Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Maximus

Απλα ειναι τα πραγματα
Οταν αναφερεται οτι τα εσοδα της περιοδου ηταν παρα πολλα, σημαινει οτι ηταν παρα πολλα σε σχεση με τα εσοδα των προηγουμενων ετων.
Οταν γινεται αναφορα σε ΤΡΥΠΕΣ αβουλωτες και ΤΡΥΠΕΣ καινουργιες που σε εχουν κολλησει στα σχοινια και διαλυουν την ομαδα, αποδεικνυεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ κακοδιαχειρηση (περισσοτερα εξοδα απο εσοδα).
Κλεψιες και λοιπα ουτε αποδεικνυονται ουτε θα αποδειχτουν ποτε , εγιναν δεν εγιναν ουτε που μ ενδιαφερει. Εμενα με ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ ..και βλεπω οτι ειμαι κολλημενος στα σκοινια μετα παο περιοδο παχεων αγελαδων και χωρις κανενα οφελος. Πρεπει να ειμαι χαρουμενος για κατι?

Εξυγιανση και διαφανεια ζητησαμε και επαγγελθηκε ο Θοδωρας. ουτε πρωταθληματα ουτε ομαδαρες.
Το αποτελεσμα δειχνει ΑΡΡΩΣΤΙΑ στα οικονομικα (Εξυγιανση) και Σαχπαζιδηδες-Βιοληδηδες-δανεικα κι αγυριστα-Τουμπα-ΕΠΕ (διαφανεια)

Τα οικονομικα γαματα. ΗΔΗ μας ταραζουν απο παντου στον προλογο οτι εχουν γαμηθει τα παντα, χρωσταμε παντου και εσοδα δε φαινονται απο πουθενα, ειδικα τωρα που βαλανε το μεγαλοευεργετη( :lol: :lol: :lol: ) του τιποτα Σαχπαζιδη μεσα. Ελεος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχετε καταλαβει το μεγεθος της @@ριας που λετε καποιοι οταν τονιζετε και μαλιστα με στομφο οτι δεν εχουν σημασια τα εσοδα αλλα τα εξοδα; Μην απορειτε μετα γιατι ο ΠΑΟΚ αλλα και η ιδια η χωρα εφτασαν στο σημειο που εφτασαν και μην απορειτε ακομα περισσοτερο γιατι δεν προκειται να αλλαξει ποτε τιποτα. Αυτη ηταν και φαινεται οτι παραμενει η λογικη του Ελληνα,ξοδεψε περισσοτερα απο οσα εχεις και καπως θα την βρεις την λυση στο τελος...Ετσι επιβιωνουν οι ανικανοι ειτε αυτοι ειναι επιχιερηματιες ειτε πολιτικοι ειτε απλοι διοικουντες...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Μαξιμε εγραψες πολλα ρε φιλε και δεν ειμαι σε θεση να το σχολιασω ολα,και 1 μυριο μεσα να μπηκαμε για μενα ειναι εγκλημα ,ποσο μαλλον 5-10-12,5 και ο ζαγορακης αυτοματως μπαινει στην κατηγορια των προεδρων που εβαλαν μεσα την ομαδα.

Τωρα αν δεν θες να το δεις αυτο,λεγε οτι τον εφαγε ο Βρυζας.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Αδερφε maximus. Ο γκαβλιαρης περαν το οικονομικο εγκλημα εκανε και ιδεολογικα εγκληματα στον ΠΑΟΚ.
Δεν ξερω αν με καταλαμβαινεις.
Τα εχω αναφερει πολλες φορες και ειναι περιττο πλεον να τα συζηταμε.
Δεν υπαρχει νοημα. Να εχουμε τα ματια μας 14 αυτη τη φορα και να απαιτουμε τακτικο ελεγχο στους ισολογισμους της ΠΑΕ, να μην ξαναγινουν τα ιδια. Ανα 4μηνο ξερω γω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

city_boy έγραψε:Μαξιμε εγραψες πολλα ρε φιλε και δεν ειμαι σε θεση να το σχολιασω ολα,και 1 μυριο μεσα να μπηκαμε για μενα ειναι εγκλημα ,ποσο μαλλον 5-10-12,5 και ο ζαγορακης αυτοματως μπαινει στην κατηγορια των προεδρων που εβαλαν μεσα την ομαδα.

Τωρα αν δεν θες να το δεις αυτο,λεγε οτι τον εφαγε ο Βρυζας.
Ο φλο τον έφαγε :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

DC έγραψε:

Η απορία που είχα πάντα είναι το αν αυτές οι συναντήσεις γίνονται ενώπιον δημοσιογράφων .... :D

αδερφε ειναι κοινη λογικη, οπως υποθετουμε εμεις οι απλοι οπαδοι οτι κατι αναλογο περιπου θα ειπαν, ετσι και οι αρδ... απλως αυτοι το γραφουν σε φυλλαδες και πληρωνονται.
Δηλαδη καθεσαι και σκεφτεσαι. Λεφτα ο ΠΑΟΚ δεν εχει πολλα αλλα 2-3 μεταγραφες θα τις κανει. Λεφτα πολλα δεν εχει αρα ισως πουλησει παικτη. Λεφτα πολλα δεν εχει αρα θα βασιστει σε νεους.
Σου ελυσα την απορια?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol έγραψε:πρέπει να βρεθεί τροπος να ξεσηκωθεί ο κόσμος ΠΑΟΚ είμαστε ... Απο τώρα ειναι ευκαιρία του χρόνου να είμαστε ΕΜΕΙΣ και σκατογαβρος και απο εκει και πέρα το χάος .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
και καπου εκει ρωταω εγω ρε αδερφε, πως γινεται κατι τοσο απλο να μην το βλεπει ενας απλος δυνατος επιχειρηματιας και να κανει μπουκα στον ΠΑΟΚ? Αφου βλεπει οτι ο ανταγωνισμος εχει μηδενιστει εκτος γαβρου και οι πιθανοτητες τσου λου ειναι πολλες, γιατι δε βρισκεται καποιος? θα υπαρχει λογος
Άβαταρ μέλους
guardian4

Τα παγομενα χρεη ειναι το προβλημα
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Δεν είναι εποχή για ανοίγματα.Το ποδόσφαιρο δε δίνει κέρδη και τώρα δε δίνει και πρόσβαση σε μπίζνες με το δημόσιο.Μένει το χόμπυ αλλά εδώ μπαίνει το εξής που μου είπε παλιός συμμαθητής μου με 4-5 ξενοδοχεία και άλλες μπίζνες η ευρήτερη οικογενεια:
_Εχω κόψει μισθους υπερωρίες και το έκτακτο προσωπικό,φαντάζεσαι οι εργαζόμενοι μου να μάθουν από τα ράδια και τις εφημερίδες ότι χώνω 4-5 μύρια στη μπάλα;
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αδερφε πες του φιλου σου να τα χωσει και εμεις δεν θα βγαλουμε αχνα για το ποιος ειναι :D :D :D :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Ο ΠΑΟΚ μας αυτοκαταστρέφεται διότι αυτοι που εμπιστευτηκαμε να μας εξυγιανουν καταχράσθηκαν το δικαίωμα της ελευθερίας και της απολυτης εμπιστοσυνης και φερανε 0 τιτλους και 12 εκατομυρια χρεη. διότι έμαθε τους διοικουντες οτι μπορουν να κακοδιαχειριζονται και μετα να το παιζουν κινεζοι-ευεργετες, χωρις καμια απολυτως ντροπη και ευθυνη θεωρώντας την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λογου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.

*Παραφραση της υπογραφης του φιλου απο πανω
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ναι ας σε είχεμε σαρδέλες 4 χρόνια και θα σε έλεγα εγω τι θα έλεγες αγωνιστικά είχε πολλές επιτυχίες η ομάδα να μην ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια
με
ηλιαδη και σαλμον 4 χρόνια θα ξεχρεωνες αλλα θα το αντεχες να είσαι κάτω απο τον ρουλη 4 χρόνια ;
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

ρε φιλε πλακα κανεις?

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ δε ζητησαμε? Παλευεις για την αδειοδοτηση ρε το καταλαβαινεις?
Σε χειροτερη οικονομικη κατασταση εισαι απο οταν ανελαβαν ρε το καταλαβαινεις?

Τι σαλμον και ηλιαδηδες και εξυπναδες? Δηλαδη τωρα που το μπατζετ θα ειναι μικροτερο κι απο τοτε με τους σαλμον και ηλιαδηδες και με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ειναι καλυτερα?

τρελα πουλας?
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

τρελα πουλαει τι κανει.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Μη μαλωνετε ρε. Ολοι συμφωνουμε οτι απετυχε, απλα η μεν λεν οτι ηταν η μονη διεξοδος να το δοκιμασει ενω αλλοι οχι. Εγω απλα λεω. Ας μας ρωτουσε. εφοσων το πηρε πανω του, εχει την ευθηνη. Επισης περαν των οικονομικων εγκληματων υπαρχουν και τα ιδεολογκα με τα οποια επαιξε, και σ αυτο δεν εχει κανενα ελαφρυντικο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”