Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
- PAPA TSIBIKOS
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
<<Δεν είναι γνωστό οτι είμαστε παντελώς ανίκανοι να συνεννοηθούμε μεταξύ μας για το πως θα γίνει επιτέλους αυτή η πουτάνα η κουβέντα για το γήπεδο; ΝΑΙ>>
rainmaker αυτό που λες είναι το ποιο σωστό και σε αυτό θα πρέπει να επικεντροθούμε,άλλωστε το ζητησε επιτακτικά και ο πρόεδρος.
Για την κατασκευή του νέου γηπέδου δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει επενδυτής ή τραπεζικά κεφάλαια-δάνεια.
Ο ΑΣ προχωρά σε διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό για το οικόπεδο της Τούμπας, παραχωρωντάς το μετά την αποπεράτωση του νέου σταδίου.
Κοινός το πουλάς και με 100 και άνω μύρια και μπορείς να χτίσεις μόνος το στάδιο σου 'εξω από την πόλη πχ Ν.Μεσήμβρια, χωρίς να έχεις την ανάγκη κανενός επενδυτή-νταβατζή και καμιάς τράπεζας.
Είναι σαν να έχεις ένα οικόπεδο στην Καλαμαριά το οποίο δεν μπορείς να χτίσεις από μόνος σου, αλλά μπορείς να το πουλήσεις και να αγοράσεις 2-3-4 οικοδομές στην Σταυρούπολη και να εξασφαλισθείς χωρίς καμιά δέσμευση σε κανέναν.
Ο μπάτμαν είπε κάποτε ένα ωραίο<<οι συμφωνίες είναι για να σπάνε>>........
Οι άραβες δεν ζήτησαν ποτέ το γήπεδο........έτσι πιθανόν θα έλεγα ναι γιατί ο σύλλογος δεν θα έπερνε κανένα ρίσκο.
rainmaker αυτό που λες είναι το ποιο σωστό και σε αυτό θα πρέπει να επικεντροθούμε,άλλωστε το ζητησε επιτακτικά και ο πρόεδρος.
Για την κατασκευή του νέου γηπέδου δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει επενδυτής ή τραπεζικά κεφάλαια-δάνεια.
Ο ΑΣ προχωρά σε διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό για το οικόπεδο της Τούμπας, παραχωρωντάς το μετά την αποπεράτωση του νέου σταδίου.
Κοινός το πουλάς και με 100 και άνω μύρια και μπορείς να χτίσεις μόνος το στάδιο σου 'εξω από την πόλη πχ Ν.Μεσήμβρια, χωρίς να έχεις την ανάγκη κανενός επενδυτή-νταβατζή και καμιάς τράπεζας.
Είναι σαν να έχεις ένα οικόπεδο στην Καλαμαριά το οποίο δεν μπορείς να χτίσεις από μόνος σου, αλλά μπορείς να το πουλήσεις και να αγοράσεις 2-3-4 οικοδομές στην Σταυρούπολη και να εξασφαλισθείς χωρίς καμιά δέσμευση σε κανέναν.
Ο μπάτμαν είπε κάποτε ένα ωραίο<<οι συμφωνίες είναι για να σπάνε>>........
Οι άραβες δεν ζήτησαν ποτέ το γήπεδο........έτσι πιθανόν θα έλεγα ναι γιατί ο σύλλογος δεν θα έπερνε κανένα ρίσκο.
-
rainmaker έγραψε:Έ; Περιμένεις να πώ πόσο γαμάτος είμαι; Τί να σ πώ; 9 λεπτά.Δε ξέρω ρε αδερφέ.
Αδελφε ειμαι πολυ πισω, γαμη..τα Εγω θα ηθελα τουλαχιστον μιση ωρα...Μπραβο ρε τσακαλε,εισαι ωραιος και στο θεμα, αναλυτικα και ομορφα εγινες κατανοητος.Οπως ειπα συμφωνω σε ολα αλλα οπως ειπε και ενας φιλος καποτε, 100παοκτσιδες ,101αποψεις......
- cristiano4
όλοι οι αρδ το βγαλαν το θεμα ξαφνικα(ονοματα,φημες κτλ)....το ζουμι ειναι στο αν μπουν τα φραγκα που λένε,ακομα δεν εχει ανοιξει η αυξηση...σηριαλ βλέπω να εχουμε πάλι.
Καμπάνης, Πάνος, Κοπελούζος, Δασκαλάκη, Ιάπωνες χορηγοί, Σαββίδης, Άραβες και και και και
Μαγιό στη Σουηδία μεγάλη επιχείρηση, σα να λέμε εκτροφή πιγκουϊνων στην Ελλάδα, πολλά λεφτά...
τα ειδα στο χοντος μια μερα κανα δυ οχρονια πριν..επαθα πλακα..γελουσα μονος μου
τρελο αλανι ακομα θυμαμαι ειχα πατωσει οταν το ακουσα...

O diniko πήγε στα hondos για τη γυναικα θέλω να πσιτεύω...
just joking

just joking
-
Kαι άντε, ο diniko πήγε για τη γυναίκα.
Ο Παπαδόπουλος για ποιον πήγε?
Ο Παπαδόπουλος για ποιον πήγε?
δεν πηγε ο παπαδοπουλος μωρη τα μαγιο του ηταν στα χοντος... 

-