Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από navigator11 »

alex ntepo έγραψε:Ώσπου το τραίνο εκτροχιάστηκε ε; Τι έγινε δηλαδή, οι παίχτες θυμόντουσαν τις διδαχές του μεγάλου δασκάλου Σάντος μόνο στα 4 πρώτα παιχνίδια, και μετά ως δια μαγείας ξεχάστηκαν όλα; Μάθετε να ανγνωρίζετε την προσφορά ενός ανθρώπου, άσχετα από το αν έκανε και λάθη, ειδικά όταν αυτός είναι ένας απο μας! Κάποιοι μιλάτε ακόμα και για τον Μπερέτα με περισσότερη επιείκια από ότι για τον Δερμιτζάκη ρε, θα μας τρελλάνετε; Τουλάχιστον ο Παυλάρας φεύγει ως κύριος και ούτε σεντ αποζημίωση δεν αξίωσε, όχι σαν την Ιταλική πορδή!

ας σταθω στα ιταλικης πορδης!τι ηθελες δλδ ρε φιλε να κανει;μηπως να αφησει και καμμια αποζημιωση για ψυχικη οδυνη για τα ανεπιτυχη αποτελεσματα στα ΦΙΛΙΚΑ και την προκληση ... ΖΑΛΑΔΩΝ στο γκαρσια;μαλλον εσυ θες να μας τρελλανεις!ο δερμιτζακης κατα δηλωση του ΔΕΝ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ο άλλος προφανως ζουσε απο την προπονητικη και καλως αξιωσε κι ελαβε αποζημιωση!που μου γινατε ολοι μπρουκληδες αιφνης!δε φτανει που ετυχε συμπεριφορας θαρρεις κι επροκειτο για αλεφαντο,επρεπε να φυγει και με την ουρα στα σκελια,χωρις καμμια αξιωση!μα μεσα σε 3 εβδομαδες να μην προλαβει να γινει παοκτσακι;;

υγ καλη τυχη στο δερμι στη σταδιοδρομια του.η επιλογη του να δεχθει την προταση του ζαγορ να αναλαβει τωρα την ομαδα υπηρξε ατυχης!ελπιζω ο επομενος σταθμος της επιλογης του να συνεχισει την προπονητικη να'ναι πιο συναδων με την πειρα του!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

gika έγραψε:ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΠΑΟΚ 24 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗΣ.

Για κάποιους που βγάζουνε λάδι τους παίκτες. Δυστυχώς αυτή τη φορά άκουσα πράγματα από γνωστό μου και μου είπε ότι οι παίκτες όπως πάνε θα τον φάνε τον προπονητή (όλα αυτά μετά το ματς με τον Βόλο...). Να λοιπόν που τον φάγανε και να που το έγραψε κι ο Κουβεντίδης. Και μετά από αυτά που έγιναν με Μπερέτα και Δερμιτζάκη άντε να πείσεις τους ποδοσφαιριστές να σεβαστούν τον επόμενο προπονητή. Θα τον φάνε κι αυτόν πολύ σύντομα...

Τα αποδυτηρια ετσι ειναι σε ολες τις μεγαλες ομαδες. Οι παικτες (ειδικα οι μεγαλοι παικτες) συμπεριφερονται απο τη φυση τους ετσι, το βαρος πεφτει στον εκαστοτε προπονητη. Αν ειναι ηγετης, τοτε οι παικτες τον ακολουθουν, αν οχι τοτε συμβαινει οτι συνεβη και με Μπερετα/Δερμιτζακη. Δε γινεται να κατηγορουνται οι παικτες γιατι συμπεριφερονται ως παικτες.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

navigator11 έγραψε:
alex ntepo έγραψε:Ώσπου το τραίνο εκτροχιάστηκε ε; Τι έγινε δηλαδή, οι παίχτες θυμόντουσαν τις διδαχές του μεγάλου δασκάλου Σάντος μόνο στα 4 πρώτα παιχνίδια, και μετά ως δια μαγείας ξεχάστηκαν όλα; Μάθετε να ανγνωρίζετε την προσφορά ενός ανθρώπου, άσχετα από το αν έκανε και λάθη, ειδικά όταν αυτός είναι ένας απο μας! Κάποιοι μιλάτε ακόμα και για τον Μπερέτα με περισσότερη επιείκια από ότι για τον Δερμιτζάκη ρε, θα μας τρελλάνετε; Τουλάχιστον ο Παυλάρας φεύγει ως κύριος και ούτε σεντ αποζημίωση δεν αξίωσε, όχι σαν την Ιταλική πορδή!

ας σταθω στα ιταλικης πορδης!τι ηθελες δλδ ρε φιλε να κανει;μηπως να αφησει και καμμια αποζημιωση για ψυχικη οδυνη για τα ανεπιτυχη αποτελεσματα στα ΦΙΛΙΚΑ και την προκληση ... ΖΑΛΑΔΩΝ στο γκαρσια;μαλλον εσυ θες να μας τρελλανεις!ο δερμιτζακης κατα δηλωση του ΔΕΝ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ο άλλος προφανως ζουσε απο την προπονητικη και καλως αξιωσε κι ελαβε αποζημιωση!που μου γινατε ολοι μπρουκληδες αιφνης!δε φτανει που ετυχε συμπεριφορας θαρρεις κι επροκειτο για αλεφαντο,επρεπε να φυγει και με την ουρα στα σκελια,χωρις καμμια αξιωση!μα μεσα σε 3 εβδομαδες να μην προλαβει να γινει παοκτσακι;;

υγ καλη τυχη στο δερμι στη σταδιοδρομια του.η επιλογη του να δεχθει την προταση του ζαγορ να αναλαβει τωρα την ομαδα υπηρξε ατυχης!ελπιζω ο επομενος σταθμος της επιλογης του να συνεχισει την προπονητικη να'ναι πιο συναδων με την πειρα του!

Βιάζεσαι φίλε, βιάζεσαι και μπερδεύεσαι. Δεν είναι το θέμα μας, ωστόσο τον χαρακτηρισμό "Ιταλική Πορδή" δεν του τον απέδωσα λόγω της αποζημίωσης που δικαιωματικά ζήτησε και πήρε και καλά έκανε στην τελική, δεν θα περιμέναμε κάτι διαφορετικό! Απλά αντιπαραβάλλω την ιδιαίτερα επιεική στάση πολλών αδελφών Παοκτσήδων απέναντι στον Μπερέτα, ορισμένοι δειλά δειλά έφτασαν να τον νοσταλγούν κιόλας, σε αντίθεση με την προσπάθεια ΑΠΟΛΥΤΗΣ απαξίωσης του προσώπου του Π. Δερμιτζάκη και της παρουσίας του στην ομάδα, αλλά και επιφόρτισής του με ΟΛΗ την ευθύνη. Και είναι ΚΑΙ αυτό χαρακτηρηστικό της ξενομανίας που μας δέρνει!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ειχε όλα τα προσόντα, κατ εμέ..
Αλλά του έλειπε η μπαγκέτα..
Δεν ειχε το ειδικό βαρος στα αποδυτηρια!
Κι από την αρχή παραήταν φιλικός με την ομάδα, κάτι το οποίο δεν αντιστρέφονταν!!
Τον πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα!
kos

Δημοσίευση από kos »

απο το περασμα του κατα τα αλλα συμπαθεστατου δερμιτζακη μου μενουν δυο πραγματα.
1) η προκριση στους ομιλους που ειναι σημαντικη για το μελλον του συλλογου και
2) το γεγονος οτι ακομη και σημερα μπορει ενας προπονητης μιας ομαδας που παει απο το κακο στο χειροτερο, να κερδισει την συμπαθεια και την στηριξη οπαδων αποκλειστικα και μονο απο τις δηλωσεις του σε μια συνεντευξη τυπου.

σορι μαγκες αλλα πιστευω οτι ορισμενοι πρεπει να προβληματιστουν απο το γεγονος αυτο.
οποιος δεν θελει μπορει να αρχισει να λεει τα γνωστα περι σαντος την αρχη της προηγουμενης χρονιας. δικαιωμα του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ένας προπονητής που ό,τι καλύτερο έχει στο βιογραφικό του είναι ο πεσμένος (στο β΄ γύρο, που τον πήρε) Πανθρακικός, δεν μπορεί εν μία νυκτί να αναλάβει ομάδα που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και την είσοδο στους ομίλους του Ch.L. Και καλός να είναι, θα καεί. Είναι μεγάλο το άλμα.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

επειδή έχω χάσει αυτό το επεισόδιο μπορεί κάποιος να μου πει τι έγινε τελικά με τον Χαλκιά και τον παραγκώνισε τόσο πολύ ? αν έχει μαθευτεί βέβαια τίποτα.. :?: :?:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Τελος παντων η " παρενθεση Δερμιτζακη " και το συστημα " γουσταρουμε κλπ " ευτυχως ελαβε τελος . Ο κατα τα αλλα συμπαθης Παυλος ουτε το ειδικο βαρος ειχε για προπονητης του ΠΑΟΚ , ουτε τον σεβασμο κερδισε στα αποδυτηρια ενω καθε φορα οι δηλωσεις του γινονταν ολο και πιο αστοχες ...
Καλη του τυχη οπου και αν παει ...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

plato6 έγραψε:επειδή έχω χάσει αυτό το επεισόδιο μπορεί κάποιος να μου πει τι έγινε τελικά με τον Χαλκιά και τον παραγκώνισε τόσο πολύ ? αν έχει μαθευτεί βέβαια τίποτα.. :?: :?:

Κρεσιτς....αυτο εγινε
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

"Μπορεί το ξεκίνημα του Πανθρακικού να μην ήταν αυτό που περίμεναν στην Κομοτηνή, όμως όπως φαίνεται ο Κώστας Βασιλακάκης θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο των «πράσινων». Πιο συγκεκριμένα και μετά την ήττα από τον Διαγόρα, πολλά ήταν τα σενάρια που ήθελαν τον Έλληνα τεχνικό να είναι στην πόρτα της εξόδου.
Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τους ακρίτες και ο Βασιλακάκης απολαμβάνει την στήριξη της διοίκησης. Θυμίζουμε πως ο Βασιλακάκης βρήκε έτοιμη ομάδα καθώς το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας το είχε κάνει ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος αποχώρησε για να αναλάβει τα «ηνία» του ΠΑΟΚ."
σπορτεφεμ.τζιαρ

Δεν ξέρω ποιός θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ,αλλά ξέρω σίγουρα ποιός θα είναι ο επόμενος-ειδικά όταν ακούς ότι στηρίζεται ο νυν-του Πανθρακικού.
Άβαταρ μέλους
Αη Ποντ

Δημοσίευση από Αη Ποντ »

Αη Ποντ χαιρετίσει πνευματικό του τέκνο ΔερμιτσάκηΤσαν για φώτιση ομάδας.
Αη Ποντ ευχαριστήσει ηγέτη Saint Paul για νέα μόδα λανσαρίσματος Ιερού Ναού Αγίας Τούμπας κομποσκοίνια σταυρούς και προσευχή.
Ελπίζει πνευματικό τέκνο Saint Paul Μακάριστος Havoc πραγματοποιήσει ΑΠΟΚΑΛΥΠηΣΗ σε μεγάλο Θεό ΠΑΟΚ.
Και τρανός δικέφαλος Θεός ΠΑΟΚ βρεί δρόμο ύψους με νέο πορπονητή.
:ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”