μετά η συνέχεια ήταν επική!
71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
και όσο το σκέφτομαι... η χθεσινή ηρωϊκή του βραδιά ξεκίνησε με μια..ασταθή και λάθος απόκρουση σε σουτ του Γιανουζαϊ που έπρεπε να μπλοκαρει αλλά ευτυχώς πηγε δοκάρι το σουτ απο το ριμπαουντ... και ήμουν κάπως έτσι
Και με το τρίτοDC έγραψε:Η μόνη παραφωνία σήμερα στην ομάδα: όλο έπιανε την μπάλα με τα χέρια.![]()
![]()
![]()
![]()
-
john4serres
-
giannistoumpa4
Εγω παναγιωτη σ εχω κραξει ασχημα..κλοου και τροχονομο σε ανεβαζα και σε κατεβαζα.και σε εκανα και τραμπουκο και περσυ μετ ας τον οφη...οφειλ ω να τουμπεκιαστω ,γιατι με τετοιες εμφανισεις δεν εχεις να φοβηθεις τπτ και στον Π.Α.Ο.Κ θα εισαι βασικο και στην εθνικη π σιγουρα θα θελεις ..με τετοιες εμφανισεις βουλωνεις στοματα οπως το δικο μ..μπραβο και παλι..
pgetsos έγραψε:Αδερφέ, ειρωνικά το λέωΚαι έπεσε σε σουτ άουτ, και έξοδο έκανε
Αμ και τέρμα θα έμπαινε Ο Σαμπό λογικά
Θλάση β βαθμού,5-6 εβδομάδες έξω..Κρίμα πάνω στην καλύτερη του εμφάνιση..
Καλή επάνοδο.
Καλή επάνοδο.
Mια χαρα καλος ηταν ο Γλυκος φυσικα την Πεμπτη αλλα δεν μπορω να καταλαβω που την ειδατε την εκπληκτικη εμφανιση. Τελος παντον. Ως συνηθος η θεος η αχρηστος ειναι ο καθε παικτης μας.
Για τον τραυματισμο του, μου κανει εντυπωση. Πρωτη φορα βλεπω τερματοφυλακα τοσο επιρεπη σε τραυματισμους...γενικα να δεις τερματοφυλακα να τραυματιστει οχι απο συγκουση αλλα μυικους τραυματισμους μονος του ειναι πολυ σπανιο. Ας ελπισουμε να ειναι απλα φοβερη ατυχια.
Για τον τραυματισμο του, μου κανει εντυπωση. Πρωτη φορα βλεπω τερματοφυλακα τοσο επιρεπη σε τραυματισμους...γενικα να δεις τερματοφυλακα να τραυματιστει οχι απο συγκουση αλλα μυικους τραυματισμους μονος του ειναι πολυ σπανιο. Ας ελπισουμε να ειναι απλα φοβερη ατυχια.
Στην καλυτερη 11αδα του γιουροπα ο Παναγιωτης,ποιος τον ακουει τωρα τον μπαρμπαντινο. 
-
john4serres
για να μην μπερδευεται ο κοσμος προκειται για μια εφαρμογη live score και λοιπων στατιστικων
οχι επισημη της uefa.
οχι επισημη της uefa.
- kataramenos5
Ο Σερα εμαθα μπηκε σε κλινικη για αποτοξινωση .Με τις χουφτες τα ηρεμιστικά ειπανε....obanebane έγραψε:Στην καλυτερη 11αδα του γιουροπα ο Παναγιωτης,ποιος τον ακουει τωρα τον μπαρμπαντινο.
-
Μπαρκαρούτσος
Στην actual καλύτερη 11άδα του EL, αυτήν της UEfia, δεν υπάρχει κανείς παίκτης του Π.Α.Ο.Κ.!
Βαριά, βαριά...
Βαριά, βαριά...