Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από tera12tera »

Argonaut4 έγραψε:Οσο και να σας φαίνετε περίεργο...

Το μεγαλύτερο λάθος δεν είναι η φάση με το Γκαρσία.

Αλλά η ανακοίνωση περί αποχωρησης απο το πρωτάθλημα.....γυρίσαμε πίσω πολλά χρόνια.

Υπομονή......ο Ιβάν ετοιμάζει κάτι μεγάλο στον ΠΑΟΚ και πρέπει να κάνουμε υπομονή....έχω πίστη στον συγκεκριμένο.
Συμφωνώ και πάλι :D :D :D
Απλά και στις δυο περιπτώσεις για μένα φαίνεται μια ερασιτεχνική λειτουργία της ΠΑΕ
(προστατεύεις τον Γκαρσία ξεκαθαρίζοντας του ότι δεν μπορεί πλέον να έχει απαίτηση να είναι σε κάθε ματς ενδεκαδάτος , αλλά όποτε το κρίνει ο Προπονητής :twisted: :twisted:
Τονίζεις τον προπονητή ότι πρέπει να σεβαστεί το κεφάλαιο Γκαρσία , αφήνοντας του τον τελευταίο χορό
Δεν βγάζεις γελοίες ανακοινώσεις για να στηρίξεις ( ; ) τον προπονητή )
Η ανακοίνωση η πρωινή μου θύμισε Βουλινό ....
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

eorptol έγραψε:
che4 έγραψε:ιβαν διαλεξε το σωστο και το σωστο ειναι να παρει μπουλο ο σερ ασχετος και κανε οποιον να ναι προπονητη ανετα θα βγει δευτερος αυτος ο βαζελοσερ θελει να μας καταστρεψει και να παει του χρονου στην ομαδα της καρδιας του που θα εχει βγει δευτερη.....ξυπνα δεν ξερεις τι λαμογια ειναι οι αλαφουζοι κτλ

ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
λαικο μυθιστορημα ....με θυμιζει τους κομμουνιστες του 1930 που καθε λιγο και λιγακι κρεμουσαν συντροφους σαν προδοτες απλα γιατι ειχανε διαφορετικη αποψη απο αυτους και διεκδικουσαν τις ιδιες καρεκλες .....
αδερφε δε ξερω σε ποια χωρα ζεις αλλα η πλειονοτητα των συνοπαδων μας νιωθει αυτη τη λαμογια και ολη η κοινωνια τη νιωθει τα τελευταια 25 χρονια τουλαχιστον για τα οποια εχω ιδια αποψη....αν βεβαια ζεις στην ελλαδα σορρυ που σε ενοχλησα απ το βολεμα σου...καληνυχτα κοιμησου μερικα χρονια ακομα

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Parolos »

Ιβάν ο ΠΑΟΚ δε συμπεριφέρεται έτσι σε Ηγέτες! Όχι.. Όχι όχι όχι... Μάζεψε το πριν είναι αργά..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

che4 έγραψε:
eorptol έγραψε:
che4 έγραψε:ιβαν διαλεξε το σωστο και το σωστο ειναι να παρει μπουλο ο σερ ασχετος και κανε οποιον να ναι προπονητη ανετα θα βγει δευτερος αυτος ο βαζελοσερ θελει να μας καταστρεψει και να παει του χρονου στην ομαδα της καρδιας του που θα εχει βγει δευτερη.....ξυπνα δεν ξερεις τι λαμογια ειναι οι αλαφουζοι κτλ

ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
λαικο μυθιστορημα ....με θυμιζει τους κομμουνιστες του 1930 που καθε λιγο και λιγακι κρεμουσαν συντροφους σαν προδοτες απλα γιατι ειχανε διαφορετικη αποψη απο αυτους και διεκδικουσαν τις ιδιες καρεκλες .....
αδερφε δε ξερω σε ποια χωρα ζεις αλλα η πλειονοτητα των συνοπαδων μας νιωθει αυτη τη λαμογια και ολη η κοινωνια τη νιωθει τα τελευταια 25 χρονια τουλαχιστον για τα οποια εχω ιδια αποψη....αν βεβαια ζεις στην ελλαδα σορρυ που σε ενοχλησα απ το βολεμα σου...καληνυχτα κοιμησου μερικα χρονια ακομα

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Τα έχεις ανακατεψει όλα έβαλες την ελληνική κοινωνία τα τελευταία 25 χρονια κλπ.
Ότι ναναι ....για αλλα συζητάμε για τον προδότη βαζελουα οπως είπες του χρόνου βέβαια θα έχουμε προπονητη ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ απο κούνια οπως ηταν ο μπολονι ο σαντος κλπ. Ευτυχώς έχουμε ξυπνιους σαν εσένα και θα πάμε μπροστα ....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Αν δε το εχετε καταλαβει κουμαντο πλεον στον ΠΑΟΚ. Δεν κανει ο λαος με τα 100 ευρω του διαρκειας του ουτε οι τζαμπατζηδες των ντου. Κουμαντο κανει αυτος που βαλε 25 μυρια για να μη γινει η ομαδα αε ποντιων στη γαμα εθνικη. Οποτε τι ειναι σωστο θα το κρινει αυτος. Εξαλλου αν δεν φτιαξει ομαδαρα κ δεν παρει τιτλους θα τακουσει ο σαββιδης. Ο γκαρσια δε νομιζω να ακουσει τιποτα οπως δεν ακουσε κανεις παικτης επειδη δεν πηραμε τιτλους.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

η αντιδραση στο θεμα κοντου τραγικη, οπως και η απειλη αποσυρσης. αντι να γαβγιζεις, δαγκωνε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Taseos έγραψε:Αν δε το εχετε καταλαβει κουμαντο πλεον στον ΠΑΟΚ. Δεν κανει ο λαος με τα 100 ευρω του διαρκειας του ουτε οι τζαμπατζηδες των ντου. Κουμαντο κανει αυτος που βαλε 25 μυρια για να μη γινει η ομαδα αε ποντιων στη γαμα εθνικη. Οποτε τι ειναι σωστο θα το κρινει αυτος. Εξαλλου αν δεν φτιαξει ομαδαρα κ δεν παρει τιτλους θα τακουσει ο σαββιδης. Ο γκαρσια δε νομιζω να ακουσει τιποτα οπως δεν ακουσε κανεις παικτης επειδη δεν πηραμε τιτλους.
τωρα αυτοι που στερουνταν με τα 100 ευρω να σωσουν την ομαδα τσουβαλλιαστηκαν με τους τζαμπατζηδες και θα γινουν και γραφικοι.γιναμε πλουσιοι τωρα.με την πλεμπα θα ασχολουμαστε?να φυγουν οι φτωχομπινεδες των 100 ευρω πια.ευχαριστουμε κυριοι αλλα μας χαλατε το ευρωπαικο προφιλ.πως θα φιλοξενησουμε τη ρεαλ με τους πεινασμενους να περιφερονται.χαλανε την αισθητικη.
και φυσικα εχουμε κιμπαρη λεφτα τωρα.ειναι δυνατον να εχουμε ασπρομαυρο σημα.ενα χρυσαφι,ενα διαμαντι κατι.αυτος αποφασιζει πλερωνει και εμεις που πλεον ειμαστε περιττοι ας χορεψουμε στους ρυθμους του.πεταει ο γαιδαρος.πεταει..
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Σπαω την σιωπη μου για λιγο για τον εξης και μονο λογο
Καλω τον Ιβαν Σαββιδη να ανασκευασει την δηλωση του και να αντικαταστησει το κομματι της ενδεχομενης αποχωρησης του ΠΑΟΚ απο τα πρωταθληματα της ΕΠΟ με αλλο κειμενο της αρεσκειας του αλλα κυριως που να απτεται των δικαιωματων του επανω στον ΠΑΟΚ
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Taseos έγραψε:Αν δε το εχετε καταλαβει κουμαντο πλεον στον ΠΑΟΚ. Δεν κανει ο λαος με τα 100 ευρω του διαρκειας του ουτε οι τζαμπατζηδες των ντου. Κουμαντο κανει αυτος που βαλε 25 μυρια για να μη γινει η ομαδα αε ποντιων στη γαμα εθνικη. Οποτε τι ειναι σωστο θα το κρινει αυτος. Εξαλλου αν δεν φτιαξει ομαδαρα κ δεν παρει τιτλους θα τακουσει ο σαββιδης. Ο γκαρσια δε νομιζω να ακουσει τιποτα οπως δεν ακουσε κανεις παικτης επειδη δεν πηραμε τιτλους.
Πεςτα Χρυσόστομε.
Με την επισήμανση και την απορία ποιός ξέρει την πλειοψηφούσα, που δεν είναι απαραίτητα η ορθή, άποψη του Λαού του ΠΑΟΚ, που είναι εκατομμύρια και όχι κάποιες δεκάδες μπερδεμένοι μαζί με τους παοκάρχες τους και τις ανακοινώσεις τους??????????????????????????????????????????????
Αυτός που αποφασίζει είναι πάντοτε αυτός που πληρώνει και έχει ευθύνη και για τα αποτελέσματα των πράξεών του.
Εμείς έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε μόνο από το αποτέλεσμα αφού του δώσουμε το χρόνο να εφαρμόσει το πρόγραμμα του.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αραμπάς να τον γυρίζει ο καθένας όπως γουστάρει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

α νομιζα οτι ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του.σορρυ.
αρα ΠΑΟΚ ειναι ο μεγαλομετοχος του.
δε μου λες?αν σου πληρωσω τα χρεη θα μου κατσεις?
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

αντε παλι το ιδιο τροπαριο...
ρεεεεεεε.....2013 λεει το κοντερ.....
αλλαξανε τα πραγματα παληκαρια....
αυτα τελειωσανε...
ουτε ο ΠΑΟΚ ''ανηκει'' πια στον λαο του.....
ουτε και καμια αλλη ομαδα ''ανηκει'' ...στον λαο της.....
...αυτα ειναι για λαικη καταναλωση....αντε πια με αυτο το παραμυθι...φτανει...

ας δουμε που εχει φτασει το ποδοσφαιρο στην Ευρωπη,στον κοσμο,παντου....
...και ας προσγειωθουμε ολοι στην πραγματικοτητα.

ΟΙ ομαδες ειναι Ποδοσφαιρικες Ανωνυμες.Εταιριες. και εχουν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ.
Τα κεφαλαια που παιζονται ειναι τεραστια....και δεν χωρανε πλεον κανενός είδους συναισθηματισμοι.
Δεν ειναι ο ΠΑΟΚ το ''κεντρο της γης''....
Να ευχαριστουμε την τυχη μας,που ηρθε στον δρομο μας ο Ποντιος και μας εβγαλε απο τον βουρκο.
Διαφορετικα δεν ειναι και τοσο σιγουρο αν θα μιλουσαμε σημερα για ΠΑΟΚ...

Υ.Γ.επειδη τα παραδειγματα ομαδων που στα''κουμαντα'' ηταν ο λαος, ειναι πολυ προσφατα,και τα αποτελεσματα...πλεον ορατα απο ολους μας...
..ευτυχως που δεν ανηκει ...πια ο ΠΑΟΚμας ....στον λαο του......ευτυχως.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Με όλο τον σεβασμό αδερφέ, αφού πια δεν χωράνε συναισθηματισμοί τότε να υποθέσω ότι κι εσύ κι εγώ είμαστε ακόμη ΠΑΟΚ γιατί έχουμε κάποιο συμφέρον.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ρε dimbar...ελεος...τι συμφερον να εχουμε;....
αυτο καταλαβες;
λυπαμε αν δεν μπορεσα να τα πω καλυτερα....αλλα αυτο το παραμυθι...
...''ο ΠΑΟΚ ανηκει στο λαο του''...ειναι για αλλες εποχες...περασμενες.
αυτα πλεον εχει περασει ανεπιστρεπτι...
και τα παραδειγματα εν ετει 2013 δειχνουν οτι οπου εφαρμοστηκε .....πανε για διαλυσει.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

barlow4 έγραψε:α νομιζα οτι ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του.σορρυ.
αρα ΠΑΟΚ ειναι ο μεγαλομετοχος του.
δε μου λες?αν σου πληρωσω τα χρεη θα μου κατσεις?
Μάλλον δεν κατάλαβες.Δεν εκφράζεις τη βούληση του Λαού ούτε εσύ ούτε εγώ, μόνο τον εαυτό μας εκπροσωπούμε.
Δεν έδιωξε ο Λαός του ΠΑΟΚ τον ΜΕΓΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, μερικές εκατοντάδες, οι μπερδεμένοι του τότε, τον έδιωξαν από τον ΠΑΟΚ και μετά έτρεχαν για να τον σώσουν ως ήρωες οι μπερδεμένοι του τώρα.
Τα αποτελέσματα τα έχει γράψει η Ιστορία.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ
με ολο το σεβασμο αυτο που εγραψες ειναι οτι πιο αθλιο εχω διαβασει.
ουσιαστικα λες οτι ο λαος πρεπει να ειναι υπακουος πελατης.οτι αυτο ειναι το σωστο ,ευρωπαικο και συγχρονο.
τοτε θα σου απαντησω σαν πελατης.
το γηπεδο ειναι αθλιο.
οι παικτες ειναι αθλιοι.
το θεαμα ειναι αθλιο.
το πρωταθλημα ειναι αθλιο.
οποτε σαββιδη ριξε 200 μυρια να με κανεις υπερομαδα.αλλα ριξτα τωρα.φετος εγω δεν ερχομαι ξανα στο αθλιο γηπεδο να δω σε ενα αθλιο πρωταθλημα αθλιους παικτες να προσφερουν αθλιο θεαμα.ριξε τωρα τα λεφτα να βγεις τσουλου και εγω του χρονου θα ερθω μονο στα ευρωπαικα γιατι το πρωταθλημα ειναι αθλιο και σαν πελατης προτιμω να δωσω τα λεφτα μου σε πιο αρτιο θεαμα.
εκτος αν περα απο πελατες ευρωπαιοι πρεπει να ειμαστε και καθυστερημενοι και να πληρωνουμε για ενα θεαμα που δεν ειναι θεαμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”