ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
nkoss

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από nkoss »

Να θυμίσω ότι στην περίπτωση του Άλκη,
Οι εκπομπές ήταν μαραθώνιες.
Ο πρωθυπουργός και ο περιφερειάρχης έκαναν δηλωσεις 12 ώρες μετά τη δολοφονία, ζητώντας άμεση εξιχνίαση.
Η voria έκανε 15000 άρθρα μέσα σε 15 μέρες και συνεχίζει ακόμα.
Το έγκλημα απέκτησε χρώμα αμέσως, χωρίς αναμονή επαλήθευσης.
Όλα τα κανάλια έπαιζαν τη δήλωση Κούγια για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ με φόντο τον Γιώργη κι ένα μαχαίρι.
Η ομάδα μας διασύρθηκε από όλα τα κανάλια.
Υπουργοί αλλάξαν νόμους.
Οδοί άλλαξαν όνομα.

Όλα αυτά που έγιναν δε με πείραξαν, εκτός από ένα. Τον χρωματισμό του εγκλήματος. Το έκαναν συστηματικά τα σκουλήκια, το συνέχισαν όσοι ήθελαν να χτυπήσουν τον Ιβάν, αλλά ήταν και λάθος της κοινωνίας μας που το δέχθηκε.
Τώρα εμείς μπορεί να έχουμε εκνευρισμό για τη διαφορετική αντιμετώπιση, μπορεί να πονάμε για την απώλεια ενός νέου, αλλά το να ισχυριζόμαστε ότι αρειανός σκότωσε παοκτσή, ή ανάποδα, λόγω οπαδικής ιδεολογίας είναι λάθος. Κι ετσι να έγινε, που δε μπορεί, είναι λάθος να το λέμε. Κάνει κακό και μπορεί να οπλίσει το χέρι κι άλλων. Μπορεί να είναι η αφορμή για να δολοφονηθεί κι άλλος. Μη ξεχνάμε ότι στη δολοφονία καταστρέφονται κι οι δύο.
Συνεπώς, όσο δύσκολο κι αν είναι, παρακαλώ να μη χρωματίζουμε το έγκλημα. Το ξέρω, το έκαναν ήδη χθες και σήμερα τα σκουλήκια. Γιαυτό τους λένε σκουλήκια.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Κανένας φορέας, κανένας πολιτικός, κανένα υπουργείο, καμία ΠΑΕ, ΚΑΕ, δεν έχουν βγει να μιλήσουν για ένα 20χρονο θύμα οπαδικής βίας, λες και αναζητούν τρόπους να αλλοιώσουν τις συνθήκες και τους λόγους ενός εγκλήματος.
Δυστυχώς είμαστε πάλι σε αυτό το σημείο. Θρηνώντας ένα παιδί που είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Για λόγους οπαδικούς. Ήταν ΠΑΟΚ αυτή τη φορά και το χέρι που τον δολοφόνησε άνηκε σε κάποιον που υποστηρίζει τον Άρη. Ανατριχιαστικό πως αυτό αρκούσε για ακόμη μια φορά για να έχουμε αφαίρεση ζωής με τέτοιο τρόπο.

Το έγκλημα έγινε Πέμπτη βράδυ. Το διάστημα που έχει περάσει μοιάζει με μια βουβή προσπάθεια να καλυφθεί η αιτία της δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου που είχε μπροστά του όλη τη ζωή, μέχρι να του αφαιρεθεί τόσο βίαια.

Σα να τέθηκε σε εφαρμογή μια επιχείρηση η οποία θα αλλοιώσει την αιτία. Κανείς φορέας δεν έχει εμφανιστεί ως τώρα. Για ένα έγκλημα με ξεκάθαρα οπαδικά κριτήρια.

Αντ’ αυτού, παρακολουθεί η κοινή γνώμη μέσα στη θλίψη της, μια γενικευμένη προσπάθεια συγκάλυψης του κινήτρου. Προβάλλοντας σενάρια και «τρέλες» στα κανάλια, προσβλητικά πρωτίστως για τη μνήμη του θύματος.

Προσωπικές διαφορές λέει ο ένας, εμπλέκονται κάτι… φούρνοι «ενημερώνει» ο άλλος. Από την πρώτη στιγμή, με το αίμα ενός 20χρονου παιδιού ακόμη ζεστό στο δρόμο, λες και θέλουν να επιβάλλουν με το ζόρι κάτι διαφορετικό απ’ το να αναφερθεί η πραγματικότητα: Θύμα οπαδικής βίας, ήταν ΠΑΟΚ και τον σκότωσε κάποιος που υποστήριζε Άρη.

Τα κίνητρα είναι ξεκάθαρα οπαδικά. Φτάνει με το… σόου γύρω από μια δολοφονία νέου ανθρώπου, προκειμένου να προκληθεί σύγχυση στην κοινωνία. Να ριζώσει η αμφιβολία αναφορικά με το γιατί οπλίστηκε το χέρι του δράστη. Προκειμένου να αποφευχθεί τι; Το… ηθικό πλεονέκτημα που αισθάνονται πως έχουν κάποιοι ενώ τα παιδιά μας σκοτώνονται στους δρόμους; Ή μήπως να μη φανεί πως τα μέτρα κατά της βίας ίσως τελικά να μην είναι και τόσο αποτελεσματικά εκεί που πραγματικά είναι το πρόβλημα. Εκτός γηπέδων δηλαδή.

Έγινε μια δολοφονία. Οπαδικά τα κίνητρα. Κάποιος μαχαίρωσε κάποιον άλλο πισώπλατα. Του στέρησε τη ζωή μόλις στα 20 του χρόνια. Κι εδώ συζητάμε περί ανέμων και υδάτων, παλεύοντας να αλλοιωθούν οι συνθήκες του εγκλήματος.

Διόλου τυχαίο πως εν μέσω αυτής της προσβλητικής στη μνήμη του θύματος διαδικασία, κανείς δεν έχει βγει να καταδικάσει την βίαιη αφαίρεση ζωής ενός 20χρονου. Κανένας φορέας. Κανένα υπουργείο. Καμία ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτεχνικό σωματείο.

Στα κανάλια δεν είναι θλιμμένοι πολιτικοί που δίνουν υποσχέσεις πως θα πατάξουν το φαινόμενο της βίας. Δεν σκέφτηκε κανείς να σταματήσει τις αγωνιστικές δραστηριότητες για αυτό το Σαββατοκύριακο. Τίποτα απολύτως που δε θα βόλευε στο να κρυφτεί πίσω από μια κουρτίνα αυτό που γνωρίζουν οι πάντες: Έγινε δολοφονία με οπαδικά κίνητρα.

Το αφήνουν επίτηδες, σα να έχει γίνει κάποιο… ξεκαθάρισμα λογαριασμών, άσχετο με τα οπαδικά. Σα να μην όπλισαν το χέρι του δράστη τα χρώματα και τα εμβλήματα, αλλά κάποιος… αόρατος λόγος. Με πενήντα σενάρια να έχουν αναφερθεί ήδη, προκαλώντας σύγχυση στον κόσμο. Κι όλα αυτά πάνω απ’ το πτώμα ενός 20χρονου…
SDNA
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

gpap5 έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 15:33 Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ, μένω Καλαμαριά, έχω στο μπαλκόνι μου την σημαία του ΠΑΟΚ.
Μένω μόνος.
Οι φίλοι μου μένουν σε άλλες περιοχές, ο πιο κοντινός γεωγραφικά μένει στην Κλεάνθους.
Περπατάω στην περιοχή, πηγαίνω για ψώνια, γυρίζω αργά το βράδυ από διασκέδαση, κυκλοφορώ.
Ουδείς δεν με έχει ενοχλήσει.
Ουδείς.

Το ότι υπάρχουν ραντεβού θανάτου, το ακούμε όλοι.
Όλοι.

Εγώ προσωπικά, δεν πιστεύω σε ''τυχαίες συναντήσεις'' και ''τυχαίες επιθέσεις''.

Θα με κράξετε πολλοί, αλλά ακόμη και για την περίπτωση Καμπανού, είχε ακουστεί για εμπλοκή σε ραντεβού μεταξύ οπαδών τις προηγούμενες ημέρες.
Ηταν αντίποινα για οτι είχε συμβεί την ίδια μέρα.
ΟΛΟΙ ηξεραν ότι ίσως* ο αδικοχαμένος να μην ήταν τόσο αθώος όσο τον παρουσιάζουν. Οτι και να είχε γίνει δεν έπρεπε να χάσει την ζωή του τόσο άδικα.
Και μαγκιά όλων που δεν είπαν κουβέντα..

Υπήρξε ξέπλυμα.
11 απ τους 12 δεν έπρεπε να κατηγορηθούν για ότι κατηγορήθηκαν.

Αμα ήταν οπαδοί άλλης ομαδας θα ήταν ήδη έξω. Αλλα τι να πεις εδώ χαλιεστε ορισμένοι με το "Λευτεριά Στα Αδέρφια μας" και λέτε δεν είμαστε αδέρφια με δολοφόνους. Θέλετε να έχετε το ηθικό πλεονέκτημα (στο μυαλό σας γιατί οι υποκριτές της παπαναστασιου ξέρουν την αλήθεια μέσα τους).

Εδώ Δεν ντρέπεστε και βάζετε στο μίξερ και τον Τοσκο, που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ με ποστ στην σελίδα των οπαδών της μπάτε στο ινστα ανέβαζαν ποστ σε στενά της Τούμπας με λεζάντες "ψάχνοντας τρκς" ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΛΙΓΟ ποιους ψάχναν! Οχι πάντως συνδεσμιτες/μαχημους…

Τώρα που χάσαμε ένα δικό μας παιδί και βλέπετε τι ξέπλυμα πέφτει ίσως να ξυπνήσετε με τους υποκριτές.

*Το ίσως το έβαλα γιατί σέρνονται και εύθικτοι και απ την στιγμή που δεν τον γνώριζα προσωπικά δεν μπορώ να πω με σιγουριά..
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Kαι μόνο που μετά από τόσες ώρες ονομάζεται εικοσάχρονος τι καθόμαστε και συζητάμε. Τελικά μήπως η ευαισθησία έχει φανέλα? Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shogoon την Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Να ξαναπώ λοιπόν ότι δεν είμαι αδερφός με κανέναν δολοφόνο ούτε συ οπαδός. Και ότι ένας φόνος δεν ξεπλένει άλλον φόνο. Όπως και ότι δεν είστε Σούπερμαν να θεωρείτε ότι υπερασπίζεστε με το μυαλό σας τον κόσμο που απλά πάει και βλέπει την ομάδα που γουστάρει στο γήπεδο. Την πάρτη σας κοιτάτε και το να τραγουδάτε για Καλλιθέας και Λαμίας. Άκου θράσος να τονίζεις ότι μας υπερασπίζεσαι !!
These users thanked the author Taseos for the post:
TylerDurden
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

MrSam1926apc έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:13 11 απ τους 12 δεν έπρεπε να κατηγορηθούν για ότι κατηγορήθηκαν.
Μπορείς να μας διαφωτίσεις παραπάνω;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Να ρωτήσω κάτι; Δίχως πρωτίστως ιντριγκαδόρικη διάθεση. Επειδή ο πατέρας του αδικοχαμένου Καμπανού εξελέγη με τον Τζιτζικώστα και θυμάμαι πολύ καλά ότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο μοναδικός σκοπός, που είχε θέσει υποψηφιότητα, ήταν για να έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με το διογκούμενο πρόβλημα της βίας, γνωρίζει κανένας αν έχει κάνει κάποια τοποθέτηση σχετικά με το συμβάν; Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω παρακολουθήσει όλο το διάστημα από εκλογής του κι έπειτα αν έχει δραστηριοποιηθεί ο άνθρωπος επί του θέματος. Μπορεί να έχει και να μην έχει τύχει να υποπέσει στην αντίληψή μου.
MrSam1926apc

Taseos έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:28 Να ξαναπώ λοιπόν ότι δεν είμαι αδερφός με κανέναν δολοφόνο ούτε συ οπαδός. Και ότι ένας φόνος δεν ξεπλένει άλλον φόνο. Όπως και ότι δεν είστε Σούπερμαν να θεωρείτε ότι υπερασπίζεστε με το μυαλό σας τον κόσμο που απλά πάει και βλέπει την ομάδα που γουστάρει στο γήπεδο. Την πάρτη σας κοιτάτε και το να τραγουδάτε για Καλλιθέας και Λαμίας. Άκου θράσος να τονίζεις ότι μας υπερασπίζεσαι !!
Είναι υπεύθυνος γι αυτά που λέω όχι γι αυτά που καταλαβαίνεις.

Απ την πρεμούρα σου να δείξεις την "ανωτερότητα" σου είπες πολλά και με κατηγόρησες για πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και πράγματα που δεν ισχυρίστηκα ΠΟΤΕ …

Άρα το θράσος το έχεις εσύ.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Mrsam μένω στην Τούμπα. Δεν έχω ακούσει να κυκλοφορούν τις νύκτες βούλγαροι μαχαιροβγάλτες που σκοτώνουν περαστικούς. Προσπαθώ να φιλτράρω όσα ακούω. Αλλά, κι αν πιστέψω κάτι ανάλογο, τα αντίποινα που θα σκεφτώ δε θα είναι να σκοτώσω άνθρωπο.
MrSam1926apc

TylerDurden έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:33
MrSam1926apc έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:13 11 απ τους 12 δεν έπρεπε να κατηγορηθούν για ότι κατηγορήθηκαν.
Μπορείς να μας διαφωτίσεις παραπάνω;
Ναι μπρο φυσικά.
Αυτός που το έκανε το παραδέχθηκε και τα αποτυπώματα του ήταν στο όπλο του εγκλήματος.

Οι υπόλοιποι γιατί να βγάζουν 20 χρόνια ποινές? Οταν αποδεδειγμένα πχ ο ένας έμεινε στο αυτοκίνητο?

Στην υπόθεση του Νάσου γιατί βγήκαν? Στου Φιλοπούλου?
Στου Μιχάλη? Στου αστυνομικού στον Ρεντη?
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

MrSam1926apc έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:13
gpap5 έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 15:33 Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ, μένω Καλαμαριά, έχω στο μπαλκόνι μου την σημαία του ΠΑΟΚ.
Μένω μόνος.
Οι φίλοι μου μένουν σε άλλες περιοχές, ο πιο κοντινός γεωγραφικά μένει στην Κλεάνθους.
Περπατάω στην περιοχή, πηγαίνω για ψώνια, γυρίζω αργά το βράδυ από διασκέδαση, κυκλοφορώ.
Ουδείς.

Όλοι.

Εγώ προσωπικά, δεν πιστεύω σε ''τυχαίες συναντήσεις'' και ''τυχαίες επιθέσεις''.

Θα με κράξετε πολλοί, αλλά ακόμη και για την περίπτωση Καμπανού, είχε ακουστεί για εμπλοκή σε ραντεβού μεταξύ οπαδών τις προηγούμενες ημέρες.
ΟΛΟΙ ηξεραν ότι ίσως* ο αδικοχαμένος να μην ήταν τόσο αθώος όσο τον παρουσιάζουν. Οτι και να είχε γίνει δεν έπρεπε να χάσει την ζωή του τόσο άδικα.

Υπήρξε ξέπλυμα.

Αμα ήταν οπαδοί άλλης ομαδας θα ήταν ήδη έξω. Αλλα τι να πεις εδώ χαλιεστε ορισμένοι με το "Λευτεριά Στα Αδέρφια μας" και λέτε δεν είμαστε αδέρφια με δολοφόνους. Θέλετε να έχετε το ηθικό πλεονέκτημα (στο μυαλό σας γιατί οι υποκριτές της παπαναστασιου ξέρουν την αλήθεια μέσα τους).

Εδώ Δεν ντρέπεστε και βάζετε στο μίξερ και τον Τοσκο, που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ με ποστ στην σελίδα των οπαδών της μπάτε στο ινστα ανέβαζαν ποστ σε στενά της Τούμπας με λεζάντες "ψάχνοντας τρκς" ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΛΙΓΟ ποιους ψάχναν! Οχι πάντως συνδεσμιτες/μαχημους…

Τώρα που χάσαμε ένα δικό μας παιδί και βλέπετε τι ξέπλυμα πέφτει ίσως να ξυπνήσετε με τους υποκριτές.

*Το ίσως το έβαλα γιατί σέρνονται και εύθικτοι και απ την στιγμή που δεν τον γνώριζα προσωπικά δεν μπορώ να πω με σιγουριά..
Ναι με χαλάει το "λευτεριά στα αδέρφια μας", για την ακρίβεια με ντροπιάζει. Το ότι έγινε την ίδια μέρα επεισόδιο στο Ωραιόκαστρο δε δίνει κανένα ελαφρυντικό σε αυτούς που πήραν ό,τι όπλο είχαν διαθέσιμο και βγήκαν για να σκοτώσουν. Τα ίδια ισχύουν και για όσους προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν το γεγονός της δολοφονίας του Κλεομένη. Είναι τραγικό να χάνονται ζωές νέων. Είναι τραγικό να διαιωνίζεται το μίσος αντί να ακούγονται λογικές φωνές. Είναι τραγικό να δικαιολογούνται θάνατοι. Είναι τραγικό η κοινωνία μας να βυθίζεται στη σήψη κι εμείς απλά να ψάχνουμε για εχθρούς.
These users thanked the author flash4 for the post:
WeWillRockYou
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Εικόνα
Από το σημερινό ΟΦΗ-ΟΣΦΠ στο Παγκρήτιο
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
MrSam1926apc
MrSam1926apc

nkoss έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:41 Mrsam μένω στην Τούμπα. Δεν έχω ακούσει να κυκλοφορούν τις νύκτες βούλγαροι μαχαιροβγάλτες που σκοτώνουν περαστικούς. Προσπαθώ να φιλτράρω όσα ακούω. Αλλά, κι αν πιστέψω κάτι ανάλογο, τα αντίποινα που θα σκεφτώ δε θα είναι να σκοτώσω άνθρωπο.
Δεν έχω κάποιο λόγο να σου πω ψέματα.

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

αυτο ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....ενα παιδι δολοφονηθηκε και πριν ακομη κηδευτει καποιοι πετανε λασπες και στο τελος λενε ενα ισως .....αντε ρε σοβαρευτειτε....ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΛΕΟΜΕΝΗ
MrSam1926apc

flash4 έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:53
MrSam1926apc έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:13
Μένω μόνος.
Ουδείς.

Όλοι.

Υπήρξε ξέπλυμα.

Ναι με χαλάει το "λευτεριά στα αδέρφια μας", για την ακρίβεια με ντροπιάζει. Το ότι έγινε την ίδια μέρα επεισόδιο στο Ωραιόκαστρο δε δίνει κανένα ελαφρυντικό σε αυτούς που πήραν ό,τι όπλο είχαν διαθέσιμο και βγήκαν για να σκοτώσουν. Τα ίδια ισχύουν και για όσους προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν το γεγονός της δολοφονίας του Κλεομένη. Είναι τραγικό να χάνονται ζωές νέων. Είναι τραγικό να διαιωνίζεται το μίσος αντί να ακούγονται λογικές φωνές. Είναι τραγικό να δικαιολογούνται θάνατοι. Είναι τραγικό η κοινωνία μας να βυθίζεται στη σήψη κι εμείς απλά να ψάχνουμε για εχθρούς.
Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι τραγικό.
Το μίσος όμως μεγαλώνει όταν προσπαθεί ο άλλος να σε βγάλει τρελό από πάνω.

Πχ. δες το σχόλιο του Νίκου που αμφέβαλε για το ότι έψαχναν οι ουλτρας της πλοβντιβ οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”