Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από trel@menos »

τελικα μυαλο δεν βαζουμε. παλι ζηταμε και ζηταμε και ζηταμε. δινουμε και τελεσιγραφα στο σαββιδη. :lol: :?
δηλαδη αν δεν φερει τον βιειρινια τι? θα παμε να κανουμε καταληψη τα γραφεια της παε?
και με ζαγορακη ζητουσαμε παικταραδες και αποθεωναμε οταν τους εφερε αλλα στο τελος που ειδαμε οτι μπηκαμε μεσα απο αυτην την τακτικη τα ριξαμε ολα πανω του και τον διωξαμε. και βριζαμε γιατι δεν εδωσε λυση για τα χρεη. μεχρι και κλεφτη τον βγαλαμε.
το ιδιο και τωρα. ζηταμε λαγους με πετραχιλια αλλα το γεγονος οτι μεσοβδομαδα ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειχε συναντηση με τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ για να δοθει επιτελους μια λυση σ αυτο το βραχνα με τα χρεη περασε σχεδον απαρατηρητο.
παω στοιχημα οτι αμα ρωτησουμε 100 ΠΑΟΚτσηδες τι προτιμανε αυτη τη στιγμη, να δωσει ο ιβαν τα 11 εκατομυρια και να τελειωνουμε με τα χρεη μια κι εξω εχοντας ομως πιο σφιχτη οικονομικη τακτικη τα επομενα 1-2 χρονια, η να δωσει αυτα τα 11 εκατομυρια για να φερει παικταραδες, οι 90 θα απαντησουν το δευτερο. ποιος τα γαμει τα χρεη τωρα..
μια ζωη τοσο κοντοφθαλμοι ημασταν. δεν περιμενα κατι διαφορετικο τωρα. παλι καλα που ο ιβαν ειναι αλλιως μαθημενος και δεν κανει κινησεις ενθουσιασμου.
ε λοιπον εγω δεν θελω αλλες μεταγραφες. το πολυ πολυ εναν εξτρεμ τυπου σιλντενφελντ. δηλαδη καλο αλλα χωρις μεγαλες σπαταλες. τωρα λαζοβιτς, λουκες κτλ που κοστιζουν 1 εκατομυριο για 5 μηνες να μας λειπουν.
το ροστερ της ομαδας(οταν ειναι πληρης) ειναι τουλαχιστον 2 κλασεις πανω απο τις υπολοιπες που θα μπουν πλει οφ. αν δεν μπορουν να βγουν 2οι(που προσωπικα πιστευω οτι θα βγουμε) τοτε ναι, ας τους παρει και να τους σηκωσει.
τωρα να ζηταω μεταγραφαρες για να περασω την τριπολη μου φαινεται λιγο οξυμορο και υποτιμητικο για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

trel@menos έγραψε: ζηταμε λαγους με πετραχιλια αλλα το γεγονος οτι μεσοβδομαδα ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειχε συναντηση με τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ για να δοθει επιτελους μια λυση σ αυτο το βραχνα με τα χρεη περασε σχεδον απαρατηρητο.
+++++ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δεν περασε απαρατηρητο αλλα για συναντησεις προσωπικα βαρεθηκα να ακουω
Άβαταρ μέλους
trel@menos

οντως εχουμε ακουσει πολλα αλλα αλλο να πηγαινει ο ζαγορακης με το βρυζα πχ και να ζητανε διακανονισμους σε 590 δοσεις, και χωρις τοκους και και και, και γενικα μεσα στην αφραγκιαση που ειχαμε να μην βλεπει και το κρατος καποια ακρη και αλλο να πηγαινει ο σαββιδης και να τους λεει παρτε τα 11 στο χερι(οπως ακουστηκε τουλ) και αφηστε με ησυχο.
εδω συναντηθηκε με τον ιδιο τον πρωθυπουργο πρωτα τι να λεμε.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

MANIAKOS έγραψε:υπαρχει παντα και ο κολκας :nairepaok: :opaokara:
Με έστειλες! ΘΕΟΣ! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

δεν θα χρειαστει και πολλες προπονησεις ο κολκας. απο την δευτερη κιολας θα καταλαβει αν κανει η οχι. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Χωρις ουτε καν να εχω ακουσει η να εχω δει αυτον τον σαβουρωφ η οπως αλλιως τον λενε,ειμαι σιγουρος 1000% οτι ειναι καλος παιχτης γιατι ειναι επιλογη του γκερμαν λογω καταγωγης.
Κοντος ψαλμος αλληλουια.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

πριν κανα μηνα ειχα γραψει εδω μεσα για τον ραγιος κ καποιος αδελφος μ ειπε οτι εδω κ κανα 2μηνο ηταν εξαφανισμενος....
δεν συμφωνω οτι ηταν εξαφανισμενος.οκ εκανε καποια συνεχομενα μετρια ματς οπως κ ολος ο αστερας τοτε αλλα λογικο αφου παιξαν ευρωπη απο 15 ιουνη.
τεσπα εκει που θελω να καταληξω οτι παιχτη σαν το ραγιος κ με το συμβολαιο του ραγιος ψαχνουμε εδω κ αρκετα χρονια κατα την γνωμη μ.
τοσο δυσκολο ειναι να κανουμε μια μεταγραφη εντος συνορων δλδ??? :evil: γαμω την οικονομικη μας ανεση για ομαδα.δεν ζηταω βιερινια λαζοβιτς κ σια.....εναν ραγιος απο την τριπολιτσα......ο γαυρος παιρνει σε ενα απογευμα οποιον θελει εντος ελλαδος.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

MANIAKOS έγραψε:υπαρχει παντα και ο κολκας :nairepaok: :opaokara:

:lol: :lol: :lol:

Με τον δωνη να φευγει σιγα σιγα και τον κολκα να ειναι χρονια στα του ΠΑΟΚ,
λετε ο τσιτσιακοφ να ετοιμαζει την έκπληξη? 8-) 8-)

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Επειδη εχω αποψη για τον ραγιο γιατι τον εχω δει πολλες φορες το μονο που θα σου πω ειναι οτι ειναι καλος παιχτης αλλα οχι κατι ιδιαιτερο,αλλοι παιχτες μπορουν να αλαξουν εικονα στην ομαδα και προπαντως (για να μην ξεχνιομαστε) ενας κανονικος προπονητης και οχι χρυσες μετριοτητες τυπου ραγιο.
Οτι χωραει στο ροστερ χωραει και παραχωραει αλλα τα λεφτα που ακουστηκε οτι ζητανε οι μοριαδες ειναι παρα πολλα οχι μονο γιαυτον αλλα για οποιονδηποτε παιχτη ομαδας της σουπερλιγδας πλην γαυρου.
Με εξαιρεση ισως τον φουντα και τον κολοβο μονο και μονο λογω ηλικιας.
Να θυμισω οτι ακουστηκε να ζητανε 500 χιλιαρικα για τον ραγιο.
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από Holypaok »

Ο Αστέρας έχει πολύ καλές διασυνδέσεις με συγκεκριμένο γραφείο μάνατζερ από Λατινική Αμερική νομίζω είχα ακούσει. Λόγω των στρατιών ξένων που φέρνει είτε είναι καλοί είτε όχι, φέρνει και καλούς παίκτες. Με άλλα λόγια να πούμε ότι
α. Δεν είναι θέμα σκαουτινγκ
β. Μια ομάδα του βεληνεκούς μας δε μπορεί να έχει τέτοιο προφίλ (ομάδας εξαρτημένης από μάνατζερ–Να θυμίσω ανάλογο προφίλ είχε και ο Άρης όλα αυτά τα χρονια)
Ούτε ο γάβρος ούτε η πράσινη άφραγκος κομπανία δουλεύουν έτσι και γι αυτό βλέπουμε σπάνια καλό λατινοαμερικανο παίκτη στους μεγάλους.
Ξέρω ψιλοοφτοπικ αλλά νομίζω ότι κολλάει στα μεταγραφικά της ομάδας σε σχέση με τον εκάστοτε Ραγιος

Στάλθηκε από το A500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Από την Ελληνική αγορά τον Φούντα τον θέλω κι εγώ.
Όπως θέλω και τον Γιαννιώτα αλλά αυτός μάλλον από το καλοκαίρι θα είναι στο λιμάνι, ένεκα και της "ενίσχυσης" από τον μπαμπά γάβρο με τους Διαμαντάκο και Ζαραδούκα.
Πολλοί γράφουμε από πέρυσι για ένα καλό δεκάρι. Μέχρι την έλευση του Ιβάν, καταλαβαίναμε τις οικονομικές δυσκολίες. Πλέον, αν όχι τώρα (που η περίοδος των μεταγραφών δεν είναι η πλέον κατάλληλη) το καλοκαίρι ελπίζω σε μεγάλη κίνηση.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

joshua έγραψε:Παλυ καλα που ο Ντεβινσεντι και ο Ολαιταν ηταν λιγοι για τον ΠΑΟΚ και φερνουμε τελικα τον μεσι της μολδαβιας...ποιος δουλευει ποιον δεν εχω καταλαβει.Η τριπολη που σημερα εμοιαζε μεσοεπιθετικα μπαρτσελονα εφερε και αλλο παικτη με θητεια σε πριμερα και καλη αργεντινικη ομαδα και εγω φαιρνω σαβουροφ...
Υποννοεις οτι μας δουλευει καποιος?
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

O Suvrov παντως μια χαρα παικτης φαίνεται για τον ΠΑΟΚ... Σε σχεση με κατι γατακια τυπου Ρομπερ Γεωργιάδη... Και ο τυπος εχει σουταρα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το ακουσαμε και αυτο ο βιερινια αρχηγος εθνικης νεων πορτογαλιας που κατεκτησε γιουρο,παικτης της πορτο που δοθηκε δανεικος χωρις οψιον και συνομωτησε το συμπαν για να ερθει στον ΠΑΟΚ λογω τραυματισμου ειχε χειροτερο βιογραφικο απο τον Σαβουροφ που επαιζε στη σεριφ τιρασπολ και στη β εθνικη πολωνιας...Α ναι ειναι και διεθνης με την μολδαβια,να χεσω το wikipedia και το youtube.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”