέμματα θα είναι.
Να πω ότι η ομάδα δεν είναι καλά αμυντικά με τον Ντιέγκο μέσα; Πάλι ψέμματα θα πω
Κι έχω κι άλλα ερωτηματικά κι απορίες.
Αλλά βλέπω, όπως κι εσύ, ένα σχέδιο, κάτι που προσπαθεί η ομάδα να κάνει. Και είναι κρίμα που οι βαθμοί που έχει
δεν ανταποκρίνονται στο ποδόσφαιρο που παίζει, καθώς νομίζω ότι συνολικά, παίζει τον καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αυτή την εποχή.
Ο Βλάνταν καλά το πάει και είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο asset του αγωνιστικού τμήματος.
Ο τρόπος που κριτικάρεται -και εδώ μέσα- με ξεπερνάει ώρες ώρες.
Αυτά τα περί απειρίας τα ακούω βερεσέ.
Δυστυχώς και για την πάρτη του, (όπως και για τον Ευγένιο και για τον Κλάους) η κριτική έχει χαρακτηριστικά αχαλίνωτου κόμπλεξ, μια που εντελώς προκλητικά ουτε καν λαμβάνονται υπόψιν εμφανή στοιχεία που τον δικαιώνουν.
Βλάνταν είμαι μαζί σου.
Αυτή η νίκη θα δώσει την πολυπόθητη ηρεμία και φαντάζομαι μετά και το κομβικό παιχνίδι με τους Αζέρους θα δοκιμάσει ν ανακατέψει την τράπουλα.
Ο τρόπος που κριτικάρεται -και εδώ μέσα- με ξεπερνάει ώρες ώρες.
Αυτά τα περί απειρίας τα ακούω βερεσέ.
Δυστυχώς και για την πάρτη του, (όπως και για τον Ευγένιο και για τον Κλάους) η κριτική έχει χαρακτηριστικά αχαλίνωτου κόμπλεξ, μια που εντελώς προκλητικά ουτε καν λαμβάνονται υπόψιν εμφανή στοιχεία που τον δικαιώνουν.
Βλάνταν είμαι μαζί σου.
Αυτή η νίκη θα δώσει την πολυπόθητη ηρεμία και φαντάζομαι μετά και το κομβικό παιχνίδι με τους Αζέρους θα δοκιμάσει ν ανακατέψει την τράπουλα.
εδω τα ειπες ολα.aoratos έγραψε:Δεν ειναι κολλημα, ξερει πολυ καλα πως ο Καμπος και ο Σαχοφ δεν τραβανε. Αρχιζει και εμφανιζει αυτη τη μαμημενη παιδικη ασθενεια και νουμερο ενα λογο που κανενας σχεδον Ελληνας προπονητης δεν εχει κανει σοβαρη καριερα.Ακουει το βουητο της κερκιδας και αρχιζει να κανει παιχνιδι μαζι του, θολωνοντας το μυαλο του στην προςπαθεια να αποδειξει οτι το αρχικο πλανο του ειναι το σωςτο και οτι εχει δικιο.
Ανεξηγητες εμμονες και αλαζονική συμπεριφορά (συν τυπου) που αν μη τι αλλο δεν δικαιολογουνται για την απειρία του.
Εχθές δεν μπήκα να γράψω γιατί πανηγύριζα σαν τρελός την νίκη της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας που ήρθε σαν δώρο Θεού, αλλά ένα από εκείνα τα άπειρα δώρα που μας χρωστάει...Διάβασα αρκετά posts αλλά όχι όλα μέχρι τώρα...
Σήμερα λοιπόν που η χαρά έχει καταλαγιάσει και ο νους επανήλθε στα φυσιολογικά του, λέω απλά να αναπολήσω τις χθεσινές μου σκέψεις απ την ανακοίνωση της 11άδας μέχρι την λήξη του αγώνα...
Σε έναν αγώνα "υποτυπώδες ντέρμπι" με σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο σε ρόστερ και προπονητή...
1...Συνεχίζει να μην ξεκινάει ο Βαρέλα (για να αποκτήσει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό) και ο Μπίσεσβαρ, κάνοντας τους "μάγκες" με το πιο αμυντικογενές μας σχήμα...Ε δεν είναι και Άγιαξ πια η φετινή κούλα...
2...Κάνιας και Τσίμιροτ δεν έχουν αποκτήσει ακόμα χημεία για να καταφέρουν και να σταματάνε αντίπαλες επιθέσεις, αλλά και ταυτοχρόνως να βοηθάνε ικανοποιητικά στην κυκλοφορία της μπάλας και την δημιουργία δικών μας φάσεων...Στα χαφ υστερούμε κατά 2 παίχτες όταν η κούλα ανεβάζει την πίεση της ψηλά με 6 και 7 κάποιες φορές παίχτες να πιέζουν ασταμάτητα στο δικό μας μισό του γηπέδου και μια βαθιά μπαλιά 30 μέτρων να βγάλει μάτι 3 δικούς μας με 2 ή το πολύ 3 δικούς τους δεν γίνεται!!!!
3...Ο Σάκχοφ καταστρέφεται τελείως επιθετικά σε θέση 8αρο-10αριού, γιατί δεν ξέρει να πάρει κατάλληλες θέσεις για να τον βρουν άμεσα τα σέντερ μπακ ή τα 2 6άρια για γρήγορο transition και γιατί έχει πάνω του βδέλλα τον Σιμόες να τον παίζει over play...
4...Ο Κλάους ήταν χθες ΟΧΙ ΑΠΟ, αλλά ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, κάποιο διάστημα τον είδα σε θέση 8αρο-10αριού και αναρωτήθηκα αν του έχεις δώσει εσύ τέτοια εντολή!!!! Σε άλλο πλανήτη λοιπόν, ούτε καν σε άλλο γήπεδο και γίνεται αλλαγή στο 87? Την στιγμή μάλιστα που οι αργοκουρούτες Κολοβέτσιος και Τζανετόπουλος κρατάνε μικρή απόσταση από Γιόχανσον (άλλο αργοκάραβο) και Σιμόες παίζοντας άμυνα πέντε μέτρα τουλάχιστον έξω απ την μεγάλη τους περιοχή και βοηθώντας πολύ στην συνολική πίεση τους τόσο ψηλά και τους υπόλοιπους? Μέχρι κι ο Τιάμ θαρρώ πιο χρήσιμος θα ήταν χθες, πόσο μάλλον ο Περέιρα δηλαδή...
Δεν κατανοώ τους λόγους που έγιναν και δεν έγιναν όλα τα παραπάνω, αλλά ελπίζω ότι εσύ, γνωρίζοντας περισσότερα και υποστηρίζοντας στην συνέντευξη τόσο σθεναρά τις επιλογές σου, κάνεις αυτό που πρέπει, μάλιστα όχι από ξεροκεφαλιά, ακριβώς σαν τον πρώην μας...
Η εικόνα της ομάδας αναλόγως του χθεσινού μας αντιπάλου όμως εχθές δεν ήταν καλύτερη απ αυτήν της κουλίτσας...
Αυτό είναι το καθαρό και αντικειμενικό συμπέρασμα μου, συζητώντας το μάλιστα και με τους γύρω μου μετά τον αγώνα για αρκετή ώρα...
Βλάντο, ξέρεις κάτι? Όσα και να λέμε εμείς οι οπαδοί, εσένα φυσικά ένας σε κρίνει...Ο Ιβάν και μάλιστα απ τα αποτελέσματα της ομάδας κι όχι μάλιστα απ το πόσο βελτιωμένα παίζει αυτή κάθε εβδομάδα, μήνα, τρίμηνο και εξάμηνο...
Τον νου σου λοιπόν και κοίτα να μην αδικήσεις ο ίδιος τον εαυτό σου με κάποια τυχόν πείσματα σου...
Προσωπικά μου έρχεται πολύ στον νου ότι την ώρα του αγώνα έχεις το μυαλό σου στον αμέσως επόμενο και συμπάθα με αν κάνω λάθος...Θα φανεί και στην συνέχεια πιο καθαρά αν ισχύει κάτι τέτοιο θαρρώ...
Αυτές ήταν μέσα σε πολύ ψύχραιμο κλίμα οι δικές μου έως τώρα παρατηρήσεις και απλά τις καταγράφω από ενδιαφέρον και αγωνία, αν και δεν κερδίζει τίποτα η ομάδα κάνοντας το...πολύ σίγουρα μάλιστα!!!!
Υ.Γ. Βάζοντας τον Περέιρα στο 87', περίμενα τουλάχιστον να έβγαινε ένας εκ των Λέοβατς ή Τσίμιροτ (οι πιο κοντοί μας που έπαιζαν απ την αρχή) για να τα παίξουμε όλα για όλα για την νίκη, γεμίζοντας την περιοχή και με δεύτερο φορ δίπλα στον Κλάους...Άποψη μου (δίχως να είμαι γνώστης φυσικά, σαν απλός οπαδός και μόνο) είναι ότι δεν αλλάζουμε πρόσωπα στο σύστημα 3 λεπτά πριν το τέλος, εκτός κι αν υπάρξει τραυματισμός, αλλά κάνουμε όλο το σύστημα "πουτάν@" μπας και πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο μάλιστα δεν έχουμε καταφέρει καν να πλησιάσουμε στα σοβαρά επιμένοντας στα ίδια και τα ίδια για τα προηγούμενα 87 λεπτά...
Υ.Γ. 2...Τον Γκάρυ τον βλέπω να "φουσκώνει" πλέον απ το 35' στο πρώτο κι απ το 65' στο δεύτερο ημίχρονο!!!! Θλάσεις μεν ευτυχώς δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά επιμένω να φοβάμαι την ομάδα στο θέμα διάρκειας της φυσικής της κατάστασης σε βάθος χρόνου μέχρι τον Μάιο, παρά μάλιστα το σχετικό rotation σε κάποια ματς...
Σήμερα λοιπόν που η χαρά έχει καταλαγιάσει και ο νους επανήλθε στα φυσιολογικά του, λέω απλά να αναπολήσω τις χθεσινές μου σκέψεις απ την ανακοίνωση της 11άδας μέχρι την λήξη του αγώνα...
Σε έναν αγώνα "υποτυπώδες ντέρμπι" με σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο σε ρόστερ και προπονητή...
1...Συνεχίζει να μην ξεκινάει ο Βαρέλα (για να αποκτήσει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό) και ο Μπίσεσβαρ, κάνοντας τους "μάγκες" με το πιο αμυντικογενές μας σχήμα...Ε δεν είναι και Άγιαξ πια η φετινή κούλα...
2...Κάνιας και Τσίμιροτ δεν έχουν αποκτήσει ακόμα χημεία για να καταφέρουν και να σταματάνε αντίπαλες επιθέσεις, αλλά και ταυτοχρόνως να βοηθάνε ικανοποιητικά στην κυκλοφορία της μπάλας και την δημιουργία δικών μας φάσεων...Στα χαφ υστερούμε κατά 2 παίχτες όταν η κούλα ανεβάζει την πίεση της ψηλά με 6 και 7 κάποιες φορές παίχτες να πιέζουν ασταμάτητα στο δικό μας μισό του γηπέδου και μια βαθιά μπαλιά 30 μέτρων να βγάλει μάτι 3 δικούς μας με 2 ή το πολύ 3 δικούς τους δεν γίνεται!!!!
3...Ο Σάκχοφ καταστρέφεται τελείως επιθετικά σε θέση 8αρο-10αριού, γιατί δεν ξέρει να πάρει κατάλληλες θέσεις για να τον βρουν άμεσα τα σέντερ μπακ ή τα 2 6άρια για γρήγορο transition και γιατί έχει πάνω του βδέλλα τον Σιμόες να τον παίζει over play...
4...Ο Κλάους ήταν χθες ΟΧΙ ΑΠΟ, αλλά ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, κάποιο διάστημα τον είδα σε θέση 8αρο-10αριού και αναρωτήθηκα αν του έχεις δώσει εσύ τέτοια εντολή!!!! Σε άλλο πλανήτη λοιπόν, ούτε καν σε άλλο γήπεδο και γίνεται αλλαγή στο 87? Την στιγμή μάλιστα που οι αργοκουρούτες Κολοβέτσιος και Τζανετόπουλος κρατάνε μικρή απόσταση από Γιόχανσον (άλλο αργοκάραβο) και Σιμόες παίζοντας άμυνα πέντε μέτρα τουλάχιστον έξω απ την μεγάλη τους περιοχή και βοηθώντας πολύ στην συνολική πίεση τους τόσο ψηλά και τους υπόλοιπους? Μέχρι κι ο Τιάμ θαρρώ πιο χρήσιμος θα ήταν χθες, πόσο μάλλον ο Περέιρα δηλαδή...
Δεν κατανοώ τους λόγους που έγιναν και δεν έγιναν όλα τα παραπάνω, αλλά ελπίζω ότι εσύ, γνωρίζοντας περισσότερα και υποστηρίζοντας στην συνέντευξη τόσο σθεναρά τις επιλογές σου, κάνεις αυτό που πρέπει, μάλιστα όχι από ξεροκεφαλιά, ακριβώς σαν τον πρώην μας...
Η εικόνα της ομάδας αναλόγως του χθεσινού μας αντιπάλου όμως εχθές δεν ήταν καλύτερη απ αυτήν της κουλίτσας...
Αυτό είναι το καθαρό και αντικειμενικό συμπέρασμα μου, συζητώντας το μάλιστα και με τους γύρω μου μετά τον αγώνα για αρκετή ώρα...
Βλάντο, ξέρεις κάτι? Όσα και να λέμε εμείς οι οπαδοί, εσένα φυσικά ένας σε κρίνει...Ο Ιβάν και μάλιστα απ τα αποτελέσματα της ομάδας κι όχι μάλιστα απ το πόσο βελτιωμένα παίζει αυτή κάθε εβδομάδα, μήνα, τρίμηνο και εξάμηνο...

Τον νου σου λοιπόν και κοίτα να μην αδικήσεις ο ίδιος τον εαυτό σου με κάποια τυχόν πείσματα σου...

Προσωπικά μου έρχεται πολύ στον νου ότι την ώρα του αγώνα έχεις το μυαλό σου στον αμέσως επόμενο και συμπάθα με αν κάνω λάθος...Θα φανεί και στην συνέχεια πιο καθαρά αν ισχύει κάτι τέτοιο θαρρώ...
Αυτές ήταν μέσα σε πολύ ψύχραιμο κλίμα οι δικές μου έως τώρα παρατηρήσεις και απλά τις καταγράφω από ενδιαφέρον και αγωνία, αν και δεν κερδίζει τίποτα η ομάδα κάνοντας το...πολύ σίγουρα μάλιστα!!!!
Υ.Γ. Βάζοντας τον Περέιρα στο 87', περίμενα τουλάχιστον να έβγαινε ένας εκ των Λέοβατς ή Τσίμιροτ (οι πιο κοντοί μας που έπαιζαν απ την αρχή) για να τα παίξουμε όλα για όλα για την νίκη, γεμίζοντας την περιοχή και με δεύτερο φορ δίπλα στον Κλάους...Άποψη μου (δίχως να είμαι γνώστης φυσικά, σαν απλός οπαδός και μόνο) είναι ότι δεν αλλάζουμε πρόσωπα στο σύστημα 3 λεπτά πριν το τέλος, εκτός κι αν υπάρξει τραυματισμός, αλλά κάνουμε όλο το σύστημα "πουτάν@" μπας και πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο μάλιστα δεν έχουμε καταφέρει καν να πλησιάσουμε στα σοβαρά επιμένοντας στα ίδια και τα ίδια για τα προηγούμενα 87 λεπτά...
Υ.Γ. 2...Τον Γκάρυ τον βλέπω να "φουσκώνει" πλέον απ το 35' στο πρώτο κι απ το 65' στο δεύτερο ημίχρονο!!!! Θλάσεις μεν ευτυχώς δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά επιμένω να φοβάμαι την ομάδα στο θέμα διάρκειας της φυσικής της κατάστασης σε βάθος χρόνου μέχρι τον Μάιο, παρά μάλιστα το σχετικό rotation σε κάποια ματς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 31 Οκτ 2016, 11:30, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- pisakaipoupoula
εγώ νομίζω γραμμένη την έχει την κερκίδα.
Ο Βλάνταν είναι ξεκάθαρα σχολή Σάντος, πρώτα η άμυνα και μετά όλα τα υπόλοιπα, μόνο κούκου δεν κάνει η επιρροή του Φερναντάο σε όλα σχεδόν, και στο αμυντικό κομμάτι Σάχοφ και Τζάλμα είναι οι καλύτεροι στις θέσεις τους σε σχέση με τους άλλους..
Βέβαια ο Σάντος είχε τον Βιερίνια που ήταν εξίσου καλός τακτικά και έβγαζε φωτιές μπροστά ενώ ο Τζάλμα δεν είναι εξτρέμ ποιότητας, αλλά πιστεύω το Γενάρη θα υπάρξουν διορθώσεις ειδικά εκεί
Ο Βλάνταν είναι ξεκάθαρα σχολή Σάντος, πρώτα η άμυνα και μετά όλα τα υπόλοιπα, μόνο κούκου δεν κάνει η επιρροή του Φερναντάο σε όλα σχεδόν, και στο αμυντικό κομμάτι Σάχοφ και Τζάλμα είναι οι καλύτεροι στις θέσεις τους σε σχέση με τους άλλους..
Βέβαια ο Σάντος είχε τον Βιερίνια που ήταν εξίσου καλός τακτικά και έβγαζε φωτιές μπροστά ενώ ο Τζάλμα δεν είναι εξτρέμ ποιότητας, αλλά πιστεύω το Γενάρη θα υπάρξουν διορθώσεις ειδικά εκεί
- Sick Bastard
Πλάκα κάνεις τώρα, δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά.paok87 έγραψε: αλαζονική συμπεριφορά (συν τυπου)
Αυτο που εισπράττω γράφω, καμία πλακα.
Και ειμαι απο αυτους που τον γουστάρουν ισχυρογνώμονα τον προπονητη, αρκει να εχει δειξει αρκετά δειγματα γραφης.
Και ειμαι απο αυτους που τον γουστάρουν ισχυρογνώμονα τον προπονητη, αρκει να εχει δειξει αρκετά δειγματα γραφης.
Αλλαζονικοτατη είναι η συμπεριφορά κάποιων ΑΡΔ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 31 Οκτ 2016, 11:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.