Γιώργος Δώνης
- tera12tera
Re: Γιώργος Δώνης
Ότι πεις ...άλλωστε το δημοκρατικό σου φρόνημα και τα επιχειρήματα σου μα καθήλωσαν ...
υ.γ : Δεν ξαναγράφω αφου δεν αντέχεις την διαφορετική άποψη...
υ.γ 2 : Όπως βλέπεις καθαρά ποδοσφαιρικά θέλω να μιλώ ..τραμπουκοσυζητήσεις τις αποφεύγω από τα τριάντα μου
υ.γ 3 : Προσωπικά δεν με πείθεις πως δεν έχεις εμπάθεια κ ότι δεν χάρηκες για την ισοπαλία ...πρώτος πρώτος σχολίασες με ύφος "εγώ σας τα έλεγα"
υ.γ : Δεν ξαναγράφω αφου δεν αντέχεις την διαφορετική άποψη...
υ.γ 2 : Όπως βλέπεις καθαρά ποδοσφαιρικά θέλω να μιλώ ..τραμπουκοσυζητήσεις τις αποφεύγω από τα τριάντα μου
υ.γ 3 : Προσωπικά δεν με πείθεις πως δεν έχεις εμπάθεια κ ότι δεν χάρηκες για την ισοπαλία ...πρώτος πρώτος σχολίασες με ύφος "εγώ σας τα έλεγα"
Η ιστορία με τον Γιώργο Δώνη έχει αρχίσει πλέον να κουράζει και να ξεφεύγει επικίνδυνα ...
Το επίπεδο της κριτικής είναι πολύ άδικο αφού ενώ η ομάδα έχει δεδομένα σωτηρίας η κριτική γίνεται με δεδομένα πρωταθλητισμού. Αυτό από μόνο του φτάνει σαν επιχείρημα ...
Και εγώ βλέπω ότι η ομάδα δεν μπορεί και ότι δεν έχει βελτίωση αλλά μέχρι εκεί ...
Ο Δώνης δεν φταίει που τον έφεραν στον ΠΑΟΚ ... και σαν προπονητής έχει αποδείξει ότι είναι καλός αλλά χρειάζεται τουλάχιστον 1 χρόνο για να δείξει έργο. Αν αυτό δεν κάνει σε πολλούς από εμάς δεν χρειάζεται να σκίζουμε τον Δώνη που είναι καλός επαγγελματίας.
υποσ.
γεγονότα όπως αυτά με τον γιο του Δώνη μας ξεφτιλίζουν και δείχνουν ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να γίνουμαι μεγάλη ομάδα. Τραμπουκισμοί και μαγκιές σε 16χρονο από το ίντερνετ είναι της πλάκας. Σαφώς και ένας παοκτσής ίσως και αυτός 16χρονος δεν χαρακτηρίζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ... Από την άλλη βλέπω σήμερα πως η αντίδραση των υπολοίπων από εμάς αντί να είναι υπερασπιστική προς τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι αδιάφορη έως απαξιωτική ακόμα περισσότερο.
Το επίπεδο της κριτικής είναι πολύ άδικο αφού ενώ η ομάδα έχει δεδομένα σωτηρίας η κριτική γίνεται με δεδομένα πρωταθλητισμού. Αυτό από μόνο του φτάνει σαν επιχείρημα ...
Και εγώ βλέπω ότι η ομάδα δεν μπορεί και ότι δεν έχει βελτίωση αλλά μέχρι εκεί ...
Ο Δώνης δεν φταίει που τον έφεραν στον ΠΑΟΚ ... και σαν προπονητής έχει αποδείξει ότι είναι καλός αλλά χρειάζεται τουλάχιστον 1 χρόνο για να δείξει έργο. Αν αυτό δεν κάνει σε πολλούς από εμάς δεν χρειάζεται να σκίζουμε τον Δώνη που είναι καλός επαγγελματίας.
υποσ.
γεγονότα όπως αυτά με τον γιο του Δώνη μας ξεφτιλίζουν και δείχνουν ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να γίνουμαι μεγάλη ομάδα. Τραμπουκισμοί και μαγκιές σε 16χρονο από το ίντερνετ είναι της πλάκας. Σαφώς και ένας παοκτσής ίσως και αυτός 16χρονος δεν χαρακτηρίζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ... Από την άλλη βλέπω σήμερα πως η αντίδραση των υπολοίπων από εμάς αντί να είναι υπερασπιστική προς τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι αδιάφορη έως απαξιωτική ακόμα περισσότερο.
ΠΑΟΚτσής!
Επίσης .....τις κριτικές για πολιτικά φρονήματα.....κτλ να τις κρατήσετε για πάρτι σας.
Επίσης .....τις κριτικές για πολιτικά φρονήματα.....κτλ να τις κρατήσετε για πάρτι σας.
tera12tera » Τρί Δεκ 04, 2012 7:29 pmtera12tera έγραψε:Ότι πεις ...άλλωστε το δημοκρατικό σου φρόνημα και τα επιχειρήματα σου μα καθήλωσαν ...
Τελικά η μίρλα έπιασε ....Χαρά που κάνουν κάποιοι που φέραμε ισοπαλία και "δικαιώνονται"...Αλλά ξεχνούν πως από το 36' παίζαμε με 10 παίκτες σε ένα άθλιο αγωνιστικά χώρο ...Κ ναι , εμάς μας επηρέασε πιο πολύ , αφου με αριθμητικό μειονέκτημα τρέχεις και πιο πολύ ... Εγώ είδα πως ακόμη και με 10 παίκτες προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν κλειστήκαμε πίσω... Αλλά όταν με Σάντος και Μπόλονι απαγορευόταν να περάσουμε (σε τέτοιες περιπτώσεις) την μεσαία γραμμή , τότε είχαμε "πλάνο".....
υ.γ. Όταν οι φίλαθλοι "χαίρονται" εις βάρους της ομάδας τους , άστα Χαράλαμπε (moican4....)
Έγω μέχρι και φώτο έβαλα, εσύ λες ασυναρτησίες γιατί δεν ξέρεις τι να πεις..εκτός και εσύ βλέπεις επιχείρημα σε αυτό που έγραψες?
Δεν είναι καν άποψη, λες κάτι τετριμμένα που μας τα έχουν γράψει χίλιες φορές..tera12tera έγραψε: υ.γ : Δεν ξαναγράφω αφου δεν αντέχεις την διαφορετική άποψη...
Το ποδοσφαιρικό ποιο είναι? Σε ρώτησα να μας πεις μία φάση για γκολ, σε ρώτησα να μας πει τι βλέπεις από αυτόν τον ΠΑΟΚ...ΤΙΠΟΤΑ και ούτε πρόκειταιtera12tera έγραψε: υ.γ 2 : Όπως βλέπεις καθαρά ποδοσφαιρικά θέλω να μιλώ ..τραμπουκοσυζητήσεις τις αποφεύγω από τα τριάντα μου
από moican4 » Κυρ Δεκ 02, 2012 9:21 pmtera12tera έγραψε: υ.γ 3 : Προσωπικά δεν με πείθεις πως δεν έχεις εμπάθεια κ ότι δεν χάρηκες για την ισοπαλία ...πρώτος πρώτος σχολίασες με ύφος "εγώ σας τα έλεγα"
Πάντως φροντίζει σε κάθε συνέντευξη τύπου να λέει και κάτι καινούργιο..
Τώρα "θέλουμε ηγέτη" στην άμυνα γιατί επιθετικά κεντάμε....
Και ο Κουμαλό που έφερε, τι δεν κάνει ξαφνικά?
Αφού είναι ο πιο αλτικός ο πιο ποδοσφαιρικός, έτσι δεν είχε πει?
Τον Βιβιάν δεν τον έφερε αυτός, τον πρότεινε μάνατζερ ( για να τα λέμε όλα)...
Και αλήθεια, άντε εμείς οι άσχετοι από ποδόσφαιρο έχουμε γίνει γραφικοί λέγοντας τα ίδια και τα ίδια...
Αυτό με το ρόστερ, θα κοπεί επιτέλους?
ΑΗΔΙΑ κατάντησε, εκτός και θεωρούν κάποιοι ότι με τον "ηγέτη" Φυντανίδη που θέλει ο ΠΑΟΚ αμυντικά θα γίνει μπετόν αρμέ...
Στα αγωνιστικά, δεν θα σχολιάσω κάτι..
Αφού είναι ο ίδιος ικανοποιημένος και στο Β ημίχρονο είδε ότι είμαστε σε καλή μέρα, οκ..
Απλά στο Β εγώ θυμάμαι 1 σουτ του Σάλπι, μάλλον άλλον αγώνα έβλεπα...
ΥΓ. Χρωστάω μια απάντηση στον Ντίνο..
Για το "επικίνδυνος" που είχα γράψει..
όταν ο προπονητής σου βάζει τον 34άρη Λίνο , δεξί εξτρέμ (με Κέρκυρα θυμίζω) είναι η άσχετος ή επικίνδυνος..
Προτίμησα το β....
ΥΓ.2 Δυστυχώς η καραμέλα της 2ης θέσης τελειώνει, επόμενο παιχνίδι ο κομπλεξικός με τον ΠΑΟΚ Παράσχος με την αήττητη επί 4 αγωνιστικές Λιβαδειά..
ΥΓ.3 Για τις θλάσεις το έχουν βουλώσει άπαντες που μας σκότιζαν τα @@ πέρσι..και με παιχνίδια διπλάσια...
Φέτος βλέπω μια χαρά..
ΥΓ.4 Φρουρέ σε άλλο τόπικ γράψτο αυτό..
Και κάτι ακόμα..
Αναγκαστικά η μπάλα έπρεπε να σηκωθεί λόγω γηπέδου..
Κατανοητό..
Ας μου πει όμως κάποιος, πότε έβαλε γκολ από στημένο και σε ποιο παιχνίδι, γιατί κάναμε γεμίσματα αλλά πήγαιναν κουτουρου, χωρίς να στοχεύουν κάποιο παίκτη χωρίς να υπάρχει ένα σχέδιο (π.χ πρώτο δοκάρι)
Το πρώτο μου ποστ μετά το παιχνίδι...Αυτά τα παραμύθια λοιπόν θα τα πεις αλλού εκτός και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις..
Και εμένα δεν με πείθεις πως δεν είσαι στημένος και δεν έχεις πρόβλημα με την πάρτη μου..
ΥΓ. Το δημοκρατικό φρόνημα που ειρωνεύεσαι για πες μου που σε πείραξε?
Σου είπε κανένας ότι είμαι υποχρεωμένος να δέχομαι ότι του έρχεται του καθενός να γράφει?
Σε κανένα παιδάκι απευθύνεσαι?
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
tad έγραψε:υποσ.
Μαζι σου Γιωργαρε που στην πεσανε οι τραμπουκοι για τα σχολια του παιδιου!
Σα δε ντρεπονται τα φασιστοειδη να βαζουν χερι στην ελευθερια λογου κι εκφρασης της νεολαιας!!
Κι αμα το παιδι γουσταρει να μπινελικωσει κι αλλο,μεσα,δε χαλαμε χατηρια εμεις!
Τι;Δε βρισκει γκομενα o λεβεντης μας;;Εδω ειμαστε,να προσφερουμε τις αδερφες μας οσοι εχουμε κι οσοι δεν να προσφερθουν οι ιδιοι για χαρη του τσολια μας!!!!
Μονο μη χαλαστεις εσυ Γιωργο μου και επηρεαστει το θεαρεστο εργο σου,ενταξει παλικαρα μου;
Και που'σαι Γιωργο;συγνωμη για τις απειλες αυτου στο ιντερνετ ρε,ok;κανε πετρα την καρδια σου και συγχωρα μας ρε τεραστιε Γιωργο...please...
για τον πουτσο γιναμε αδερφια
Το τόπικ μιλάει για τον Δώνη,όχι για τον γιο του..
Ο Γιος του είναι ενήλικας και αναλαμβάνει τις ευθύνες του..
Προφανώς δεν γουστάρει τον Γκαρσία και?
Κάτι έγινε...
Πιο πολύ εκνεύρισε ο τρόπος που απολογήθηκε παρά το ότι εκφράστηκε αρνητικά για τον Γκαρσία στον φειςμπουκ..
Και δεν νομίζω ούτε ο Δώνης να του άρεσε αυτή η συμπεριφορά..που στην ουσία μπορεί και να μην το ήξερε...
Ας μην το συνεχίσουμε για τον γιο του τώρα, δεν έχει νόημα..
Ο Γιος του είναι ενήλικας και αναλαμβάνει τις ευθύνες του..
Προφανώς δεν γουστάρει τον Γκαρσία και?
Κάτι έγινε...
Πιο πολύ εκνεύρισε ο τρόπος που απολογήθηκε παρά το ότι εκφράστηκε αρνητικά για τον Γκαρσία στον φειςμπουκ..
Και δεν νομίζω ούτε ο Δώνης να του άρεσε αυτή η συμπεριφορά..που στην ουσία μπορεί και να μην το ήξερε...
Ας μην το συνεχίσουμε για τον γιο του τώρα, δεν έχει νόημα..
- tera12tera
Απευθύνομαι σε σένα ως κύριο εκφραστή μιας τάσης . Δεν έχεις αφήσει σε χλωρό κλαρί από πολύ νωρίς τον (καλώς ή κακώς) προπονητή μας , χωρίς κάτι τέτοιο να δικαιολογείται ποδοσφαιρικά (ναι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα αποτελεσμάτων , ας βγω πρωταθλητής και ας παίζω χωρίς ΠΛΑΝΟ ), Το ότι στα έχουν γράψει χίλιες φορές δεν σε προβληματίζει ; (μήπως ρε ΣΥΝΠΑΟΚΙ είσαι κάπου λάθος; ) Σου είπα τη βλέπω στους τέσσερις μήνες δουλειάς του Δώνη αλλά δεν θέλεις να ακούσεις
Α) Κατοχή της μπάλας (ανούσια ,ξεανούσια ..κατοχή , που όταν έπαιζα πέρυσι με χωριά δεν την είχα και ούτε φάσεις έβγαζα ...αλλά έπαιζα με πλάνο...)
Β) Κάτσε ,Κατσικά να γίνονται στελέχη της ομάδος
Γ) Μια διάθεση να παίξω επιθετικό ποδόσφαιρο(χάλια ως τώρα , διάθεση όμως βλέπω ...παίζω με 10 και δεν είδα να κλεινόμαστε ποτέ πίσω , σε κανένα παιχνίδι) αλλά θα κρίνω το επιθετικό μου παιχνίδι όταν αποκτήσω εξτρέμ που τώρα ΔΕΝ έχω
Στο ποστ που ανέβασες στην κεντρική , κατάλαβες ότι δίχασες ; Αλήθεια τι εξυπηρετούσε η ανάρτηση που έκανες μετά το ματς με τον Π#@$!γαυρο ;
Εγώ έχω μάθει να σέβομαι ΟΛΕΣ τις απόψεις ..
Α) Κατοχή της μπάλας (ανούσια ,ξεανούσια ..κατοχή , που όταν έπαιζα πέρυσι με χωριά δεν την είχα και ούτε φάσεις έβγαζα ...αλλά έπαιζα με πλάνο...)
Β) Κάτσε ,Κατσικά να γίνονται στελέχη της ομάδος
Γ) Μια διάθεση να παίξω επιθετικό ποδόσφαιρο(χάλια ως τώρα , διάθεση όμως βλέπω ...παίζω με 10 και δεν είδα να κλεινόμαστε ποτέ πίσω , σε κανένα παιχνίδι) αλλά θα κρίνω το επιθετικό μου παιχνίδι όταν αποκτήσω εξτρέμ που τώρα ΔΕΝ έχω
Στο ποστ που ανέβασες στην κεντρική , κατάλαβες ότι δίχασες ; Αλήθεια τι εξυπηρετούσε η ανάρτηση που έκανες μετά το ματς με τον Π#@$!γαυρο ;
Εγώ έχω μάθει να σέβομαι ΟΛΕΣ τις απόψεις ..
Tera12, ρε φιλε ο μπολονι σε πηρε την ομαδα με Χαβο και σε βαλε ομιλους αυτος πηρε του μπολονι και την ξυλωσε.
Ποια αγωνιστικα επιτευγματα βλεπεις?
Που ο κλαους ειναι σε φορμα και τα βαζει?
Τωρα που λειπει πιστευεις θα παρουμε ποντο? Εχεις δει κοκκινες που φαγαμε?
Ειδες ποσα λαθη κανουμε ανα αγωνα?
Ειδες το συστημα γιομα?
Ειδες οτι ο Λινο δε χανει ματς?
Ειδες οτι Δωνης κανει μονιμως αλλαγη στο αριστερο μπακ στο ημιχρονο?
Ο μπολονι περσι εφερε λαζαρ, ο αλλος σε εφερε βιβιαν κουμαλο.
Τι καλο δλδ εκανε ο Δωνης? Το οτι βαζει γκολ ο Αθανασιαδης ειναι προσον του Δωνη?
Δεν ιεμαστε δευτεροι. Ειμαστε κολλητοι στη βαθμολογια με τους αλλους.
ειμαστε στο -10 απο τον πρωτο. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝ ΕΥΡΩΠΗ?
Τι το καλο βλεπετε παρακαλω πειτε μου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στα γιαννενα που εχει λασπες την αλλη βδομαδα τι θα ακουσουμε παλι?
Παλι δεν ηταν καλος ο αγωνιστικος χώρος, ή οτι ηταν ψηλο το υψομετρο, και αναδρομος ο Ερμης?
Ποια αγωνιστικα επιτευγματα βλεπεις?
Που ο κλαους ειναι σε φορμα και τα βαζει?
Τωρα που λειπει πιστευεις θα παρουμε ποντο? Εχεις δει κοκκινες που φαγαμε?
Ειδες ποσα λαθη κανουμε ανα αγωνα?
Ειδες το συστημα γιομα?
Ειδες οτι ο Λινο δε χανει ματς?
Ειδες οτι Δωνης κανει μονιμως αλλαγη στο αριστερο μπακ στο ημιχρονο?
Ο μπολονι περσι εφερε λαζαρ, ο αλλος σε εφερε βιβιαν κουμαλο.
Τι καλο δλδ εκανε ο Δωνης? Το οτι βαζει γκολ ο Αθανασιαδης ειναι προσον του Δωνη?
Δεν ιεμαστε δευτεροι. Ειμαστε κολλητοι στη βαθμολογια με τους αλλους.
ειμαστε στο -10 απο τον πρωτο. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝ ΕΥΡΩΠΗ?
Τι το καλο βλεπετε παρακαλω πειτε μου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στα γιαννενα που εχει λασπες την αλλη βδομαδα τι θα ακουσουμε παλι?
Παλι δεν ηταν καλος ο αγωνιστικος χώρος, ή οτι ηταν ψηλο το υψομετρο, και αναδρομος ο Ερμης?
Το ακούσαμε κι αυτό........τα κείμενα της κεντρικής διχάζουν.
Πέρσυ μου στέλνανε πμ κάτι φωστήρες ότι τα παίρνουμε απο τη ΠΑΕ......Ε τωρα ήρθε καιρός να διχάζουμε.
Ρε παιδιά.......έλεος.Κάθε αρθογράφος και αντμίν λέει ελεύθερα τη γνώμη του.......γράψτε και σεις κάτι κομψό.....που να σας εκφράζει και στείλτε το....δε νομίζω να μη σας το δημοσιεύσουν.
Πέρσυ μου στέλνανε πμ κάτι φωστήρες ότι τα παίρνουμε απο τη ΠΑΕ......Ε τωρα ήρθε καιρός να διχάζουμε.
Ρε παιδιά.......έλεος.Κάθε αρθογράφος και αντμίν λέει ελεύθερα τη γνώμη του.......γράψτε και σεις κάτι κομψό.....που να σας εκφράζει και στείλτε το....δε νομίζω να μη σας το δημοσιεύσουν.
Και ο Havinhio πήρε την ομάδα από τους Μπερέτα και Δέρμι και την έφτασε στους 32. Αυτά δεν τα λέτε.
Όταν εγώ έγραφα ότι ο Ιωακείμ έπρεπε να μείνει, κάποιοι τον έλεγαν τσομπάνη. Τους είδαμε και τους σπουδαγμένους.
Όταν εγώ έγραφα ότι ο Ιωακείμ έπρεπε να μείνει, κάποιοι τον έλεγαν τσομπάνη. Τους είδαμε και τους σπουδαγμένους.
ΤΕΡΑ12..
Δεν είμαι εκφραστής καμίας τάσης..
Γράφει ένα σωρό κόσμος εδώ αν στα δικά σου μάτια "βγαίνω" σαν εκφραστής κάνεις λάθος..
όπως το ότι αυτά που γράφω τα λένε και μερικοί ακόμα εδώ μέσα, μάλλον κάνουμε λάθος όλοι..
Κοίτα τις δικαιολογίες περί γηπέδων, συνθηκών κτλ.. είναι για μικρά παιδιά...
Δηλ ποια δικαιολογία να συμμεριστώ αυτή που λέει " η ομάδα ξεκίνησε αλλιώς φέτος και για άλλα πράγματα"...
Δηλ ρε μάγκες για τι ξεκίνησε?
Για να μπει στην πεντάδα ή να παλέψει για την σωτηρία?
Δηλ η δεύτερη θέση έγινε στόχος όπως και το Κύπελλο, με τον ερχομό του Σαββίδη και άλλαξαν όλα ως δια μαγείας και δεν ήταν αυτά στόχος από την αρχή?
Πείτε το να καταλάβουμε δηλ
1)Κατοχή για εσένα τι είναι ? Οι πάσες...
Για την ώρα είσαι 3ος(913) πίσω από τον γάβρο και την ομαδαρά τον βάζελο!!
Πέρσι που αναφέρθηκες ήσουν πρώτος με 2726.
Μέχρι τότε έχουμε καιρό..
3) Διάθεση να παίξω επιθετικό ποδόσφαιρο..
Φέτος έχεις 1/7.9 προσπάθειες για γκολ, όσες και περσι...
Και αν πάμε σε συγκεκριμένα παιχνίδια, με κάτι κέρκυρες, βέροια κτλ μόνο επιθετικό ποδόσφαιρο δεν την λες την γιόμα..
2) Κατσικά εννοείται ότι θα έβαζε, όποιος και να ήταν...
Εδώ ο ίδιος ακύρωσε παίκτη που μας ζάλιζε να τον στηρίξουμε να προσαρμοστεί και άλλα κουλά..
Ο Κατσικάς ξέρει μπάλα, ποδόσφαιρο πως το λένε..
Για τον Κάτσε, οκ ναι τον έβαλε σωστά...
Εν ολίγης αυτό που βλέπω, αυτό γράφω...είτε στην κεντρική είτε εδώ...
Άποψη μου είναι, αλλά αφού έχεις μάθει λοιπόν να σέβεσαι όπως λες κάθε άποψη, τι δεν καταλαβαίνεις.?
Γράψε εσύ ένα κείμενο που να λέει οτι κεντάμε και στείλτο να στο ανεβάσω...
Καλό βράδυ σε όλους..
Δεν είμαι εκφραστής καμίας τάσης..
Γράφει ένα σωρό κόσμος εδώ αν στα δικά σου μάτια "βγαίνω" σαν εκφραστής κάνεις λάθος..
όπως το ότι αυτά που γράφω τα λένε και μερικοί ακόμα εδώ μέσα, μάλλον κάνουμε λάθος όλοι..
Κοίτα τις δικαιολογίες περί γηπέδων, συνθηκών κτλ.. είναι για μικρά παιδιά...
Δηλ ποια δικαιολογία να συμμεριστώ αυτή που λέει " η ομάδα ξεκίνησε αλλιώς φέτος και για άλλα πράγματα"...
Δηλ ρε μάγκες για τι ξεκίνησε?
Για να μπει στην πεντάδα ή να παλέψει για την σωτηρία?
Δηλ η δεύτερη θέση έγινε στόχος όπως και το Κύπελλο, με τον ερχομό του Σαββίδη και άλλαξαν όλα ως δια μαγείας και δεν ήταν αυτά στόχος από την αρχή?
Πείτε το να καταλάβουμε δηλ
1)Κατοχή για εσένα τι είναι ? Οι πάσες...
Για την ώρα είσαι 3ος(913) πίσω από τον γάβρο και την ομαδαρά τον βάζελο!!
Πέρσι που αναφέρθηκες ήσουν πρώτος με 2726.
Μέχρι τότε έχουμε καιρό..
3) Διάθεση να παίξω επιθετικό ποδόσφαιρο..
Φέτος έχεις 1/7.9 προσπάθειες για γκολ, όσες και περσι...
Και αν πάμε σε συγκεκριμένα παιχνίδια, με κάτι κέρκυρες, βέροια κτλ μόνο επιθετικό ποδόσφαιρο δεν την λες την γιόμα..
2) Κατσικά εννοείται ότι θα έβαζε, όποιος και να ήταν...
Εδώ ο ίδιος ακύρωσε παίκτη που μας ζάλιζε να τον στηρίξουμε να προσαρμοστεί και άλλα κουλά..
Ο Κατσικάς ξέρει μπάλα, ποδόσφαιρο πως το λένε..
Για τον Κάτσε, οκ ναι τον έβαλε σωστά...
Εν ολίγης αυτό που βλέπω, αυτό γράφω...είτε στην κεντρική είτε εδώ...
Άποψη μου είναι, αλλά αφού έχεις μάθει λοιπόν να σέβεσαι όπως λες κάθε άποψη, τι δεν καταλαβαίνεις.?
Γράψε εσύ ένα κείμενο που να λέει οτι κεντάμε και στείλτο να στο ανεβάσω...
Καλό βράδυ σε όλους..
Θέλω κάτι πολύ απλό:
Να μου εξηγήσει ένας "Δωνηκός", γιατί φέτος τα χαφ μας, και ιδιαίτερα ο Λαζάρ, δεν αποδίδουν όπως πέρσυ.
Παρακαλώ εξήγηση με ποδοσφαιρικά κριτήρια.
Κι όσο για τη βαθμολογία 1 βαθμο πάνω απο την Τρίπολη και λίγο πιο πίσω νιώνιος με τα 18χρονα και ντούσκο 70χρονών με τον ατρόμητα,
α, και -10 απο την κορυφή... πέρσυ -7 να μην ξεχνιόμαστε.. επειδη καποιος το ανεφερε..
Όταν η ομάδα εκτελέσει ένα κορνερ σωστά, όταν βάλει γενικά ένα στημένο, όταν δεχθεί από τα χωριά κάτω από 3 φάσεις, όταν κάνει πάνω από 4 φάσεις και γενικώς όταν κάνει ΈΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ τέτοιο:
[youtube]PWwFpLoNe2s[/youtube]
Τότε τα λέμε..
Μέχρι τότε έξω ο ΧΧΧΧΧΧ από τον ΠΑΟΚ...!
Τα λέμε το 2013.
DC
Πρέπει να αλλαξω υπολογιστή....δευτερη φορά
Argonaut4
Να μου εξηγήσει ένας "Δωνηκός", γιατί φέτος τα χαφ μας, και ιδιαίτερα ο Λαζάρ, δεν αποδίδουν όπως πέρσυ.
Παρακαλώ εξήγηση με ποδοσφαιρικά κριτήρια.
Κι όσο για τη βαθμολογία 1 βαθμο πάνω απο την Τρίπολη και λίγο πιο πίσω νιώνιος με τα 18χρονα και ντούσκο 70χρονών με τον ατρόμητα,
α, και -10 απο την κορυφή... πέρσυ -7 να μην ξεχνιόμαστε.. επειδη καποιος το ανεφερε..
Όταν η ομάδα εκτελέσει ένα κορνερ σωστά, όταν βάλει γενικά ένα στημένο, όταν δεχθεί από τα χωριά κάτω από 3 φάσεις, όταν κάνει πάνω από 4 φάσεις και γενικώς όταν κάνει ΈΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ τέτοιο:
[youtube]PWwFpLoNe2s[/youtube]
Τότε τα λέμε..
Μέχρι τότε έξω ο ΧΧΧΧΧΧ από τον ΠΑΟΚ...!
Τα λέμε το 2013.
DC
Πρέπει να αλλαξω υπολογιστή....δευτερη φορά
Argonaut4
- kataramenos5
Μοϊκαν παρότι συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα γράφεις στο κείμενο της κεντρικής ,ο τίτλος μού πεσε και μένα βαρύς αν και ήμουν απ τους πρώτους που έγραψα για κολλύρια.Ηταν σίγουρο οτι θα ξεσήκωνε αντιδράσεις.Ίσως έπρεπε να βάλεις κάτι πιο ήπιο.Θα θελα να μάθω το σκεπτικό σου .
Ερώτηση : Όταν ανέλαβε ο Χάβος τη θέση είχαμε στο πρωτάθλημα?
Ερώτηση : Όταν ανέλαβε ο Χάβος τη θέση είχαμε στο πρωτάθλημα?