Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II

Δημοσίευση από buffalobill4 »

gmet έγραψε:Από το λίγο ψάξιμο που έκανα στο ίντερνετ καταλαβαίνω ότι είναι σχεδόν απίθανο το γήπεδο να είναι έτοιμο για τα 100 χρόνια της ομάδος και εξηγώ. Από την στιγμή που θα επιλεγεί, γιατί ακόμα δεν έχει γίνει αυτό, κάποια εταιρεία για την μελέτη κατασκευής, αυτή θα χρειαστεί το λιγότερο 1 με 1,5 χρόνο για να την ολοκληρώσει. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί ένα διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών για την αδειοδότηση του έργου. Φυσικά θα πρέπει να έχει ήδη γίνει η επιλογή της κατασκευαστικής εταιρείας. Από την στιγμή λοιπόν που θα έχουν βγεί οι άδειες και μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 χρόνια για την την ολοκλήρωση τους και με την προυπόθεση ότι δεν θα έχουν προκύψει καθυστερήσεις με την αρχαιολογική υπιηρεσία. Άρα μιλάμε για ένα διάστημα και υπό ιδανικές συνθήκες, το λιγότερο 5 έτων. Βέβαια για μένα προσωπικά αυτό λίγη σημασία έχει, εντάξει το ιδανικό θα ήταν στην επέτειο της ομάδος να εγκαινιάσεις την νέα Τούμπα, αλλά εντάξει δεν θα πεθάνουμε εάν αυτό γίνει αργότερα. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιος που να έχει εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο θέμα αυτό και μπορεί να μας διαφωτήσει καλύτερα.
Συνοπαδε μας σε κόβω κομματάκι ανενημερωτο. Η μελετητικη έχει επιλεγεί και είναι η populous. Εταιρεία παγκοσμίως γνωστή και με εξειδίκευση σε γήπεδα. Το σχέδιο ή μάλλον τα σχέδια έχουν γίνει απλώς δεν έχουν διαρρευσει και λογικό αφού μόλις χθες υπογράφηκε το ΠΔ. Αυτό που μένει να γίνει είναι η άδεια και η επιλογή της εταιρείας που θα τρέξει το project management. Αυτή έπειτα θα επιλέξει και την κατασκευαστικη.

ΥΓ. Είμαι του επαγγέλματος και μάλιστα έχω δουλέψει σε έργο της populous. Αυτά που διαβάζουμε σε άρθρα είναι τουλάχιστον τραγελαφικα μην πω παραπλανητικα. Βγάζουν την populous άλλοι κατασκευαστικη άλλοι ως την εταιρεία που θα τρέξει το project management. Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για το τι λένε.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

buffalobill4 έγραψε:
gmet έγραψε:Από το λίγο ψάξιμο που έκανα στο ίντερνετ καταλαβαίνω ότι είναι σχεδόν απίθανο το γήπεδο να είναι έτοιμο για τα 100 χρόνια της ομάδος και εξηγώ. Από την στιγμή που θα επιλεγεί, γιατί ακόμα δεν έχει γίνει αυτό, κάποια εταιρεία για την μελέτη κατασκευής, αυτή θα χρειαστεί το λιγότερο 1 με 1,5 χρόνο για να την ολοκληρώσει. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί ένα διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών για την αδειοδότηση του έργου. Φυσικά θα πρέπει να έχει ήδη γίνει η επιλογή της κατασκευαστικής εταιρείας. Από την στιγμή λοιπόν που θα έχουν βγεί οι άδειες και μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 χρόνια για την την ολοκλήρωση τους και με την προυπόθεση ότι δεν θα έχουν προκύψει καθυστερήσεις με την αρχαιολογική υπιηρεσία. Άρα μιλάμε για ένα διάστημα και υπό ιδανικές συνθήκες, το λιγότερο 5 έτων. Βέβαια για μένα προσωπικά αυτό λίγη σημασία έχει, εντάξει το ιδανικό θα ήταν στην επέτειο της ομάδος να εγκαινιάσεις την νέα Τούμπα, αλλά εντάξει δεν θα πεθάνουμε εάν αυτό γίνει αργότερα. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιος που να έχει εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο θέμα αυτό και μπορεί να μας διαφωτήσει καλύτερα.
Συνοπαδε μας σε κόβω κομματάκι ανενημερωτο. Η μελετητικη έχει επιλεγεί και είναι η populous. Εταιρεία παγκοσμίως γνωστή και με εξειδίκευση σε γήπεδα. Το σχέδιο ή μάλλον τα σχέδια έχουν γίνει απλώς δεν έχουν διαρρευσει και λογικό αφού μόλις χθες υπογράφηκε το ΠΔ. Αυτό που μένει να γίνει είναι η άδεια και η επιλογή της εταιρείας που θα τρέξει το project management. Αυτή έπειτα θα επιλέξει και την κατασκευαστικη.

ΥΓ. Είμαι του επαγγέλματος και μάλιστα έχω δουλέψει σε έργο της populous. Αυτά που διαβάζουμε σε άρθρα είναι τουλάχιστον τραγελαφικα μην πω παραπλανητικα. Βγάζουν την populous άλλοι κατασκευαστικη άλλοι ως την
εταιρεία που θα τρέξει το project management. Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για το τι λένε.
Bill μην παίρνεις και όρκο για το συνοπαδός !
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Επειδή λοιπόν οι βάζελοι θέλουν να ταΐσουν σανό στον κόσμο τους και βρήκαν μια κατηγορία που είναι πρώτοι εμείς εδώ το σχολιάζουμε. Τι να πω. Το βαζελοσδνα τα προωθεί αυτά.

Κιαν ρωτήσει κάποιος ποιος είναι πρώτος σε εισιτήρια που θα βρει απάντηση; Στα γαύροΚανάλα.

Εμεις γιατί σχολιάζουμε τέτοια άρθρα;
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Διοτι οπως βλεπουμε καποιοι επηρεαζονται αρνητικα απο τις προπαγανδιστικες σαχλαμαρες και καλο ειναι που κ που να γινεται καποιο σχολιο
Εστω και σε "στατιστικα" του τυπου ποιος πουλησε πρρισσοτερα σαντουιτς στις καντινες
Και για να το κλεισουμε ο οαρης και ο βαζελιακος με τις τεραστιες πληροτητες εχουν μεσο ορο 500 εισιτηρια ολα κι ολα παραπανω απο μας
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Καταρχάς Αδέλφια το sdna από το βράδυ του τελικού δεν υπάρχει για μένα.

Ειδικά μετά από αυτά που διάβασα εδώ μέσα - από Αδέλφια - ότι γράφτηκαν από δήθεν δικούς μας ή και αντικειμενικούς λιβελλογράφους, το έσβησα από τους σελιδοδείκτες και έδωσα ένα όρκο. Να είμαι καταραμένος αν ξαναμπώ εκεί μέσα.

Διαβάζω συχνές αναφορές ακόμη εδώ μέσα στο site αυτό. Εγώ είμαι του "ή μιλάμε ή σφυράμε", είπαμε τέλος είναι τέλος. Ακόμη και παραπομπές δικών μας sites που ξέρω ότι η συνέχεια ενός άρθρου - από προηγούμενες εμπειρίες - οδηγεί σε αυτό ΤΕΛΟΣ. Διάβαζα ένα άρθρο του Μήλιου που έγραφε η συνέχεια εδώ. Ξέρω που θα με οδηγήσει, ε έμεινε μισό. Μη σώσω και το διαβάσω ποτέ.

Εγώ πικράθηκα πολύ από την λίστα των εισιτηρίων. Σωστά θα πουν κάποιοι, ρε γέρο μας έπρηξες τα φρύδια από χθες το βράδυ με την κατάταξη αυτή. Συμφωνώ. Αλλά δεν το αντέχω ρε Αδέλφια. Ούτε ψάχνω δικαιολογίες, αυτό πρέπει να αλλάξει !!!
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Συμφωνώ με Γέρο 100%
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

για αυτο Τουμπα 40+ να φανε τα λυσακα τους.
Και μεχρι τοτε Καυτατζολειο με 20+ καθε αγωνιστική να δειχνουμε την προσμονη μας για αυτο που ερχεται....
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

Respect στον Rainmaker,
για το εκπληκτικό - καταπληκτικό άρθρο στην κεντρική σελίδα.
https://www.paokmania.gr/stiles/apopsei ... a-pragmata

Συγχαρητήρια αδερφέ.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Νομίζω ότι είστε άδικοι με το SDNA.
Εννοείται ότι υπάρχουν περιπτώσεις που με εξοργίζει
πχ τελικός,,
αλλά σκεφτείτε ότι πρέπει να έχει μαζί του ευρύτερη μάζα αναγνωστων, για να έχει και μεγαλύτερη δύναμη παρεμβάσεων.
Мир

Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II

Δημοσίευση από Мир »

Εγω το εχω διαγραψει το SDNA απο τον τελικο που σβηνανε τα αρθρα με τις φωτο των βαζελων που αρχίζανε να πλακωνωντια με τους μπατσους live στην καμερα.

Πρεπει να εισαι πολυ ξεφτιλισμενος για να το κατεβασεις ενω το βλεπει φορα παρτιδα ολη η Ελλαδα και να βαλεις οτι οι οποδοι των 2 ομαδων κανουν επεισόδια.

Δυστηχως ο αντικειμενικός βαζελος, ειναι χειρότερος και από υβρίδιο καραπαπά-σαουριδη.

Ιβαν στειλτους ταμειο ανεργίας απο ντι-εν-εη/Οπεν.
Ας μ τα κανουν αυτα σε μεσο του Μαρινακη-Κουρτακη να δουμε αν θα ζουν την επόμενη ή θα τους έχουν σε παρτι οι γνωστοι σωματοφυλακες του στοιχουργου.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Συμφωνώ , τακτική διεύρυνσης της πελατείας του ξεκάθαρα.
Οι βαζελοι λόγω ανυπαρξίας ομάδας ήταν αδιάφοροι.
Λογικό να του χαϊδεύει τα αυτιά για να ενεργοποιηθούν ξανά.

Υπάρχει Sait άλλο πιο αντικειμενικό από αυτό;;;;; Ποιο άλλο "πολεμάει" τον χοντροβαρωνο.
Έλεος πλέον με την μανία καταδίωξης που βγάζετε πολλοί.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
soigol

Δημοσίευση από soigol »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Νομίζω ότι είστε άδικοι με το SDNA.
Εννοείται ότι υπάρχουν περιπτώσεις που με εξοργίζει
πχ τελικός,,
αλλά σκεφτείτε ότι πρέπει να έχει μαζί του ευρύτερη μάζα αναγνωστων, για να έχει και μεγαλύτερη δύναμη παρεμβάσεων.
Συμφωνώ , τακτική διεύρυνσης της πελατείας του ξεκάθαρα.
Οι βαζελοι λόγω ανυπαρξίας ομάδας ήταν αδιάφοροι.
Λογικό να του χαϊδεύει τα αυτιά για να ενεργοποιηθούν ξανά.

Υπάρχει Sait άλλο πιο αντικειμενικό από αυτό;;;;; Ποιο άλλο "πολεμάει" τον χοντροβαρωνο.
Έλεος πλέον με την μανία καταδίωξης που βγάζετε πολλοί.

Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

εγω εκει που φτυνω,δεν γλειφω.
delete απο τη μερα του τελικου.
να παρει τα κλικ απο τα βαζελια.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

WOLFMANN έγραψε:Respect στον Rainmaker,
για το εκπληκτικό - καταπληκτικό άρθρο στην κεντρική σελίδα.
https://www.paokmania.gr/stiles/apopsei ... a-pragmata

Συγχαρητήρια αδερφέ.

+++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

To sdna delete απο το βράδυ του τελικού. Ουτε μια ματιά γιατι μονο ετσι τους τσούζει.
Το αν του τα τρώνε του Ιβάν δεν με ενδιαφέρει,εμένα να μην περνάνε για πρόβατο μόνο.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”