Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Δημοσίευση από Karelias »

Federacion έγραψε:Απο Μαντζιο χιλιες φορές Γιούρκα.
για φορ;

Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος τα πάρουμε τα σαπάκια του βάζελου.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

teod1980 έγραψε:''Μου 'ρχεται να κάνω Γιούρκα στον ταβλά με τα κουλούρια...''
που λέει και το άσμα...

:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Σιγα μην παρουμε και τον Νιοπλια...
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Θα σας πω και μia είδηση που δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω και την έμαθα και την διασταύρωσα από δύο μανατζαρεους. Την πρώτη και την δεύτερη χρονιά του Μαντζιου στον Βαζελο παρακολουθήθηκε ο παίχτης από σκαουτερ της Ρεαλ Μαδρίτης και είχε κάνει τότε η Ρεαλ και πρόταση στον Βαζελο να τον αποχτήσει και ο Βαζελος αρνήθηκε την πρόταση. Μάλιστα δεν θυμάμαι το ποσό αλλά θυμάμαι ότι ήταν καλή πρόταση. Αυτά για τις μετοχές του Μαντζιου. Τέλος ο Μαντζιος είναι από πλουσία και ευκατάστατη οικογένεια και δεν έχει τόσο ανάγκη τα λεφτά, τουτέστιν αν δεν έχει καλή ψυχολογία εκεί που βρίσκετε δεν σκίζει ούτε βρεγμένη εφημερίδα. Αν έχει ψυχολογία είναι πολύ καλός παίχτης.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

θα πρεπει να πασχει απο καταθλιψη τοτες δεν εξηγειται αλλιως.... :twisted:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Να πω κι εγώ τη λαλακία μου μετά το ποιητικό τόνο που έδωσα....

Ανάλογα τι λεφτά έχουμε και τι παίκτες θα κρατήσουμε...

Αν μείνει ο κορμός και τσιμπήσουμε κάτι πουλάκια όπως ο Σεϊταρίδης και ο Μάντζιος ελεύθερα, τότε καλώς να έρθουν...Άλλωστε είναι θέμα του ΠΑΟΚ να τους δώσει κίνητρο για να σοβαρευτούν και να αλλάξουν.
Βέβαια μπάλα δεν έχουν παίξει καιρό τώρα αλλά υποτίθεται πας σε Έλληνες, με μικρά συμβόλαια αλλά με γνωστή αξία που απλά δεν αποδίδουν για χ,ψ,ω λόγους...

Αν δε μείνουν βασικοί παίκτες και πουλήσουμε τότε θα έχουμε απάιτηση να καλυφθούν με κάτι καλύτερο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ε τοτε θα ερθει στην καταλληλη ομαδα ψυχολογικων προβληματων!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Τρανσφερ μανιακ ή αντρα της γυναικας ή οτι γουσταρεις να εισαι σε παραδεχομαι ρε φιλε. Βγαζεις τρελα γουστα εδω μεσα!
Ρε που κατεντησε ο οπαδος του ΠΑΟΚ να προσπαθει να αποκρυπτογραφησει μεταγραφικες σπαζοκεφαλιες... Trendosexual.
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

Δεν ξέρω τι λέτε.
Αν η πεσμένη μετοχή είναι ο Μάντζιος ή ο Γιούρκας.

Αλλά εγώ γουστάρω και τους δύο.

Θυμάμαι στον επαναληπτικό στην Τούμπα, προ 3ετίας αν η μνήμη μου δεν με απατά, ότι αποκλειστήκαμε απο αυτόν τον ψιλόλιγνο φορ. Από τότε μου άρεσε σαν παίκτη. Κίνηση με πλάτη μέσα στην περιοχή, καλές τοποθετήσεις και χρήση και των δύο ποδιών. Υποφερτός με το κεφάλι. Για αντι-Μούσλι είναι μια χαρά και με λιγότερα χρήματα.

Για τον Γιούρκα τι να πω. Αν αληθεύει ότι είναι και παοκτσάκι( κάπου το είχα διαβάσε πριν χρόνια, όταν έπαιζε να επιστρέψει Ελλάδα), τότε και κίνητρο θα βρεί και γούστα θα βγάλει. Η αξία του γνωστή.

Είδομεν
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Δεν χρειαζεται ο ΠΑΟΚ πρωην ποδοσφαιριστες...
Άβαταρ μέλους
marcusm

Δημοσίευση από marcusm »

Το οτι ειναι πρωην ποδοσφαιρστες πανω κατω τα λεγαμε και για Χαλκια,Ιβιτς,Μπακαγιοκο κτλ κτλ...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

die8nhs έγραψε:Θυμάμαι στον επαναληπτικό στην Τούμπα, προ 3ετίας αν η μνήμη μου δεν με απατά, ότι αποκλειστήκαμε απο αυτόν τον ψιλόλιγνο φορ. Από τότε μου άρεσε σαν παίκτη. Κίνηση με πλάτη μέσα στην περιοχή, καλές τοποθετήσεις και χρήση και των δύο ποδιών. Υποφερτός με το κεφάλι. Για αντι-Μούσλι είναι μια χαρά και με λιγότερα χρήματα.

Για τον Γιούρκα τι να πω. Αν αληθεύει ότι είναι και παοκτσάκι( κάπου το είχα διαβάσε πριν χρόνια, όταν έπαιζε να επιστρέψει Ελλάδα), τότε και κίνητρο θα βρεί και γούστα θα βγάλει. Η αξία του γνωστή.
Παίκτες θέλουμε όχι παλαίμαχους. :roll:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

die8nhs έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε.
Αν η πεσμένη μετοχή είναι ο Μάντζιος ή ο Γιούρκας.

Αλλά εγώ γουστάρω και τους δύο.

Θυμάμαι στον επαναληπτικό στην Τούμπα, προ 3ετίας αν η μνήμη μου δεν με απατά, ότι αποκλειστήκαμε απο αυτόν τον ψιλόλιγνο φορ. Από τότε μου άρεσε σαν παίκτη. Κίνηση με πλάτη μέσα στην περιοχή, καλές τοποθετήσεις και χρήση και των δύο ποδιών. Υποφερτός με το κεφάλι. Για αντι-Μούσλι είναι μια χαρά και με λιγότερα χρήματα.

Είδομεν

Τα μεγάλα γράμματα τα λένε όλα.
Άσε που ήταν και πολύ πιο παλιά.

Καλά αυτό με τη Ρεάλ, με τσάκισε.
black death

Δημοσίευση από black death »

Ο Μάτζιος δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι και ίσως να μη με χάλαγε με 200 χιλιάρικα και μπόνους από γκολ ας πούμε, αλλά ο Σεϊταρίδης είναι τελειωμένη υπόθεση. Εκτός απ' το ότι δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον για μπάλα και είναι μονίμως τραυματίας, ο τύπος έχει γίνει ντουλάπα απ' την πολλή γυμναστική και δεν μπορεί να στρίψει. ΜΑΚΡΥΑ.
Και μόνο που το συζητάτε μερικοί μου κάνει εντύπωση, ίσως δεν τον έχετε δει σχετικά πρόσφατα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

το σειταρίδη τον νοιάζουν μόνο οι φεράρι του και οι λαμπορκίνες του!

ο μάντζιος καλός παίκτης, τεμπελάκος, παρτάκιας παίκτης, δεν ξέρω σε τί κατάσταση βρίσκεται
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”